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  • Fonte: Brazilian Journal of Microbiology. Unidades: ESALQ, FCF, FSP

    Assuntos: CONSUMO DE ALIMENTOS, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, FRUTAS, HORTALIÇAS, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, SEGURANÇA ALIMENTAR

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    • ABNT

      FINGER, Jéssica de Aragão Freire Ferreira et al. Investigating processing practices and microbiological quality of minimally processed vegetables in Brazil. Brazilian Journal of Microbiology, p. 1-12, 2024Tradução . . Disponível em: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38472699/. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Finger, J. de A. F. F., Silva, G. de A., Bernardino, M. C., Andrade, D. K. A., Maffei, D. F., & Pinto, U. M. (2024). Investigating processing practices and microbiological quality of minimally processed vegetables in Brazil. Brazilian Journal of Microbiology, 1-12. Recuperado de https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38472699/
    • NLM

      Finger J de AFF, Silva G de A, Bernardino MC, Andrade DKA, Maffei DF, Pinto UM. Investigating processing practices and microbiological quality of minimally processed vegetables in Brazil [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2024 ; 1-12.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38472699/
    • Vancouver

      Finger J de AFF, Silva G de A, Bernardino MC, Andrade DKA, Maffei DF, Pinto UM. Investigating processing practices and microbiological quality of minimally processed vegetables in Brazil [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2024 ; 1-12.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38472699/
  • Fonte: Revista Seleções. Unidade: FCF

    Assuntos: LEITE, MAMÃO

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    • ABNT

      PURGATTO, Eduardo. "Leite" de mamão é venenoso? saiba o que fazer caso ingerir. Revista Seleções. Rio de Janeiro: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://www.selecoes.com.br/saude/leite-de-mamao-e-venenoso-saiba-o-que-fazer-caso-ingerir/. Acesso em: 14 jul. 2024. , 2024
    • APA

      Purgatto, E. (2024). "Leite" de mamão é venenoso? saiba o que fazer caso ingerir. Revista Seleções. Rio de Janeiro: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.selecoes.com.br/saude/leite-de-mamao-e-venenoso-saiba-o-que-fazer-caso-ingerir/
    • NLM

      Purgatto E. "Leite" de mamão é venenoso? saiba o que fazer caso ingerir [Internet]. Revista Seleções. 2024 ;[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://www.selecoes.com.br/saude/leite-de-mamao-e-venenoso-saiba-o-que-fazer-caso-ingerir/
    • Vancouver

      Purgatto E. "Leite" de mamão é venenoso? saiba o que fazer caso ingerir [Internet]. Revista Seleções. 2024 ;[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://www.selecoes.com.br/saude/leite-de-mamao-e-venenoso-saiba-o-que-fazer-caso-ingerir/
  • Fonte: Carbohydrate Polymers. Unidade: FCF

    Assuntos: MARACUJÁ, POLISSACARÍDEOS, PECTINA, NEOPLASIAS COLORRETAIS

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    • ABNT

      PEDROSA, Lucas de Freitas et al. Assessing high-temperature and pressure extraction of bioactive water-soluble polysaccharides from passion fruit mesocarp. Carbohydrate Polymers, v. 335, p. 1-16 art. 122010, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2024.122010. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Pedrosa, L. de F., Kouzounis, D., Schols, H., Vos, P. de, & Fabi, J. P. (2024). Assessing high-temperature and pressure extraction of bioactive water-soluble polysaccharides from passion fruit mesocarp. Carbohydrate Polymers, 335, 1-16 art. 122010. doi:10.1016/j.carbpol.2024.122010
    • NLM

      Pedrosa L de F, Kouzounis D, Schols H, Vos P de, Fabi JP. Assessing high-temperature and pressure extraction of bioactive water-soluble polysaccharides from passion fruit mesocarp [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2024 ; 335 1-16 art. 122010.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2024.122010
    • Vancouver

