Continuous production of fermented silage from Tilapia filleting: a preliminary report (2003)
- Authors:
- USP affiliated authors: VIEGAS, ELISABETE MARIA MACEDO - FZEA ; OLIVEIRA, CARLOS AUGUSTO FERNANDES DE - FZEA
- Unidade: FZEA
- Subjects: NUTRIÇÃO ANIMAL; TILÁPIA-DO-NILO; PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS; SILAGEM
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: World Aquaculture Society
- Publisher place: Salvador
- Date published: 2003
- Source:
- Título do periódico: Book of Abstracts
- Conference titles: World Aquaculture
-
ABNT
VIDOTTI, Rose Meire et al. Continuous production of fermented silage from Tilapia filleting: a preliminary report. 2003, Anais.. Salvador: World Aquaculture Society, 2003. . Acesso em: 24 set. 2024. -
APA
Vidotti, R. M., Viegas, E. M. M., Oliveira, C. A. F. de, & Andrade, F. J. B. de. (2003). Continuous production of fermented silage from Tilapia filleting: a preliminary report. In Book of Abstracts. Salvador: World Aquaculture Society. -
NLM
Vidotti RM, Viegas EMM, Oliveira CAF de, Andrade FJB de. Continuous production of fermented silage from Tilapia filleting: a preliminary report. Book of Abstracts. 2003 ;[citado 2024 set. 24 ] -
Vancouver
Vidotti RM, Viegas EMM, Oliveira CAF de, Andrade FJB de. Continuous production of fermented silage from Tilapia filleting: a preliminary report. Book of Abstracts. 2003 ;[citado 2024 set. 24 ] - Shelf-life of tail meat of the giant river prawn, Macrobrachium rosenbergii, stored on ice
- Alterações microbiológicas na produção contínua de silagem fermentada com resíduos da filetagem de tilápias
- Microbiological changes during continuous production of acid silage from tilapia residue filleting
- Comparison of slaughtering methods on flesh quality of Pacu Piaractus mesopotamicus
- Produção e caracterização da fração lipídica de silagens de peixes
- Produção e caracterização de silagens de peixes co-secas com subprodutos agrícolas
- Biochemistry changes in the muscle of the Prawn Macrobrachium rosenbergii, storage whole in ice
- Processing yield and fillet quality, with and without pigmentation, of the Nile Tilapia Oreochromis niloticus, by cold and hot smoked processes
- Evaluation of skin resistance in the Nile Tilapia Oreochromis niloticus as a result of skinning and chromo and bioleather tanning
- Influence of social stress in the establishment of Rigor Mortis and in cortisol plasmatic levels in Nile Tilapia Oreochromis niloticus
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas