Optimization of process conditions for the production of films based on the flour from plantain bananas (Musa paradisiaca) (2013)
- Authors:
- Autor USP: SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1016/j.lwt.2013.01.011
- Subjects: BIOFILMES (PRODUÇÃO); BIOPOLÍMEROS (PROPRIEDADES MECÂNICAS); BANANA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: LWT - Food Science and Technology
- ISSN: 0023-6438
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 52, n. 1, p. 1-11, June 2013
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: hybrid
- Licença: cc-by-nc-nd
-
ABNT
PELISSARI, Franciele Maria et al. Optimization of process conditions for the production of films based on the flour from plantain bananas (Musa paradisiaca). LWT - Food Science and Technology, v. 52, n. 1, p. 1-11, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.01.011. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Pelissari, F. M., Andrade-Mahecha, M. M., Sobral, P. J. do A., & Menegalli, F. C. (2013). Optimization of process conditions for the production of films based on the flour from plantain bananas (Musa paradisiaca). LWT - Food Science and Technology, 52( 1), 1-11. doi:10.1016/j.lwt.2013.01.011 -
NLM
Pelissari FM, Andrade-Mahecha MM, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Optimization of process conditions for the production of films based on the flour from plantain bananas (Musa paradisiaca) [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2013 ; 52( 1): 1-11.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.01.011 -
Vancouver
Pelissari FM, Andrade-Mahecha MM, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Optimization of process conditions for the production of films based on the flour from plantain bananas (Musa paradisiaca) [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2013 ; 52( 1): 1-11.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.01.011 - Fatty acid addition to improve water vapor barrier of edible films made from Amaranthus cruentus flour
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.lwt.2013.01.011 (Fonte: oaDOI API)
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