Challenges to building capabilities in the field of food and nutrition in collective health: preliminary notes (2013)
- Autores:
- Autor USP: GARCIA, ROSA WANDA DIEZ - FMRP
- Unidade: FMRP
- DOI: 10.12957/demetra.2013.5515
- Assuntos: ALIMENTAÇÃO; NUTRIÇÃO; SAÚDE PÚBLICA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
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- Cor do Acesso Aberto: gold
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-
ABNT
MEDEIROS, Maria Angélica Tavares de e DIEZ GARCIA, Rosa Wanda. Challenges to building capabilities in the field of food and nutrition in collective health: preliminary notes. Demetra, v. 8, p. 349-354, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.12957/demetra.2013.5515. Acesso em: 18 set. 2024. -
APA
Medeiros, M. A. T. de, & Diez Garcia, R. W. (2013). Challenges to building capabilities in the field of food and nutrition in collective health: preliminary notes. Demetra, 8, 349-354. doi:10.12957/demetra.2013.5515 -
NLM
Medeiros MAT de, Diez Garcia RW. Challenges to building capabilities in the field of food and nutrition in collective health: preliminary notes [Internet]. Demetra. 2013 ; 8 349-354.[citado 2024 set. 18 ] Available from: https://doi.org/10.12957/demetra.2013.5515 -
Vancouver
Medeiros MAT de, Diez Garcia RW. Challenges to building capabilities in the field of food and nutrition in collective health: preliminary notes [Internet]. Demetra. 2013 ; 8 349-354.[citado 2024 set. 18 ] Available from: https://doi.org/10.12957/demetra.2013.5515 - Mudanças no repertório de ingredientes alimentares em seis décadas: carnes, aves, peixes, laticínios e gorduras
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Informações sobre o DOI: 10.12957/demetra.2013.5515 (Fonte: oaDOI API)
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