Filtros : "Uruguai" "2014" Removidos: "ESALQ/USP/LPV" "APRESENTACAO SONORA/CENICA/ENTREVISTA" "ECOLOGIAAPLICADA" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Proceedings ICoMST. Conference titles: International Congress of Meat Science and Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: CARNES E DERIVADOS, AVEIA, FIBRAS NA DIETA, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARVALHO, Larissa Tatero et al. Technological parameters and sensory acceptance of beef burger with addition of oat bran and reduced fat. 2014, Anais.. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2014. . Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Carvalho, L. T., Collazos Paucar, O., Fregonesi, R. P., Munekata, P. E. S., Rocha, Y. J. P., Lapa-Guimarães, J. das G., & Trindade, M. A. (2014). Technological parameters and sensory acceptance of beef burger with addition of oat bran and reduced fat. In Proceedings ICoMST. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Carvalho LT, Collazos Paucar O, Fregonesi RP, Munekata PES, Rocha YJP, Lapa-Guimarães J das G, Trindade MA. Technological parameters and sensory acceptance of beef burger with addition of oat bran and reduced fat. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
    • Vancouver

      Carvalho LT, Collazos Paucar O, Fregonesi RP, Munekata PES, Rocha YJP, Lapa-Guimarães J das G, Trindade MA. Technological parameters and sensory acceptance of beef burger with addition of oat bran and reduced fat. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
  • Source: Abstracts. Conference titles: Jornadas de la Sociedad Uruguaya de Biociencias. Unidade: IB

    Subjects: ROEDORES, ARRASTAMENTO, CTENOMYIDAE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ODA, Gisele e VALENTINUZZI, Verónica. Chronobiology of a south american subterranean rodent, the Tuco-Tuco. 2014, Anais.. Pirianópolis: Instituto de Biociências, Universidade de São Paulo, 2014. . Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Oda, G., & Valentinuzzi, V. (2014). Chronobiology of a south american subterranean rodent, the Tuco-Tuco. In Abstracts. Pirianópolis: Instituto de Biociências, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Oda G, Valentinuzzi V. Chronobiology of a south american subterranean rodent, the Tuco-Tuco. Abstracts. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
    • Vancouver

      Oda G, Valentinuzzi V. Chronobiology of a south american subterranean rodent, the Tuco-Tuco. Abstracts. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
  • Source: Redox Biology. Unidade: IQ

    Subjects: MITOCÔNDRIAS, DOENÇAS NEUROMUSCULARES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AMIGO, Ignacio e KOWALTOWSKI, Alicia Juliana. Dietary restriction in cerebral bioenergetics and redox state. Redox Biology, v. 2, p. 296-304, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.redox.2013.12.021. Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Amigo, I., & Kowaltowski, A. J. (2014). Dietary restriction in cerebral bioenergetics and redox state. Redox Biology, 2, 296-304. doi:10.1016/j.redox.2013.12.021
    • NLM

      Amigo I, Kowaltowski AJ. Dietary restriction in cerebral bioenergetics and redox state [Internet]. Redox Biology. 2014 ; 2 296-304.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.redox.2013.12.021
    • Vancouver

      Amigo I, Kowaltowski AJ. Dietary restriction in cerebral bioenergetics and redox state [Internet]. Redox Biology. 2014 ; 2 296-304.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.redox.2013.12.021
  • Source: Libro de Resúmenes. Conference titles: Jornadas de la Sociedad Uruguaya de Biociencias - SUB. Unidade: IFSC

    Subjects: PLANEJAMENTO DE FÁRMACOS, CRISTALOGRAFIA, COBRE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALVAREZ, Natalia et al. Síntesis, caracterización estructural y actividad antitumoral in vitro de compuestos de coordinación heterolépticos de Cu(I). 2014, Anais.. Montevideo: Sociedad Uruguaya de Biociencias - SUB, 2014. Disponível em: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZmNpZW4uZWR1LnV5fHN1YnxneDo0YjI2YjYzM2I1YTg1NjBm. Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Alvarez, N., Noble, C., Appelt, P., Kramer, M. G., Torre, M. H., Kremer, E., et al. (2014). Síntesis, caracterización estructural y actividad antitumoral in vitro de compuestos de coordinación heterolépticos de Cu(I). In Libro de Resúmenes. Montevideo: Sociedad Uruguaya de Biociencias - SUB. Recuperado de https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZmNpZW4uZWR1LnV5fHN1YnxneDo0YjI2YjYzM2I1YTg1NjBm
    • NLM

