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ABNT
VENDRAMINI, Thiago Henrique Annibale et al. What is the cost of weight loss? An approach to commercial (dry and wet) and homemade diets. Animals, v. 14, n. 5, p. 1-12, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/ani14050679. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Vendramini, T. H. A., Macedo, H. T., Amaral, A. R., Zafalon, R. V. A., Carmo, A. A. do, Cesar, C. G. L., et al. (2024). What is the cost of weight loss? An approach to commercial (dry and wet) and homemade diets. Animals, 14( 5), 1-12. doi:10.3390/ani14050679
NLM
Vendramini THA, Macedo HT, Amaral AR, Zafalon RVA, Carmo AA do, Cesar CGL, Marchi PH, Balieiro JC de C, Brunetto MA. What is the cost of weight loss? An approach to commercial (dry and wet) and homemade diets [Internet]. Animals. 2024 ; 14( 5): 1-12.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ani14050679
Vancouver
Vendramini THA, Macedo HT, Amaral AR, Zafalon RVA, Carmo AA do, Cesar CGL, Marchi PH, Balieiro JC de C, Brunetto MA. What is the cost of weight loss? An approach to commercial (dry and wet) and homemade diets [Internet]. Animals. 2024 ; 14( 5): 1-12.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ani14050679
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ABNT
AMARAL, Andressa Rodrigues et al. Translating human and animal model studies to dogs’ and cats’ veterinary care: beta-glucans application for skin disease, osteoarthritis, and inflammatory bowel disease management. Microorganisms, v. 12, n. 6, p. 1-17, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/microorganisms12061071. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Amaral, A. R., Risolia, L. W., Rentas, M. F., Marchi, P. H., Balieiro, J. C. de C., Vendramini, T. H. A., & Brunetto, M. A. (2024). Translating human and animal model studies to dogs’ and cats’ veterinary care: beta-glucans application for skin disease, osteoarthritis, and inflammatory bowel disease management. Microorganisms, 12( 6), 1-17. doi:10.3390/microorganisms12061071
NLM
Amaral AR, Risolia LW, Rentas MF, Marchi PH, Balieiro JC de C, Vendramini THA, Brunetto MA. Translating human and animal model studies to dogs’ and cats’ veterinary care: beta-glucans application for skin disease, osteoarthritis, and inflammatory bowel disease management [Internet]. Microorganisms. 2024 ; 12( 6): 1-17.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms12061071
Vancouver
Amaral AR, Risolia LW, Rentas MF, Marchi PH, Balieiro JC de C, Vendramini THA, Brunetto MA. Translating human and animal model studies to dogs’ and cats’ veterinary care: beta-glucans application for skin disease, osteoarthritis, and inflammatory bowel disease management [Internet]. Microorganisms. 2024 ; 12( 6): 1-17.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms12061071
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ABNT
CARRER, Alessandra Regina et al. A prole de machos da raça Nelore sofre influência da programação fetal sobre a funcionalidade de membrana plasmática, ao realizar desmame antecipado e convencional em fêmeas primíparas e multíparas?. Revista Brasileira de Reprodução Animal. Belo Horizonte: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://cbra.org.br/portal/downloads/publicacoes/rbra/v48/n1/Resumos%20Bovinos%20e%20Bubalinos%20p.144-175.pdf. Acesso em: 08 out. 2024. , 2024
APA
Carrer, A. R., Arruda, R. P. de, Pugliesi, G., Balieiro, J. C. de C., Garcia, A. R., Celeghini, E. C. C., et al. (2024). A prole de machos da raça Nelore sofre influência da programação fetal sobre a funcionalidade de membrana plasmática, ao realizar desmame antecipado e convencional em fêmeas primíparas e multíparas? Revista Brasileira de Reprodução Animal. Belo Horizonte: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://cbra.org.br/portal/downloads/publicacoes/rbra/v48/n1/Resumos%20Bovinos%20e%20Bubalinos%20p.144-175.pdf
NLM
