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PINTO, Alana Uchôa. Produção de leveduras enriquecidas em zinco. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-12042024-155410/. Acesso em: 14 out. 2024.
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Pinto, A. U. (2024). Produção de leveduras enriquecidas em zinco (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-12042024-155410/
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Pinto AU. Produção de leveduras enriquecidas em zinco [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-12042024-155410/
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Pinto AU. Produção de leveduras enriquecidas em zinco [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-12042024-155410/
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ENGEL, Daniele Caroline Hörz et al. Application of protein hydrolysate improved the productivity of soybean under greenhouse cultivation. Agriculture, v. 14, p. 1-10, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/agriculture14081205. Acesso em: 14 out. 2024.
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Engel, D. C. H., Feltrim, D., Rodrigues, M., Baptistella, J. L. C., & Mazzafera, P. (2024). Application of protein hydrolysate improved the productivity of soybean under greenhouse cultivation. Agriculture, 14, 1-10. doi:10.3390/agriculture14081205
NLM
Engel DCH, Feltrim D, Rodrigues M, Baptistella JLC, Mazzafera P. Application of protein hydrolysate improved the productivity of soybean under greenhouse cultivation [Internet]. Agriculture. 2024 ; 14 1-10.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/agriculture14081205
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Engel DCH, Feltrim D, Rodrigues M, Baptistella JLC, Mazzafera P. Application of protein hydrolysate improved the productivity of soybean under greenhouse cultivation [Internet]. Agriculture. 2024 ; 14 1-10.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/agriculture14081205
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SILVA, Ana Paula Maria da. Otimização no aproveitamento de biomassas para a produção de etanol: fermentação de mosto misto obtido a partir de milho e cana de açúcar. 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-07072023-150316/. Acesso em: 14 out. 2024.
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Silva, A. P. M. da. (2023). Otimização no aproveitamento de biomassas para a produção de etanol: fermentação de mosto misto obtido a partir de milho e cana de açúcar (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-07072023-150316/
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Silva APM da. Otimização no aproveitamento de biomassas para a produção de etanol: fermentação de mosto misto obtido a partir de milho e cana de açúcar [Internet]. 2023 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-07072023-150316/
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Silva APM da. Otimização no aproveitamento de biomassas para a produção de etanol: fermentação de mosto misto obtido a partir de milho e cana de açúcar [Internet]. 2023 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-07072023-150316/
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VÁZQUEZ-SÁNCHEZ, Daniel et al. Enzymatic conversion of red tilapia (Oreochromis niloticus) by-products in functional and bioactive products. Journal of Aquatic Food Product Technology, v. 32, n. 3, p. 269–291, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10498850.2023.2187731. Acesso em: 14 out. 2024.
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Vázquez-Sánchez, D., Nepomuceno, E. F. do V., Galvão, J. A., Fabrício, L. F. de F., Gaziola, S. A., Azevedo, R. A., et al. (2023). Enzymatic conversion of red tilapia (Oreochromis niloticus) by-products in functional and bioactive products. Journal of Aquatic Food Product Technology, 32( 3), 269–291. doi:10.1080/10498850.2023.2187731
NLM
Vázquez-Sánchez D, Nepomuceno EF do V, Galvão JA, Fabrício LF de F, Gaziola SA, Azevedo RA, Vieira TMF de S, Oetterer MG. Enzymatic conversion of red tilapia (Oreochromis niloticus) by-products in functional and bioactive products [Internet]. Journal of Aquatic Food Product Technology. 2023 ; 32( 3): 269–291.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10498850.2023.2187731
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Vázquez-Sánchez D, Nepomuceno EF do V, Galvão JA, Fabrício LF de F, Gaziola SA, Azevedo RA, Vieira TMF de S, Oetterer MG. Enzymatic conversion of red tilapia (Oreochromis niloticus) by-products in functional and bioactive products [Internet]. Journal of Aquatic Food Product Technology. 2023 ; 32( 3): 269–291.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10498850.2023.2187731
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CODATO-ZUMPANO, Carolina Brito et al. Kinetics of the Release of Sugars from the Enzymatic and Physico-Chemical Pre-treated Sugarcane Bagasse and Residual Forest Biomass. Waste and Biomass Valorization, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12649-022-01920-9. Acesso em: 14 out. 2024.