      Alvarez N, Noble C, Appelt P, Kramer MG, Torre MH, Kremer E, Ellena J, Araujo MP de, Facchin G. Síntesis, caracterización estructural y actividad antitumoral in vitro de compuestos de coordinación heterolépticos de Cu(I) [Internet]. Libro de Resúmenes. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZmNpZW4uZWR1LnV5fHN1YnxneDo0YjI2YjYzM2I1YTg1NjBm
    • Vancouver

      Alvarez N, Noble C, Appelt P, Kramer MG, Torre MH, Kremer E, Ellena J, Araujo MP de, Facchin G. Síntesis, caracterización estructural y actividad antitumoral in vitro de compuestos de coordinación heterolépticos de Cu(I) [Internet]. Libro de Resúmenes. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZmNpZW4uZWR1LnV5fHN1YnxneDo0YjI2YjYzM2I1YTg1NjBm
  • Source: Veterinaria (Montevideo). Unidade: FMVZ

    Subjects: FELINOS, NEOPLASIAS ÓSSEAS, OSTEOSSARCOMA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      IZQUIERDO, D. F. C et al. Hemipelvectomia total em felino com osteosarcoma pélvico: relato de caso. Veterinaria (Montevideo), v. 50, n. 194, p. 49-58, 2014Tradução . . Disponível em: http://www.revistasmvu.com.uy/revista-numero-194/69-tecnicos/228-tecnico-hemipelvectomia-total-em-felino-com-osteosarcoma-pelvico-relato-de-caso-.html. Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Izquierdo, D. F. C., Ferrigno, C. R. A., Rizzo, M. F. C. I., Dal-Bó, Í. dos S., Valente A. F,, Dos Santos, J. F., et al. (2014). Hemipelvectomia total em felino com osteosarcoma pélvico: relato de caso. Veterinaria (Montevideo), 50( 194), 49-58. Recuperado de http://www.revistasmvu.com.uy/revista-numero-194/69-tecnicos/228-tecnico-hemipelvectomia-total-em-felino-com-osteosarcoma-pelvico-relato-de-caso-.html
    • NLM

      Izquierdo DFC, Ferrigno CRA, Rizzo MFCI, Dal-Bó Í dos S, Valente A. F, Dos Santos JF, Polleto MF, Della Nina MI, Cavalcanti RAO, Ferraz VCM. Hemipelvectomia total em felino com osteosarcoma pélvico: relato de caso [Internet]. Veterinaria (Montevideo). 2014 ; 50( 194): 49-58.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: http://www.revistasmvu.com.uy/revista-numero-194/69-tecnicos/228-tecnico-hemipelvectomia-total-em-felino-com-osteosarcoma-pelvico-relato-de-caso-.html
    • Vancouver

      Izquierdo DFC, Ferrigno CRA, Rizzo MFCI, Dal-Bó Í dos S, Valente A. F, Dos Santos JF, Polleto MF, Della Nina MI, Cavalcanti RAO, Ferraz VCM. Hemipelvectomia total em felino com osteosarcoma pélvico: relato de caso [Internet]. Veterinaria (Montevideo). 2014 ; 50( 194): 49-58.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: http://www.revistasmvu.com.uy/revista-numero-194/69-tecnicos/228-tecnico-hemipelvectomia-total-em-felino-com-osteosarcoma-pelvico-relato-de-caso-.html
  • Source: Contrapunto. Unidade: FFLCH

    Subjects: MANIFESTAÇÕES DE RUA, POLÍTICA E GOVERNO, MUDANÇA SOCIAL, POLÍTICA ECONÔMICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SECCO, Lincoln. La democracia racionada. Contrapunto, n. 4, p. 137-150, 2014Tradução . . Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Secco, L. (2014). La democracia racionada. Contrapunto, ( 4), 137-150.
    • NLM

      Secco L. La democracia racionada. Contrapunto. 2014 ;( 4): 137-150.[citado 2024 ago. 18 ]
    • Vancouver

      Secco L. La democracia racionada. Contrapunto. 2014 ;( 4): 137-150.[citado 2024 ago. 18 ]
  • Source: Resumo. Conference titles: Conference of the South American Chapter of Cell Stress Society International. Unidade: IQSC

