Bifidobacterium animalis Bb-12 surviral in probiotic and synbiotic margarine and its resistance under in vitro simulated gastro-intestinal conditions (2010)
- Autores:
- Autores USP: GIOIELLI, LUIZ ANTONIO - FCF ; SAAD, SUSANA MARTA ISAY - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: MARGARINA; PROBIÓTICOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Noordwijkerhout
- Data de publicação: 2010
- Fonte:
- Título do periódico: Poster and Abstracts
- Nome do evento: TNO Beneficial Microbes Conference
-
ABNT
SOUZA, C. H. B. de et al. Bifidobacterium animalis Bb-12 surviral in probiotic and synbiotic margarine and its resistance under in vitro simulated gastro-intestinal conditions. 2010, Anais.. Noordwijkerhout: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2010. . Acesso em: 18 set. 2024. -
APA
Souza, C. H. B. de, Estrotra, R. C. S., Gioielli, L. A., & Saad, S. M. I. (2010). Bifidobacterium animalis Bb-12 surviral in probiotic and synbiotic margarine and its resistance under in vitro simulated gastro-intestinal conditions. In Poster and Abstracts. Noordwijkerhout: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Souza CHB de, Estrotra RCS, Gioielli LA, Saad SMI. Bifidobacterium animalis Bb-12 surviral in probiotic and synbiotic margarine and its resistance under in vitro simulated gastro-intestinal conditions. Poster and Abstracts. 2010 ;[citado 2024 set. 18 ] -
Vancouver
Souza CHB de, Estrotra RCS, Gioielli LA, Saad SMI. Bifidobacterium animalis Bb-12 surviral in probiotic and synbiotic margarine and its resistance under in vitro simulated gastro-intestinal conditions. Poster and Abstracts. 2010 ;[citado 2024 set. 18 ] - Viabilidade de Bifidobacterium animalis Bb-12 adicionado em margarina com teor reduzido de lipídios
- Efeito da adição de inulina, concentrado protéico de soro e caseína sobre a viabilidade de Bifidobacterium animalis BB-12 em margarina
- Inulin increases Bifidobacterium animalis Bb-12 in vitro gastrointestinal resistance in margarine
- Uma saudável mistura de óleos
- Effect of inulin and milk-derived components (caseinomacropeptide and whey protein concentrate) on sensory acceptance of probiotic and synbiotic margarine
- Bifidobacterium animalis BB-12 survival in probiotic and synbiotic margarine and its resistance under in vitro simulated gastrointestinal conditions
- Behaviour of probiotic strains in different non-fermented dairy products during storage
- Synbiotic potential of margarine containing Bifidobacterium animalis Bb-12: Protective effect of inulin during refrigerated storage
- Emulsão alimentícia probiótica e/ou prebiótica, seu processo de fabricação e uso
- Synbiotic potential of margarine containing Bifidobacterium animals Bb-12: protective effect of inulin during refrigerated storage
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas