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  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: CACAU, ANÁLISE DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      MEDEIROS, Magda Leite e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Avaliação química de substitutos de cacau e estudo sensorial de achocolatados formulados. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 29, n. 2, p. 247-253, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612009000200002. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Medeiros, M. L., & Lannes, S. C. da S. (2009). Avaliação química de substitutos de cacau e estudo sensorial de achocolatados formulados. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 29( 2), 247-253. doi:10.1590/s0101-20612009000200002
    • NLM

      Medeiros ML, Lannes SC da S. Avaliação química de substitutos de cacau e estudo sensorial de achocolatados formulados [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2009 ; 29( 2): 247-253.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612009000200002
    • Vancouver

      Medeiros ML, Lannes SC da S. Avaliação química de substitutos de cacau e estudo sensorial de achocolatados formulados [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2009 ; 29( 2): 247-253.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612009000200002
  • Source: Trends in Food Science & Technology. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, QUEIJO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      CRUZ, Adriano Gomes da et al. Probiotic cheese: health benefits, technological and stability aspects. Trends in Food Science & Technology, v. 20, n. 8, p. 344-354, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2009.05.001. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Cruz, A. G. da, Buriti, F. C. A., Souza, C. H. B. de, Faria, J. A. F., & Saad, S. M. I. (2009). Probiotic cheese: health benefits, technological and stability aspects. Trends in Food Science & Technology, 20( 8), 344-354. doi:10.1016/j.tifs.2009.05.001
    • NLM

      Cruz AG da, Buriti FCA, Souza CHB de, Faria JAF, Saad SMI. Probiotic cheese: health benefits, technological and stability aspects [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2009 ; 20( 8): 344-354.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2009.05.001
    • Vancouver

      Cruz AG da, Buriti FCA, Souza CHB de, Faria JAF, Saad SMI. Probiotic cheese: health benefits, technological and stability aspects [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2009 ; 20( 8): 344-354.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2009.05.001
  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: FCF

    Subjects: ALBUMINAS, REOLOGIA, OVO

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    • ABNT

      MIQUELIM, Joice Natali e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Egg albumin and guar gum influence on foam thixotropy. Journal of Texture Studies, v. 40, n. 5, p. 623-636, 2009Tradução . . Disponível em: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122607300/PDFSTART. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Miquelim, J. N., & Lannes, S. C. da S. (2009). Egg albumin and guar gum influence on foam thixotropy. Journal of Texture Studies, 40( 5), 623-636. Recuperado de http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122607300/PDFSTART
    • NLM

      Miquelim JN, Lannes SC da S. Egg albumin and guar gum influence on foam thixotropy [Internet]. Journal of Texture Studies. 2009 ; 40( 5): 623-636.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122607300/PDFSTART
    • Vancouver

      Miquelim JN, Lannes SC da S. Egg albumin and guar gum influence on foam thixotropy [Internet]. Journal of Texture Studies. 2009 ; 40( 5): 623-636.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122607300/PDFSTART
  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: ÓLEOS E GORDURAS VEGETAIS COMESTÍVEIS, HIDROGENAÇÃO

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    • ABNT

      RIBEIRO, Ana Paula Badan et al. Influence of chemical interesterification on thermal behavior, microstructure, polymorphism and crystallization properties of canola oil and fully hydrogenated cottonseed oil blends. Food Research International, v. 42, n. 8, p. 1153-1162, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2009.05.016. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Ribeiro, A. P. B., Basso, R. C., Grimaldi, R., Gioielli, L. A., Santos, A. O. dos, Cardoso, L. P., & Gonçalves, L. A. G. (2009). Influence of chemical interesterification on thermal behavior, microstructure, polymorphism and crystallization properties of canola oil and fully hydrogenated cottonseed oil blends. Food Research International, 42( 8), 1153-1162. doi:10.1016/j.foodres.2009.05.016
    • NLM

      Ribeiro APB, Basso RC, Grimaldi R, Gioielli LA, Santos AO dos, Cardoso LP, Gonçalves LAG. Influence of chemical interesterification on thermal behavior, microstructure, polymorphism and crystallization properties of canola oil and fully hydrogenated cottonseed oil blends [Internet]. Food Research International. 2009 ; 42( 8): 1153-1162.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2009.05.016
    • Vancouver

      Ribeiro APB, Basso RC, Grimaldi R, Gioielli LA, Santos AO dos, Cardoso LP, Gonçalves LAG. Influence of chemical interesterification on thermal behavior, microstructure, polymorphism and crystallization properties of canola oil and fully hydrogenated cottonseed oil blends [Internet]. Food Research International. 2009 ; 42( 8): 1153-1162.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2009.05.016
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, ANTIOXIDANTES

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    • ABNT

      RANILLA, Lena Gálvez e GENOVESE, Maria Inês e LAJOLO, Franco Maria. Isoflavones and antioxidant capacity of Peruvian and Brazilian lupin cultivars. Journal of Food Composition and Analysis, v. 22, n. 5, p. 397-404, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2008.06.011. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Ranilla, L. G., Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (2009). Isoflavones and antioxidant capacity of Peruvian and Brazilian lupin cultivars. Journal of Food Composition and Analysis, 22( 5), 397-404. doi:10.1016/j.jfca.2008.06.011
    • NLM

      Ranilla LG, Genovese MI, Lajolo FM. Isoflavones and antioxidant capacity of Peruvian and Brazilian lupin cultivars [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 397-404.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2008.06.011
    • Vancouver

      Ranilla LG, Genovese MI, Lajolo FM. Isoflavones and antioxidant capacity of Peruvian and Brazilian lupin cultivars [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 397-404.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2008.06.011
  • Source: BMC Microbiology. Unidade: IQ

    Subjects: FUNGOS, ESTRESSE OXIDATIVO

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    • ABNT

      GEORG, Raphaela de Castro e STEFANI, Rosane Marcucci Perez e GOMES, Suely Lopes. Envirnmental stresses inhibit splicing in the aquatic fungus Blastocladiella emersonii. BMC Microbiology, v. 9, p. 1-11, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/1471-2180-9-231. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Georg, R. de C., Stefani, R. M. P., & Gomes, S. L. (2009). Envirnmental stresses inhibit splicing in the aquatic fungus Blastocladiella emersonii. BMC Microbiology, 9, 1-11. doi:10.1186/1471-2180-9-231
    • NLM

      Georg R de C, Stefani RMP, Gomes SL. Envirnmental stresses inhibit splicing in the aquatic fungus Blastocladiella emersonii [Internet]. BMC Microbiology. 2009 ; 9 1-11.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1186/1471-2180-9-231
    • Vancouver

      Georg R de C, Stefani RMP, Gomes SL. Envirnmental stresses inhibit splicing in the aquatic fungus Blastocladiella emersonii [Internet]. BMC Microbiology. 2009 ; 9 1-11.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1186/1471-2180-9-231
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: CUPUAÇU, CHOCOLATE, FLAVONÓIDES

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    • ABNT

      GENOVESE, Maria Inês e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Comparison of total phenolic content and antiradical capacity of powders and "chocolates" from cocoa and cupuassu. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 29, n. 4, p. 810-814, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612009000400017. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Genovese, M. I., & Lannes, S. C. da S. (2009). Comparison of total phenolic content and antiradical capacity of powders and "chocolates" from cocoa and cupuassu. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 29( 4), 810-814. doi:10.1590/s0101-20612009000400017
    • NLM

      Genovese MI, Lannes SC da S. Comparison of total phenolic content and antiradical capacity of powders and "chocolates" from cocoa and cupuassu [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2009 ; 29( 4): 810-814.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612009000400017
    • Vancouver

      Genovese MI, Lannes SC da S. Comparison of total phenolic content and antiradical capacity of powders and "chocolates" from cocoa and cupuassu [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2009 ; 29( 4): 810-814.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612009000400017
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidades: IQ, FCF

    Subjects: IOGURTE, SUPLEMENTAÇÃO ALIMENTAR

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    • ABNT

      DAMIN, Maria Regina et al. Effects of milk supplementation with skim milk powder, whey protein concentrate and sodium caseinate on acidification kinetics, rheological properties and structure of nonfat stirred yogurt. LWT - Food Science and Technology, v. 42, n. 10, p. 1744-1750, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2009.03.019. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Damin, M. R., Alcântara, M. R., Nunes, A. P., & Oliveira, M. N. de. (2009). Effects of milk supplementation with skim milk powder, whey protein concentrate and sodium caseinate on acidification kinetics, rheological properties and structure of nonfat stirred yogurt. LWT - Food Science and Technology, 42( 10), 1744-1750. doi:10.1016/j.lwt.2009.03.019
    • NLM