Carrer AR, Arruda RP de, Pugliesi G, Balieiro JC de C, Garcia AR, Celeghini ECC, Saran Netto A, Zamudio GDR, Ramos GG, Morelli KG. A prole de machos da raça Nelore sofre influência da programação fetal sobre a funcionalidade de membrana plasmática, ao realizar desmame antecipado e convencional em fêmeas primíparas e multíparas? [Internet]. Revista Brasileira de Reprodução Animal. 2024 ; 48( 1): 166-167.[citado 2024 out. 08 ] Available from: http://cbra.org.br/portal/downloads/publicacoes/rbra/v48/n1/Resumos%20Bovinos%20e%20Bubalinos%20p.144-175.pdf
Vancouver
Carrer AR, Arruda RP de, Pugliesi G, Balieiro JC de C, Garcia AR, Celeghini ECC, Saran Netto A, Zamudio GDR, Ramos GG, Morelli KG. A prole de machos da raça Nelore sofre influência da programação fetal sobre a funcionalidade de membrana plasmática, ao realizar desmame antecipado e convencional em fêmeas primíparas e multíparas? [Internet]. Revista Brasileira de Reprodução Animal. 2024 ; 48( 1): 166-167.[citado 2024 out. 08 ] Available from: http://cbra.org.br/portal/downloads/publicacoes/rbra/v48/n1/Resumos%20Bovinos%20e%20Bubalinos%20p.144-175.pdf
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PATINHO, Iliani et al. In-depth exploration of the high and normal pH beef proteome: first insights emphasizing the dynamic protein changes in Longissimus thoracis muscle from pasture-finished Nellore bulls over different postmortem times. Meat Science, v. 216, p. 1-18, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2024.109557. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Patinho, I., Antonelo, D. S., Delgado, E. F., Alessandroni, L., Balieiro, J. C. de C., Castillo, C. J. C., & Gagaoua, M. (2024). In-depth exploration of the high and normal pH beef proteome: first insights emphasizing the dynamic protein changes in Longissimus thoracis muscle from pasture-finished Nellore bulls over different postmortem times. Meat Science, 216, 1-18. doi:10.1016/j.meatsci.2024.109557
NLM
Patinho I, Antonelo DS, Delgado EF, Alessandroni L, Balieiro JC de C, Castillo CJC, Gagaoua M. In-depth exploration of the high and normal pH beef proteome: first insights emphasizing the dynamic protein changes in Longissimus thoracis muscle from pasture-finished Nellore bulls over different postmortem times [Internet]. Meat Science. 2024 ; 216 1-18.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2024.109557
Vancouver
Patinho I, Antonelo DS, Delgado EF, Alessandroni L, Balieiro JC de C, Castillo CJC, Gagaoua M. In-depth exploration of the high and normal pH beef proteome: first insights emphasizing the dynamic protein changes in Longissimus thoracis muscle from pasture-finished Nellore bulls over different postmortem times [Internet]. Meat Science. 2024 ; 216 1-18.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2024.109557
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ABRAHÃO, Júlia et al. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção de Bovinos Confinados (ICBC - Ed. Maio 2024). Informativo mensal. [São Paulo]: FMVZ-USP. Disponível em: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.16611.36642. Acesso em: 08 out. 2024. , 2024
APA
Abrahão, J., Valim, T., Silva, R. de M. C. e, Pasquini Neto, R., Sartorello, G. L., & Gameiro, A. H. (2024). Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção de Bovinos Confinados (ICBC - Ed. Maio 2024). Informativo mensal. [São Paulo]: FMVZ-USP. doi:10.13140/RG.2.2.16611.36642
NLM
Abrahão J, Valim T, Silva R de MC e, Pasquini Neto R, Sartorello GL, Gameiro AH. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção de Bovinos Confinados (ICBC - Ed. Maio 2024) [Internet]. Informativo mensal. 2024 ;( 84): 3 .[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.16611.36642
Vancouver
Abrahão J, Valim T, Silva R de MC e, Pasquini Neto R, Sartorello GL, Gameiro AH. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção de Bovinos Confinados (ICBC - Ed. Maio 2024) [Internet]. Informativo mensal. 2024 ;( 84): 3 .[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.16611.36642