    Assunto: BIOLOGIA MOLECULAR

    Versão PublicadaHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DORES-SILVA, Paulo Roberto das et al. Human mitochondrial HSP70 (mortalin) is a monomer slightly elongated in solution: structural studies. 2014, Anais.. Montevideo: Cell Stress Society International (CSSI), 2014. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/e917a1c7-9bdc-4fd5-b68d-345ccdfbee78/P14927.pdf. Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Dores-Silva, P. R. das, Ramos, C. H. I., Barbosa, L. R. S., & Borges, J. C. (2014). Human mitochondrial HSP70 (mortalin) is a monomer slightly elongated in solution: structural studies. In Resumo. Montevideo: Cell Stress Society International (CSSI). Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/e917a1c7-9bdc-4fd5-b68d-345ccdfbee78/P14927.pdf
    • NLM

      Dores-Silva PR das, Ramos CHI, Barbosa LRS, Borges JC. Human mitochondrial HSP70 (mortalin) is a monomer slightly elongated in solution: structural studies [Internet]. Resumo. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/e917a1c7-9bdc-4fd5-b68d-345ccdfbee78/P14927.pdf
    • Vancouver

      Dores-Silva PR das, Ramos CHI, Barbosa LRS, Borges JC. Human mitochondrial HSP70 (mortalin) is a monomer slightly elongated in solution: structural studies [Internet]. Resumo. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/e917a1c7-9bdc-4fd5-b68d-345ccdfbee78/P14927.pdf
  • Source: Resumo. Conference titles: Conference of the South American Chapter of Cell Stress Society International. Unidade: IQSC

    Assunto: BIOLOGIA MOLECULAR

    PrivadoHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SERAPHIM, Thiago Vargas et al. On the structural features and functionality of the activador of HSP90 ATPASE (AHA1) of leishmania braziliensis. 2014, Anais.. Montevideo: Cell Stress Society International (CSSI), 2014. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/88ff0764-87cb-4c13-a916-f98fa81b8f4e/P14929.pdf. Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Seraphim, T. V., Queiroz, C., Murta, S. M. F., Barbosa, L. R. S., & Borges, J. C. (2014). On the structural features and functionality of the activador of HSP90 ATPASE (AHA1) of leishmania braziliensis. In Resumo. Montevideo: Cell Stress Society International (CSSI). Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/88ff0764-87cb-4c13-a916-f98fa81b8f4e/P14929.pdf
    • NLM

      Seraphim TV, Queiroz C, Murta SMF, Barbosa LRS, Borges JC. On the structural features and functionality of the activador of HSP90 ATPASE (AHA1) of leishmania braziliensis [Internet]. Resumo. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/88ff0764-87cb-4c13-a916-f98fa81b8f4e/P14929.pdf
    • Vancouver

      Seraphim TV, Queiroz C, Murta SMF, Barbosa LRS, Borges JC. On the structural features and functionality of the activador of HSP90 ATPASE (AHA1) of leishmania braziliensis [Internet]. Resumo. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/88ff0764-87cb-4c13-a916-f98fa81b8f4e/P14929.pdf
  • Source: Pan-American Journal of Aquatic Sciences. Unidade: MZ

    Assunto: GASTROPODA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARLI, B.P et al. First record of the association between the leech Helobdella triserialis (Hirudinea, Glossiphoniidae) and two species of Pomacea (Gastropoda, Ampullariidae) in Brazil. Pan-American Journal of Aquatic Sciences, v. 9, p. 136, 2014Tradução . . Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Carli, B. P., Rotundo, M. M., Paschoal, L. R. P., Andrade, D. P., Cavallari, D. C., Oceguera-Figueroa, A., & Alonso, D. D. (2014). First record of the association between the leech Helobdella triserialis (Hirudinea, Glossiphoniidae) and two species of Pomacea (Gastropoda, Ampullariidae) in Brazil. Pan-American Journal of Aquatic Sciences, 9, 136.
    • NLM

      Carli BP, Rotundo MM, Paschoal LRP, Andrade DP, Cavallari DC, Oceguera-Figueroa A, Alonso DD. First record of the association between the leech Helobdella triserialis (Hirudinea, Glossiphoniidae) and two species of Pomacea (Gastropoda, Ampullariidae) in Brazil. Pan-American Journal of Aquatic Sciences. 2014 ; 9 136.[citado 2024 ago. 18 ]
    • Vancouver

