Garlic powder and wheat bran as fillers: their effect on the physicochemical properties of edible biocomposites (2010)
- Autores:
- Autores USP: BITTANTE, ANA MONICA QUINTA BARBOSA - FZEA ; SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1016/j.msec.2010.03.022
- Assuntos: BIOPOLÍMEROS; AMIDO; ENGENHARIA DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Materials Science and Engineering C
- ISSN: 0928-4931
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 30, n. 6, p. 853-859, July 2010
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: bronze
-
ABNT
FAMA, Lucia et al. Garlic powder and wheat bran as fillers: their effect on the physicochemical properties of edible biocomposites. Materials Science and Engineering C, v. 30, n. 6, p. 853-859, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.msec.2010.03.022. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Fama, L., Bittante, A. M. Q. B., Sobral, P. J. do A., Goyanes, S., & Gerschenson, L. N. (2010). Garlic powder and wheat bran as fillers: their effect on the physicochemical properties of edible biocomposites. Materials Science and Engineering C, 30( 6), 853-859. doi:10.1016/j.msec.2010.03.022 -
NLM
Fama L, Bittante AMQB, Sobral PJ do A, Goyanes S, Gerschenson LN. Garlic powder and wheat bran as fillers: their effect on the physicochemical properties of edible biocomposites [Internet]. Materials Science and Engineering C. 2010 ; 30( 6): 853-859.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.msec.2010.03.022 -
Vancouver
Fama L, Bittante AMQB, Sobral PJ do A, Goyanes S, Gerschenson LN. Garlic powder and wheat bran as fillers: their effect on the physicochemical properties of edible biocomposites [Internet]. Materials Science and Engineering C. 2010 ; 30( 6): 853-859.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.msec.2010.03.022 - Plasticizers on gelatin based films
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.msec.2010.03.022 (Fonte: oaDOI API)
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