      Damin MR, Alcântara MR, Nunes AP, Oliveira MN de. Effects of milk supplementation with skim milk powder, whey protein concentrate and sodium caseinate on acidification kinetics, rheological properties and structure of nonfat stirred yogurt [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2009 ; 42( 10): 1744-1750.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2009.03.019
    • Vancouver

      Damin MR, Alcântara MR, Nunes AP, Oliveira MN de. Effects of milk supplementation with skim milk powder, whey protein concentrate and sodium caseinate on acidification kinetics, rheological properties and structure of nonfat stirred yogurt [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2009 ; 42( 10): 1744-1750.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2009.03.019
  • Source: Meat Science. Unidade: FCF

    Subjects: LISTERIA, LINGUIÇA (MICROBIOLOGIA), MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      MIYASAKI, Keila Naomi et al. High prevalence, low counts and uncommon serotypes of Listeria monocytogenes in linguiça, a Brazilian fresh pork sausage. Meat Science, v. 83, n. 3, p. 523-527, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2009.06.037. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Miyasaki, K. N., Chiarini, E., Sant'Ana, A. de S., Destro, M. T., Landgraf, M., & Franco, B. D. G. de M. (2009). High prevalence, low counts and uncommon serotypes of Listeria monocytogenes in linguiça, a Brazilian fresh pork sausage. Meat Science, 83( 3), 523-527. doi:10.1016/j.meatsci.2009.06.037
    • NLM

      Miyasaki KN, Chiarini E, Sant'Ana A de S, Destro MT, Landgraf M, Franco BDG de M. High prevalence, low counts and uncommon serotypes of Listeria monocytogenes in linguiça, a Brazilian fresh pork sausage [Internet]. Meat Science. 2009 ; 83( 3): 523-527.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2009.06.037
    • Vancouver

      Miyasaki KN, Chiarini E, Sant'Ana A de S, Destro MT, Landgraf M, Franco BDG de M. High prevalence, low counts and uncommon serotypes of Listeria monocytogenes in linguiça, a Brazilian fresh pork sausage [Internet]. Meat Science. 2009 ; 83( 3): 523-527.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2009.06.037
  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: ÓLEOS E GORDURAS VEGETAIS COMESTÍVEIS, LIPÍDEOS, GORDURAS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOARES, Fabiana Andréia Schafer de Martini et al. Effects of chemical interesterification on physicochemical properties of blends of palm stearin and palm olein. Food Research International, v. 42, n. 9, p. 1287-1294, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2009.03.022. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Soares, F. A. S. de M., Silva, R. C. da, Silva, K. C. G. da, Lourenço, M. B., Soares, D. F., & Gioielli, L. A. (2009). Effects of chemical interesterification on physicochemical properties of blends of palm stearin and palm olein. Food Research International, 42( 9), 1287-1294. doi:10.1016/j.foodres.2009.03.022
    • NLM

      Soares FAS de M, Silva RC da, Silva KCG da, Lourenço MB, Soares DF, Gioielli LA. Effects of chemical interesterification on physicochemical properties of blends of palm stearin and palm olein [Internet]. Food Research International. 2009 ; 42( 9): 1287-1294.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2009.03.022
    • Vancouver

      Soares FAS de M, Silva RC da, Silva KCG da, Lourenço MB, Soares DF, Gioielli LA. Effects of chemical interesterification on physicochemical properties of blends of palm stearin and palm olein [Internet]. Food Research International. 2009 ; 42( 9): 1287-1294.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2009.03.022
  • Source: Pure Appplied of Chemistry. Unidade: IQ

    Subjects: FOTOQUÍMICA, FLUORESCÊNCIA

    Acesso à fonteAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      QUINA, Frank Herbert et al. Photochemistry of anthocyanins and their biological role in plant tissues. Pure Appplied of Chemistry, v. 81, n. 9, p. 1687-1694, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1351/pac-con-08-09-28. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Quina, F. H., Moreira Júnior, P. F., Vautier-Giongo, C., Rettori, D., Rodrigues, R. F., Freitas, A. A. de, et al. (2009). Photochemistry of anthocyanins and their biological role in plant tissues. Pure Appplied of Chemistry, 81( 9), 1687-1694. doi:10.1351/pac-con-08-09-28
    • NLM

      Quina FH, Moreira Júnior PF, Vautier-Giongo C, Rettori D, Rodrigues RF, Freitas AA de, Silva PF da, Maçanita AL. Photochemistry of anthocyanins and their biological role in plant tissues [Internet]. Pure Appplied of Chemistry. 2009 ; 81( 9): 1687-1694.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1351/pac-con-08-09-28
    • Vancouver

      Quina FH, Moreira Júnior PF, Vautier-Giongo C, Rettori D, Rodrigues RF, Freitas AA de, Silva PF da, Maçanita AL. Photochemistry of anthocyanins and their biological role in plant tissues [Internet]. Pure Appplied of Chemistry. 2009 ; 81( 9): 1687-1694.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1351/pac-con-08-09-28
  • Source: Journal of Essential oil Research. Unidade: IQ

    Subjects: ÓLEOS ESSENCIAIS, AGENTES ANTIMICROBIANOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LADEIRA, Angela Maria et al. Chemical composition and antimicrobial activities of the essential oil of Hypericum cordatum (Vell. conc.) N. Robson (Hypericaceae). Journal of Essential oil Research, v. 21, n. 6, p. 558-560, 2009Tradução . . Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Ladeira, A. M., Silva, G. B. da, Raggi, L., Young, M. C. M., Agripino, D. G., Lima, M. E. L., & Moreno, P. R. H. (2009). Chemical composition and antimicrobial activities of the essential oil of Hypericum cordatum (Vell. conc.) N. Robson (Hypericaceae). Journal of Essential oil Research, 21( 6), 558-560.
    • NLM

      Ladeira AM, Silva GB da, Raggi L, Young MCM, Agripino DG, Lima MEL, Moreno PRH. Chemical composition and antimicrobial activities of the essential oil of Hypericum cordatum (Vell. conc.) N. Robson (Hypericaceae). Journal of Essential oil Research. 2009 ; 21( 6): 558-560.[citado 2024 nov. 17 ]
    • Vancouver

      Ladeira AM, Silva GB da, Raggi L, Young MCM, Agripino DG, Lima MEL, Moreno PRH. Chemical composition and antimicrobial activities of the essential oil of Hypericum cordatum (Vell. conc.) N. Robson (Hypericaceae). Journal of Essential oil Research. 2009 ; 21( 6): 558-560.[citado 2024 nov. 17 ]
  • Source: FEMS Microbiology Letters. Unidade: IQ

    Subjects: PSEUDOMONAS, REGULAÇÃO GÊNICA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NICASTRO, Gianlucca Gonçalves et al. Pseudomonas aeruginosa PA14 cupD transcription is activated by the RcsB response regulator, but repressed by its putative cognate sensor RcsC. FEMS Microbiology Letters, v. 301, n. 1, p. 115-123, 2009Tradução . . Disponível em: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122604371/PDFSTART'. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Nicastro, G. G., Boechat, A. L., Abe, C. M., Kaihami, G. H., & Baldini, R. L. (2009). Pseudomonas aeruginosa PA14 cupD transcription is activated by the RcsB response regulator, but repressed by its putative cognate sensor RcsC. FEMS Microbiology Letters, 301( 1), 115-123. Recuperado de http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122604371/PDFSTART'
    • NLM

      Nicastro GG, Boechat AL, Abe CM, Kaihami GH, Baldini RL. Pseudomonas aeruginosa PA14 cupD transcription is activated by the RcsB response regulator, but repressed by its putative cognate sensor RcsC [Internet]. FEMS Microbiology Letters. 2009 ; 301( 1): 115-123.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122604371/PDFSTART'
    • Vancouver

      Nicastro GG, Boechat AL, Abe CM, Kaihami GH, Baldini RL. Pseudomonas aeruginosa PA14 cupD transcription is activated by the RcsB response regulator, but repressed by its putative cognate sensor RcsC [Internet]. FEMS Microbiology Letters. 2009 ; 301( 1): 115-123.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122604371/PDFSTART'
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: CLIMA, SOJA (ANÁLISE QUÍMICA)

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORRMANN, Daniela et al. Chemical and biochemical characterization of soybean produced under drought stress. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 29, n. 3, p. 676-681, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612009000300034. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Borrmann, D., Junqueira, R. de M., Sinnecker, P., Gomes, M. S. de O., Castro, I. A. de, & Lanfer Marquez, Ú. M. (2009). Chemical and biochemical characterization of soybean produced under drought stress. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 29( 3), 676-681. doi:10.1590/s0101-20612009000300034
    • NLM

