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  • Source: Cellulose. Unidade: FZEA

    Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS, PAPEL DE EMBALAGEM, BIOPOLÍMEROS, NANOPARTÍCULAS

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    • ABNT

      SANTOS, Kamila de Lima et al. Biopolymer-based coatings containing active ingredients for cellulosic packaging: a review. Cellulose, p. 1-23, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10570-024-06039-9. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Santos, K. de L., Moraes, G. H., Noletto, A. P. R., & Sobral, P. J. do A. (2024). Biopolymer-based coatings containing active ingredients for cellulosic packaging: a review. Cellulose, 1-23. doi:10.1007/s10570-024-06039-9
    • NLM

      Santos K de L, Moraes GH, Noletto APR, Sobral PJ do A. Biopolymer-based coatings containing active ingredients for cellulosic packaging: a review [Internet]. Cellulose. 2024 ; 1-23.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10570-024-06039-9
    • Vancouver

      Santos K de L, Moraes GH, Noletto APR, Sobral PJ do A. Biopolymer-based coatings containing active ingredients for cellulosic packaging: a review [Internet]. Cellulose. 2024 ; 1-23.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10570-024-06039-9
  • Unidade: FZEA

    Subjects: PRÓPOLIS, FLAVONOIDES, QUITOSANA, LIPOSSOMOS, NANOPARTÍCULAS, CELULOSE

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    • ABNT

      SCHALCH, Nadia Obrownick Okamoto. Estabilização de compostos ativos de própolis vermelha em sistemas híbridos de nanoceluloses e TPP-quitossomas: potencial aplicação em criogéis. 2024. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-18092024-093929/. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Schalch, N. O. O. (2024). Estabilização de compostos ativos de própolis vermelha em sistemas híbridos de nanoceluloses e TPP-quitossomas: potencial aplicação em criogéis (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-18092024-093929/
    • NLM

      Schalch NOO. Estabilização de compostos ativos de própolis vermelha em sistemas híbridos de nanoceluloses e TPP-quitossomas: potencial aplicação em criogéis [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-18092024-093929/
    • Vancouver

      Schalch NOO. Estabilização de compostos ativos de própolis vermelha em sistemas híbridos de nanoceluloses e TPP-quitossomas: potencial aplicação em criogéis [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-18092024-093929/
  • Unidade: FZEA

    Subjects: ECONOMIA CIRCULAR, NANOPARTÍCULAS, QUITOSANA, NANOTECNOLOGIA, RESÍDUOS AGRÍCOLAS

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    • ABNT

      SILVA, Natalia Cristina da. Extraction and encapsulation of bioactives coupled with nanocellulose production: an approach for comprehensive recovery of acerola by-products. 2024. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-23092024-153052/. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Silva, N. C. da. (2024). Extraction and encapsulation of bioactives coupled with nanocellulose production: an approach for comprehensive recovery of acerola by-products (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-23092024-153052/
    • NLM

      Silva NC da. Extraction and encapsulation of bioactives coupled with nanocellulose production: an approach for comprehensive recovery of acerola by-products [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-23092024-153052/
    • Vancouver

      Silva NC da. Extraction and encapsulation of bioactives coupled with nanocellulose production: an approach for comprehensive recovery of acerola by-products [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-23092024-153052/
  • Source: Foods. Unidade: FZEA

    Subjects: MANDIOCA, AMIDO, NANOPARTÍCULAS, ULTRASSOM, ESTABILIZANTES, EMULSIFICANTES

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    • ABNT

      RAMOS, Giselle Vallim Corrêa et al. Dual modification of cassava starch using physical treatments for production of pickering stabilizers. Foods, v. 13, n. 2, p. 1-17, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods13020327. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Ramos, G. V. C., Rabelo, M. E. A., Pinho, S. C. de, Valencia, G. A., Sobral, P. J. do A., & Moraes, I. C. F. (2024). Dual modification of cassava starch using physical treatments for production of pickering stabilizers. Foods, 13( 2), 1-17. doi:10.3390/foods13020327
    • NLM

      Ramos GVC, Rabelo MEA, Pinho SC de, Valencia GA, Sobral PJ do A, Moraes ICF. Dual modification of cassava starch using physical treatments for production of pickering stabilizers [Internet]. Foods. 2024 ; 13( 2): 1-17.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods13020327
    • Vancouver