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LOBO, Annelise Aila Gomes et al. Modeling approaches to redesign ruminant production toward sustainability: the state of the art from a literature perspective. Frontiers in Environmental Science, v. 12, p. 1-5, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fenvs.2024.1345313. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Lobo, A. A. G., Campana, M., Gameiro, A. H., & Morais, J. P. G. de. (2024). Modeling approaches to redesign ruminant production toward sustainability: the state of the art from a literature perspective. Frontiers in Environmental Science, 12, 1-5. doi:10.3389/fenvs.2024.1345313
NLM
Lobo AAG, Campana M, Gameiro AH, Morais JPG de. Modeling approaches to redesign ruminant production toward sustainability: the state of the art from a literature perspective [Internet]. Frontiers in Environmental Science. 2024 ; 12 1-5.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fenvs.2024.1345313
Vancouver
Lobo AAG, Campana M, Gameiro AH, Morais JPG de. Modeling approaches to redesign ruminant production toward sustainability: the state of the art from a literature perspective [Internet]. Frontiers in Environmental Science. 2024 ; 12 1-5.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fenvs.2024.1345313
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CORREA, Lísia Bertonha et al. The effect of a nutritional intervention with the use of biofortified beef meat on selected biochemical parameters in blood from older adults. Nutrients, v. 16, n. 14, p. 1-11, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nu16142281. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Correa, L. B., Silva, J. S. da, Zanetti, M. A., Cônsolo, N. R. B., Pfrimer, K., & Saran Netto, A. (2024). The effect of a nutritional intervention with the use of biofortified beef meat on selected biochemical parameters in blood from older adults. Nutrients, 16( 14), 1-11. doi:10.3390/nu16142281
NLM
Correa LB, Silva JS da, Zanetti MA, Cônsolo NRB, Pfrimer K, Saran Netto A. The effect of a nutritional intervention with the use of biofortified beef meat on selected biochemical parameters in blood from older adults [Internet]. Nutrients. 2024 ; 16( 14): 1-11.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu16142281
Vancouver
Correa LB, Silva JS da, Zanetti MA, Cônsolo NRB, Pfrimer K, Saran Netto A. The effect of a nutritional intervention with the use of biofortified beef meat on selected biochemical parameters in blood from older adults [Internet]. Nutrients. 2024 ; 16( 14): 1-11.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu16142281
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ABNT
MENDES, Cecilia Mitie Ifuki e DEMATTÊ FILHO, Luiz Carlos e GAMEIRO, Augusto Hauber. Incorporating sustainability in the food supply chain: the development of a private standard of Nature Farming poultry production in Brazil. Research in Globalization, v. 8, p. 1-13, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.resglo.2023.100185. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Mendes, C. M. I., Demattê Filho, L. C., & Gameiro, A. H. (2024). Incorporating sustainability in the food supply chain: the development of a private standard of Nature Farming poultry production in Brazil. Research in Globalization, 8, 1-13. doi:10.1016/j.resglo.2023.100185
NLM
Mendes CMI, Demattê Filho LC, Gameiro AH. Incorporating sustainability in the food supply chain: the development of a private standard of Nature Farming poultry production in Brazil [Internet]. Research in Globalization. 2024 ; 8 1-13.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.resglo.2023.100185
Vancouver
Mendes CMI, Demattê Filho LC, Gameiro AH. Incorporating sustainability in the food supply chain: the development of a private standard of Nature Farming poultry production in Brazil [Internet]. Research in Globalization. 2024 ; 8 1-13.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.resglo.2023.100185
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ABNT
