Effects of drying conditions on some physical properties of soy protein films (2009)
- Authors:
- Autor USP: SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2008.07.001
- Subjects: FILMES COMESTÍVEIS (PROPRIEDADES MECÂNICAS); SECAGEM DE ALIMENTOS; PROTEÍNAS; SOJA; SOLUBILIDADE; BIOPOLÍMEROS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher place: Oxford [England]
- Date published: 2009
- Source:
- Título do periódico: Journal of Food Engineering
- ISSN: 0260-8774
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 90, n. 3, p. 341-349, Feb. 2009
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: green
- Licença: cc-by-nc-sa
-
ABNT
DENAVI, G. et al. Effects of drying conditions on some physical properties of soy protein films. Journal of Food Engineering, v. 90, n. 3, p. 341-349, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2008.07.001. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Denavi, G., Tapia-Blacido, D. R., Añón, M. C., Sobral, P. J. do A., Mauri, A. N., & Menegalli, F. C. (2009). Effects of drying conditions on some physical properties of soy protein films. Journal of Food Engineering, 90( 3), 341-349. doi:10.1016/j.jfoodeng.2008.07.001 -
NLM
Denavi G, Tapia-Blacido DR, Añón MC, Sobral PJ do A, Mauri AN, Menegalli FC. Effects of drying conditions on some physical properties of soy protein films [Internet]. Journal of Food Engineering. 2009 ; 90( 3): 341-349.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2008.07.001 -
Vancouver
Denavi G, Tapia-Blacido DR, Añón MC, Sobral PJ do A, Mauri AN, Menegalli FC. Effects of drying conditions on some physical properties of soy protein films [Internet]. Journal of Food Engineering. 2009 ; 90( 3): 341-349.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2008.07.001 - Fatty acid addition to improve water vapor barrier of edible films made from Amaranthus cruentus flour
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2008.07.001 (Fonte: oaDOI API)
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