Filtros : "Zambianchi, Pedro" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: IOP Institute of Physics. Unidades: FMRP, FFCLRP

    Assunto: CULINÁRIA (EVOLUÇÃO)

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KINOUCHI, Osame et al. Revolutionary chefs ?: not likely, shows physics research. IOP Institute of Physics. London: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 03 nov. 2024. , 2008
    • APA

      Kinouchi, O., Diez Garcia, R. W., Holanda, A. de J., Zambianchi, P., & Roque, A. C. (2008). Revolutionary chefs ?: not likely, shows physics research. IOP Institute of Physics. London: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Kinouchi O, Diez Garcia RW, Holanda A de J, Zambianchi P, Roque AC. Revolutionary chefs ?: not likely, shows physics research. IOP Institute of Physics. 2008 ;[citado 2024 nov. 03 ]
    • Vancouver

      Kinouchi O, Diez Garcia RW, Holanda A de J, Zambianchi P, Roque AC. Revolutionary chefs ?: not likely, shows physics research. IOP Institute of Physics. 2008 ;[citado 2024 nov. 03 ]
  • Unidades: FFCLRP, FMRP

    Assunto: CULINÁRIA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KINOUCHI, Osame et al. The nonequilibrium nature of culinary evolution. . Ithaca: Cornell University. Disponível em: http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/0802/0802.4393.pdf. Acesso em: 03 nov. 2024. , 2008
    • APA

      Kinouchi, O., Diez Garcia, R. W., Holanda, A. de J., Zambianchi, P., & Roque, A. C. (2008). The nonequilibrium nature of culinary evolution. Ithaca: Cornell University. Recuperado de http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/0802/0802.4393.pdf
    • NLM

      Kinouchi O, Diez Garcia RW, Holanda A de J, Zambianchi P, Roque AC. The nonequilibrium nature of culinary evolution [Internet]. 2008 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/0802/0802.4393.pdf
    • Vancouver

      Kinouchi O, Diez Garcia RW, Holanda A de J, Zambianchi P, Roque AC. The nonequilibrium nature of culinary evolution [Internet]. 2008 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/0802/0802.4393.pdf
  • Source: New Journal of Physics. Unidades: FFCLRP, FMRP

    Assunto: CULINÁRIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KINOUCHI, Osame et al. The non-equilibrium nature of culinary evolution. New Journal of Physics, v. 10, p. 1-8, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1088/1367-2630/10/7/073020. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Kinouchi, O., Diez Garcia, R. W., Holanda, A. de J., Zambianchi, P., & Roque, A. C. (2008). The non-equilibrium nature of culinary evolution. New Journal of Physics, 10, 1-8. doi:10.1088/1367-2630/10/7/073020
    • NLM

      Kinouchi O, Diez Garcia RW, Holanda A de J, Zambianchi P, Roque AC. The non-equilibrium nature of culinary evolution [Internet]. New Journal of Physics. 2008 ; 10 1-8.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1088/1367-2630/10/7/073020
    • Vancouver

      Kinouchi O, Diez Garcia RW, Holanda A de J, Zambianchi P, Roque AC. The non-equilibrium nature of culinary evolution [Internet]. New Journal of Physics. 2008 ; 10 1-8.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1088/1367-2630/10/7/073020
  • Source: Malagueta: Comunicação Especializada. Unidades: FFCLRP, FMRP

    Assunto: CULINÁRIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROQUE, Antônio Carlos et al. A evolução matemática da culinária.[Depoimento]. Malagueta: Comunicação Especializada. Rio de Janeiro: Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 03 nov. 2024. , 2008
    • APA

      Roque, A. C., Diez Garcia, R. W., Kinouchi, O., Holanda, A. de J., & Zambianchi, P. (2008). A evolução matemática da culinária.[Depoimento]. Malagueta: Comunicação Especializada. Rio de Janeiro: Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Roque AC, Diez Garcia RW, Kinouchi O, Holanda A de J, Zambianchi P. A evolução matemática da culinária.[Depoimento]. Malagueta: Comunicação Especializada. 2008 ;[citado 2024 nov. 03 ]
    • Vancouver

      Roque AC, Diez Garcia RW, Kinouchi O, Holanda A de J, Zambianchi P. A evolução matemática da culinária.[Depoimento]. Malagueta: Comunicação Especializada. 2008 ;[citado 2024 nov. 03 ]
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: Encontro Nacional de Física da Matéria Condensada. Unidades: FFCLRP, FMRP

    Assunto: MECÂNICA ESTATÍSTICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KINOUCHI, Osame et al. Copy-mutate processes for growth of bipartite networks: an application to cultural evolution. 2007, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Física, 2007. . Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Kinouchi, O., Holanda, A. de J., Roque, A. C., Garcia, R. W. D., & Zambianchi, P. (2007). Copy-mutate processes for growth of bipartite networks: an application to cultural evolution. In Book of Abstracts. São Paulo: Sociedade Brasileira de Física.
    • NLM

      Kinouchi O, Holanda A de J, Roque AC, Garcia RWD, Zambianchi P. Copy-mutate processes for growth of bipartite networks: an application to cultural evolution. Book of Abstracts. 2007 ;[citado 2024 nov. 03 ]
    • Vancouver

      Kinouchi O, Holanda A de J, Roque AC, Garcia RWD, Zambianchi P. Copy-mutate processes for growth of bipartite networks: an application to cultural evolution. Book of Abstracts. 2007 ;[citado 2024 nov. 03 ]
  • Source: Resumos. Conference titles: Encontro Nacional de Física da Matéria Condensada. Unidades: FFCLRP, FMRP

    Assunto: FÍSICA DA MATÉRIA CONDENSADA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HOLANDA, Adriano de Jesus et al. Statistical physics of culinary: bipartite scale free networks of recipes and ingredients. 2006, Anais.. São Lourenço: Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2006. . Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Holanda, A. de J., Zambianchi, P., Garcia, R. W. D., Roque, A. C., & Kinouchi, O. (2006). Statistical physics of culinary: bipartite scale free networks of recipes and ingredients. In Resumos. São Lourenço: Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Holanda A de J, Zambianchi P, Garcia RWD, Roque AC, Kinouchi O. Statistical physics of culinary: bipartite scale free networks of recipes and ingredients. Resumos. 2006 ;[citado 2024 nov. 03 ]
    • Vancouver

      Holanda A de J, Zambianchi P, Garcia RWD, Roque AC, Kinouchi O. Statistical physics of culinary: bipartite scale free networks of recipes and ingredients. Resumos. 2006 ;[citado 2024 nov. 03 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024