      Ramos GVC, Rabelo MEA, Pinho SC de, Valencia GA, Sobral PJ do A, Moraes ICF. Dual modification of cassava starch using physical treatments for production of pickering stabilizers [Internet]. Foods. 2024 ; 13( 2): 1-17.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods13020327
  • Unidade: FZEA

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, QUITOSANA, MATERIAIS NANOESTRUTURADOS, REFORÇO

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    • ABNT

      SILVA, Rafael Belasque Canedo da. Sistemas híbridos compostos por nanocristais de celulose e partículas de quitosana: produção, caracterização e aplicação em filmes biodegradáveis. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-21022024-084058/. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Silva, R. B. C. da. (2023). Sistemas híbridos compostos por nanocristais de celulose e partículas de quitosana: produção, caracterização e aplicação em filmes biodegradáveis (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-21022024-084058/
    • NLM

      Silva RBC da. Sistemas híbridos compostos por nanocristais de celulose e partículas de quitosana: produção, caracterização e aplicação em filmes biodegradáveis [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-21022024-084058/
    • Vancouver

      Silva RBC da. Sistemas híbridos compostos por nanocristais de celulose e partículas de quitosana: produção, caracterização e aplicação em filmes biodegradáveis [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-21022024-084058/
  • Unidade: FZEA

    Subjects: AMIDO, QUINOA, NANOPARTÍCULAS, ULTRASSOM

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    • ABNT

      RAMOS, Giselle Vallim Corrêa. Modificação dupla do amido de mandioca para estabilização de emulsões de Pickering e produção de géis carregados: sistemas de encapsulação de curcumina à base de amido. 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-16022024-152835/. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Ramos, G. V. C. (2023). Modificação dupla do amido de mandioca para estabilização de emulsões de Pickering e produção de géis carregados: sistemas de encapsulação de curcumina à base de amido (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-16022024-152835/
    • NLM

      Ramos GVC. Modificação dupla do amido de mandioca para estabilização de emulsões de Pickering e produção de géis carregados: sistemas de encapsulação de curcumina à base de amido [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-16022024-152835/
    • Vancouver

      Ramos GVC. Modificação dupla do amido de mandioca para estabilização de emulsões de Pickering e produção de géis carregados: sistemas de encapsulação de curcumina à base de amido [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-16022024-152835/
  • Source: Industrial Crops and Products. Unidade: FZEA

    Subjects: PROCESSO SOL-GEL, REFLORESTAMENTO, MADEIRA, NANOPARTÍCULAS

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    • ABNT

      CAMPOS FILHO, Luiz Eduardo et al. Oriented Strand Board panels of residual reforestation wood with Al2O3 nanoparticles. Industrial Crops and Products, v. 200, p. 1-7, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.116777. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Campos Filho, L. E., Steigenberger, A. C., Martins, R. H. B., Lopes Junior, W. E., Favarim, H. R., Pallone, E. M. de J. A., et al. (2023). Oriented Strand Board panels of residual reforestation wood with Al2O3 nanoparticles. Industrial Crops and Products, 200, 1-7. doi:10.1016/j.indcrop.2023.116777
    • NLM

      Campos Filho LE, Steigenberger AC, Martins RHB, Lopes Junior WE, Favarim HR, Pallone EM de JA, Freire MT de A, Tosi MM, Fiorelli J. Oriented Strand Board panels of residual reforestation wood with Al2O3 nanoparticles [Internet]. Industrial Crops and Products. 2023 ; 200 1-7.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.116777
    • Vancouver

      Campos Filho LE, Steigenberger AC, Martins RHB, Lopes Junior WE, Favarim HR, Pallone EM de JA, Freire MT de A, Tosi MM, Fiorelli J. Oriented Strand Board panels of residual reforestation wood with Al2O3 nanoparticles [Internet]. Industrial Crops and Products. 2023 ; 200 1-7.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.116777
  • Source: Polymers. Unidades: FZEA, EESC

