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  • Source: Food Control. Unidades: ESALQ, CENA

    Subjects: ANÁLISE POR INJEÇÃO EM FLUXO, BEBIDAS, COMPOSTOS ORGÂNICOS, ESPECTROFOTOMETRIA

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    • ABNT

      MARINGOLO, Vivian et al. Spectrophotometric determination of bisphenol A in beverages using multi-dispersion calibration. Food Control, v. 168, p. 1-9, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2024.110851. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Maringolo, V., Carvalho, A. Z., Homem-de-Mello, P., Zanotto, M., Martins, F. C. de O. L., Melchert, W. R., & Rocha, D. L. (2025). Spectrophotometric determination of bisphenol A in beverages using multi-dispersion calibration. Food Control, 168, 1-9. doi:10.1016/j.foodcont.2024.110851
    • NLM

      Maringolo V, Carvalho AZ, Homem-de-Mello P, Zanotto M, Martins FC de OL, Melchert WR, Rocha DL. Spectrophotometric determination of bisphenol A in beverages using multi-dispersion calibration [Internet]. Food Control. 2025 ; 168 1-9.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2024.110851
    • Vancouver

      Maringolo V, Carvalho AZ, Homem-de-Mello P, Zanotto M, Martins FC de OL, Melchert WR, Rocha DL. Spectrophotometric determination of bisphenol A in beverages using multi-dispersion calibration [Internet]. Food Control. 2025 ; 168 1-9.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2024.110851
  • Source: Separation Science Plus. Unidade: IQ

    Subjects: CROMATOGRAFIA LÍQUIDA, METABÓLITOS, CAFEÍNA, BEBIDAS

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    • ABNT

      GOLDNER, Débora Marina Bittencourt e NASCIMENTO, Fernando Henrique do e MASINI, Jorge Cesar. A green liquid chromatography method for simultaneous quantification of caffeine and its three major metabolites in urine, drinks, and herbal products. Separation Science Plus, v. 7, n. 8, p. 1-11, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1002/sscp.202400098. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Goldner, D. M. B., Nascimento, F. H. do, & Masini, J. C. (2024). A green liquid chromatography method for simultaneous quantification of caffeine and its three major metabolites in urine, drinks, and herbal products. Separation Science Plus, 7( 8), 1-11. doi:10.1002/sscp.202400098
    • NLM

      Goldner DMB, Nascimento FH do, Masini JC. A green liquid chromatography method for simultaneous quantification of caffeine and its three major metabolites in urine, drinks, and herbal products [Internet]. Separation Science Plus. 2024 ; 7( 8): 1-11.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1002/sscp.202400098
    • Vancouver

      Goldner DMB, Nascimento FH do, Masini JC. A green liquid chromatography method for simultaneous quantification of caffeine and its three major metabolites in urine, drinks, and herbal products [Internet]. Separation Science Plus. 2024 ; 7( 8): 1-11.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1002/sscp.202400098
  • Unidade: FZEA

    Subjects: BEBIDAS, PROBIÓTICOS, COMPOSTOS FENÓLICOS, SACCHAROMYCES

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    • ABNT

      PEREIRA, Karina Nascimento. Produção de melomel de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) com levedura probiótica. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26072024-085931/. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Pereira, K. N. (2024). Produção de melomel de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) com levedura probiótica (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26072024-085931/
    • NLM

      Pereira KN. Produção de melomel de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) com levedura probiótica [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26072024-085931/
    • Vancouver

      Pereira KN. Produção de melomel de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) com levedura probiótica [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26072024-085931/
  • Source: Anais. Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Química - RASBQ. Unidade: IQ

