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  • Unidade: FCF

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, BIOTECNOLOGIA, ALIMENTOS, ENZIMAS

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    • ABNT

      VITOLO, Michele. Biotecnologia aplicada: enzimas na tecnologia de alimentos. . São Paulo: Blucher. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2024
    • APA

      Vitolo, M. (2024). Biotecnologia aplicada: enzimas na tecnologia de alimentos. São Paulo: Blucher.
    • NLM

      Vitolo M. Biotecnologia aplicada: enzimas na tecnologia de alimentos. 2024 ;[citado 2024 out. 17 ]
    • Vancouver

      Vitolo M. Biotecnologia aplicada: enzimas na tecnologia de alimentos. 2024 ;[citado 2024 out. 17 ]
  • Source: Revista Óleos & Gorduras. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS, DESIGN

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    • ABNT

      RACT, Juliana Neves Rodrigues. Food design thinking tool. Revista Óleos & Gorduras. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.mflip.com.br/pub/stilo/index4/?numero=21&edicao=10730. Acesso em: 17 out. 2024. , 2018
    • APA

      Ract, J. N. R. (2018). Food design thinking tool. Revista Óleos & Gorduras. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.mflip.com.br/pub/stilo/index4/?numero=21&edicao=10730
    • NLM

      Ract JNR. Food design thinking tool [Internet]. Revista Óleos & Gorduras. 2018 ;( mai.-ju): 58-59.[citado 2024 out. 17 ] Available from: http://www.mflip.com.br/pub/stilo/index4/?numero=21&edicao=10730
    • Vancouver

      Ract JNR. Food design thinking tool [Internet]. Revista Óleos & Gorduras. 2018 ;( mai.-ju): 58-59.[citado 2024 out. 17 ] Available from: http://www.mflip.com.br/pub/stilo/index4/?numero=21&edicao=10730
  • Source: Advances in Rheology Research. Unidade: FCF

    Subjects: REOLOGIA, ALIMENTOS

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    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva. Rheology as a toll for food development. Advances in Rheology Research. Tradução . Hauppauge: Nova Science, 2017. . . Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Lannes, S. C. da S. (2017). Rheology as a toll for food development. In Advances in Rheology Research. Hauppauge: Nova Science.
    • NLM

      Lannes SC da S. Rheology as a toll for food development. In: Advances in Rheology Research. Hauppauge: Nova Science; 2017. [citado 2024 out. 17 ]
    • Vancouver

      Lannes SC da S. Rheology as a toll for food development. In: Advances in Rheology Research. Hauppauge: Nova Science; 2017. [citado 2024 out. 17 ]
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology - IUFoST. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS, LACTOBACILLUS

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    • ABNT

      VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Effect of goat milk and fresh cheese matrix on the survival of Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 to simulated gastrointestinal conditions. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. . Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Vieira, A. D. S., Silva, L. M. ferreira da, Martinez, R. C. R., Saad, S. M. I., & Santos, K. M. O. dos. (2012). Effect of goat milk and fresh cheese matrix on the survival of Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 to simulated gastrointestinal conditions. In Book of Abstracts. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST).
    • NLM

      Vieira ADS, Silva LM ferreira da, Martinez RCR, Saad SMI, Santos KMO dos. Effect of goat milk and fresh cheese matrix on the survival of Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 to simulated gastrointestinal conditions. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 out. 17 ]
    • Vancouver

      Vieira ADS, Silva LM ferreira da, Martinez RCR, Saad SMI, Santos KMO dos. Effect of goat milk and fresh cheese matrix on the survival of Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 to simulated gastrointestinal conditions. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 out. 17 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS, LACTOBACILLUS

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    • ABNT

      PADILHA, Marina et al. effect of different food matrices on the survival of lactobacillus acidophilus la-5 and bifidobacterium animalis bb-12 under in vitro gastrointestinal simulated resistance assay. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2012
    • APA

      Padilha, M., Bedani, R., Vieira, A. D. S., Morales, M. L. V., & Saad, S. M. I. (2012). effect of different food matrices on the survival of lactobacillus acidophilus la-5 and bifidobacterium animalis bb-12 under in vitro gastrointestinal simulated resistance assay. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Padilha M, Bedani R, Vieira ADS, Morales MLV, Saad SMI. effect of different food matrices on the survival of lactobacillus acidophilus la-5 and bifidobacterium animalis bb-12 under in vitro gastrointestinal simulated resistance assay. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 167 res. .[citado 2024 out. 17 ]
    • Vancouver

      Padilha M, Bedani R, Vieira ADS, Morales MLV, Saad SMI. effect of different food matrices on the survival of lactobacillus acidophilus la-5 and bifidobacterium animalis bb-12 under in vitro gastrointestinal simulated resistance assay. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 167 res. .[citado 2024 out. 17 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidade: FCF

    Assunto: ALIMENTOS

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    • ABNT

      ALMEIDA, Poliana Fernandes e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Obtention and physical evaluation of gelatin from chicken feet. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2012
    • APA

      Almeida, P. F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Obtention and physical evaluation of gelatin from chicken feet. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Almeida PF, Lannes SC da S. Obtention and physical evaluation of gelatin from chicken feet. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 63 res. FCF122.[citado 2024 out. 17 ]
    • Vancouver

      Almeida PF, Lannes SC da S. Obtention and physical evaluation of gelatin from chicken feet. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 63 res. FCF122.[citado 2024 out. 17 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS, VALOR NUTRITIVO

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    • ABNT

      YAMANI, Beatriz Valcárcel e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Physical properties of panettone dough enriched with quinoa ( Chenopodium quinoa willd.) flour. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2012
    • APA

      Yamani, B. V., & Lannes, S. C. da S. (2012). Physical properties of panettone dough enriched with quinoa ( Chenopodium quinoa willd.) flour. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Yamani BV, Lannes SC da S. Physical properties of panettone dough enriched with quinoa ( Chenopodium quinoa willd.) flour. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 35 res. FCF066.[citado 2024 out. 17 ]
    • Vancouver

      Yamani BV, Lannes SC da S. Physical properties of panettone dough enriched with quinoa ( Chenopodium quinoa willd.) flour. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 35 res. FCF066.[citado 2024 out. 17 ]

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