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ABNT
LANNES, Suzana Caetano da Silva. Rheology as a toll for food development. Advances in Rheology Research. Tradução . Hauppauge: Nova Science, 2017. . . Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Lannes, S. C. da S. (2017). Rheology as a toll for food development. In Advances in Rheology Research. Hauppauge: Nova Science.
NLM
Lannes SC da S. Rheology as a toll for food development. In: Advances in Rheology Research. Hauppauge: Nova Science; 2017. [citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Lannes SC da S. Rheology as a toll for food development. In: Advances in Rheology Research. Hauppauge: Nova Science; 2017. [citado 2024 out. 17 ]
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ABNT
ASSIS, Mitzi Maria Martins et al. Influence of temperature and concentration on thermophysical properties of yellow mombin. European Food and Technology, v. 223, n. 5, p. 585-593, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00217-005-0236-2. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Assis, M. M. M., Lannes, S. C. da S., Tadini, C. C., Telis, V. R. N., & Telis Romero, J. (2006). Influence of temperature and concentration on thermophysical properties of yellow mombin. European Food and Technology, 223( 5), 585-593. doi:10.1007/s00217-005-0236-2
NLM
Assis MMM, Lannes SC da S, Tadini CC, Telis VRN, Telis Romero J. Influence of temperature and concentration on thermophysical properties of yellow mombin [Internet]. European Food and Technology. 2006 ; 223( 5): 585-593.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-005-0236-2
Vancouver
Assis MMM, Lannes SC da S, Tadini CC, Telis VRN, Telis Romero J. Influence of temperature and concentration on thermophysical properties of yellow mombin [Internet]. European Food and Technology. 2006 ; 223( 5): 585-593.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-005-0236-2
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ABNT
LANNES, Suzana Caetano da Silva. Resenha sem título próprio. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas,. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2004
APA
Lannes, S. C. da S. (2004). Resenha sem título próprio. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas,. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Lannes SC da S. Resenha sem título próprio. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas,. 2004 ; 40( 2): 268.[citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Lannes SC da S. Resenha sem título próprio. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas,. 2004 ; 40( 2): 268.[citado 2024 out. 17 ]
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ABNT
LANNES, Suzana Caetano da Silva e MEDEIROS, Magda Leite e AMARAL, Renata Lira. Formulation and rheology of cupuassu "chocolate". 2003, Anais.. Chicago: Institute of Food Technologists, 2003. . Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Lannes, S. C. da S., Medeiros, M. L., & Amaral, R. L. (2003). Formulation and rheology of cupuassu "chocolate". In Book of Abstracts. Chicago: Institute of Food Technologists.
NLM
Lannes SC da S, Medeiros ML, Amaral RL. Formulation and rheology of cupuassu "chocolate". Book of Abstracts. 2003 ;[citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Lannes SC da S, Medeiros ML, Amaral RL. Formulation and rheology of cupuassu "chocolate". Book of Abstracts. 2003 ;[citado 2024 out. 17 ]
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ABNT
GABRIELLI, Liana Heitzmann e MEDEIROS, Magda Leite e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Análise de textura de "chocolates" de cupuaçu formulados. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2003
APA
Gabrielli, L. H., Medeiros, M. L., & Lannes, S. C. da S. (2003). Análise de textura de "chocolates" de cupuaçu formulados. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Gabrielli LH, Medeiros ML, Lannes SC da S. Análise de textura de "chocolates" de cupuaçu formulados. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2003 ; 39 56 res. ALN44.[citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Gabrielli LH, Medeiros ML, Lannes SC da S. Análise de textura de "chocolates" de cupuaçu formulados. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2003 ; 39 56 res. ALN44.[citado 2024 out. 17 ]
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ABNT
LANNES, Suzana Caetano da Silva e MEDEIROS, Magda Leite. Rheological properties of "chocolate" milk beverage from cupuassu. 2003, Anais.. Chicago: Institute of Food Technologists, 2003. . Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Lannes, S. C. da S., & Medeiros, M. L. (2003). Rheological properties of "chocolate" milk beverage from cupuassu. In Book of Abstracts. Chicago: Institute of Food Technologists.
NLM
Lannes SC da S, Medeiros ML. Rheological properties of "chocolate" milk beverage from cupuassu. Book of Abstracts. 2003 ;[citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Lannes SC da S, Medeiros ML. Rheological properties of "chocolate" milk beverage from cupuassu. Book of Abstracts. 2003 ;[citado 2024 out. 17 ]
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ABNT
PENNA, Ana Lúcia Barretto e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. The manufacture of fermented lactic beverages containing guar gum. Preparation, physicochemical and sensorial evaluation. 2001, Anais.. Campinas: UNICAMP, 2001. . Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Penna, A. L. B., & Oliveira, M. N. de. (2001). The manufacture of fermented lactic beverages containing guar gum. Preparation, physicochemical and sensorial evaluation. In Livro de resumos. Campinas: UNICAMP.
NLM
Penna ALB, Oliveira MN de. The manufacture of fermented lactic beverages containing guar gum. Preparation, physicochemical and sensorial evaluation. Livro de resumos. 2001 ;[citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Penna ALB, Oliveira MN de. The manufacture of fermented lactic beverages containing guar gum. Preparation, physicochemical and sensorial evaluation. Livro de resumos. 2001 ;[citado 2024 out. 17 ]
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ABNT
PENNA, A. L. B. e SIVIERI, Kátia e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. Relation between quality and rheological properties of latic beverages. Journal of Food Engineering, v. 49, n. 1, p. 7-13, 2001Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0260-8774(00)00179-5. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Penna, A. L. B., Sivieri, K., & Oliveira, M. N. de. (2001). Relation between quality and rheological properties of latic beverages. Journal of Food Engineering, 49( 1), 7-13. doi:10.1016/s0260-8774(00)00179-5
NLM
Penna ALB, Sivieri K, Oliveira MN de. Relation between quality and rheological properties of latic beverages [Internet]. Journal of Food Engineering. 2001 ; 49( 1): 7-13.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0260-8774(00)00179-5
Vancouver
Penna ALB, Sivieri K, Oliveira MN de. Relation between quality and rheological properties of latic beverages [Internet]. Journal of Food Engineering. 2001 ; 49( 1): 7-13.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0260-8774(00)00179-5
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ABNT
ASSIS, M. M. M. et al. Estudo preliminar da reologia dos sucos de cajá (Spondias lutea, L.) integral e integral concentrado. 1999, Anais.. Campinas: UNICAMP, 1999. . Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Assis, M. M. M., Lannes, S. C. da S., Pelizer, L. H., & Sato, S. (1999). Estudo preliminar da reologia dos sucos de cajá (Spondias lutea, L.) integral e integral concentrado. In Livro de Programa e Resumos. Campinas: UNICAMP.
NLM
Assis MMM, Lannes SC da S, Pelizer LH, Sato S. Estudo preliminar da reologia dos sucos de cajá (Spondias lutea, L.) integral e integral concentrado. Livro de Programa e Resumos. 1999 ;[citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Assis MMM, Lannes SC da S, Pelizer LH, Sato S. Estudo preliminar da reologia dos sucos de cajá (Spondias lutea, L.) integral e integral concentrado. Livro de Programa e Resumos. 1999 ;[citado 2024 out. 17 ]