      Pedrosa L de F, Kouzounis D, Schols H, Vos P de, Fabi JP. Assessing high-temperature and pressure extraction of bioactive water-soluble polysaccharides from passion fruit mesocarp [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2024 ; 335 1-16 art. 122010.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2024.122010
  • Fonte: Frontiers in Nutrition. Unidade: FCF

    Assuntos: ANTI-INFLAMATÓRIOS, PECTINA

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    • ABNT

      DONADIO, Janaina Lombello Santos et al. Dietary fiber pectin: challenges and potential anti-inflammatory benefits for preterms and newborns. Frontiers in Nutrition, v. 10, p. 1-10, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.3389/fnut.2023.1286138. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Donadio, J. L. S., Fabi, J. P., Sztein, M. B., & Salerno-Gonçalves, R. (2024). Dietary fiber pectin: challenges and potential anti-inflammatory benefits for preterms and newborns. Frontiers in Nutrition, 10, 1-10. doi:10.3389/fnut.2023.1286138
    • NLM

      Donadio JLS, Fabi JP, Sztein MB, Salerno-Gonçalves R. Dietary fiber pectin: challenges and potential anti-inflammatory benefits for preterms and newborns [Internet]. Frontiers in Nutrition. 2024 ; 10 1-10.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3389/fnut.2023.1286138
    • Vancouver

      Donadio JLS, Fabi JP, Sztein MB, Salerno-Gonçalves R. Dietary fiber pectin: challenges and potential anti-inflammatory benefits for preterms and newborns [Internet]. Frontiers in Nutrition. 2024 ; 10 1-10.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3389/fnut.2023.1286138
  • Fonte: Scientific Reports. Unidades: FSP, FM, IME, FCF

    Assuntos: COVID-19, ÁCIDOS GRAXOS

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    • ABNT

      FERNANDES, Lígia Prestes et al. The severity of COVID-19 upon hospital admission is associated with plasma omega-3 fatty acids. Scientific Reports, v. 14, p. 1-14 art. 10238, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1038/s41598-024-60815-y. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Fernandes, L. P., Murai, I. H., Fernandes, A. L., Sales, L. P., Rogero, M. M., Gualano, B., et al. (2024). The severity of COVID-19 upon hospital admission is associated with plasma omega-3 fatty acids. Scientific Reports, 14, 1-14 art. 10238. doi:10.1038/s41598-024-60815-y
    • NLM

      Fernandes LP, Murai IH, Fernandes AL, Sales LP, Rogero MM, Gualano B, Barroso LP, Milne GL, Pereira RMR, Castro IA de. The severity of COVID-19 upon hospital admission is associated with plasma omega-3 fatty acids [Internet]. Scientific Reports. 2024 ; 14 1-14 art. 10238.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1038/s41598-024-60815-y.
    • Vancouver

      Fernandes LP, Murai IH, Fernandes AL, Sales LP, Rogero MM, Gualano B, Barroso LP, Milne GL, Pereira RMR, Castro IA de. The severity of COVID-19 upon hospital admission is associated with plasma omega-3 fatty acids [Internet]. Scientific Reports. 2024 ; 14 1-14 art. 10238.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1038/s41598-024-60815-y.
  • Fonte: Food & Function. Unidade: FCF

    Assuntos: SUCOS DE FRUTAS, LARANJA, CAROTENOIDES

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    • ABNT

      TOBARUELA, Eric de Castro et al. Plasma proteome profiling reveals molecular mechanisms underlying the effects of daily consumption of ‘Bahia’ and ‘Cara Cara’ orange juices. Food & Function, v. 15, n. 2, p. 1031-1049, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1039/D3FO04091G. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Tobaruela, E. de C., Brasili, E., Cardoso, L. G. Z., Milenkovic, D., Hassimotto, N. M. A., & Lajolo, F. M. (2024). Plasma proteome profiling reveals molecular mechanisms underlying the effects of daily consumption of ‘Bahia’ and ‘Cara Cara’ orange juices. Food & Function, 15( 2), 1031-1049. doi:10.1039/D3FO04091G
    • NLM

