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  • Source: Chemico Biological Interactions. Unidade: FCF

    Subjects: CARCINOGÊNESE, CARCINOMA HEPATOCELULAR

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    • ABNT

      MIRANDA, Mayara Lilian Paulino et al. β-ionone inhibits nonalcoholic fatty liver disease and its association with hepatocarcinogenesis in male Wistar rats. Chemico Biological Interactions, v. 308, p. 377-384, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.cbi.2019.05.046. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Miranda, M. L. P., Furtado, K. S., Andrade, F. de O., Heidor, R., Cruz, R. S. da, Nogueira, M. S., et al. (2019). β-ionone inhibits nonalcoholic fatty liver disease and its association with hepatocarcinogenesis in male Wistar rats. Chemico Biological Interactions, 308, 377-384. doi:10.1016/j.cbi.2019.05.046
    • NLM

      Miranda MLP, Furtado KS, Andrade F de O, Heidor R, Cruz RS da, Nogueira MS, Castro IA de, Purgatto E, Barbisan LF, Moreno FS. β-ionone inhibits nonalcoholic fatty liver disease and its association with hepatocarcinogenesis in male Wistar rats [Internet]. Chemico Biological Interactions. 2019 ; 308 377-384.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cbi.2019.05.046
    • Vancouver

      Miranda MLP, Furtado KS, Andrade F de O, Heidor R, Cruz RS da, Nogueira MS, Castro IA de, Purgatto E, Barbisan LF, Moreno FS. β-ionone inhibits nonalcoholic fatty liver disease and its association with hepatocarcinogenesis in male Wistar rats [Internet]. Chemico Biological Interactions. 2019 ; 308 377-384.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cbi.2019.05.046
  • Source: Jornal da USP. Unidades: FCF, FSP

    Subjects: ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 3, CORONAVIRUS, COVID-19

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    • ABNT

      CASTRO, Inar Alves de e SILVEIRA, Tayse Ferreira Ferreira da e ROGERO, Marcelo Macedo. Ômega-3 pode trazer benefícios e riscos para pacientes com covid-19; uso deve ter orientação profissional. Tradução . Jornal da USP, São Paulo, 2020. , n. 01 ju 2020. on-lineDisponível em: https://jornal.usp.br/ciencias/ciencias-da-saude/acidos-graxos-omega-3-podem-trazer-beneficios-e-riscos-para-pacientes-com-covid-19. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Castro, I. A. de, Silveira, T. F. F. da, & Rogero, M. M. (2020). Ômega-3 pode trazer benefícios e riscos para pacientes com covid-19; uso deve ter orientação profissional. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://jornal.usp.br/ciencias/ciencias-da-saude/acidos-graxos-omega-3-podem-trazer-beneficios-e-riscos-para-pacientes-com-covid-19
    • NLM

      Castro IA de, Silveira TFF da, Rogero MM. Ômega-3 pode trazer benefícios e riscos para pacientes com covid-19; uso deve ter orientação profissional [Internet]. Jornal da USP. 2020 ;(01 ju 2020. on-line):[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://jornal.usp.br/ciencias/ciencias-da-saude/acidos-graxos-omega-3-podem-trazer-beneficios-e-riscos-para-pacientes-com-covid-19
    • Vancouver

      Castro IA de, Silveira TFF da, Rogero MM. Ômega-3 pode trazer benefícios e riscos para pacientes com covid-19; uso deve ter orientação profissional [Internet]. Jornal da USP. 2020 ;(01 ju 2020. on-line):[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://jornal.usp.br/ciencias/ciencias-da-saude/acidos-graxos-omega-3-podem-trazer-beneficios-e-riscos-para-pacientes-com-covid-19
  • Source: Free Radical Biology and Medicine. Conference titles: Annual Meeting of the Society for Free Radical Biology and Medicine. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, HIPERLIPIDEMIA

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    • ABNT

      CARRAPEIRO, Mariana de Magalhães et al. n-3 Fatty acids and statins reduce total cholesterol and triacylglicerol without increasing oxidative stress in moderately hyperlipidemic women. Free Radical Biology and Medicine. New York: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 07 maio 2024. , 2009
    • APA

      Carrapeiro, M. de M., Castro, N. P. de, Hassimotto, N. M. A., & Castro, I. A. de. (2009). n-3 Fatty acids and statins reduce total cholesterol and triacylglicerol without increasing oxidative stress in moderately hyperlipidemic women. Free Radical Biology and Medicine. New York: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Carrapeiro M de M, Castro NP de, Hassimotto NMA, Castro IA de. n-3 Fatty acids and statins reduce total cholesterol and triacylglicerol without increasing oxidative stress in moderately hyperlipidemic women. Free Radical Biology and Medicine. 2009 ; 47 S160 res. 435.[citado 2024 maio 07 ]
    • Vancouver

      Carrapeiro M de M, Castro NP de, Hassimotto NMA, Castro IA de. n-3 Fatty acids and statins reduce total cholesterol and triacylglicerol without increasing oxidative stress in moderately hyperlipidemic women. Free Radical Biology and Medicine. 2009 ; 47 S160 res. 435.[citado 2024 maio 07 ]
  • Source: International Journal of Food Science and Nutrition. Unidades: FCF, FSP

    Subjects: INFLAMAÇÃO, INSULINA, CHÁ

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    • ABNT

      FUJII, Tatiane Mieko de Meneses et al. Yerba mate (Ilex paraguariensis) modulates NF-kappaB pathway and AKT expression in the liver of rats fed on a high-fat diet. International Journal of Food Science and Nutrition, v. 65, n. 8, p. 967-976, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3109/09637486.2014.945153. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Fujii, T. M. de M., Jacob, P. S., Yamada, M., Borges, M. C., Norde, M. M., Pantaleão, L. C., et al. (2014). Yerba mate (Ilex paraguariensis) modulates NF-kappaB pathway and AKT expression in the liver of rats fed on a high-fat diet. International Journal of Food Science and Nutrition, 65( 8), 967-976. doi:10.3109/09637486.2014.945153
    • NLM

      Fujii TM de M, Jacob PS, Yamada M, Borges MC, Norde MM, Pantaleão LC, Oliveira DM de, Tirapegui J, Castro IA de, Borelli P, Fock RA, Rogero MM. Yerba mate (Ilex paraguariensis) modulates NF-kappaB pathway and AKT expression in the liver of rats fed on a high-fat diet [Internet]. International Journal of Food Science and Nutrition. 2014 ; 65( 8): 967-976.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.3109/09637486.2014.945153
    • Vancouver

      Fujii TM de M, Jacob PS, Yamada M, Borges MC, Norde MM, Pantaleão LC, Oliveira DM de, Tirapegui J, Castro IA de, Borelli P, Fock RA, Rogero MM. Yerba mate (Ilex paraguariensis) modulates NF-kappaB pathway and AKT expression in the liver of rats fed on a high-fat diet [Internet]. International Journal of Food Science and Nutrition. 2014 ; 65( 8): 967-976.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.3109/09637486.2014.945153
  • Source: International Journal of Food Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: BACTÉRIAS, LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      BURITI, Flávia Carolina Alonso e CASTRO, Inar Alves de e SAAD, Susana Marta Isay. Viability of Lactobacillus acidophilus in synbiotic guava mousses and its survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions. International Journal of Food Microbiology, v. 137, n. 2-3, p. 121-129, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2009.11.030. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Buriti, F. C. A., Castro, I. A. de, & Saad, S. M. I. (2010). Viability of Lactobacillus acidophilus in synbiotic guava mousses and its survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions. International Journal of Food Microbiology, 137( 2-3), 121-129. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2009.11.030
    • NLM