      Borrmann D, Junqueira R de M, Sinnecker P, Gomes MS de O, Castro IA de, Lanfer Marquez ÚM. Chemical and biochemical characterization of soybean produced under drought stress [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2009 ; 29( 3): 676-681.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612009000300034
    • Vancouver

      Borrmann D, Junqueira R de M, Sinnecker P, Gomes MS de O, Castro IA de, Lanfer Marquez ÚM. Chemical and biochemical characterization of soybean produced under drought stress [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2009 ; 29( 3): 676-681.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612009000300034
  • Source: Microchimica Acta. Unidade: IQ

    Subjects: ELETROQUÍMICA, PEROXIDASE, AMPEROMETRIA, ANÁLISE EM FLUXO CONTÍNUO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      PEÑA, Roselyn C. et al. Flow injection amperometric determination of hydrogen peroxide in household commercial products with a ruthenium oxide hexacyanoferrate modified electrode. Microchimica Acta, v. 166, n. 3-4, p. 277-281, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00604-009-0196-5. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Peña, R. C., Gamboa, J. C. M., Paixão, T. R. L. C. da, & Bertotti, M. (2009). Flow injection amperometric determination of hydrogen peroxide in household commercial products with a ruthenium oxide hexacyanoferrate modified electrode. Microchimica Acta, 166( 3-4), 277-281. doi:10.1007/s00604-009-0196-5
    • NLM

      Peña RC, Gamboa JCM, Paixão TRLC da, Bertotti M. Flow injection amperometric determination of hydrogen peroxide in household commercial products with a ruthenium oxide hexacyanoferrate modified electrode [Internet]. Microchimica Acta. 2009 ; 166( 3-4): 277-281.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00604-009-0196-5
    • Vancouver

      Peña RC, Gamboa JCM, Paixão TRLC da, Bertotti M. Flow injection amperometric determination of hydrogen peroxide in household commercial products with a ruthenium oxide hexacyanoferrate modified electrode [Internet]. Microchimica Acta. 2009 ; 166( 3-4): 277-281.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00604-009-0196-5
  • Source: Analytical Letters. Unidade: FCF

    Subjects: CROMATOGRAFIA LÍQUIDA DE ALTA EFICIÊNCIA, FÁRMACOS (DETERMINAÇÃO)

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    • ABNT

      GOMES, Fábio Pereira et al. Development and validation of stability indicating HPLC methods for quantitative determination of pravastatin, fluvastatin, atorvastatin and rosuvastatin in pharmaceuticals. Analytical Letters, v. 42, n. 12, p. 1784-1804, 2009Tradução . . Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Gomes, F. P., García, P. L., Alves, J. M. P., Singh, A. K., Kedor-Hackmann, E. R. M., & Santoro, M. I. R. M. (2009). Development and validation of stability indicating HPLC methods for quantitative determination of pravastatin, fluvastatin, atorvastatin and rosuvastatin in pharmaceuticals. Analytical Letters, 42( 12), 1784-1804.
    • NLM

      Gomes FP, García PL, Alves JMP, Singh AK, Kedor-Hackmann ERM, Santoro MIRM. Development and validation of stability indicating HPLC methods for quantitative determination of pravastatin, fluvastatin, atorvastatin and rosuvastatin in pharmaceuticals. Analytical Letters. 2009 ; 42( 12): 1784-1804.[citado 2024 nov. 17 ]
    • Vancouver

      Gomes FP, García PL, Alves JMP, Singh AK, Kedor-Hackmann ERM, Santoro MIRM. Development and validation of stability indicating HPLC methods for quantitative determination of pravastatin, fluvastatin, atorvastatin and rosuvastatin in pharmaceuticals. Analytical Letters. 2009 ; 42( 12): 1784-1804.[citado 2024 nov. 17 ]
  • Source: Journal of Physical Chemistry A. Unidade: IQ

    Subjects: FÍSICO-QUÍMICA, ESTRUTURA ELETRÔNICA

    Acesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      BORIN, Antonio Carlos e GOBBO, João Paulo. Electronic structure and chemical bonding in the lowest electronic states of TcN. Journal of Physical Chemistry A, v. 113, p. 12421-12426, 2009Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jp902545h. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Borin, A. C., & Gobbo, J. P. (2009). Electronic structure and chemical bonding in the lowest electronic states of TcN. Journal of Physical Chemistry A, 113, 12421-12426. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jp902545h
    • NLM