      Tobaruela E de C, Brasili E, Cardoso LGZ, Milenkovic D, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Plasma proteome profiling reveals molecular mechanisms underlying the effects of daily consumption of ‘Bahia’ and ‘Cara Cara’ orange juices [Internet]. Food & Function. 2024 ; 15( 2): 1031-1049.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1039/D3FO04091G
    • Vancouver

      Tobaruela E de C, Brasili E, Cardoso LGZ, Milenkovic D, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Plasma proteome profiling reveals molecular mechanisms underlying the effects of daily consumption of ‘Bahia’ and ‘Cara Cara’ orange juices [Internet]. Food & Function. 2024 ; 15( 2): 1031-1049.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1039/D3FO04091G
  • Fonte: European Journal of Medicinal Chemistry. Unidades: FCF, ICB

    Assuntos: ANTINEOPLÁSICOS, HIBRIDIZAÇÃO, CÉLULAS CULTIVADAS DE TUMOR, PROTEÍNAS, PURINAS, CITOTOXINAS

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    • ABNT

      WAITMAN, Karoline de Barros et al. HDAC specificity and kinase off-targeting by purine-benzohydroxamate anti-hematological tumor agents. European Journal of Medicinal Chemistry, v. 263, p. 1-18 art. 115935, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.ejmech.2023.115935. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Waitman, K. de B., Almeida, L. C. de, Primi, M. C., Carlos, J. A. E. G., Ruiz, C., Kronenberger, T., et al. (2024). HDAC specificity and kinase off-targeting by purine-benzohydroxamate anti-hematological tumor agents. European Journal of Medicinal Chemistry, 263, 1-18 art. 115935. doi:10.1016/j.ejmech.2023.115935
    • NLM

      Waitman K de B, Almeida LC de, Primi MC, Carlos JAEG, Ruiz C, Kronenberger T, Laufer S, Goettert MI, Poso A, Vassiliades SV, Souza VAM de, Toledo MFZJ, Hassimotto NMA, Cameron MD, Bannister TD, Lotufo LVC, Machado Neto JA, Tavares MT, Parise Filho R. HDAC specificity and kinase off-targeting by purine-benzohydroxamate anti-hematological tumor agents [Internet]. European Journal of Medicinal Chemistry. 2024 ; 263 1-18 art. 115935.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ejmech.2023.115935
    • Vancouver

      Waitman K de B, Almeida LC de, Primi MC, Carlos JAEG, Ruiz C, Kronenberger T, Laufer S, Goettert MI, Poso A, Vassiliades SV, Souza VAM de, Toledo MFZJ, Hassimotto NMA, Cameron MD, Bannister TD, Lotufo LVC, Machado Neto JA, Tavares MT, Parise Filho R. HDAC specificity and kinase off-targeting by purine-benzohydroxamate anti-hematological tumor agents [Internet]. European Journal of Medicinal Chemistry. 2024 ; 263 1-18 art. 115935.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ejmech.2023.115935
  • Fonte: Food Chemistry Advances. Unidades: BIOTECNOLOGIA, FCF

    Assuntos: RESÍDUOS, MANDIOCA

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    • ABNT

      SOARES, Isabela Simões et al. Cassava waste (stem and leaf) analysis for reuse. Food Chemistry Advances, v. 4, p. 1-6 art. 100675, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.focha.2024.100675. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Soares, I. S., Perrechil, F., Grandis, A., Pagliuso, D., Purgatto, E., Oliveira, L. A. de, & Cavalari, A. A. (2024). Cassava waste (stem and leaf) analysis for reuse. Food Chemistry Advances, 4, 1-6 art. 100675. doi:10.1016/j.focha.2024.100675
    • NLM

      Soares IS, Perrechil F, Grandis A, Pagliuso D, Purgatto E, Oliveira LA de, Cavalari AA. Cassava waste (stem and leaf) analysis for reuse [Internet]. Food Chemistry Advances. 2024 ; 4 1-6 art. 100675.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.focha.2024.100675
    • Vancouver