ALVES, Laya Kannan Silva et al. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção do Suíno Paulista (ICPS - Ed. Março 2024). Informativo mensal. [Pirassununga]: FMVZ-USP. Disponível em: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.17669.36323. Acesso em: 08 out. 2024. , 2024
APA
Alves, L. K. S., Santos, F. M. dos, Motta, J. S., Firmiano, P. J. do V., Geremias, H. R., Raineri, C., et al. (2024). Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção do Suíno Paulista (ICPS - Ed. Março 2024). Informativo mensal. [Pirassununga]: FMVZ-USP. doi:10.13140/RG.2.2.17669.36323
NLM
Alves LKS, Santos FM dos, Motta JS, Firmiano PJ do V, Geremias HR, Raineri C, Gameiro AH, Garbossa CAP. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção do Suíno Paulista (ICPS - Ed. Março 2024) [Internet]. Informativo mensal. 2024 ;( 37): 3 .[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.17669.36323
Vancouver
Alves LKS, Santos FM dos, Motta JS, Firmiano PJ do V, Geremias HR, Raineri C, Gameiro AH, Garbossa CAP. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção do Suíno Paulista (ICPS - Ed. Março 2024) [Internet]. Informativo mensal. 2024 ;( 37): 3 .[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.17669.36323
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ABNT
ABRAHÃO, Júlia et al. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção de Bovinos Confinados (ICBC - Ed. Março 2024). Informativo mensal. [São Paulo]: FMVZ-USP. Disponível em: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.17859.41768. Acesso em: 08 out. 2024. , 2024
APA
Abrahão, J., Valim, T., Silva, R. de M. C. e, Pasquini Neto, R., Sartorello, G. L., & Gameiro, A. H. (2024). Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção de Bovinos Confinados (ICBC - Ed. Março 2024). Informativo mensal. [São Paulo]: FMVZ-USP. doi:10.13140/RG.2.2.17859.41768
NLM
Abrahão J, Valim T, Silva R de MC e, Pasquini Neto R, Sartorello GL, Gameiro AH. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção de Bovinos Confinados (ICBC - Ed. Março 2024) [Internet]. Informativo mensal. 2024 ;( 82): 3 .[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.17859.41768
Vancouver
Abrahão J, Valim T, Silva R de MC e, Pasquini Neto R, Sartorello GL, Gameiro AH. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção de Bovinos Confinados (ICBC - Ed. Março 2024) [Internet]. Informativo mensal. 2024 ;( 82): 3 .[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.17859.41768
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ABNT
GANDRA, Jefferson Rodrigues et al. Effect of chemical and microbial additives on fermentation profile, chemical composition, and microbial populations of whole-plant soybean silage. Fermentation, v. 10, n. 4, p. 1-13, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/fermentation10040204. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Gandra, J. R., Takiya, C. S., Del Valle, T. A., Pedrini, C. A., Gandra, É. R. de S., Antônio, G., et al. (2024). Effect of chemical and microbial additives on fermentation profile, chemical composition, and microbial populations of whole-plant soybean silage. Fermentation, 10( 4), 1-13. doi:10.3390/fermentation10040204
NLM
Gandra JR, Takiya CS, Del Valle TA, Pedrini CA, Gandra ÉR de S, Antônio G, Severo IK, Rennó FP. Effect of chemical and microbial additives on fermentation profile, chemical composition, and microbial populations of whole-plant soybean silage [Internet]. Fermentation. 2024 ; 10( 4): 1-13.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation10040204
Vancouver
Gandra JR, Takiya CS, Del Valle TA, Pedrini CA, Gandra ÉR de S, Antônio G, Severo IK, Rennó FP. Effect of chemical and microbial additives on fermentation profile, chemical composition, and microbial populations of whole-plant soybean silage [Internet]. Fermentation. 2024 ; 10( 4): 1-13.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation10040204
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ABNT