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Codato-Zumpano, C. B., Gírio, F., Carvalheiro, F., Marques, S., Ceccato-Antonini, S. R., & Bastos, R. G. (2022). Kinetics of the Release of Sugars from the Enzymatic and Physico-Chemical Pre-treated Sugarcane Bagasse and Residual Forest Biomass. Waste and Biomass Valorization. doi:10.1007/s12649-022-01920-9
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Codato-Zumpano CB, Gírio F, Carvalheiro F, Marques S, Ceccato-Antonini SR, Bastos RG. Kinetics of the Release of Sugars from the Enzymatic and Physico-Chemical Pre-treated Sugarcane Bagasse and Residual Forest Biomass [Internet]. Waste and Biomass Valorization. 2022 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12649-022-01920-9
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Codato-Zumpano CB, Gírio F, Carvalheiro F, Marques S, Ceccato-Antonini SR, Bastos RG. Kinetics of the Release of Sugars from the Enzymatic and Physico-Chemical Pre-treated Sugarcane Bagasse and Residual Forest Biomass [Internet]. Waste and Biomass Valorization. 2022 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12649-022-01920-9
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CAMARGO, Anna Laura Bueno de. Obtenção de Saccharomyces cerevisiae tolerantes a inibidores de substrato lignocelulósico. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-15092022-164856/. Acesso em: 14 out. 2024.
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Camargo, A. L. B. de. (2022). Obtenção de Saccharomyces cerevisiae tolerantes a inibidores de substrato lignocelulósico (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-15092022-164856/
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Camargo ALB de. Obtenção de Saccharomyces cerevisiae tolerantes a inibidores de substrato lignocelulósico [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-15092022-164856/
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Camargo ALB de. Obtenção de Saccharomyces cerevisiae tolerantes a inibidores de substrato lignocelulósico [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-15092022-164856/
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HAMIN NETO, Youssef Ali Abou et al. Fungal metalloprotease generate whey-derived peptides that may be involved in apoptosis in B16F10 melanoma cells. Food Science and Technology, v. 42, p. 1-8, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/fst.43022. Acesso em: 14 out. 2024.
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Hamin Neto, Y. A. A., Garzoni, N. G. da R., Coitinho, L. B., Sobral, L. M., Leopoldino, A. M., Cataldi, T. R., et al. (2022). Fungal metalloprotease generate whey-derived peptides that may be involved in apoptosis in B16F10 melanoma cells. Food Science and Technology, 42, 1-8. doi:10.1590/fst.43022
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Hamin Neto YAA, Garzoni NG da R, Coitinho LB, Sobral LM, Leopoldino AM, Cataldi TR, Labate CA, Cabral H. Fungal metalloprotease generate whey-derived peptides that may be involved in apoptosis in B16F10 melanoma cells [Internet]. Food Science and Technology. 2022 ; 42 1-8.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.43022
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Hamin Neto YAA, Garzoni NG da R, Coitinho LB, Sobral LM, Leopoldino AM, Cataldi TR, Labate CA, Cabral H. Fungal metalloprotease generate whey-derived peptides that may be involved in apoptosis in B16F10 melanoma cells [Internet]. Food Science and Technology. 2022 ; 42 1-8.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.43022
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SOUZA, Laís Teles de et al. Boron deficiency affects ATP hydrolysis of plasma membrane and nutrients uptake in coffee: consequences for plant growth. Journal of Plant Nutrition, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/01904167.2022.2043371. Acesso em: 14 out. 2024.
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Souza, L. T. de, Carr, N. F., Lavres Junior, J., Mazzafera, P., & Favarin, J. L. (2022). Boron deficiency affects ATP hydrolysis of plasma membrane and nutrients uptake in coffee: consequences for plant growth. Journal of Plant Nutrition. doi:10.1080/01904167.2022.2043371
NLM
Souza LT de, Carr NF, Lavres Junior J, Mazzafera P, Favarin JL. Boron deficiency affects ATP hydrolysis of plasma membrane and nutrients uptake in coffee: consequences for plant growth [Internet]. Journal of Plant Nutrition. 2022 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01904167.2022.2043371
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Souza LT de, Carr NF, Lavres Junior J, Mazzafera P, Favarin JL. Boron deficiency affects ATP hydrolysis of plasma membrane and nutrients uptake in coffee: consequences for plant growth [Internet]. Journal of Plant Nutrition. 2022 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01904167.2022.2043371
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GONÇALVES, Maria Carolina Pereira et al. A review on the production and recovery of sugars from lignocellulosics for use in the synthesis of bioproducts. Industrial Crops and Products, v. 186, p. 1-13, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2022.115213. Acesso em: 14 out. 2024.