      Soares IS, Perrechil F, Grandis A, Pagliuso D, Purgatto E, Oliveira LA de, Cavalari AA. Cassava waste (stem and leaf) analysis for reuse [Internet]. Food Chemistry Advances. 2024 ; 4 1-6 art. 100675.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.focha.2024.100675
  • Fonte: Biomedicines. Unidade: FCF

    Assuntos: ÓLEOS ESSENCIAIS, PRODUTOS NATURAIS, METABÓLITOS, PLANTAS MEDICINAIS

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    • ABNT

      SOUSA, Damião Pergentino de et al. Essential Oils: Chemistry and Pharmacological Activities-Part ll. Biomedicines, v. 12, p. 1-34 art. 1185, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.3390/biomedicines12061185. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Sousa, D. P. de, Oliveira, F. de A., Arcanjo, D. D. R., Fonsêca, D. V. da, Duarte, A. B. S., Barbosa, C. de O., et al. (2024). Essential Oils: Chemistry and Pharmacological Activities-Part ll. Biomedicines, 12, 1-34 art. 1185. doi:10.3390/biomedicines12061185
    • NLM

      Sousa DP de, Oliveira F de A, Arcanjo DDR, Fonsêca DV da, Duarte ABS, Barbosa C de O, Ong TP, Brocksom TJ. Essential Oils: Chemistry and Pharmacological Activities-Part ll [Internet]. Biomedicines. 2024 ; 12 1-34 art. 1185.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/biomedicines12061185
    • Vancouver

      Sousa DP de, Oliveira F de A, Arcanjo DDR, Fonsêca DV da, Duarte ABS, Barbosa C de O, Ong TP, Brocksom TJ. Essential Oils: Chemistry and Pharmacological Activities-Part ll [Internet]. Biomedicines. 2024 ; 12 1-34 art. 1185.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/biomedicines12061185
  • Fonte: Revista Interfaces. Unidade: FCF

    Assuntos: PANDEMIAS, COVID-19

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    • ABNT

      FINGER, Jéssica de Aragão Freire Ferreira et al. Remote teaching and research practices in the food science field during the Covid-19 pandemic. Revista Interfaces, v. 12, n. 1, p. 1-12, 2024Tradução . . Disponível em: https://interfaces.unileao.edu.br/index.php/revista-interfaces/article/view/1271/1066. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Finger, J. de A. F. F., Lima, E. M. F., Menezes, J. B. F. de, Behrens, J. H., Landgrafa, M., Xavier, B. M., & Pinto, U. M. (2024). Remote teaching and research practices in the food science field during the Covid-19 pandemic. Revista Interfaces, 12( 1), 1-12. doi:10.16891/2317-434X
    • NLM

      Finger J de AFF, Lima EMF, Menezes JBF de, Behrens JH, Landgrafa M, Xavier BM, Pinto UM. Remote teaching and research practices in the food science field during the Covid-19 pandemic [Internet]. Revista Interfaces. 2024 ; 12( 1): 1-12.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://interfaces.unileao.edu.br/index.php/revista-interfaces/article/view/1271/1066
    • Vancouver

      Finger J de AFF, Lima EMF, Menezes JBF de, Behrens JH, Landgrafa M, Xavier BM, Pinto UM. Remote teaching and research practices in the food science field during the Covid-19 pandemic [Internet]. Revista Interfaces. 2024 ; 12( 1): 1-12.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://interfaces.unileao.edu.br/index.php/revista-interfaces/article/view/1271/1066
  • Fonte: Natural Products and Bioprospecting. Unidade: FCF