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, MADEIRA, MAMONA, ALUMINA

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    • ABNT

      LOPES JUNIOR, Wanley Eduardo et al. Investigating the effects of Al2O3 microparticles on wood waste OSBs: a study on physical, mechanical, and durability performance. Polymers, v. 15, n. 12, p. 1-10, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/polym15122652. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Lopes Junior, W. E., Cabral, M. R., Christoforo, A. L., Campos, C. I. de, & Fiorelli, J. (2023). Investigating the effects of Al2O3 microparticles on wood waste OSBs: a study on physical, mechanical, and durability performance. Polymers, 15( 12), 1-10. doi:10.3390/polym15122652
    • NLM

      Lopes Junior WE, Cabral MR, Christoforo AL, Campos CI de, Fiorelli J. Investigating the effects of Al2O3 microparticles on wood waste OSBs: a study on physical, mechanical, and durability performance [Internet]. Polymers. 2023 ; 15( 12): 1-10.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/polym15122652
    • Vancouver

      Lopes Junior WE, Cabral MR, Christoforo AL, Campos CI de, Fiorelli J. Investigating the effects of Al2O3 microparticles on wood waste OSBs: a study on physical, mechanical, and durability performance [Internet]. Polymers. 2023 ; 15( 12): 1-10.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/polym15122652
  • Source: Food Research International. Unidades: ESALQ, FZEA

    Subjects: ACEROLA, COMPOSTOS FENÓLICOS, MICROENCAPSULAÇÃO, NANOPARTÍCULAS, QUITOSANA, SUBPRODUTOS COMO ALIMENTO

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    • ABNT

      SILVA, Natalia Cristina da et al. Chitosan suspension as extractor and encapsulating agent of phenolics from acerola by-product. Food Research International, v. 161, p. 1-8, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111855. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Silva, N. C. da, Assis, O. B. G. de, Sartori, A. G. de O., Alencar, S. M. de, & Martelli-Tosi, M. (2022). Chitosan suspension as extractor and encapsulating agent of phenolics from acerola by-product. Food Research International, 161, 1-8. doi:10.1016/j.foodres.2022.111855
    • NLM

      Silva NC da, Assis OBG de, Sartori AG de O, Alencar SM de, Martelli-Tosi M. Chitosan suspension as extractor and encapsulating agent of phenolics from acerola by-product [Internet]. Food Research International. 2022 ; 161 1-8.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111855
    • Vancouver

      Silva NC da, Assis OBG de, Sartori AG de O, Alencar SM de, Martelli-Tosi M. Chitosan suspension as extractor and encapsulating agent of phenolics from acerola by-product [Internet]. Food Research International. 2022 ; 161 1-8.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111855
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FZEA

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, QUITOSANA, COMPOSTOS FENÓLICOS, REVESTIMENTOS, VIDA-DE-PRATELEIRA

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    • ABNT

      SILVA, Natalia Cristina da et al. Extraction of phenolic compounds from acerola by-products using chitosan solution, encapsulation and application in extending the shelf-life of guava. Food Chemistry, v. 354, p. 1-9, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129553. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Silva, N. C. da, Barros-Alexandrino, T. T. de, Assis, O. B. G. de, & Martelli-Tosi, M. (2021). Extraction of phenolic compounds from acerola by-products using chitosan solution, encapsulation and application in extending the shelf-life of guava. Food Chemistry, 354, 1-9. doi:10.1016/j.foodchem.2021.129553
    • NLM

      Silva NC da, Barros-Alexandrino TT de, Assis OBG de, Martelli-Tosi M. Extraction of phenolic compounds from acerola by-products using chitosan solution, encapsulation and application in extending the shelf-life of guava [Internet]. Food Chemistry. 2021 ; 354 1-9.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129553
    • Vancouver

      Silva NC da, Barros-Alexandrino TT de, Assis OBG de, Martelli-Tosi M. Extraction of phenolic compounds from acerola by-products using chitosan solution, encapsulation and application in extending the shelf-life of guava [Internet]. Food Chemistry. 2021 ; 354 1-9.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129553
  • Source: Pharmaceutics. Unidade: FZEA

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, MICROENCAPSULAÇÃO, INSUMOS FARMACÊUTICOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia et al. Encapsulation of active pharmaceutical ingredients in lipid micro/nanoparticles for oral administration by spray-cooling. Pharmaceutics, v. 13, n. 8, p. 1-14, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/pharmaceutics13081186. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Fávaro-Trindade, C. S., Matos Junior, F. E. de, Okuro, P. K., Dias-Ferreira, J., Cano, A., Severino, P., et al. (2021). Encapsulation of active pharmaceutical ingredients in lipid micro/nanoparticles for oral administration by spray-cooling. Pharmaceutics, 13( 8), 1-14. doi:10.3390/pharmaceutics13081186
    • NLM