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Gonçalves, M. C. P., Romanelli, J. P., Cansian, A. B. M., Pucci, E. F. Q., Guimarães, J. R., Tardioli, P. W., & Saville, B. A. (2022). A review on the production and recovery of sugars from lignocellulosics for use in the synthesis of bioproducts. Industrial Crops and Products, 186, 1-13. doi:10.1016/j.indcrop.2022.115213
NLM
Gonçalves MCP, Romanelli JP, Cansian ABM, Pucci EFQ, Guimarães JR, Tardioli PW, Saville BA. A review on the production and recovery of sugars from lignocellulosics for use in the synthesis of bioproducts [Internet]. Industrial Crops and Products. 2022 ; 186 1-13.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2022.115213
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Gonçalves MCP, Romanelli JP, Cansian ABM, Pucci EFQ, Guimarães JR, Tardioli PW, Saville BA. A review on the production and recovery of sugars from lignocellulosics for use in the synthesis of bioproducts [Internet]. Industrial Crops and Products. 2022 ; 186 1-13.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2022.115213
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ABNT
CASTRO, Tarsila F. de et al. Biotechnological valorization of mycelium-bound lipase of Penicillium purpurogenum in hydrolysis of high content lauric acid vegetable oils. Process safety and environmental protection, n. , p. 498-505, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.psep.2022.03.013. Acesso em: 14 out. 2024.
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Castro, T. F. de, Cortez, D. V., Gonçalves, D. B., Bento, H. B. S., Gonçalves, R. L. N., Costa-Silva, T. A., et al. (2022). Biotechnological valorization of mycelium-bound lipase of Penicillium purpurogenum in hydrolysis of high content lauric acid vegetable oils. Process safety and environmental protection, ( ), 498-505. doi:10.1016/j.psep.2022.03.013
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Castro TF de, Cortez DV, Gonçalves DB, Bento HBS, Gonçalves RLN, Costa-Silva TA, Gambarato BC, Castro HF de, Carvalho AKF de. Biotechnological valorization of mycelium-bound lipase of Penicillium purpurogenum in hydrolysis of high content lauric acid vegetable oils [Internet]. Process safety and environmental protection. 2022 ;( ): 498-505.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.psep.2022.03.013
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Castro TF de, Cortez DV, Gonçalves DB, Bento HBS, Gonçalves RLN, Costa-Silva TA, Gambarato BC, Castro HF de, Carvalho AKF de. Biotechnological valorization of mycelium-bound lipase of Penicillium purpurogenum in hydrolysis of high content lauric acid vegetable oils [Internet]. Process safety and environmental protection. 2022 ;( ): 498-505.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.psep.2022.03.013
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ABNT
LORENZ, Evandro Kleber et al. Growth performance, health, and gene expression of appetite-regulating hormones in Dourado Salminus brasiliensis, fed vegetable-based diets supplemented with swine liver hydrolysate. Aquaculture, v. 548, p. 1-12, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2021.737640. Acesso em: 14 out. 2024.
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Lorenz, E. K., Sabioni, R. E., Volkoff, H., & Cyrino, J. E. P. (2022). Growth performance, health, and gene expression of appetite-regulating hormones in Dourado Salminus brasiliensis, fed vegetable-based diets supplemented with swine liver hydrolysate. Aquaculture, 548, 1-12. doi:10.1016/j.aquaculture.2021.737640
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Lorenz EK, Sabioni RE, Volkoff H, Cyrino JEP. Growth performance, health, and gene expression of appetite-regulating hormones in Dourado Salminus brasiliensis, fed vegetable-based diets supplemented with swine liver hydrolysate [Internet]. Aquaculture. 2022 ; 548 1-12.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2021.737640
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Lorenz EK, Sabioni RE, Volkoff H, Cyrino JEP. Growth performance, health, and gene expression of appetite-regulating hormones in Dourado Salminus brasiliensis, fed vegetable-based diets supplemented with swine liver hydrolysate [Internet]. Aquaculture. 2022 ; 548 1-12.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2021.737640
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ZUMPANO, Carolina Brito Codato. Fermentação etanólica de hidrolisados ácidos e hidrolisados de cultivo em estado sólido a partir de material lignocelulósico. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-13042022-135549/. Acesso em: 14 out. 2024.
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Zumpano, C. B. C. (2022). Fermentação etanólica de hidrolisados ácidos e hidrolisados de cultivo em estado sólido a partir de material lignocelulósico (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-13042022-135549/
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Zumpano CBC. Fermentação etanólica de hidrolisados ácidos e hidrolisados de cultivo em estado sólido a partir de material lignocelulósico [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-13042022-135549/
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Zumpano CBC. Fermentação etanólica de hidrolisados ácidos e hidrolisados de cultivo em estado sólido a partir de material lignocelulósico [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-13042022-135549/
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ABNT
CAPELA, Arthur Pompilio da et al. Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: impact on structure and enzymatic hydrolysis. Food Research International, v. 156, p. 1-10, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111343. Acesso em: 14 out. 2024.