MATIAS, Ingrid Fernanda Bernardes et al. Preparation of ruminal fluid and serum samples from beef cattle for nuclear magnetic resonance based-metabolomics. New Zealand Journal of Agricultural Research, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/00288233.2024.2344506. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Matias, I. F. B., Santos, E. S. P., Valim, J. M. B. de C., Castro, A., Ferreira, A. G., Barbosa, L. C. G. S., et al. (2024). Preparation of ruminal fluid and serum samples from beef cattle for nuclear magnetic resonance based-metabolomics. New Zealand Journal of Agricultural Research. doi:10.1080/00288233.2024.2344506
NLM
Matias IFB, Santos ESP, Valim JMB de C, Castro A, Ferreira AG, Barbosa LCGS, Ribeiro GH, Colnago LA, Asnchau DG, Souza YG da S de, Góes RH de T e B, Cônsolo NRB. Preparation of ruminal fluid and serum samples from beef cattle for nuclear magnetic resonance based-metabolomics [Internet]. New Zealand Journal of Agricultural Research. 2024 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00288233.2024.2344506
Vancouver
Matias IFB, Santos ESP, Valim JMB de C, Castro A, Ferreira AG, Barbosa LCGS, Ribeiro GH, Colnago LA, Asnchau DG, Souza YG da S de, Góes RH de T e B, Cônsolo NRB. Preparation of ruminal fluid and serum samples from beef cattle for nuclear magnetic resonance based-metabolomics [Internet]. New Zealand Journal of Agricultural Research. 2024 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00288233.2024.2344506
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALVES, Laya Kannan Silva et al. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção do Suíno Paulista (ICPS - Ed. Maio 2024). Informativo mensal. [Pirassununga]: FMVZ-USP. Disponível em: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.29389.24801. Acesso em: 08 out. 2024. , 2024
APA
Alves, L. K. S., Santos, F. M. dos, Motta, J. S., Firmiano, P. J. do V., Geremias, H. R., Raineri, C., et al. (2024). Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção do Suíno Paulista (ICPS - Ed. Maio 2024). Informativo mensal. [Pirassununga]: FMVZ-USP. doi:10.13140/RG.2.2.29389.24801
NLM
Alves LKS, Santos FM dos, Motta JS, Firmiano PJ do V, Geremias HR, Raineri C, Gameiro AH, Garbossa CAP. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção do Suíno Paulista (ICPS - Ed. Maio 2024) [Internet]. Informativo mensal. 2024 ;( 39): 3 .[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.29389.24801
Vancouver
Alves LKS, Santos FM dos, Motta JS, Firmiano PJ do V, Geremias HR, Raineri C, Gameiro AH, Garbossa CAP. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção do Suíno Paulista (ICPS - Ed. Maio 2024) [Internet]. Informativo mensal. 2024 ;( 39): 3 .[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.29389.24801
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ABNT
CARVALHO, Hanna Gabryella Andrade Costa et al. Estimation of economic losses due to leptospirosis in dairy cattle. Preventive Veterinary Medicine, v. 229, p. 1-8, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.prevetmed.2024.106255. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Carvalho, H. G. A. C., Silva, D. M., Rodrigues, G. R. D., Gameiro, A. H., Santos, R. F. dos, Raineri, C., & Lima, A. M. C. (2024). Estimation of economic losses due to leptospirosis in dairy cattle. Preventive Veterinary Medicine, 229, 1-8. doi:10.1016/j.prevetmed.2024.106255
NLM
Carvalho HGAC, Silva DM, Rodrigues GRD, Gameiro AH, Santos RF dos, Raineri C, Lima AMC. Estimation of economic losses due to leptospirosis in dairy cattle [Internet]. Preventive Veterinary Medicine. 2024 ; 229 1-8.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.prevetmed.2024.106255
Vancouver
Carvalho HGAC, Silva DM, Rodrigues GRD, Gameiro AH, Santos RF dos, Raineri C, Lima AMC. Estimation of economic losses due to leptospirosis in dairy cattle [Internet]. Preventive Veterinary Medicine. 2024 ; 229 1-8.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.prevetmed.2024.106255