      Fávaro-Trindade CS, Matos Junior FE de, Okuro PK, Dias-Ferreira J, Cano A, Severino P, Zielińska A, Souto EB. Encapsulation of active pharmaceutical ingredients in lipid micro/nanoparticles for oral administration by spray-cooling [Internet]. Pharmaceutics. 2021 ; 13( 8): 1-14.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/pharmaceutics13081186
    • Vancouver

      Fávaro-Trindade CS, Matos Junior FE de, Okuro PK, Dias-Ferreira J, Cano A, Severino P, Zielińska A, Souto EB. Encapsulation of active pharmaceutical ingredients in lipid micro/nanoparticles for oral administration by spray-cooling [Internet]. Pharmaceutics. 2021 ; 13( 8): 1-14.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/pharmaceutics13081186
  • Unidade: FZEA

    Subjects: ANALGESIA, NANOPARTÍCULAS, ÓPIO

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    • ABNT

      CENSONI, Júlia Barrionuevo. Desenvolvimento de biocompósito polimérico à base de ácido polilático e nanopartículas para liberação controlada de metadona. 2020. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-04052021-135546/. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Censoni, J. B. (2020). Desenvolvimento de biocompósito polimérico à base de ácido polilático e nanopartículas para liberação controlada de metadona (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-04052021-135546/
    • NLM

      Censoni JB. Desenvolvimento de biocompósito polimérico à base de ácido polilático e nanopartículas para liberação controlada de metadona [Internet]. 2020 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-04052021-135546/
    • Vancouver

      Censoni JB. Desenvolvimento de biocompósito polimérico à base de ácido polilático e nanopartículas para liberação controlada de metadona [Internet]. 2020 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-04052021-135546/
  • Source: Characterization of nanoencapsulated food ingredients. Unidades: FZEA, FFCLRP

    Subjects: ESPALHAMENTO, LUZ, NANOPARTÍCULAS, ALIMENTOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTELLI-TOSI, Milena et al. Dynamic light scattering (DLS) of nanoencapsulated food ingredients. Characterization of nanoencapsulated food ingredients. Tradução . London: Academic Press, 2020. v. 4. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-815667-4.00006-7. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Martelli-Tosi, M., Ramos, A. P., Esposto, B. S., & Jafari, S. M. (2020). Dynamic light scattering (DLS) of nanoencapsulated food ingredients. In Characterization of nanoencapsulated food ingredients (Vol. 4). London: Academic Press. doi:10.1016/B978-0-12-815667-4.00006-7
    • NLM

      Martelli-Tosi M, Ramos AP, Esposto BS, Jafari SM. Dynamic light scattering (DLS) of nanoencapsulated food ingredients [Internet]. In: Characterization of nanoencapsulated food ingredients. London: Academic Press; 2020. [citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-815667-4.00006-7
    • Vancouver

      Martelli-Tosi M, Ramos AP, Esposto BS, Jafari SM. Dynamic light scattering (DLS) of nanoencapsulated food ingredients [Internet]. In: Characterization of nanoencapsulated food ingredients. London: Academic Press; 2020. [citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-815667-4.00006-7
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, GELATINA, NANOPARTÍCULAS, QUITOSANA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DAMMAK, Ilyes e LOURENÇO, Rodrigo Vinicius e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Active gelatin films incorporated with Pickering emulsions encapsulating hesperidin: preparation and physicochemical characterization. Journal of Food Engineering, v. 240, n. Ja 2019, p. 9-20, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.07.002. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Dammak, I., Lourenço, R. V., & Sobral, P. J. do A. (2019). Active gelatin films incorporated with Pickering emulsions encapsulating hesperidin: preparation and physicochemical characterization. Journal of Food Engineering, 240( Ja 2019), 9-20. doi:10.1016/j.jfoodeng.2018.07.002
    • NLM

      Dammak I, Lourenço RV, Sobral PJ do A. Active gelatin films incorporated with Pickering emulsions encapsulating hesperidin: preparation and physicochemical characterization [Internet]. Journal of Food Engineering. 2019 ; 240( Ja 2019): 9-20.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.07.002
    • Vancouver

      Dammak I, Lourenço RV, Sobral PJ do A. Active gelatin films incorporated with Pickering emulsions encapsulating hesperidin: preparation and physicochemical characterization [Internet]. Journal of Food Engineering. 2019 ; 240( Ja 2019): 9-20.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.07.002
  • Source: Food Packaging and Shelf Life. Unidade: FZEA

    Subjects: BIOPOLÍMEROS, FILMES COMESTÍVEIS, COLÁGENO, NANOPARTÍCULAS, EMBALAGENS DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      AYALA VALENCIA, Germán et al. Morphological and physical properties of nano-biocomposite films based on collagen loaded with laponite®. Food Packaging and Shelf Life, v. 19, p. 24-30, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2018.11.013. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Ayala Valencia, G., Luciano, C. G., Lourenço, R. V., Bittante, A. M. Q. B., & Sobral, P. J. do A. (2019). Morphological and physical properties of nano-biocomposite films based on collagen loaded with laponite®. Food Packaging and Shelf Life, 19, 24-30. doi:10.1016/j.fpsl.2018.11.013
    • NLM

      Ayala Valencia G, Luciano CG, Lourenço RV, Bittante AMQB, Sobral PJ do A. Morphological and physical properties of nano-biocomposite films based on collagen loaded with laponite® [Internet]. Food Packaging and Shelf Life. 2019 ; 19 24-30.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2018.11.013
    • Vancouver

      Ayala Valencia G, Luciano CG, Lourenço RV, Bittante AMQB, Sobral PJ do A. Morphological and physical properties of nano-biocomposite films based on collagen loaded with laponite® [Internet]. Food Packaging and Shelf Life. 2019 ; 19 24-30.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2018.11.013
  • Source: Food Science and Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, EMBALAGENS DE ALIMENTOS, POLÍMEROS (MATERIAIS), MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      SIMBINE, Emelda Orlando et al. Application of silver nanoparticles in food packages: a review. Food Science and Technology, v. 39, n. 4, p. 793-802, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/fst.36318. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Simbine, E. O., Rodrigues, L. da C., Lapa-Guimarães, J. das G., Kamimura, E. S., Corassin, C. H., & Oliveira, C. A. F. de. (2019). Application of silver nanoparticles in food packages: a review. Food Science and Technology, 39( 4), 793-802. doi:10.1590/fst.36318
    • NLM

      Simbine EO, Rodrigues L da C, Lapa-Guimarães J das G, Kamimura ES, Corassin CH, Oliveira CAF de. Application of silver nanoparticles in food packages: a review [Internet]. Food Science and Technology. 2019 ; 39( 4): 793-802.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.36318
    • Vancouver

      Simbine EO, Rodrigues L da C, Lapa-Guimarães J das G, Kamimura ES, Corassin CH, Oliveira CAF de. Application of silver nanoparticles in food packages: a review [Internet]. Food Science and Technology. 2019 ; 39( 4): 793-802.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.36318
  • Unidade: FZEA

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, CELULOSE, QUITOSANA, ÁCIDO FÓLICO, MICROENCAPSULAÇÃO

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    • ABNT

      SCHALCH, Nadia Obrownick Okamoto. Associação de nanocelulose e nanopartícula de quitosana na estabilização de ácido fólico (vitamina B9). 2019. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2019. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-03122019-100652/. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Schalch, N. O. O. (2019). Associação de nanocelulose e nanopartícula de quitosana na estabilização de ácido fólico (vitamina B9) (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-03122019-100652/
    • NLM

      Schalch NOO. Associação de nanocelulose e nanopartícula de quitosana na estabilização de ácido fólico (vitamina B9) [Internet]. 2019 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-03122019-100652/
    • Vancouver

      Schalch NOO. Associação de nanocelulose e nanopartícula de quitosana na estabilização de ácido fólico (vitamina B9) [Internet]. 2019 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-03122019-100652/
  • Source: Journal of Microencapsulation. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, LIPÍDEOS, CAROTENOIDES, NANOPARTÍCULAS