    Assuntos: STAPHYLOCOCCUS, ESPECTROSCOPIA, FLOCULAÇÃO, ANTIOXIDANTES

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    • ABNT

      BANERJEE, Srijan et al. Characterization of Chilean hot spring-origin Staphylococcus sp. BSP3 produced exopolysaccharide as biological additive. Natural Products and Bioprospecting, v. 14, p. 1-16, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1007/s13659-024-00436-0. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Banerjee, S., Cabrea-Barjas, G., Tapia, J., Fabi, J. P., Delattre, C., & Banerjee, A. (2024). Characterization of Chilean hot spring-origin Staphylococcus sp. BSP3 produced exopolysaccharide as biological additive. Natural Products and Bioprospecting, 14, 1-16. doi:10.1007/s13659-024-00436-0
    • NLM

      Banerjee S, Cabrea-Barjas G, Tapia J, Fabi JP, Delattre C, Banerjee A. Characterization of Chilean hot spring-origin Staphylococcus sp. BSP3 produced exopolysaccharide as biological additive [Internet]. Natural Products and Bioprospecting. 2024 ; 14 1-16.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s13659-024-00436-0
    • Vancouver

      Banerjee S, Cabrea-Barjas G, Tapia J, Fabi JP, Delattre C, Banerjee A. Characterization of Chilean hot spring-origin Staphylococcus sp. BSP3 produced exopolysaccharide as biological additive [Internet]. Natural Products and Bioprospecting. 2024 ; 14 1-16.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s13659-024-00436-0
  • Fonte: Diario da Manhã Pelotas. Unidade: FCF

    Assuntos: SUCOS DE FRUTAS, METABOLISMO

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    • ABNT

      HASSIMOTTO, Neuza Mariko Aymoto. Pesquisa revela impacto positivo do consumo prolongado de suco de laranja na saúde intestinal. Tradução . Diario da Manhã Pelotas, Pelotas, 2024. , n. 04 ju 2024. p. 1-2Disponível em: https://diariodamanhapelotas.com.br/site/pesquisa-revela-impacto-positivo-do-consumo-prolongado-de-suco-de-laranja-na-saude-intestinal/#:~:text=A%20pesquisa%20ressalta%20que%20o,mudan%C3%A7as%20significativas%20na%20microbiota%20intestinal. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Hassimotto, N. M. A. (2024). Pesquisa revela impacto positivo do consumo prolongado de suco de laranja na saúde intestinal. Diario da Manhã Pelotas. Pelotas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://diariodamanhapelotas.com.br/site/pesquisa-revela-impacto-positivo-do-consumo-prolongado-de-suco-de-laranja-na-saude-intestinal/#:~:text=A%20pesquisa%20ressalta%20que%20o,mudan%C3%A7as%20significativas%20na%20microbiota%20intestinal.
    • NLM

      Hassimotto NMA. Pesquisa revela impacto positivo do consumo prolongado de suco de laranja na saúde intestinal [Internet]. Diario da Manhã Pelotas. 2024 ;(04 ju 2024. p. 1-2):[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://diariodamanhapelotas.com.br/site/pesquisa-revela-impacto-positivo-do-consumo-prolongado-de-suco-de-laranja-na-saude-intestinal/#:~:text=A%20pesquisa%20ressalta%20que%20o,mudan%C3%A7as%20significativas%20na%20microbiota%20intestinal.
    • Vancouver

      Hassimotto NMA. Pesquisa revela impacto positivo do consumo prolongado de suco de laranja na saúde intestinal [Internet]. Diario da Manhã Pelotas. 2024 ;(04 ju 2024. p. 1-2):[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://diariodamanhapelotas.com.br/site/pesquisa-revela-impacto-positivo-do-consumo-prolongado-de-suco-de-laranja-na-saude-intestinal/#:~:text=A%20pesquisa%20ressalta%20que%20o,mudan%C3%A7as%20significativas%20na%20microbiota%20intestinal.
  • Fonte: Letters in Drug Design & Discovery. Unidade: FCF