      Borin AC, Gobbo JP. Electronic structure and chemical bonding in the lowest electronic states of TcN [Internet]. Journal of Physical Chemistry A. 2009 ; 113 12421-12426.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jp902545h
    • Vancouver

      Borin AC, Gobbo JP. Electronic structure and chemical bonding in the lowest electronic states of TcN [Internet]. Journal of Physical Chemistry A. 2009 ; 113 12421-12426.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jp902545h
  • Source: Journal of Molecular Biology. Unidade: IQ

    Subjects: XANTHOMONAS, PROTEÍNAS (ESTRUTURA)

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    • ABNT

      CARVALHO, Cristiane Rodrigues Guzzo et al. PILZ protein structure and interactions with PILB and the FIMX EAL domain: implications for control of type IV pilus biogenesis. Journal of Molecular Biology, v. 393, n. 4, p. 848-866, 2009Tradução . . Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Carvalho, C. R. G., Salinas, R. K., Andrade, M. de O., & Farah, C. S. (2009). PILZ protein structure and interactions with PILB and the FIMX EAL domain: implications for control of type IV pilus biogenesis. Journal of Molecular Biology, 393( 4), 848-866.
    • NLM

      Carvalho CRG, Salinas RK, Andrade M de O, Farah CS. PILZ protein structure and interactions with PILB and the FIMX EAL domain: implications for control of type IV pilus biogenesis. Journal of Molecular Biology. 2009 ; 393( 4): 848-866.[citado 2024 nov. 17 ]
    • Vancouver

      Carvalho CRG, Salinas RK, Andrade M de O, Farah CS. PILZ protein structure and interactions with PILB and the FIMX EAL domain: implications for control of type IV pilus biogenesis. Journal of Molecular Biology. 2009 ; 393( 4): 848-866.[citado 2024 nov. 17 ]
  • Source: Journal of Organic Chemistry. Unidade: IQ

    Assunto: FOTOQUÍMICA

    Acesso à fonteAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CISCATO, Luiz Francisco Monteiro Leite et al. Direct kinetic observation of the chemiexcitation step in peroxyoxalate chemiluminescence. Journal of Organic Chemistry, v. 74, n. 23, p. 8974-8979, 2009Tradução . . Disponível em: mailto://wjbaader@iq.usp.br. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Ciscato, L. F. M. L., Bartoloni, F. H., Bastos, E. L., & Baader, W. J. (2009). Direct kinetic observation of the chemiexcitation step in peroxyoxalate chemiluminescence. Journal of Organic Chemistry, 74( 23), 8974-8979. Recuperado de mailto://wjbaader@iq.usp.br
    • NLM

      Ciscato LFML, Bartoloni FH, Bastos EL, Baader WJ. Direct kinetic observation of the chemiexcitation step in peroxyoxalate chemiluminescence [Internet]. Journal of Organic Chemistry. 2009 ; 74( 23): 8974-8979.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: mailto://wjbaader@iq.usp.br
    • Vancouver

      Ciscato LFML, Bartoloni FH, Bastos EL, Baader WJ. Direct kinetic observation of the chemiexcitation step in peroxyoxalate chemiluminescence [Internet]. Journal of Organic Chemistry. 2009 ; 74( 23): 8974-8979.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: mailto://wjbaader@iq.usp.br
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: PERIÓDICOS CIENTÍFICOS, EDITORAÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva. Com o crescimento da produção de periódicos científicos verifica-se a importância das publicações manterem as características que contribuam para os altos níveis de utilização..[Editorial]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.scielo.br/pdf/cta/v29n2/01.pdf. Acesso em: 17 nov. 2024. , 2009
    • APA

      Lannes, S. C. da S. (2009). Com o crescimento da produção de periódicos científicos verifica-se a importância das publicações manterem as características que contribuam para os altos níveis de utilização..[Editorial]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.scielo.br/pdf/cta/v29n2/01.pdf
    • NLM

      Lannes SC da S. Com o crescimento da produção de periódicos científicos verifica-se a importância das publicações manterem as características que contribuam para os altos níveis de utilização..[Editorial] [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2009 ; 29( 2): 241.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: http://www.scielo.br/pdf/cta/v29n2/01.pdf
    • Vancouver

      Lannes SC da S. Com o crescimento da produção de periódicos científicos verifica-se a importância das publicações manterem as características que contribuam para os altos níveis de utilização..[Editorial] [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2009 ; 29( 2): 241.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: http://www.scielo.br/pdf/cta/v29n2/01.pdf

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