      Buriti FCA, Castro IA de, Saad SMI. Viability of Lactobacillus acidophilus in synbiotic guava mousses and its survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2010 ; 137( 2-3): 121-129.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2009.11.030
    • Vancouver

      Buriti FCA, Castro IA de, Saad SMI. Viability of Lactobacillus acidophilus in synbiotic guava mousses and its survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2010 ; 137( 2-3): 121-129.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2009.11.030
  • Source: Information Processing in Agriculture. Unidade: FCF

    Assunto: VINHO

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    • ABNT

      COSTA, Nattane Luíza et al. Using support vector machines and neural networks to classify merlot wines from south america. Information Processing in Agriculture, v. 6, p. 265-278, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.inpa.2018.10.003. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Costa, N. L., Llobodanin, L. A. G., Castro, I. A. de, & Barbosa, R. (2018). Using support vector machines and neural networks to classify merlot wines from south america. Information Processing in Agriculture, 6, 265-278. doi:10.1016/j.inpa.2018.10.003
    • NLM

      Costa NL, Llobodanin LAG, Castro IA de, Barbosa R. Using support vector machines and neural networks to classify merlot wines from south america [Internet]. Information Processing in Agriculture. 2018 ; 6 265-278.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.inpa.2018.10.003
    • Vancouver

      Costa NL, Llobodanin LAG, Castro IA de, Barbosa R. Using support vector machines and neural networks to classify merlot wines from south america [Internet]. Information Processing in Agriculture. 2018 ; 6 265-278.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.inpa.2018.10.003
  • Source: Atherosclerosis. Conference titles: Congress European Atherosclerosis Society/EAS. Unidade: FCF

    Subjects: ARTERIOSCLEROSE, MACRÓFAGOS

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    • ABNT

      LEÃO, Matheus de Castro et al. Toxicity evaluation of docosahexaenoic acid nanoencapsulated with anti-PECAM-1. Atherosclerosis. Clare: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://pdf.sciencedirectassets.com/271064/1-s2.0-S0021915021X00147/1-s2.0-S0021915021004846/main.pdf? Acesso em: 07 maio 2024. , 2021
    • APA

      Leão, M. de C., Pohlmann, A. R., Farsky, S. H. P., Broering, M. F., Castro, I. A. de, & Guterres, S. S. (2021). Toxicity evaluation of docosahexaenoic acid nanoencapsulated with anti-PECAM-1. Atherosclerosis. Clare: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://pdf.sciencedirectassets.com/271064/1-s2.0-S0021915021X00147/1-s2.0-S0021915021004846/main.pdf?
    • NLM

      Leão M de C, Pohlmann AR, Farsky SHP, Broering MF, Castro IA de, Guterres SS. Toxicity evaluation of docosahexaenoic acid nanoencapsulated with anti-PECAM-1 [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e73 res. P053.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://pdf.sciencedirectassets.com/271064/1-s2.0-S0021915021X00147/1-s2.0-S0021915021004846/main.pdf?
    • Vancouver

      Leão M de C, Pohlmann AR, Farsky SHP, Broering MF, Castro IA de, Guterres SS. Toxicity evaluation of docosahexaenoic acid nanoencapsulated with anti-PECAM-1 [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e73 res. P053.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://pdf.sciencedirectassets.com/271064/1-s2.0-S0021915021X00147/1-s2.0-S0021915021004846/main.pdf?
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 3, OXIDAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      AGNES, Thamyris Dias Fabiano e ROSCHEL, Gabriela Grassmann e CASTRO, Inar Alves de. The use of factorial design to evaluate the oxidation of oils containing different types of omega 3 fatty acids. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 98, n. 7, p. 2518-2529, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.8739. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Agnes, T. D. F., Roschel, G. G., & Castro, I. A. de. (2018). The use of factorial design to evaluate the oxidation of oils containing different types of omega 3 fatty acids. Journal of the Science of Food and Agriculture, 98( 7), 2518-2529. doi:10.1002/jsfa.8739
    • NLM