      Carli BP, Rotundo MM, Paschoal LRP, Andrade DP, Cavallari DC, Oceguera-Figueroa A, Alonso DD. First record of the association between the leech Helobdella triserialis (Hirudinea, Glossiphoniidae) and two species of Pomacea (Gastropoda, Ampullariidae) in Brazil. Pan-American Journal of Aquatic Sciences. 2014 ; 9 136.[citado 2024 ago. 18 ]
  • Source: Proceedings ICoMST. Conference titles: International Congress of Meat Science and Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS, ARMAZENAGEM EM ATMOSFERA MODIFICADA, CARNES E DERIVADOS, CORDEIROS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Isabela Rodrigues dos et al. Influence of modified atmosphere packaging on physical-chemical parameters of loin lamb stored under refrigeration. 2014, Anais.. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2014. . Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Santos, I. R. dos, Palú, A. F. S., Santa Barbara, B. Z., Gallo, F. A., Freire, M. T. de A., & Trindade, M. A. (2014). Influence of modified atmosphere packaging on physical-chemical parameters of loin lamb stored under refrigeration. In Proceedings ICoMST. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Santos IR dos, Palú AFS, Santa Barbara BZ, Gallo FA, Freire MT de A, Trindade MA. Influence of modified atmosphere packaging on physical-chemical parameters of loin lamb stored under refrigeration. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
    • Vancouver

      Santos IR dos, Palú AFS, Santa Barbara BZ, Gallo FA, Freire MT de A, Trindade MA. Influence of modified atmosphere packaging on physical-chemical parameters of loin lamb stored under refrigeration. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
  • Source: Proceedings ICoMST. Conference titles: International Congress of Meat Science and Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: CARNES E DERIVADOS (PROPRIEDADES FÍSICO-QUÍMICAS), CORDEIROS, ORÉGANO, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FERNANDES, Rafaella de Paula Paseto et al. Physicochemical parameters and sensory properties of lamb burger manufactured with different concentrations of oregano extract. 2014, Anais.. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2014. . Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Fernandes, R. de P. P., Trindade, M. A., Tonin, F. G., Pugine, S. M. P., Hirano, M. H., Lorenzo Rodríguez, J. M., & Melo, M. P. de. (2014). Physicochemical parameters and sensory properties of lamb burger manufactured with different concentrations of oregano extract. In Proceedings ICoMST. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Fernandes R de PP, Trindade MA, Tonin FG, Pugine SMP, Hirano MH, Lorenzo Rodríguez JM, Melo MP de. Physicochemical parameters and sensory properties of lamb burger manufactured with different concentrations of oregano extract. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
    • Vancouver

      Fernandes R de PP, Trindade MA, Tonin FG, Pugine SMP, Hirano MH, Lorenzo Rodríguez JM, Melo MP de. Physicochemical parameters and sensory properties of lamb burger manufactured with different concentrations of oregano extract. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
  • Source: Resumo. Conference titles: Conference of the South American Chapter of Cell Stress Society International. Unidade: IQSC

    Assunto: BIOLOGIA MOLECULAR

    PrivadoHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BATISTA, F. A. H. et al. Demonstration of the differential interaction between the chaperone HSP90 and the two isoforms of the P23 Co-chaperone of leishmania braziliensis. 2014, Anais.. Montevideo: Cell Stress Society International (CSSI), 2014. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/8c628dee-1ac8-469d-bb2a-58771aa92f28/P14928.pdf. Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Batista, F. A. H., Almeida, G. S., Seraphim, T. V., Barbosa, L. R. S., & Borges, J. C. (2014). Demonstration of the differential interaction between the chaperone HSP90 and the two isoforms of the P23 Co-chaperone of leishmania braziliensis. In Resumo. Montevideo: Cell Stress Society International (CSSI). Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/8c628dee-1ac8-469d-bb2a-58771aa92f28/P14928.pdf
    • NLM

      Batista FAH, Almeida GS, Seraphim TV, Barbosa LRS, Borges JC. Demonstration of the differential interaction between the chaperone HSP90 and the two isoforms of the P23 Co-chaperone of leishmania braziliensis [Internet]. Resumo. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/8c628dee-1ac8-469d-bb2a-58771aa92f28/P14928.pdf
    • Vancouver