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Capela, A. P. da, Tribst, A. A. L., Augusto, P. E. D., & Leite Júnior, B. R. de C. (2022). Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: impact on structure and enzymatic hydrolysis. Food Research International, 156, 1-10. doi:10.1016/j.foodres.2022.111343
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Capela AP da, Tribst AAL, Augusto PED, Leite Júnior BR de C. Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: impact on structure and enzymatic hydrolysis [Internet]. Food Research International. 2022 ; 156 1-10.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111343
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Capela AP da, Tribst AAL, Augusto PED, Leite Júnior BR de C. Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: impact on structure and enzymatic hydrolysis [Internet]. Food Research International. 2022 ; 156 1-10.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111343
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ABNT
GALVES, Cassia et al. Improving the emulsifying property of potato protein by hydrolysis: an application as encapsulating agent with maltodextrin. Innovative Food Science and Emerging Technologies, v. 70, p. 1-12, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2021.102696. Acesso em: 14 out. 2024.
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Galves, C., Galli, G., Miranda, C. G., & Kurozawa, L. E. (2021). Improving the emulsifying property of potato protein by hydrolysis: an application as encapsulating agent with maltodextrin. Innovative Food Science and Emerging Technologies, 70, 1-12. doi:10.1016/j.ifset.2021.102696
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Galves C, Galli G, Miranda CG, Kurozawa LE. Improving the emulsifying property of potato protein by hydrolysis: an application as encapsulating agent with maltodextrin [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2021 ; 70 1-12.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2021.102696
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Galves C, Galli G, Miranda CG, Kurozawa LE. Improving the emulsifying property of potato protein by hydrolysis: an application as encapsulating agent with maltodextrin [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2021 ; 70 1-12.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2021.102696
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ABNT
SCARCELLA, Ana Sílvia de Almeida et al. Saccharification of different sugarcane bagasse varieties by enzymatic cocktails produced by Mycothermus thermophilus and Trichoderma reesei RP698 cultures in agro-industrial residues. Energy, v. 226, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.energy.2021.120360. Acesso em: 14 out. 2024.
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Scarcella AS de A, Pasin TM, Oliveira TB de, Lucas RC de, Ferreira-Nozawa MS, Freitas EN de, Vici AC, Buckeridge M, Michelin M, Polizeli MDLTDM. Saccharification of different sugarcane bagasse varieties by enzymatic cocktails produced by Mycothermus thermophilus and Trichoderma reesei RP698 cultures in agro-industrial residues [Internet]. Energy. 2021 ; 226[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.energy.2021.120360
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Scarcella AS de A, Pasin TM, Oliveira TB de, Lucas RC de, Ferreira-Nozawa MS, Freitas EN de, Vici AC, Buckeridge M, Michelin M, Polizeli MDLTDM. Saccharification of different sugarcane bagasse varieties by enzymatic cocktails produced by Mycothermus thermophilus and Trichoderma reesei RP698 cultures in agro-industrial residues [Internet]. Energy. 2021 ; 226[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.energy.2021.120360
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Nascimento TCES, Molino JVD, Donado PR dos S, Montalvo GSA, Santos WL dos, Gomes JEG, Santos JHPM, Silva R da, Sette LD, Pessoa Junior A, Moreira KA. Antarctic fungus proteases generate bioactive peptides from caseinate [Internet]. Food Research International. 2021 ; 139 1-8.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109944
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Nascimento TCES, Molino JVD, Donado PR dos S, Montalvo GSA, Santos WL dos, Gomes JEG, Santos JHPM, Silva R da, Sette LD, Pessoa Junior A, Moreira KA. Antarctic fungus proteases generate bioactive peptides from caseinate [Internet]. Food Research International. 2021 ; 139 1-8.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109944
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Scarcella, A. S. de A., Pasin, T. M., Lucas, R. C. de, Ferreira-Nozawa, M. S., Oliveira, T. B. de, Contato, A. G., et al. (2021). Holocellulase production by filamentous fungi: potential in the hydrolysis of energy cane and other sugarcane varieties. Biomass Conversion and Biorefinery, 1-13. doi:10.1007/s13399-021-01304-4
NLM
Scarcella AS de A, Pasin TM, Lucas RC de, Ferreira-Nozawa MS, Oliveira TB de, Contato AG, Grandis A, Buckeridge M, Polizeli M de LT de M. Holocellulase production by filamentous fungi: potential in the hydrolysis of energy cane and other sugarcane varieties [Internet]. Biomass Conversion and Biorefinery. 2021 ; 1-13.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13399-021-01304-4
Vancouver
Scarcella AS de A, Pasin TM, Lucas RC de, Ferreira-Nozawa MS, Oliveira TB de, Contato AG, Grandis A, Buckeridge M, Polizeli M de LT de M. Holocellulase production by filamentous fungi: potential in the hydrolysis of energy cane and other sugarcane varieties [Internet]. Biomass Conversion and Biorefinery. 2021 ; 1-13.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13399-021-01304-4
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ABNT
ZUMPANO, Carolina Brito Codato e GASPAR BASTOS, Reinaldo e CECCATO-ANTONINI, Sandra Regina. Sequential process of solid-state cultivation with fungal consortium and ethanol fermentation by Saccharomyces cerevisiae from sugarcane bagasse. Bioprocess and Biosystems Engineering, p. 1-8, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00449-021-02588-6. Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Zumpano, C. B. C., Gaspar Bastos, R., & Ceccato-Antonini, S. R. (2021). Sequential process of solid-state cultivation with fungal consortium and ethanol fermentation by Saccharomyces cerevisiae from sugarcane bagasse. Bioprocess and Biosystems Engineering, 1-8. doi:10.1007/s00449-021-02588-6
NLM
Zumpano CBC, Gaspar Bastos R, Ceccato-Antonini SR. Sequential process of solid-state cultivation with fungal consortium and ethanol fermentation by Saccharomyces cerevisiae from sugarcane bagasse [Internet]. Bioprocess and Biosystems Engineering. 2021 ; 1-8.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00449-021-02588-6
Vancouver
Zumpano CBC, Gaspar Bastos R, Ceccato-Antonini SR. Sequential process of solid-state cultivation with fungal consortium and ethanol fermentation by Saccharomyces cerevisiae from sugarcane bagasse [Internet]. Bioprocess and Biosystems Engineering. 2021 ; 1-8.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00449-021-02588-6
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ABNT
TEIXEIRA, Bianca Ferraz et al. Method optimization of oxylipin hydrolysis in nonprocessed bovine milk indicates that the majority of oxylipins are esterified. Journal of Food Science, p. 1-11, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/1750-3841.15697. Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Teixeira, B. F., Dias, F. F. G., Vieira, T. M. F. de S., Bell, J. M. L. N. de M., & Taha, A. Y. (2021). Method optimization of oxylipin hydrolysis in nonprocessed bovine milk indicates that the majority of oxylipins are esterified. Journal of Food Science, 1-11. doi:10.1111/1750-3841.15697
NLM
Teixeira BF, Dias FFG, Vieira TMF de S, Bell JMLN de M, Taha AY. Method optimization of oxylipin hydrolysis in nonprocessed bovine milk indicates that the majority of oxylipins are esterified [Internet]. Journal of Food Science. 2021 ; 1-11.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.15697
Vancouver
Teixeira BF, Dias FFG, Vieira TMF de S, Bell JMLN de M, Taha AY. Method optimization of oxylipin hydrolysis in nonprocessed bovine milk indicates that the majority of oxylipins are esterified [Internet]. Journal of Food Science. 2021 ; 1-11.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.15697
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ABNT
SOARES, A. D. S et al. Effect of ultrasound on goat cream hydrolysis by lipase: Evaluation on enzyme, substrate and assisted reaction. LWT - Food Science and Technology, v. 130, p. 1-7, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109636. Acesso em: 14 out. 2024.
APA
Soares, A. D. S., Leite Júnior, B. R. D. C., Tribst, A. A. L., Augusto, P. E. D., & Ramos, A. M. (2020). Effect of ultrasound on goat cream hydrolysis by lipase: Evaluation on enzyme, substrate and assisted reaction. LWT - Food Science and Technology, 130, 1-7. doi:10.1016/j.lwt.2020.109636
NLM
Soares ADS, Leite Júnior BRDC, Tribst AAL, Augusto PED, Ramos AM. Effect of ultrasound on goat cream hydrolysis by lipase: Evaluation on enzyme, substrate and assisted reaction [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2020 ; 130 1-7.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109636
Vancouver
Soares ADS, Leite Júnior BRDC, Tribst AAL, Augusto PED, Ramos AM. Effect of ultrasound on goat cream hydrolysis by lipase: Evaluation on enzyme, substrate and assisted reaction [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2020 ; 130 1-7.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109636