    Subjects: CROMATOGRAFIA LÍQUIDA, METABÓLITOS, CAFEÍNA, BEBIDAS

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    • ABNT

      GOLDNER, Débora Marina Bittencourt e NASCIMENTO, Fernando Henrique do e MASINI, Jorge Cesar. A green liquid chromatography method for simultaneous quantification of caffeine and its three major metabolites in urine, drinks, and herbal products. 2024, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Química - SBQ, 2024. Disponível em: https://www.eventweb.com.br/rasbq2024/specific-files/manuscripts/rasbq2024/2_1709943441.pdf. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Goldner, D. M. B., Nascimento, F. H. do, & Masini, J. C. (2024). A green liquid chromatography method for simultaneous quantification of caffeine and its three major metabolites in urine, drinks, and herbal products. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Química - SBQ. Recuperado de https://www.eventweb.com.br/rasbq2024/specific-files/manuscripts/rasbq2024/2_1709943441.pdf
    • NLM

      Goldner DMB, Nascimento FH do, Masini JC. A green liquid chromatography method for simultaneous quantification of caffeine and its three major metabolites in urine, drinks, and herbal products [Internet]. Anais. 2024 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://www.eventweb.com.br/rasbq2024/specific-files/manuscripts/rasbq2024/2_1709943441.pdf
    • Vancouver

      Goldner DMB, Nascimento FH do, Masini JC. A green liquid chromatography method for simultaneous quantification of caffeine and its three major metabolites in urine, drinks, and herbal products [Internet]. Anais. 2024 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://www.eventweb.com.br/rasbq2024/specific-files/manuscripts/rasbq2024/2_1709943441.pdf
  • Source: ACS Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: SUCOS DE FRUTAS, FITOQUÍMICA, BEBIDAS, COMPOSTOS FENÓLICOS

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    • ABNT

      MORO, Laís et al. Training system and methyl jasmonate application: a tool to improve major polyphenol consumed by the Brazilian population in grape juice. ACS Food Science and Technology, v. 4, n. 6, p. 1472–1479, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1021/acsfoodscitech.4c00109. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Moro, L., Tavares, A. R., Moura, M. F., Hernandes, J. L., Purgatto, E., & Tecchio, M. A. (2024). Training system and methyl jasmonate application: a tool to improve major polyphenol consumed by the Brazilian population in grape juice. ACS Food Science and Technology, 4( 6), 1472–1479. doi:10.1021/acsfoodscitech.4c00109
    • NLM

      Moro L, Tavares AR, Moura MF, Hernandes JL, Purgatto E, Tecchio MA. Training system and methyl jasmonate application: a tool to improve major polyphenol consumed by the Brazilian population in grape juice [Internet]. ACS Food Science and Technology. 2024 ; 4( 6): 1472–1479.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1021/acsfoodscitech.4c00109
    • Vancouver

      Moro L, Tavares AR, Moura MF, Hernandes JL, Purgatto E, Tecchio MA. Training system and methyl jasmonate application: a tool to improve major polyphenol consumed by the Brazilian population in grape juice [Internet]. ACS Food Science and Technology. 2024 ; 4( 6): 1472–1479.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1021/acsfoodscitech.4c00109
  • Source: Fermentation. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, BEBIDAS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ROSSINI, Daniel Quarentei e BOGSAN, Cristina Stewart Bittencourt. Is it possible to brew non-alcoholic Kombucha? brazilian scenario after restrictive legislation. Fermentation, v. 9, p. 1-7 art. 810, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/fermentation9090810. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Rossini, D. Q., & Bogsan, C. S. B. (2023). Is it possible to brew non-alcoholic Kombucha? brazilian scenario after restrictive legislation. Fermentation, 9, 1-7 art. 810. doi:10.3390/fermentation9090810
    • NLM

      Rossini DQ, Bogsan CSB. Is it possible to brew non-alcoholic Kombucha? brazilian scenario after restrictive legislation [Internet]. Fermentation. 2023 ; 9 1-7 art. 810.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation9090810
    • Vancouver

      Rossini DQ, Bogsan CSB. Is it possible to brew non-alcoholic Kombucha? brazilian scenario after restrictive legislation [Internet]. Fermentation. 2023 ; 9 1-7 art. 810.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation9090810
  • Unidade: FSP