    Assuntos: GLIOMA, SISTEMA NERVOSO CENTRAL

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    • ABNT

      FERNANDES, Thais Batista et al. Aryl-isoquinoline as a potential scaffold for novel antitumor agents against glioblastoma cells. Letters in Drug Design & Discovery, v. 21, p. 948-960, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2174/1570180820666230131111033. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Fernandes, T. B., Yang, R., Ferreira, G. M., Souza, P. O. de, Lopes, V. G., Toledo, M. F. Z. J., et al. (2024). Aryl-isoquinoline as a potential scaffold for novel antitumor agents against glioblastoma cells. Letters in Drug Design & Discovery, 21, 948-960. doi:10.2174/1570180820666230131111033
    • NLM

      Fernandes TB, Yang R, Ferreira GM, Souza PO de, Lopes VG, Toledo MFZJ, Roliano GG, Debom GN, Vassiliades SV, Hassimotto NMA, Hirata MH, Braganhol E, Parise Filho R. Aryl-isoquinoline as a potential scaffold for novel antitumor agents against glioblastoma cells [Internet]. Letters in Drug Design & Discovery. 2024 ; 21 948-960.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://doi.org/10.2174/1570180820666230131111033
    • Vancouver

      Fernandes TB, Yang R, Ferreira GM, Souza PO de, Lopes VG, Toledo MFZJ, Roliano GG, Debom GN, Vassiliades SV, Hassimotto NMA, Hirata MH, Braganhol E, Parise Filho R. Aryl-isoquinoline as a potential scaffold for novel antitumor agents against glioblastoma cells [Internet]. Letters in Drug Design & Discovery. 2024 ; 21 948-960.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://doi.org/10.2174/1570180820666230131111033
  • Fonte: Fermentation. Unidades: ESALQ, IQSC, FCF

    Assuntos: AROMATIZANTES, BEBIDAS NÃO ALCOÓLICAS, CACAU, CHOCOLATE, JACA, OLFATO, SEMENTES, SUBPRODUTOS COMO ALIMENTO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIComo citar
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    • ABNT

      SPADA, Fernanda Papa et al. GC-olfactometric analysis as a tool for comprehensive characterization of aromatic profiles in cocoa-based beverages with a natural chocolate substitute. Fermentation, v. 10, p. 1-14, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/fermentation10050228. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Spada, F. P., Alencar, S. M. de, Bogusz Junior, S., & Purgatto, E. (2024). GC-olfactometric analysis as a tool for comprehensive characterization of aromatic profiles in cocoa-based beverages with a natural chocolate substitute. Fermentation, 10, 1-14. doi:10.3390/fermentation10050228
    • NLM

      Spada FP, Alencar SM de, Bogusz Junior S, Purgatto E. GC-olfactometric analysis as a tool for comprehensive characterization of aromatic profiles in cocoa-based beverages with a natural chocolate substitute [Internet]. Fermentation. 2024 ; 10 1-14.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation10050228
    • Vancouver

      Spada FP, Alencar SM de, Bogusz Junior S, Purgatto E. GC-olfactometric analysis as a tool for comprehensive characterization of aromatic profiles in cocoa-based beverages with a natural chocolate substitute [Internet]. Fermentation. 2024 ; 10 1-14.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation10050228
  • Fonte: Jornal da USP. Unidade: FCF

    Assunto: BOTULISMO

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo. Botulismo pode causar paralisia dos orgãos, se não tratado a tempo. Tradução . Jornal da USP, São Paulo, 2024. , p. 1-3Disponível em: https://jornal.usp.br/atualidades/botulismo-pode-causar-paralisia-dos-orgaos-se-nao-tratado-a-tempo/. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Franco, B. D. G. de M. (2024). Botulismo pode causar paralisia dos orgãos, se não tratado a tempo. Jornal da USP, p. 1-3. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://jornal.usp.br/atualidades/botulismo-pode-causar-paralisia-dos-orgaos-se-nao-tratado-a-tempo/
    • NLM

      Franco BDG de M. Botulismo pode causar paralisia dos orgãos, se não tratado a tempo [Internet]. Jornal da USP. 2024 ; 1-3.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://jornal.usp.br/atualidades/botulismo-pode-causar-paralisia-dos-orgaos-se-nao-tratado-a-tempo/
    • Vancouver