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CÔNSOLO, Nara Regina Brandão et al. Assessment of water relaxometry of meat under different ageing processes using time domain nuclear magnetic resonance relaxometry. Food Research International, v. 190, p. 1-8, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114566. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Cônsolo, N. R. B., Paula, A. P. M. de, Rezende-de-Souza, J. H., Herreira, V. L. S., Gôngora, A. L. S. M., Colnago, L. A., et al. (2024). Assessment of water relaxometry of meat under different ageing processes using time domain nuclear magnetic resonance relaxometry. Food Research International, 190, 1-8. doi:10.1016/j.foodres.2024.114566
NLM
Cônsolo NRB, Paula APM de, Rezende-de-Souza JH, Herreira VLS, Gôngora ALSM, Colnago LA, Moraes TB, Santos PM, Nassu RT, Pflanzer SB. Assessment of water relaxometry of meat under different ageing processes using time domain nuclear magnetic resonance relaxometry [Internet]. Food Research International. 2024 ; 190 1-8.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114566
Vancouver
Cônsolo NRB, Paula APM de, Rezende-de-Souza JH, Herreira VLS, Gôngora ALSM, Colnago LA, Moraes TB, Santos PM, Nassu RT, Pflanzer SB. Assessment of water relaxometry of meat under different ageing processes using time domain nuclear magnetic resonance relaxometry [Internet]. Food Research International. 2024 ; 190 1-8.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114566
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ABNT
Ensaios sobre avaliação econômica e ambiental da agropecuária pela Síntese em Emergia. . Pirassununga: 5D. Disponível em: https://www.researchgate.net/publication/381955071_Ensaios_sobre_avaliacao_economica_e_ambiental_da_agropecuaria_pela_Sintese_em_Emergia. Acesso em: 08 out. 2024. , 2024
APA
Ensaios sobre avaliação econômica e ambiental da agropecuária pela Síntese em Emergia. (2024). Ensaios sobre avaliação econômica e ambiental da agropecuária pela Síntese em Emergia. Pirassununga: 5D. Recuperado de https://www.researchgate.net/publication/381955071_Ensaios_sobre_avaliacao_economica_e_ambiental_da_agropecuaria_pela_Sintese_em_Emergia
NLM
Ensaios sobre avaliação econômica e ambiental da agropecuária pela Síntese em Emergia [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://www.researchgate.net/publication/381955071_Ensaios_sobre_avaliacao_economica_e_ambiental_da_agropecuaria_pela_Sintese_em_Emergia
Vancouver
Ensaios sobre avaliação econômica e ambiental da agropecuária pela Síntese em Emergia [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://www.researchgate.net/publication/381955071_Ensaios_sobre_avaliacao_economica_e_ambiental_da_agropecuaria_pela_Sintese_em_Emergia
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ABNT
SARTORI, Alan Giovanini de Oliveira et al. Lipidome and metabolome profiling of longissimus lumborum beef with different ultimate pH and postmortem aging. Meat Science, v. 217, p. 1-10, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2024.109621. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Sartori, A. G. de O., Antonelo, D. S., Ribeiro, G. H., Colnago, L. A., Balieiro, J. C. de C., Delgado, E. F., & Contreras Castillo, C. J. (2024). Lipidome and metabolome profiling of longissimus lumborum beef with different ultimate pH and postmortem aging. Meat Science, 217, 1-10. doi:10.1016/j.meatsci.2024.109621
NLM
Sartori AG de O, Antonelo DS, Ribeiro GH, Colnago LA, Balieiro JC de C, Delgado EF, Contreras Castillo CJ. Lipidome and metabolome profiling of longissimus lumborum beef with different ultimate pH and postmortem aging [Internet]. Meat Science. 2024 ; 217 1-10.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2024.109621
Vancouver
Sartori AG de O, Antonelo DS, Ribeiro GH, Colnago LA, Balieiro JC de C, Delgado EF, Contreras Castillo CJ. Lipidome and metabolome profiling of longissimus lumborum beef with different ultimate pH and postmortem aging [Internet]. Meat Science. 2024 ; 217 1-10.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2024.109621
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ABNT