      Batista FAH, Almeida GS, Seraphim TV, Barbosa LRS, Borges JC. Demonstration of the differential interaction between the chaperone HSP90 and the two isoforms of the P23 Co-chaperone of leishmania braziliensis [Internet]. Resumo. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/8c628dee-1ac8-469d-bb2a-58771aa92f28/P14928.pdf
  • Source: Proceedings ICoMST. Conference titles: International Congress of Meat Science and Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: CARNES E DERIVADOS, CORDEIROS, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS PELO FRIO, CONGELAMENTO, ANTIOXIDANTES

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FERNANDES, Rafaella de Paula Paseto et al. Stability of lamb burger containing natural antioxidant extract: oxidative and colour parameters during two months of frozen storage. 2014, Anais.. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2014. . Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Fernandes, R. de P. P., Trindade, M. A., Tonin, F. G., Pugine, S. M. P., Hirano, M. H., Lorenzo Rodríguez, J. M., & Melo, M. P. de. (2014). Stability of lamb burger containing natural antioxidant extract: oxidative and colour parameters during two months of frozen storage. In Proceedings ICoMST. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Fernandes R de PP, Trindade MA, Tonin FG, Pugine SMP, Hirano MH, Lorenzo Rodríguez JM, Melo MP de. Stability of lamb burger containing natural antioxidant extract: oxidative and colour parameters during two months of frozen storage. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
    • Vancouver

      Fernandes R de PP, Trindade MA, Tonin FG, Pugine SMP, Hirano MH, Lorenzo Rodríguez JM, Melo MP de. Stability of lamb burger containing natural antioxidant extract: oxidative and colour parameters during two months of frozen storage. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
  • Source: Proceedings ICoMST. Conference titles: International Congress of Meat Science and Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, SALSICHA, ANTIOXIDANTES, JABUTICABA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BALDIN, Juliana Cristina et al. Antioxidant and antimicrobial potential of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract added to fresh sausages. 2014, Anais.. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2014. . Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Baldin, J. C., Munekata, P. E. S., Canan, T. M., Michelin, E. C., Flipsen, K. D., Fregonesi, R. P., et al. (2014). Antioxidant and antimicrobial potential of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract added to fresh sausages. In Proceedings ICoMST. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Baldin JC, Munekata PES, Canan TM, Michelin EC, Flipsen KD, Fregonesi RP, Godoy SHS de, Fávaro-Trindade CS, Fernandes AM, Trindade MA. Antioxidant and antimicrobial potential of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract added to fresh sausages. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
    • Vancouver

      Baldin JC, Munekata PES, Canan TM, Michelin EC, Flipsen KD, Fregonesi RP, Godoy SHS de, Fávaro-Trindade CS, Fernandes AM, Trindade MA. Antioxidant and antimicrobial potential of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract added to fresh sausages. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
  • Source: Psicologia, Conocimiento y Sociedad. Unidade: FFCLRP

    Subjects: POLÍTICA EDUCACIONAL, EDUCAÇÃO INCLUSIVA, EDUCAÇÃO ESPECIAL, SURDO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LODI, Ana Claudia Balieiro. Declaraciones de UNESCO, educación de sordos y educación inclusiva: un análisis de la política nacional de educación de Brasil. Psicologia, Conocimiento y Sociedad, v. 4, n. 2, p. 261-294, 2014Tradução . . Disponível em: http://revista.psico.edu.uy/index.php/revpsicologia/article/view/213/216. Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Lodi, A. C. B. (2014). Declaraciones de UNESCO, educación de sordos y educación inclusiva: un análisis de la política nacional de educación de Brasil. Psicologia, Conocimiento y Sociedad, 4( 2), 261-294. Recuperado de http://revista.psico.edu.uy/index.php/revpsicologia/article/view/213/216
    • NLM

      Lodi ACB. Declaraciones de UNESCO, educación de sordos y educación inclusiva: un análisis de la política nacional de educación de Brasil [Internet]. Psicologia, Conocimiento y Sociedad. 2014 ; 4( 2): 261-294.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: http://revista.psico.edu.uy/index.php/revpsicologia/article/view/213/216
    • Vancouver