      Franco BDG de M. Botulismo pode causar paralisia dos orgãos, se não tratado a tempo [Internet]. Jornal da USP. 2024 ; 1-3.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://jornal.usp.br/atualidades/botulismo-pode-causar-paralisia-dos-orgaos-se-nao-tratado-a-tempo/
  • Fonte: Carbohydrate Polymers. Unidades: FCF, FZEA

    Assuntos: FARELOS, POLISSACARÍDEOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIComo citar
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    • ABNT

      PAESANI, Candela et al. Effect of chemical, thermal, and enzymatic processing of wheat bran on the solubilization, technological and biological properties of non-starch polysaccharides. Carbohydrate Polymers, v. 328, p. 1-10, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2023.121747. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Paesani, C., Lammers, T. C. G. de L., Sciarini, L. S., Moiraghi, M., Pérez, G. T., & Fabi, J. P. (2024). Effect of chemical, thermal, and enzymatic processing of wheat bran on the solubilization, technological and biological properties of non-starch polysaccharides. Carbohydrate Polymers, 328, 1-10. doi:10.1016/j.carbpol.2023.121747
    • NLM

      Paesani C, Lammers TCG de L, Sciarini LS, Moiraghi M, Pérez GT, Fabi JP. Effect of chemical, thermal, and enzymatic processing of wheat bran on the solubilization, technological and biological properties of non-starch polysaccharides [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2024 ; 328 1-10.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2023.121747
    • Vancouver

      Paesani C, Lammers TCG de L, Sciarini LS, Moiraghi M, Pérez GT, Fabi JP. Effect of chemical, thermal, and enzymatic processing of wheat bran on the solubilization, technological and biological properties of non-starch polysaccharides [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2024 ; 328 1-10.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2023.121747
  • Fonte: Food Research International. Unidade: FCF

    Assuntos: ASPERGILLUS, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, QUEIJO

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    • ABNT

      MARCELÃO, Caio V.P et al. Unveiling ochratoxin A and ochratoxigenic fungi in Brazilian artisanal Cheeses: Insights from production to consumption. Food Research International, v. 183, p. 1-7 art. 114214, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114214. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Marcelão, C. V. P., Souza, M. C., Silva, J. J., Couto, F. A., Lacorte, G. A., Pinto, U. M., et al. (2024). Unveiling ochratoxin A and ochratoxigenic fungi in Brazilian artisanal Cheeses: Insights from production to consumption. Food Research International, 183, 1-7 art. 114214. doi:10.1016/j.foodres.2024.114214
    • NLM

      Marcelão CVP, Souza MC, Silva JJ, Couto FA, Lacorte GA, Pinto UM, Maffei JT, Zacarchenco PB, Iamanaka BT, Taniwaki MH. Unveiling ochratoxin A and ochratoxigenic fungi in Brazilian artisanal Cheeses: Insights from production to consumption [Internet]. Food Research International. 2024 ; 183 1-7 art. 114214.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114214
    • Vancouver

      Marcelão CVP, Souza MC, Silva JJ, Couto FA, Lacorte GA, Pinto UM, Maffei JT, Zacarchenco PB, Iamanaka BT, Taniwaki MH. Unveiling ochratoxin A and ochratoxigenic fungi in Brazilian artisanal Cheeses: Insights from production to consumption [Internet]. Food Research International. 2024 ; 183 1-7 art. 114214.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114214
  • Fonte: Food Research International. Unidades: FSP, FCF

    Assuntos: SUCOS DE FRUTAS, INFLAÇÃO

    PrivadoAcesso à fonteDOIComo citar
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    • ABNT