MARCHI, Pedro Henrique et al. Effects of increasing levels of purified beta-1,3/1,6-glucans on the fecal microbiome, digestibility, and immunity variables of healthy adult dogs. Microorganisms, v. 12, n. 1, p. 1-24, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/microorganisms12010113. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Marchi, P. H., Vendramini, T. H. A., Zafalon, R. V. A., Príncipe, L. de A., Cesar, C. G. L., Perini, M. P., et al. (2024). Effects of increasing levels of purified beta-1,3/1,6-glucans on the fecal microbiome, digestibility, and immunity variables of healthy adult dogs. Microorganisms, 12( 1), 1-24. doi:10.3390/microorganisms12010113
NLM
Marchi PH, Vendramini THA, Zafalon RVA, Príncipe L de A, Cesar CGL, Perini MP, Putarov TC, Gomes C de OM-S, Balieiro JC de C, Brunetto MA. Effects of increasing levels of purified beta-1,3/1,6-glucans on the fecal microbiome, digestibility, and immunity variables of healthy adult dogs [Internet]. Microorganisms. 2024 ; 12( 1): 1-24.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms12010113
Vancouver
Marchi PH, Vendramini THA, Zafalon RVA, Príncipe L de A, Cesar CGL, Perini MP, Putarov TC, Gomes C de OM-S, Balieiro JC de C, Brunetto MA. Effects of increasing levels of purified beta-1,3/1,6-glucans on the fecal microbiome, digestibility, and immunity variables of healthy adult dogs [Internet]. Microorganisms. 2024 ; 12( 1): 1-24.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms12010113
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ABNT
VALIM, Thayla et al. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção de Bovinos Confinados (ICBC - Ed. Janeiro 2024). Informativo mensal. [São Paulo]: FMVZ-USP. Disponível em: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.11297.58724. Acesso em: 08 out. 2024. , 2024
APA
Valim, T., Silva, R. de M. C. e, Pasquini Neto, R., Sartorello, G. L., & Gameiro, A. H. (2024). Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção de Bovinos Confinados (ICBC - Ed. Janeiro 2024). Informativo mensal. [São Paulo]: FMVZ-USP. doi:10.13140/RG.2.2.11297.58724
NLM
Valim T, Silva R de MC e, Pasquini Neto R, Sartorello GL, Gameiro AH. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção de Bovinos Confinados (ICBC - Ed. Janeiro 2024) [Internet]. Informativo mensal. 2024 ;( 80): 3 .[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.11297.58724
Vancouver
Valim T, Silva R de MC e, Pasquini Neto R, Sartorello GL, Gameiro AH. Informativo Mensal do Índice de Custo de Produção de Bovinos Confinados (ICBC - Ed. Janeiro 2024) [Internet]. Informativo mensal. 2024 ;( 80): 3 .[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.11297.58724
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GUIMARÃES, Eduarda Buck Bernardes et al. Can Saccharomyces cerevisiae supplementation improve piglets’ performance and intestinal health after weaning?. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, v. 61, p. 1-12, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.bjvras.2024.215917. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Guimarães, E. B. B., Oliveira, A. C. R. de, Carnino, B. B., Alves, L. K. S., Sousa, R. L. M. de, Garcia, M. D. P., & Garbossa, C. A. P. (2024). Can Saccharomyces cerevisiae supplementation improve piglets’ performance and intestinal health after weaning? Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, 61, 1-12. doi:10.11606/issn.1678-4456.bjvras.2024.215917
NLM
Guimarães EBB, Oliveira ACR de, Carnino BB, Alves LKS, Sousa RLM de, Garcia MDP, Garbossa CAP. Can Saccharomyces cerevisiae supplementation improve piglets’ performance and intestinal health after weaning? [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2024 ; 61 1-12.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.bjvras.2024.215917
Vancouver
Guimarães EBB, Oliveira ACR de, Carnino BB, Alves LKS, Sousa RLM de, Garcia MDP, Garbossa CAP. Can Saccharomyces cerevisiae supplementation improve piglets’ performance and intestinal health after weaning? [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2024 ; 61 1-12.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.bjvras.2024.215917