Resistant starch content of commercial unripe banana flour: unexpected values? (2012)
Fonte: Book of Abstracts. Nome do evento: World Congress of Food Science and Technology-IUFoST. Unidade: FCF
Assuntos: BANANA, AMIDO, FARINHAS
ABNT
SARDÁ, Fabiana Andréa Hoffmann et al. Resistant starch content of commercial unripe banana flour: unexpected values? 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. . Acesso em: 05 jul. 2024.APA
Sardá, F. A. H., Lopes, N. T. T., Santos, A. O., Souza, G. S., Neres, F. R. L., Giuntini, E. B., et al. (2012). Resistant starch content of commercial unripe banana flour: unexpected values? In Book of Abstracts. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST).NLM
Sardá FAH, Lopes NTT, Santos AO, Souza GS, Neres FRL, Giuntini EB, Lajolo FM, Menezes EW de. Resistant starch content of commercial unripe banana flour: unexpected values? Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 jul. 05 ]Vancouver
Sardá FAH, Lopes NTT, Santos AO, Souza GS, Neres FRL, Giuntini EB, Lajolo FM, Menezes EW de. Resistant starch content of commercial unripe banana flour: unexpected values? Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 jul. 05 ]