      CASAGRANDE, Juliana Gimenez et al. Effects of grape juice intake on the cell migration properties in overweight women: modulation mechanisms of cell migration in vitro by delphinidin-3-O-glucoside. Food Research International, v. 178, p. 1-10 art. 113873, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113873. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Casagrande, J. G., Rogero, M. M., Oliveira, D. C. de, Quintanilha, B. J., Capetini, V. C., Makiyama, E. N., et al. (2024). Effects of grape juice intake on the cell migration properties in overweight women: modulation mechanisms of cell migration in vitro by delphinidin-3-O-glucoside. Food Research International, 178, 1-10 art. 113873. doi:10.1016/j.foodres.2023.113873
    • NLM

      Casagrande JG, Rogero MM, Oliveira DC de, Quintanilha BJ, Capetini VC, Makiyama EN, Neves BRO, Gonçalves CE da S, Freitas S de, Hassimotto NMA, Fock RA. Effects of grape juice intake on the cell migration properties in overweight women: modulation mechanisms of cell migration in vitro by delphinidin-3-O-glucoside [Internet]. Food Research International. 2024 ; 178 1-10 art. 113873.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113873
    • Vancouver

      Casagrande JG, Rogero MM, Oliveira DC de, Quintanilha BJ, Capetini VC, Makiyama EN, Neves BRO, Gonçalves CE da S, Freitas S de, Hassimotto NMA, Fock RA. Effects of grape juice intake on the cell migration properties in overweight women: modulation mechanisms of cell migration in vitro by delphinidin-3-O-glucoside [Internet]. Food Research International. 2024 ; 178 1-10 art. 113873.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113873
  • Fonte: Frontiers in Microbiology. Unidade: FCF

    Assuntos: MICROBIOLOGIA, LATICÍNIOS, QUEIJO, PEPTÍDEOS, MATURAÇÃO, SEGURANÇA ALIMENTAR

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINTO, Uelinton Manoel e LINDNER, Juliano De Dea. Community series in microbiological safety and quality aspects of fermented dairy products, volume II [Editorial]. Frontiers in Microbiology. Lausanne: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.3389/fmicb.2023.1182373. Acesso em: 14 jul. 2024. , 2023
    • APA

      Pinto, U. M., & Lindner, J. D. D. (2023). Community series in microbiological safety and quality aspects of fermented dairy products, volume II [Editorial]. Frontiers in Microbiology. Lausanne: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.3389/fmicb.2023.1182373
    • NLM

      Pinto UM, Lindner JDD. Community series in microbiological safety and quality aspects of fermented dairy products, volume II [Editorial] [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2023 ; 14 1-3.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2023.1182373
    • Vancouver

      Pinto UM, Lindner JDD. Community series in microbiological safety and quality aspects of fermented dairy products, volume II [Editorial] [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2023 ; 14 1-3.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2023.1182373
  • Fonte: Current Nutrition and Food Science. Unidade: FCF

    Assuntos: HORMÔNIOS, ÁCIDOS GRAXOS, AMINOÁCIDOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MAGALHÃES, Hilton César Rodrigues et al. Effect of postharvest treatments on the biosynthesis of fruit volatile compounds: a literature review. Current Nutrition and Food Science, v. 19, n. 3, p. 246-261, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2174/1573401318666220527123341. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Magalhães, H. C. R., Garruti, D. S., Gandra, E. A., & Purgatto, E. (2023). Effect of postharvest treatments on the biosynthesis of fruit volatile compounds: a literature review. Current Nutrition and Food Science, 19( 3), 246-261. doi:10.2174/1573401318666220527123341
    • NLM

      Magalhães HCR, Garruti DS, Gandra EA, Purgatto E. Effect of postharvest treatments on the biosynthesis of fruit volatile compounds: a literature review [Internet]. Current Nutrition and Food Science. 2023 ; 19( 3): 246-261.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://doi.org/10.2174/1573401318666220527123341
    • Vancouver

      Magalhães HCR, Garruti DS, Gandra EA, Purgatto E. Effect of postharvest treatments on the biosynthesis of fruit volatile compounds: a literature review [Internet]. Current Nutrition and Food Science. 2023 ; 19( 3): 246-261.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://doi.org/10.2174/1573401318666220527123341

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