Filtros : "Iaria, Sebastião Timo" Removidos: "MANTEIGA" "Português" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Anais. Conference titles: International Symposium on Microbial Ecology. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RISTORI, Christiane Asturiano e IARIA, Sebastião Timo e GUTIERREZ RIVERA, Irma Nelly. Bacteriological risk assessment assiciated to Oysters (Crassostrea brasiliana) collected from Ariri Channel, S. Paulo-Brazil. 2001, Anais.. Amsterdã: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo, 2001. . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Ristori, C. A., Iaria, S. T., & Gutierrez Rivera, I. N. (2001). Bacteriological risk assessment assiciated to Oysters (Crassostrea brasiliana) collected from Ariri Channel, S. Paulo-Brazil. In Anais. Amsterdã: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Ristori CA, Iaria ST, Gutierrez Rivera IN. Bacteriological risk assessment assiciated to Oysters (Crassostrea brasiliana) collected from Ariri Channel, S. Paulo-Brazil. Anais. 2001 ;[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Ristori CA, Iaria ST, Gutierrez Rivera IN. Bacteriological risk assessment assiciated to Oysters (Crassostrea brasiliana) collected from Ariri Channel, S. Paulo-Brazil. Anais. 2001 ;[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Revista de Microbiologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PEDROSO, Debora Midori Myaki et al. Critical control points for meat balls and kibbe preparation in hospital kitchen. Revista de Microbiologia, v. 30, n. 347-356, 1999Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0001-37141999000400010. Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Pedroso, D. M. M., Iaria, S. T., Gamba, R. de C., Heidtmann, S., & Rall, V. L. M. (1999). Critical control points for meat balls and kibbe preparation in hospital kitchen. Revista de Microbiologia, 30( 347-356). doi:10.1590/s0001-37141999000400010
    • NLM

      Pedroso DMM, Iaria ST, Gamba R de C, Heidtmann S, Rall VLM. Critical control points for meat balls and kibbe preparation in hospital kitchen [Internet]. Revista de Microbiologia. 1999 ;30( 347-356):[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0001-37141999000400010
    • Vancouver

      Pedroso DMM, Iaria ST, Gamba R de C, Heidtmann S, Rall VLM. Critical control points for meat balls and kibbe preparation in hospital kitchen [Internet]. Revista de Microbiologia. 1999 ;30( 347-356):[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0001-37141999000400010
  • Source: Journal of Food Protection. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NASCIMENTO, D R et al. Survival of vibrio cholerae 01 strains in shrimp subjected to freezing and boiling. Journal of Food Protection, v. 61, n. 10, p. 1317-1320, 1998Tradução . . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Nascimento, D. R., Vieira, R. H. S. F., Almeida, H. B., Patel, T. R., & Iaria, S. T. (1998). Survival of vibrio cholerae 01 strains in shrimp subjected to freezing and boiling. Journal of Food Protection, 61( 10), 1317-1320.
    • NLM

      Nascimento DR, Vieira RHSF, Almeida HB, Patel TR, Iaria ST. Survival of vibrio cholerae 01 strains in shrimp subjected to freezing and boiling. Journal of Food Protection. 1998 ; 61( 10): 1317-1320.[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Nascimento DR, Vieira RHSF, Almeida HB, Patel TR, Iaria ST. Survival of vibrio cholerae 01 strains in shrimp subjected to freezing and boiling. Journal of Food Protection. 1998 ; 61( 10): 1317-1320.[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Journal of Food Protection. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DELAZARI, I et al. Removal of Escherichia coli O157:H7 from surface tissues of beef carcasses inoculated with wet and dry manure. Journal of Food Protection, v. 61, n. 10, p. 1265-1268, 1998Tradução . . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Delazari, I., Iaria, S. T., Riemann, H. P., Cliver, D. O., & Jothikumar, N. (1998). Removal of Escherichia coli O157:H7 from surface tissues of beef carcasses inoculated with wet and dry manure. Journal of Food Protection, 61( 10), 1265-1268.
    • NLM

      Delazari I, Iaria ST, Riemann HP, Cliver DO, Jothikumar N. Removal of Escherichia coli O157:H7 from surface tissues of beef carcasses inoculated with wet and dry manure. Journal of Food Protection. 1998 ; 61( 10): 1265-1268.[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Delazari I, Iaria ST, Riemann HP, Cliver DO, Jothikumar N. Removal of Escherichia coli O157:H7 from surface tissues of beef carcasses inoculated with wet and dry manure. Journal of Food Protection. 1998 ; 61( 10): 1265-1268.[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Journal of Food Protection. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DELAZARI, I et al. Decontaminating beef for Escherichia coli O157:H7. Journal of Food Protection, v. 61, n. 10, p. 547-550, 1998Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4315/0362-028x-61.5.547. Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Delazari, I., Iaria, S. T., Riemann, H. P., Cliver, D. O., & Mori, T. (1998). Decontaminating beef for Escherichia coli O157:H7. Journal of Food Protection, 61( 10), 547-550. doi:10.4315/0362-028x-61.5.547
    • NLM

