Ultra-processed food products and obesity in brazilian households (2008-2009) (2014)
- Autores:
- Autores USP: BARALDI, LARISSA GALASTRI - FSP ; MONTEIRO, CARLOS AUGUSTO - FSP
- Unidade: FSP
- DOI: 10.1371/journal.pone.0092752
- Assuntos: ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS; CONSUMO DE ALIMENTOS; OBESIDADE; SOBREPESO; ÍNDICE DE MASSA CORPORAL; REGRESSÃO LINEAR; ESTUDOS TRANSVERSAIS
- Agências de fomento:
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: San Francisco, CA
- Data de publicação: 2014
- Fonte:
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
- Licença: cc-by
-
ABNT
CANELLA, Daniela Silva et al. Ultra-processed food products and obesity in brazilian households (2008-2009). PLOS ONE, v. 9, n. 3, p. 6 , 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0092752. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Canella, D. S., Levy, R. B., Martins, A. P. B., Claro, R. M., Moubarac, J. C., Baraldi, L. G., et al. (2014). Ultra-processed food products and obesity in brazilian households (2008-2009). PLOS ONE, 9( 3), 6 . doi:10.1371/journal.pone.0092752 -
NLM
Canella DS, Levy RB, Martins APB, Claro RM, Moubarac JC, Baraldi LG, Cannon G, Monteiro CA. Ultra-processed food products and obesity in brazilian households (2008-2009) [Internet]. PLOS ONE. 2014 ; 9( 3): 6 .[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0092752 -
Vancouver
Canella DS, Levy RB, Martins APB, Claro RM, Moubarac JC, Baraldi LG, Cannon G, Monteiro CA. Ultra-processed food products and obesity in brazilian households (2008-2009) [Internet]. PLOS ONE. 2014 ; 9( 3): 6 .[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0092752 - Consumption of ultra-processed foods and associated sociodemographic factors in the USA between 2007 and 2012: evidence from a nationally representative cross-sectional study
- Alimentos ultraprocessados e perfil nutricional da dieta no Brasil
- Transferência de renda no Brasil e desfechos nutricionais: revisão sistemática
- Impact of ultra-processed foods on micronutrient content in the Brazilian diet
- Ultra-processed foods, protein leverage and energy intake in the USA
- Effects of reducing saturated fat, trans fat, salt and added sugar in the brazilian diet: cardiovascular modelling study
- International differences in cost and consumption of ready-to-consume food and drink products: United Kingdom and Brazil, 2008–2009
- Comparing different policy scenarios to reduce the consumption of ultra-processed foods in UK: impact on cardiovascular disease mortality using a modelling approach
- Dietary guidelines to nourish humanity and the planet in the twenty-first century: a blueprint from Brazil
- Consumo de alimentos ultraprocessados e qualidade nutricional da dieta na população americana
Informações sobre o DOI: 10.1371/journal.pone.0092752 (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas