An alternative approach for improving freshness indices for Loligo plei (2012)
Conference titles: Aqua. Unidade: FZEASubjects: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS PELO FRIO, PESCADO, LULA
ABNT
LAPA-GUIMARÃES, Judite das Graças e FELÍCIO, Pedro Eduardo de e CONTRERAS-GUZMÁN, Emílio S. An alternative approach for improving freshness indices for Loligo plei. 2012, Anais.. Prague, Czech Republic: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2012. . Acesso em: 06 out. 2024.APA
Lapa-Guimarães, J. das G., Felício, P. E. de, & Contreras-Guzmán, E. S. (2012). An alternative approach for improving freshness indices for Loligo plei. In . Prague, Czech Republic: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Lapa-Guimarães J das G, Felício PE de, Contreras-Guzmán ES. An alternative approach for improving freshness indices for Loligo plei. 2012 ;[citado 2024 out. 06 ]Vancouver
Lapa-Guimarães J das G, Felício PE de, Contreras-Guzmán ES. An alternative approach for improving freshness indices for Loligo plei. 2012 ;[citado 2024 out. 06 ]