Filtros : "Passos, Tathiane Ferroni" Limpar

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  • Source: Food Research International. Unidade: IQSC

    Subjects: BIOFILMES, BACTÉRIAS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      PASSOS, Tathiane Ferroni e NITSCHKE, Marcia. The combined effect of pH and NaCl on the susceptibility of Listeria monocytogenes to rhamnolipids. Food Research International, v. 192, p. 114744, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114744. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Passos, T. F., & Nitschke, M. (2024). The combined effect of pH and NaCl on the susceptibility of Listeria monocytogenes to rhamnolipids. Food Research International, 192, 114744. doi:10.1016/j.foodres.2024.114744
    • NLM

      Passos TF, Nitschke M. The combined effect of pH and NaCl on the susceptibility of Listeria monocytogenes to rhamnolipids [Internet]. Food Research International. 2024 ;192 114744.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114744
    • Vancouver

      Passos TF, Nitschke M. The combined effect of pH and NaCl on the susceptibility of Listeria monocytogenes to rhamnolipids [Internet]. Food Research International. 2024 ;192 114744.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114744
  • Source: Microorganisms. Unidade: IQSC

    Subjects: BIOFILMES, LISTERIA, SACAROSE

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PASSOS, Tathiane Ferroni e NITSCHKE, Marcia. The pH and sucrose influence rhamnolipid action toward planktonic and biofilms of Listeria monocytogenes. Microorganisms, v. 12, p. 2078, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/ microorganisms12102078. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Passos, T. F., & Nitschke, M. (2024). The pH and sucrose influence rhamnolipid action toward planktonic and biofilms of Listeria monocytogenes. Microorganisms, 12, 2078. doi:10.3390/ microorganisms12102078
    • NLM

      Passos TF, Nitschke M. The pH and sucrose influence rhamnolipid action toward planktonic and biofilms of Listeria monocytogenes [Internet]. Microorganisms. 2024 ;12 2078.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ microorganisms12102078
    • Vancouver

      Passos TF, Nitschke M. The pH and sucrose influence rhamnolipid action toward planktonic and biofilms of Listeria monocytogenes [Internet]. Microorganisms. 2024 ;12 2078.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ microorganisms12102078
  • Source: Foods. Unidade: IQSC

    Subjects: ALIMENTOS, CALOR, BACTÉRIAS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LENAERTS, Lowieze et al. Hurdle Technology Approach to Control Listeria monocytogenes Using Rhamnolipid Biosurfactant. Foods, v. 12, p. 570, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods12030570. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Lenaerts, L., Passos, T. F., Gayán, E., Michiels, C. W., & Nitschke, M. (2023). Hurdle Technology Approach to Control Listeria monocytogenes Using Rhamnolipid Biosurfactant. Foods, 12, 570. doi:10.3390/foods12030570
    • NLM

      Lenaerts L, Passos TF, Gayán E, Michiels CW, Nitschke M. Hurdle Technology Approach to Control Listeria monocytogenes Using Rhamnolipid Biosurfactant [Internet]. Foods. 2023 ;12 570.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods12030570
    • Vancouver

      Lenaerts L, Passos TF, Gayán E, Michiels CW, Nitschke M. Hurdle Technology Approach to Control Listeria monocytogenes Using Rhamnolipid Biosurfactant [Internet]. Foods. 2023 ;12 570.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods12030570
  • Source: Biosurfactants: Research and Development. Unidades: IQSC, BIOENGENHARIA

    Subjects: QUÍMICA VERDE, ADITIVOS ALIMENTARES, SURFACTANTES

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PASSOS, Tathiane Ferroni e BERTUSO, Paula de Camargo e NITSCHKE, Marcia. Biosurfactants as food additives: new trends and applications. Biosurfactants: Research and Development. Tradução . Amsterdam: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2023. p. 334 . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-91697-4.00005-3. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Passos, T. F., Bertuso, P. de C., & Nitschke, M. (2023). Biosurfactants as food additives: new trends and applications. In Biosurfactants: Research and Development (p. 334 ). Amsterdam: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/B978-0-323-91697-4.00005-3
    • NLM

      Passos TF, Bertuso P de C, Nitschke M. Biosurfactants as food additives: new trends and applications [Internet]. In: Biosurfactants: Research and Development. Amsterdam: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo; 2023. p. 334 .[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-91697-4.00005-3
    • Vancouver

      Passos TF, Bertuso P de C, Nitschke M. Biosurfactants as food additives: new trends and applications [Internet]. In: Biosurfactants: Research and Development. Amsterdam: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo; 2023. p. 334 .[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-91697-4.00005-3
  • Unidade: IQSC

    Assunto: QUÍMICA ORGÂNICA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PASSOS, Tathiane Ferroni. Efeito de pH e solutos na atividade antimicrobiana de ramnolipídeos frente a bactérias de importância alimentar. 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75133/tde-20062023-095827/. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Passos, T. F. (2023). Efeito de pH e solutos na atividade antimicrobiana de ramnolipídeos frente a bactérias de importância alimentar (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75133/tde-20062023-095827/
    • NLM

      Passos TF. Efeito de pH e solutos na atividade antimicrobiana de ramnolipídeos frente a bactérias de importância alimentar [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75133/tde-20062023-095827/
    • Vancouver

      Passos TF. Efeito de pH e solutos na atividade antimicrobiana de ramnolipídeos frente a bactérias de importância alimentar [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75133/tde-20062023-095827/

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