    Subjects: EMOÇÕES, CONSUMO DE ALIMENTOS, BEBIDAS, COVID-19, HÁBITOS ALIMENTARES, EVENTOS ESPORTIVOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIMONI, Natália Koren. Efeito das emoções nas preferências alimentares: uma análise do consumo frente ao contexto de eventos esportivos em diferentes períodos da pandemia de COVID-19. 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/6/6138/tde-17082023-144551/. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Simoni, N. K. (2023). Efeito das emoções nas preferências alimentares: uma análise do consumo frente ao contexto de eventos esportivos em diferentes períodos da pandemia de COVID-19 (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/6/6138/tde-17082023-144551/
    • NLM

      Simoni NK. Efeito das emoções nas preferências alimentares: uma análise do consumo frente ao contexto de eventos esportivos em diferentes períodos da pandemia de COVID-19 [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/6/6138/tde-17082023-144551/
    • Vancouver

      Simoni NK. Efeito das emoções nas preferências alimentares: uma análise do consumo frente ao contexto de eventos esportivos em diferentes períodos da pandemia de COVID-19 [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/6/6138/tde-17082023-144551/
  • Source: Food Research International. Unidades: FZEA, IQSC

    Subjects: PREBIÓTICOS, BEBIDAS, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Handray Fernandes de et al. Recent advances in the application of xylanases in the food industry and production by actinobacteria: a review. Food Research International, v. 162, p. 1-9, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.112103. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Souza, H. F. de, Borges, lara A., Gonçalves, V. D. di P., Santos, J. V. dos, Bessa, M. S., Carosia, M. F., et al. (2022). Recent advances in the application of xylanases in the food industry and production by actinobacteria: a review. Food Research International, 162, 1-9. doi:10.1016/j.foodres.2022.112103
    • NLM

      Souza HF de, Borges lara A, Gonçalves VD di P, Santos JV dos, Bessa MS, Carosia MF, Carvalho MV de, Brandi IV, Kamimura ES. Recent advances in the application of xylanases in the food industry and production by actinobacteria: a review [Internet]. Food Research International. 2022 ; 162 1-9.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.112103
    • Vancouver

      Souza HF de, Borges lara A, Gonçalves VD di P, Santos JV dos, Bessa MS, Carosia MF, Carvalho MV de, Brandi IV, Kamimura ES. Recent advances in the application of xylanases in the food industry and production by actinobacteria: a review [Internet]. Food Research International. 2022 ; 162 1-9.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.112103
  • Source: Brazilian Journal Development. Unidade: EEL

    Subjects: BEBIDAS, CERVEJA, BIOTECNOLOGIA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DUARTE, Larissa Graziele Rauber e ALMEIDA E SILVA, João Batista de. Estudo Mercadológico de uma cerveja de café. Brazilian Journal Development, v. 7, n. 3, p. 21597-21607-, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.34117/bjdv7n3-055. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Duarte, L. G. R., & Almeida e Silva, J. B. de. (2021). Estudo Mercadológico de uma cerveja de café. Brazilian Journal Development, 7( 3), 21597-21607-. doi:10.34117/bjdv7n3-055
    • NLM

      Duarte LGR, Almeida e Silva JB de. Estudo Mercadológico de uma cerveja de café [Internet]. Brazilian Journal Development. 2021 ;7( 3): 21597-21607-.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.34117/bjdv7n3-055
    • Vancouver

      Duarte LGR, Almeida e Silva JB de. Estudo Mercadológico de uma cerveja de café [Internet]. Brazilian Journal Development. 2021 ;7( 3): 21597-21607-.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.34117/bjdv7n3-055
  • Source: Food Chemistry. Unidades: ESALQ, CENA

