Effects of irradiation and regriferation on the nutrients and shelf-life of Tilapia (Oreochromis niloticus) (2003)
- Autores:
- Autores USP: OETTERER, MARILIA - ESALQ ; GALLO, CLAUDIO ROSA - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- Assuntos: TILÁPIA; IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS; VALOR NUTRITIVO
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Binghamton
- Data de publicação: 2003
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Aquatic Food Product Technology
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 12, n. 1, p. 85-101, 2003
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ABNT
COZZO-SIQUEIRA, A. e OETTERER, Marilia e GALLO, Claudio Rosa. Effects of irradiation and regriferation on the nutrients and shelf-life of Tilapia (Oreochromis niloticus). Journal of Aquatic Food Product Technology, v. 12, n. 1, p. 85-101, 2003Tradução . . Acesso em: 26 abr. 2024. -
APA
Cozzo-Siqueira, A., Oetterer, M., & Gallo, C. R. (2003). Effects of irradiation and regriferation on the nutrients and shelf-life of Tilapia (Oreochromis niloticus). Journal of Aquatic Food Product Technology, 12( 1), 85-101. -
NLM
Cozzo-Siqueira A, Oetterer M, Gallo CR. Effects of irradiation and regriferation on the nutrients and shelf-life of Tilapia (Oreochromis niloticus). Journal of Aquatic Food Product Technology. 2003 ; 12( 1): 85-101.[citado 2024 abr. 26 ] -
Vancouver
Cozzo-Siqueira A, Oetterer M, Gallo CR. Effects of irradiation and regriferation on the nutrients and shelf-life of Tilapia (Oreochromis niloticus). Journal of Aquatic Food Product Technology. 2003 ; 12( 1): 85-101.[citado 2024 abr. 26 ] - Evaluation of combined effects of irradiation and refrigeration on shelf life and nutrients of Tilapia (Oreochromis niloticus)
- Effects of irradiation and refrigeration on the nutrients and shelf-life of tilapia (Oreochromis niloticus)
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Como citar
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