      Lodi ACB. Declaraciones de UNESCO, educación de sordos y educación inclusiva: un análisis de la política nacional de educación de Brasil [Internet]. Psicologia, Conocimiento y Sociedad. 2014 ; 4( 2): 261-294.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: http://revista.psico.edu.uy/index.php/revpsicologia/article/view/213/216
  • Source: Proceedings ICoMST. Conference titles: International Congress of Meat Science and Technology. Unidade: IQSC

    Assunto: ANTIOXIDANTES

    PrivadoHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIDAL, M. P. et al. Carcass characteristics and commercial meat cuts weights from nellore stters fed yerba mate. 2014, Anais.. Puenta Del Este: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2014. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/c58cfaa3-ba30-4ccd-b180-0c7b30e22f76/P15613.pdf. Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Vidal, M. P., Tullio, R. R., Nassu, R. T., Berndt, A., & Cardoso, D. R. (2014). Carcass characteristics and commercial meat cuts weights from nellore stters fed yerba mate. In Proceedings ICoMST. Puenta Del Este: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/c58cfaa3-ba30-4ccd-b180-0c7b30e22f76/P15613.pdf
    • NLM

      Vidal MP, Tullio RR, Nassu RT, Berndt A, Cardoso DR. Carcass characteristics and commercial meat cuts weights from nellore stters fed yerba mate [Internet]. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/c58cfaa3-ba30-4ccd-b180-0c7b30e22f76/P15613.pdf
    • Vancouver

      Vidal MP, Tullio RR, Nassu RT, Berndt A, Cardoso DR. Carcass characteristics and commercial meat cuts weights from nellore stters fed yerba mate [Internet]. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/c58cfaa3-ba30-4ccd-b180-0c7b30e22f76/P15613.pdf
  • Source: Veterinaria (Montevideo). Unidade: FMVZ

    Subjects: AMBLYOMMA, DISTRIBUIÇÃO, HOSPEDEIRO, URUGUAI

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINS, T. F et al. El género Amblyomma (Acari: Ixodidae) en Uruguay: especies, distribución, hospedadores, importancia sanitaria y claves para la determinación de adultos y ninfas. Veterinaria (Montevideo), v. 50, n. 193, p. 26-41, 2014Tradução . . Disponível em: http://www.revistasmvu.com.uy/revista-numero-193/67-tecnicos/213-tecnico-el-genero-amblyomma-acari-ixodidae-en-uruguay-especies-distribucion-hospedadores-importancia-sanitaria-y-claves-para-la-determinacion-de-adultos-y-ninfas.html. Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Martins, T. F., Lado, P., Labruna, M. B., & Venzal, J. M. (2014). El género Amblyomma (Acari: Ixodidae) en Uruguay: especies, distribución, hospedadores, importancia sanitaria y claves para la determinación de adultos y ninfas. Veterinaria (Montevideo), 50( 193), 26-41. Recuperado de http://www.revistasmvu.com.uy/revista-numero-193/67-tecnicos/213-tecnico-el-genero-amblyomma-acari-ixodidae-en-uruguay-especies-distribucion-hospedadores-importancia-sanitaria-y-claves-para-la-determinacion-de-adultos-y-ninfas.html
    • NLM

      Martins TF, Lado P, Labruna MB, Venzal JM. El género Amblyomma (Acari: Ixodidae) en Uruguay: especies, distribución, hospedadores, importancia sanitaria y claves para la determinación de adultos y ninfas [Internet]. Veterinaria (Montevideo). 2014 ; 50( 193): 26-41.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: http://www.revistasmvu.com.uy/revista-numero-193/67-tecnicos/213-tecnico-el-genero-amblyomma-acari-ixodidae-en-uruguay-especies-distribucion-hospedadores-importancia-sanitaria-y-claves-para-la-determinacion-de-adultos-y-ninfas.html
    • Vancouver