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    • ABNT

      GOMES, Graziela Veiga de Lara et al. β-carotene and α-tocopherol coencapsulated in nanostructured lipid carriers of murumuru (Astrocaryum murumuru) butter produced by phase inversion temperature method: characterisation, dynamic in vitro digestion and cell viability study. Journal of Microencapsulation, v. 36, n. 1, p. 43-52, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/02652048.2019.1585982. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Gomes, G. V. de L., Sola, M. R., Rochetti, A. L., Fukumasu, H., Vicente, A. A., & Pinho, S. C. de. (2019). β-carotene and α-tocopherol coencapsulated in nanostructured lipid carriers of murumuru (Astrocaryum murumuru) butter produced by phase inversion temperature method: characterisation, dynamic in vitro digestion and cell viability study. Journal of Microencapsulation, 36( 1), 43-52. doi:10.1080/02652048.2019.1585982
    • NLM

      Gomes GV de L, Sola MR, Rochetti AL, Fukumasu H, Vicente AA, Pinho SC de. β-carotene and α-tocopherol coencapsulated in nanostructured lipid carriers of murumuru (Astrocaryum murumuru) butter produced by phase inversion temperature method: characterisation, dynamic in vitro digestion and cell viability study [Internet]. Journal of Microencapsulation. 2019 ; 36( 1): 43-52.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1080/02652048.2019.1585982
    • Vancouver

      Gomes GV de L, Sola MR, Rochetti AL, Fukumasu H, Vicente AA, Pinho SC de. β-carotene and α-tocopherol coencapsulated in nanostructured lipid carriers of murumuru (Astrocaryum murumuru) butter produced by phase inversion temperature method: characterisation, dynamic in vitro digestion and cell viability study [Internet]. Journal of Microencapsulation. 2019 ; 36( 1): 43-52.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1080/02652048.2019.1585982
  • Source: 27. SIICUSP : resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo. Unidade: FZEA

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, QUITOSANA, MICROENCAPSULAÇÃO, ÁCIDO FÓLICO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINHO, Sabrina Guarda Botelho et al. Associação de nano/microcellulose e nanopartículas de quitosana na estabilização de ácido fólico (vitamina B9). 2019, Anais.. São Paulo: USP, 2019. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Pinho, S. G. B., Schalch, N. O. O., Barros-Alexandrino, T. T. de, & Assis, O. B. G. de. (2019). Associação de nano/microcellulose e nanopartículas de quitosana na estabilização de ácido fólico (vitamina B9). In 27. SIICUSP : resumos. São Paulo: USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Pinho SGB, Schalch NOO, Barros-Alexandrino TT de, Assis OBG de. Associação de nano/microcellulose e nanopartículas de quitosana na estabilização de ácido fólico (vitamina B9) [Internet]. 27. SIICUSP : resumos. 2019 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Pinho SGB, Schalch NOO, Barros-Alexandrino TT de, Assis OBG de. Associação de nano/microcellulose e nanopartículas de quitosana na estabilização de ácido fólico (vitamina B9) [Internet]. 27. SIICUSP : resumos. 2019 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: International Journal of Biological Macromolecules. Unidades: EP, FZEA

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, AMIDO, QUITOSANA, BAMBU

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRIGUEZ LLANOS, Jaiber Humberto e TADINI, Carmen Cecília. Preparation and characterization of bio-nanocomposite films based on cassava starch or chitosan, reinforced with montmorillonite or bamboo nanofibers. International Journal of Biological Macromolecules, v. 107, p. 371-382, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2017.09.001. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Rodriguez Llanos, J. H., & Tadini, C. C. (2018). Preparation and characterization of bio-nanocomposite films based on cassava starch or chitosan, reinforced with montmorillonite or bamboo nanofibers. International Journal of Biological Macromolecules, 107, 371-382. doi:10.1016/j.ijbiomac.2017.09.001
    • NLM

      Rodriguez Llanos JH, Tadini CC. Preparation and characterization of bio-nanocomposite films based on cassava starch or chitosan, reinforced with montmorillonite or bamboo nanofibers [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2018 ; 107 371-382.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2017.09.001
    • Vancouver

      Rodriguez Llanos JH, Tadini CC. Preparation and characterization of bio-nanocomposite films based on cassava starch or chitosan, reinforced with montmorillonite or bamboo nanofibers [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2018 ; 107 371-382.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2017.09.001

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