      Agnes TDF, Roschel GG, Castro IA de. The use of factorial design to evaluate the oxidation of oils containing different types of omega 3 fatty acids [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2018 ; 98( 7): 2518-2529.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.8739
    • Vancouver

      Agnes TDF, Roschel GG, Castro IA de. The use of factorial design to evaluate the oxidation of oils containing different types of omega 3 fatty acids [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2018 ; 98( 7): 2518-2529.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.8739
  • Source: Program. Conference titles: Annual Meeting & Expo. Unidade: FCF

    Subjects: OXIDAÇÃO, ÁCIDOS GRAXOS

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    • ABNT

      FABIANO, Thamyris Agnes Dias e CASTRO, Inar Alves de. The use of factorial design to accelerate the oxidation of oils containing different types of omega-3 fatty acids. 2016, Anais.. Urbana: American Oil Chemist's Society, 2016. . Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Fabiano, T. A. D., & Castro, I. A. de. (2016). The use of factorial design to accelerate the oxidation of oils containing different types of omega-3 fatty acids. In Program. Urbana: American Oil Chemist's Society.
    • NLM

      Fabiano TAD, Castro IA de. The use of factorial design to accelerate the oxidation of oils containing different types of omega-3 fatty acids. Program. 2016 ;[citado 2024 maio 07 ]
    • Vancouver

      Fabiano TAD, Castro IA de. The use of factorial design to accelerate the oxidation of oils containing different types of omega-3 fatty acids. Program. 2016 ;[citado 2024 maio 07 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Sciences and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: OXIDAÇÃO, ÁCIDOS GRAXOS

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    • ABNT

      FABIANO, Thamyris Agnes Dias e CASTRO, Inar Alves de. The use of factorial design to accelerate the oxidation of oils containing different types of omega 3 fatty acids. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 07 maio 2024. , 2016
    • APA

      Fabiano, T. A. D., & Castro, I. A. de. (2016). The use of factorial design to accelerate the oxidation of oils containing different types of omega 3 fatty acids. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Fabiano TAD, Castro IA de. The use of factorial design to accelerate the oxidation of oils containing different types of omega 3 fatty acids. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2016 ; 52 37 res. FCF069.[citado 2024 maio 07 ]
    • Vancouver

      Fabiano TAD, Castro IA de. The use of factorial design to accelerate the oxidation of oils containing different types of omega 3 fatty acids. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2016 ; 52 37 res. FCF069.[citado 2024 maio 07 ]
  • Source: Expert Systems. Unidade: FCF

    Subjects: VINHO, MINERAÇÃO DE DADOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      COSTA, Nattane Luíza et al. The use of data mining to classify Carménère and Merlot wines from Chile. Expert Systems, v. 36, n. 2, p. 1-11 art. e12361, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/exsy.12361. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Costa, N. L., Llobodanin, L. A. G., Castro, I. A. de, & Barbosa, R. (2019). The use of data mining to classify Carménère and Merlot wines from Chile. Expert Systems, 36( 2), 1-11 art. e12361. doi:10.1111/exsy.12361
    • NLM

      Costa NL, Llobodanin LAG, Castro IA de, Barbosa R. The use of data mining to classify Carménère and Merlot wines from Chile [Internet]. Expert Systems. 2019 ; 36( 2): 1-11 art. e12361.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1111/exsy.12361
    • Vancouver

      Costa NL, Llobodanin LAG, Castro IA de, Barbosa R. The use of data mining to classify Carménère and Merlot wines from Chile [Internet]. Expert Systems. 2019 ; 36( 2): 1-11 art. e12361.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1111/exsy.12361
  • Source: Preprints. Unidades: FCF, FM

    Subjects: APOPTOSE, ISQUEMIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PANTANALI, Carlos Andrés et al. The power of nutraceuticals fighting liver ischemia–reperfusion injury through apoptosis reduction. Preprints, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.20944/preprints202305.0386.v1. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Pantanali, C. A., Santos, V. R., Kubrusly, M. S., Castro, I. A. de, D’Albuquerque, L. A. C., & Galvão, F. H. (2023). The power of nutraceuticals fighting liver ischemia–reperfusion injury through apoptosis reduction. Preprints. doi:10.20944/preprints202305.0386.v1
    • NLM

      Pantanali CA, Santos VR, Kubrusly MS, Castro IA de, D’Albuquerque LAC, Galvão FH. The power of nutraceuticals fighting liver ischemia–reperfusion injury through apoptosis reduction [Internet]. Preprints. 2023 ;[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.20944/preprints202305.0386.v1
    • Vancouver

      Pantanali CA, Santos VR, Kubrusly MS, Castro IA de, D’Albuquerque LAC, Galvão FH. The power of nutraceuticals fighting liver ischemia–reperfusion injury through apoptosis reduction [Internet]. Preprints. 2023 ;[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.20944/preprints202305.0386.v1
  • Source: International Journal of Food Sciences and Nutrition. Unidades: FCF, FSP, ICB

    Subjects: INFLAMAÇÃO, MACRÓFAGOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORGES, Maria Carolina et al. The effect of mate tea (Ilex paraguariensis) on metabolic and inflammatory parameters in high-fat diet-fed Wistar rats. International Journal of Food Sciences and Nutrition, v. 64, n. 5, p. 561-569, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3109/09637486.2012.759188. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Borges, M. C., Vinolo, M. A. R., Nakajima, K., Castro, I. A. de, Bastos, D. H. M., Borelli, P., et al. (2013). The effect of mate tea (Ilex paraguariensis) on metabolic and inflammatory parameters in high-fat diet-fed Wistar rats. International Journal of Food Sciences and Nutrition, 64( 5), 561-569. doi:10.3109/09637486.2012.759188
    • NLM

      Borges MC, Vinolo MAR, Nakajima K, Castro IA de, Bastos DHM, Borelli P, Fock RA, Tirapegui J, Curi R, Rogero MM. The effect of mate tea (Ilex paraguariensis) on metabolic and inflammatory parameters in high-fat diet-fed Wistar rats [Internet]. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 2013 ; 64( 5): 561-569.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.3109/09637486.2012.759188
    • Vancouver

      Borges MC, Vinolo MAR, Nakajima K, Castro IA de, Bastos DHM, Borelli P, Fock RA, Tirapegui J, Curi R, Rogero MM. The effect of mate tea (Ilex paraguariensis) on metabolic and inflammatory parameters in high-fat diet-fed Wistar rats [Internet]. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 2013 ; 64( 5): 561-569.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.3109/09637486.2012.759188
  • Source: International Journal of Molecular Sciences. Unidades: FM, FCF

    Subjects: FÍGADO, REPERFUSÃO, APOPTOSE

    Versão PublicadaAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PANTANALI, Carlos Andrés et al. The Protective Effect of nutraceuticals on hepatic ischemia-reperfusion injury in Wistar rats. International Journal of Molecular Sciences, v. 24, p. 1-17 art. 10264, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/ijms241210264. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Pantanali, C. A., Santos, V. R., Kubrusly, M. S., Castro, I. A. de, D Albuquerque, L. A. C., & Galvão , F. H. (2023). The Protective Effect of nutraceuticals on hepatic ischemia-reperfusion injury in Wistar rats. International Journal of Molecular Sciences, 24, 1-17 art. 10264. doi:10.3390/ijms241210264
    • NLM

      Pantanali CA, Santos VR, Kubrusly MS, Castro IA de, D Albuquerque LAC, Galvão FH. The Protective Effect of nutraceuticals on hepatic ischemia-reperfusion injury in Wistar rats [Internet]. International Journal of Molecular Sciences. 2023 ; 24 1-17 art. 10264.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijms241210264
    • Vancouver