      Martins TF, Lado P, Labruna MB, Venzal JM. El género Amblyomma (Acari: Ixodidae) en Uruguay: especies, distribución, hospedadores, importancia sanitaria y claves para la determinación de adultos y ninfas [Internet]. Veterinaria (Montevideo). 2014 ; 50( 193): 26-41.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: http://www.revistasmvu.com.uy/revista-numero-193/67-tecnicos/213-tecnico-el-genero-amblyomma-acari-ixodidae-en-uruguay-especies-distribucion-hospedadores-importancia-sanitaria-y-claves-para-la-determinacion-de-adultos-y-ninfas.html
  • Source: Proceedings ICoMST. Conference titles: International Congress of Meat Science and Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: CARNES E DERIVADOS (PROPRIEDADES FÍSICO-QUÍMICAS), PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROCHA, Yana Jorge Polizer et al. Physicochemical and sensory parameters of chicken nuggets with partial substitution of meat and fat for pea fiber. 2014, Anais.. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2014. . Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Rocha, Y. J. P., Hirano, M. H., Pompeu, D., Freire, M. T. de A., & Trindade, M. A. (2014). Physicochemical and sensory parameters of chicken nuggets with partial substitution of meat and fat for pea fiber. In Proceedings ICoMST. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Rocha YJP, Hirano MH, Pompeu D, Freire MT de A, Trindade MA. Physicochemical and sensory parameters of chicken nuggets with partial substitution of meat and fat for pea fiber. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
    • Vancouver

      Rocha YJP, Hirano MH, Pompeu D, Freire MT de A, Trindade MA. Physicochemical and sensory parameters of chicken nuggets with partial substitution of meat and fat for pea fiber. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 ago. 18 ]
  • Source: Lingüística. Unidade: FFLCH

    Subjects: PORTUGUÊS DO BRASIL (HISTORIOGRAFIA;FORMAÇÃO), LINGUÍSTICA HISTÓRICA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEITE, Marli Quadros. Constitución del portugués de Brasil: aspectos socio-históricos. Lingüística, v. 30, n. ju 2014, p. 199-223, 2014Tradução . . Disponível em: http://www.scielo.edu.uy/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2079-312X2014000100008&lng=es&nrm=iso&tlng=es. Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Leite, M. Q. (2014). Constitución del portugués de Brasil: aspectos socio-históricos. Lingüística, 30( ju 2014), 199-223. Recuperado de http://www.scielo.edu.uy/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2079-312X2014000100008&lng=es&nrm=iso&tlng=es
    • NLM

      Leite MQ. Constitución del portugués de Brasil: aspectos socio-históricos [Internet]. Lingüística. 2014 ; 30( ju 2014): 199-223.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: http://www.scielo.edu.uy/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2079-312X2014000100008&lng=es&nrm=iso&tlng=es
    • Vancouver

      Leite MQ. Constitución del portugués de Brasil: aspectos socio-históricos [Internet]. Lingüística. 2014 ; 30( ju 2014): 199-223.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: http://www.scielo.edu.uy/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2079-312X2014000100008&lng=es&nrm=iso&tlng=es
  • Source: Revista Ingeniería Química Uruguay. Unidade: EESC

    Subjects: PINHÃO MANSO, IMPACTOS AMBIENTAIS, CICLO DE VIDA, ENGENHARIA DE PRODUÇÃO

    PrivadoHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRÍGUEZ, P. et al. Impacto medio ambiental del aceite de Jatropha curcas utilizado como biocombustible. Revista Ingeniería Química Uruguay, p. 33-40, 2014Tradução . . Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ce3917c4-6202-4f29-bef0-6746f0f1ddff/arti9_removed.pdf. Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Rodríguez, P., Goyos, L., Piloto, R., Zumalacárregui, L., Perez, O., Ometto, A. R., & Lombardi, G. (2014). Impacto medio ambiental del aceite de Jatropha curcas utilizado como biocombustible. Revista Ingeniería Química Uruguay, 33-40. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/ce3917c4-6202-4f29-bef0-6746f0f1ddff/arti9_removed.pdf
    • NLM

      Rodríguez P, Goyos L, Piloto R, Zumalacárregui L, Perez O, Ometto AR, Lombardi G. Impacto medio ambiental del aceite de Jatropha curcas utilizado como biocombustible [Internet]. Revista Ingeniería Química Uruguay. 2014 ; 33-40.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ce3917c4-6202-4f29-bef0-6746f0f1ddff/arti9_removed.pdf
    • Vancouver

      Rodríguez P, Goyos L, Piloto R, Zumalacárregui L, Perez O, Ometto AR, Lombardi G. Impacto medio ambiental del aceite de Jatropha curcas utilizado como biocombustible [Internet]. Revista Ingeniería Química Uruguay. 2014 ; 33-40.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ce3917c4-6202-4f29-bef0-6746f0f1ddff/arti9_removed.pdf

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024