    Subjects: BEBIDAS, CAFÉ TRATADO, COMPONENTES PRINCIPAIS, COMPOSTOS ORGÂNICOS, CROMATOGRAFIA, QUIMIOMETRIA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALCANTARA, Gabriela Maria Rodrigues do Nascimento de e DRESCH, Dayane e MELCHERT, Wanessa R. Use of non-volatile compounds for the classification of specialty and traditional Brazilian coffees using principal component analysis. Food Chemistry, v. 360, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.130088. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Alcantara, G. M. R. do N. de, Dresch, D., & Melchert, W. R. (2021). Use of non-volatile compounds for the classification of specialty and traditional Brazilian coffees using principal component analysis. Food Chemistry, 360. doi:10.1016/j.foodchem.2021.130088
    • NLM

      Alcantara GMR do N de, Dresch D, Melchert WR. Use of non-volatile compounds for the classification of specialty and traditional Brazilian coffees using principal component analysis [Internet]. Food Chemistry. 2021 ; 360[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.130088
    • Vancouver

      Alcantara GMR do N de, Dresch D, Melchert WR. Use of non-volatile compounds for the classification of specialty and traditional Brazilian coffees using principal component analysis [Internet]. Food Chemistry. 2021 ; 360[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.130088
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: FMRP

    Subjects: BEBIDAS, CHOCOLATE, LATICÍNIOS, TRATO GASTROINTESTINAL, PROBIÓTICOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MANTOVANI, Fernanda D. et al. Is there an impact of the dairy matrix on the survival of Lactobacillus casei Lc-1 during shelf life and simulated gastrointestinal conditions?. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 100, n. 1, p. 32-37, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.9988. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Mantovani, F. D., Bassetto, M. de C., Souza, C. H. B. de, Aragon, D. C., Santana, E. H. de, Pimentel, T. C., & Aragon-Alegro, L. C. (2020). Is there an impact of the dairy matrix on the survival of Lactobacillus casei Lc-1 during shelf life and simulated gastrointestinal conditions? Journal of the Science of Food and Agriculture, 100( 1), 32-37. doi:10.1002/jsfa.9988
    • NLM

      Mantovani FD, Bassetto M de C, Souza CHB de, Aragon DC, Santana EH de, Pimentel TC, Aragon-Alegro LC. Is there an impact of the dairy matrix on the survival of Lactobacillus casei Lc-1 during shelf life and simulated gastrointestinal conditions? [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2020 ; 100( 1): 32-37.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.9988
    • Vancouver

      Mantovani FD, Bassetto M de C, Souza CHB de, Aragon DC, Santana EH de, Pimentel TC, Aragon-Alegro LC. Is there an impact of the dairy matrix on the survival of Lactobacillus casei Lc-1 during shelf life and simulated gastrointestinal conditions? [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2020 ; 100( 1): 32-37.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.9988
  • Source: Nutrire : Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Brazilian Society of Food and Nutrition. Unidade: ESALQ

    Subjects: BEBIDAS, CAFÉ, CAFEÍNA, CONSUMO DE ALIMENTOS, DEMOGRAFIA, INGESTÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SARTORI, Alan Giovanini de Oliveira e SILVA, Marina Vieira da. Caffeine in Brazil: intake, socioeconomic and demographic determinants, and major dietary sources. Nutrire : Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Brazilian Society of Food and Nutrition, v. 41, n. 11, p. 1-7, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/s41110-016-0014-x. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Sartori, A. G. de O., & Silva, M. V. da. (2016). Caffeine in Brazil: intake, socioeconomic and demographic determinants, and major dietary sources. Nutrire : Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Brazilian Society of Food and Nutrition, 41( 11), 1-7. doi:10.1186/s41110-016-0014-x
    • NLM

      Sartori AG de O, Silva MV da. Caffeine in Brazil: intake, socioeconomic and demographic determinants, and major dietary sources [Internet]. Nutrire : Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Brazilian Society of Food and Nutrition. 2016 ; 41( 11): 1-7.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s41110-016-0014-x
    • Vancouver

      Sartori AG de O, Silva MV da. Caffeine in Brazil: intake, socioeconomic and demographic determinants, and major dietary sources [Internet]. Nutrire : Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Brazilian Society of Food and Nutrition. 2016 ; 41( 11): 1-7.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s41110-016-0014-x

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