      Pantanali CA, Santos VR, Kubrusly MS, Castro IA de, D Albuquerque LAC, Galvão FH. The Protective Effect of nutraceuticals on hepatic ischemia-reperfusion injury in Wistar rats [Internet]. International Journal of Molecular Sciences. 2023 ; 24 1-17 art. 10264.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijms241210264
  • Source: Importância de alimentos vegetais na proteção da saúde. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL, DIETA, SAÚDE (PROTEÇÃO), NUTRIÇÃO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TIRAPEGUI, Júlio e CASTRO, Inar Alves de. Taninos na dieta humana: aspectos funcionais. Importância de alimentos vegetais na proteção da saúde. Tradução . São Paulo: Atheneu, 2001. . . Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Tirapegui, J., & Castro, I. A. de. (2001). Taninos na dieta humana: aspectos funcionais. In Importância de alimentos vegetais na proteção da saúde. São Paulo: Atheneu.
    • NLM

      Tirapegui J, Castro IA de. Taninos na dieta humana: aspectos funcionais. In: Importância de alimentos vegetais na proteção da saúde. São Paulo: Atheneu; 2001. [citado 2024 maio 07 ]
    • Vancouver

      Tirapegui J, Castro IA de. Taninos na dieta humana: aspectos funcionais. In: Importância de alimentos vegetais na proteção da saúde. São Paulo: Atheneu; 2001. [citado 2024 maio 07 ]
  • Source: International Journal of Molecular Sciences. Unidades: FMVZ, FCF

    Subjects: HEPATOPATIAS, CONEXINAS, FIBROSE CÍSTICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      YANGUAS, Sara Crespo et al. TAT-Gap19 and carbenoxolone alleviate liver fibrosis in mice. International Journal of Molecular Sciences, v. 19, n. 3, p. 1-17, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/ijms19030817. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Yanguas, S. C., Silva, T. C. da, Pereira, I. V. A., Willebrords, J., Maes, M., Nogueira, M. S., et al. (2018). TAT-Gap19 and carbenoxolone alleviate liver fibrosis in mice. International Journal of Molecular Sciences, 19( 3), 1-17. doi:10.3390/ijms19030817
    • NLM

      Yanguas SC, Silva TC da, Pereira IVA, Willebrords J, Maes M, Nogueira MS, Castro IA de, Leclercq I, Romualdo GR, Barbisan LF, Leybaert L, Cogliati B, Vinken M. TAT-Gap19 and carbenoxolone alleviate liver fibrosis in mice [Internet]. International Journal of Molecular Sciences. 2018 ; 19( 3): 1-17.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijms19030817
    • Vancouver

      Yanguas SC, Silva TC da, Pereira IVA, Willebrords J, Maes M, Nogueira MS, Castro IA de, Leclercq I, Romualdo GR, Barbisan LF, Leybaert L, Cogliati B, Vinken M. TAT-Gap19 and carbenoxolone alleviate liver fibrosis in mice [Internet]. International Journal of Molecular Sciences. 2018 ; 19( 3): 1-17.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijms19030817
  • Source: European Journal Lipid Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE), OXIDAÇÃO

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    • ABNT

      CAPITANI, Caroline Dário et al. Synergism on antioxidant activity between natural compounds optimized by response surface methodology. European Journal Lipid Science and Technology, v. 111, n. 11, p. 1100-1110, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/ejlt.200800258. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Capitani, C. D., Carvalho, A. C. L., Botelho, P. B., Carrapeiro, M. M., & Castro, I. A. de. (2009). Synergism on antioxidant activity between natural compounds optimized by response surface methodology. European Journal Lipid Science and Technology, 111( 11), 1100-1110. doi:10.1002/ejlt.200800258
    • NLM

      Capitani CD, Carvalho ACL, Botelho PB, Carrapeiro MM, Castro IA de. Synergism on antioxidant activity between natural compounds optimized by response surface methodology [Internet]. European Journal Lipid Science and Technology. 2009 ; 111( 11): 1100-1110.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ejlt.200800258
    • Vancouver

