Characterization of gelatin/chitosan scaffold blended with aloe vera and snail mucus for biomedical purpose (2016)
- Autores:
- Autor USP: SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1016/j.ijbiomac.2016.07.029
- Assuntos: GELATINA; QUITOSANA; ENGENHARIA TECIDUAL
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: International Journal of Biological Macromolecules
- ISSN: 0141-8130
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 92, p. 645-653, Nov. 2016
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
ANGULO, Daniel Enrique López e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Characterization of gelatin/chitosan scaffold blended with aloe vera and snail mucus for biomedical purpose. International Journal of Biological Macromolecules, v. No 2016, p. 645-653, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2016.07.029. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Angulo, D. E. L., & Sobral, P. J. do A. (2016). Characterization of gelatin/chitosan scaffold blended with aloe vera and snail mucus for biomedical purpose. International Journal of Biological Macromolecules, No 2016, 645-653. doi:10.1016/j.ijbiomac.2016.07.029 -
NLM
Angulo DEL, Sobral PJ do A. Characterization of gelatin/chitosan scaffold blended with aloe vera and snail mucus for biomedical purpose [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2016 ; No 2016 645-653.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2016.07.029 -
Vancouver
Angulo DEL, Sobral PJ do A. Characterization of gelatin/chitosan scaffold blended with aloe vera and snail mucus for biomedical purpose [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2016 ; No 2016 645-653.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2016.07.029 - Fatty acid addition to improve water vapor barrier of edible films made from Amaranthus cruentus flour
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.ijbiomac.2016.07.029 (Fonte: oaDOI API)
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