      Capitani CD, Carvalho ACL, Botelho PB, Carrapeiro MM, Castro IA de. Synergism on antioxidant activity between natural compounds optimized by response surface methodology [Internet]. European Journal Lipid Science and Technology. 2009 ; 111( 11): 1100-1110.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ejlt.200800258
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDOS ASCÓRBICOS, PÃO

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    • ABNT

      JUNQUEIRA, Roberto Moraes e CASTRO, Inar Alves de. Synergism between soybean lipoxygenase and ascorbic acid in colour and sensory properties of wheat bread. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 07 maio 2024. , 2006
    • APA

      Junqueira, R. M., & Castro, I. A. de. (2006). Synergism between soybean lipoxygenase and ascorbic acid in colour and sensory properties of wheat bread. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Junqueira RM, Castro IA de. Synergism between soybean lipoxygenase and ascorbic acid in colour and sensory properties of wheat bread. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42 24 res.FCF044.[citado 2024 maio 07 ]
    • Vancouver

      Junqueira RM, Castro IA de. Synergism between soybean lipoxygenase and ascorbic acid in colour and sensory properties of wheat bread. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42 24 res.FCF044.[citado 2024 maio 07 ]
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDOS ASCÓRBICOS, PÃO (ANÁLISE SENSORIAL)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      JUNQUEIRA, Roberto Moraes et al. Synergism between lipoxygenase-active soybean flour and ascorbic acid on rheological and sensory properties of wheat bread. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 88, n. 2, p. 194-198, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.3071. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Junqueira, R. M., Cocato, M. L., Colli, C., & Castro, I. A. de. (2008). Synergism between lipoxygenase-active soybean flour and ascorbic acid on rheological and sensory properties of wheat bread. Journal of the Science of Food and Agriculture, 88( 2), 194-198. doi:10.1002/jsfa.3071
    • NLM

      Junqueira RM, Cocato ML, Colli C, Castro IA de. Synergism between lipoxygenase-active soybean flour and ascorbic acid on rheological and sensory properties of wheat bread [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2008 ;88( 2): 194-198.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.3071
    • Vancouver

      Junqueira RM, Cocato ML, Colli C, Castro IA de. Synergism between lipoxygenase-active soybean flour and ascorbic acid on rheological and sensory properties of wheat bread [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2008 ;88( 2): 194-198.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.3071
  • Source: Annals of Nutrition and Metabolism. Conference titles: European Nutrition Conference. Unidade: FCF

    Subjects: MACRÓFAGOS, GLUTAMINA, SUPLEMENTAÇÃO ALIMENTAR

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    • ABNT

      ROGERO, Marcelo Macedo et al. Supplementation with glutamine revrts the alteration of macrophage function induced by precocious weaning in mice. Annals of Nutrition and Metabolism. Basel: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 07 maio 2024. , 2007
    • APA

      Rogero, M. M., Borelli, P., Silva, M. C. F., Pires, I. S. de O., Castro, I. A. de, & Tirapegui, J. (2007). Supplementation with glutamine revrts the alteration of macrophage function induced by precocious weaning in mice. Annals of Nutrition and Metabolism. Basel: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Rogero MM, Borelli P, Silva MCF, Pires IS de O, Castro IA de, Tirapegui J. Supplementation with glutamine revrts the alteration of macrophage function induced by precocious weaning in mice. Annals of Nutrition and Metabolism. 2007 ; 51 186.[citado 2024 maio 07 ]
    • Vancouver

      Rogero MM, Borelli P, Silva MCF, Pires IS de O, Castro IA de, Tirapegui J. Supplementation with glutamine revrts the alteration of macrophage function induced by precocious weaning in mice. Annals of Nutrition and Metabolism. 2007 ; 51 186.[citado 2024 maio 07 ]

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