      Delazari I, Iaria ST, Riemann HP, Cliver DO, Mori T. Decontaminating beef for Escherichia coli O157:H7 [Internet]. Journal of Food Protection. 1998 ; 61( 10): 547-550.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.4315/0362-028x-61.5.547
    • Vancouver

      Delazari I, Iaria ST, Riemann HP, Cliver DO, Mori T. Decontaminating beef for Escherichia coli O157:H7 [Internet]. Journal of Food Protection. 1998 ; 61( 10): 547-550.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.4315/0362-028x-61.5.547
  • Source: Revista de Microbiologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PEDROSO, D M M et al. Virulence factors in motile Aeromonas spp isolated from vegetables. Revista de Microbiologia, v. 28, p. 49-54, 1997Tradução . . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Pedroso, D. M. M., Iaria, S. T., Cerqueira-Campos, M. L., Heidtmann, S., Rall, V. L. M., Pimenta, F., & Saad, S. M. I. (1997). Virulence factors in motile Aeromonas spp isolated from vegetables. Revista de Microbiologia, 28, 49-54.
    • NLM

      Pedroso DMM, Iaria ST, Cerqueira-Campos ML, Heidtmann S, Rall VLM, Pimenta F, Saad SMI. Virulence factors in motile Aeromonas spp isolated from vegetables. Revista de Microbiologia. 1997 ; 28 49-54.[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Pedroso DMM, Iaria ST, Cerqueira-Campos ML, Heidtmann S, Rall VLM, Pimenta F, Saad SMI. Virulence factors in motile Aeromonas spp isolated from vegetables. Revista de Microbiologia. 1997 ; 28 49-54.[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Libro de Resumenes. Conference titles: Congreso Latinoamericano de Microbiologia e Higiene de los Alimentos. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTAELLA, S R R et al. Aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos criticos de control (haccp) para quantizar la calidad microbiologica de mamaderas preparadas en setiles hospitalares. 1996, Anais.. Lima: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo, 1996. . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Santaella, S. R. R., Iaria, S. T., Furlanetto, S. M. P., & Gamba, R. C. (1996). Aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos criticos de control (haccp) para quantizar la calidad microbiologica de mamaderas preparadas en setiles hospitalares. In Libro de Resumenes. Lima: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Santaella SRR, Iaria ST, Furlanetto SMP, Gamba RC. Aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos criticos de control (haccp) para quantizar la calidad microbiologica de mamaderas preparadas en setiles hospitalares. Libro de Resumenes. 1996 ;[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Santaella SRR, Iaria ST, Furlanetto SMP, Gamba RC. Aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos criticos de control (haccp) para quantizar la calidad microbiologica de mamaderas preparadas en setiles hospitalares. Libro de Resumenes. 1996 ;[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Revista de Microbiologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SAAD, Susana Marta Isay e IARIA, Sebastião Timo e FURLANETTO, S M P. Motile aeromonas spp. In retail vegetables from sao paulo, brazil. Revista de Microbiologia, v. 26, n. 1 , p. 22-7, 1995Tradução . . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Saad, S. M. I., Iaria, S. T., & Furlanetto, S. M. P. (1995). Motile aeromonas spp. In retail vegetables from sao paulo, brazil. Revista de Microbiologia, 26( 1 ), 22-7.
    • NLM

      Saad SMI, Iaria ST, Furlanetto SMP. Motile aeromonas spp. In retail vegetables from sao paulo, brazil. Revista de Microbiologia. 1995 ;26( 1 ): 22-7.[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Saad SMI, Iaria ST, Furlanetto SMP. Motile aeromonas spp. In retail vegetables from sao paulo, brazil. Revista de Microbiologia. 1995 ;26( 1 ): 22-7.[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Abstracts. Conference titles: International Symposium on Microbial Ecology. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PEDROSO, D M M et al. Microbiological quality of oyster retailed in sao paulo - brazil. 1995, Anais.. Santos: Icme/Sbm, 1995. . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Pedroso, D. M. M., Veronezi, S. C., Mores, V. L., Heidtmann, S., Gamba, R., & Iaria, S. T. (1995). Microbiological quality of oyster retailed in sao paulo - brazil. In Abstracts. Santos: Icme/Sbm.
    • NLM

      Pedroso DMM, Veronezi SC, Mores VL, Heidtmann S, Gamba R, Iaria ST. Microbiological quality of oyster retailed in sao paulo - brazil. Abstracts. 1995 ;[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Pedroso DMM, Veronezi SC, Mores VL, Heidtmann S, Gamba R, Iaria ST. Microbiological quality of oyster retailed in sao paulo - brazil. Abstracts. 1995 ;[citado 2024 out. 05 ]
  • Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINS, Maria Therezinha et al. Water quality control (brazil / chile) ii, idrc (centre file 90-0100-01), brazil, 1994: final report. . Sao Paulo: Icb-Usp. . Acesso em: 05 out. 2024. , 1994
    • APA

      Martins, M. T., Iaria, S. T., Pellizari, V. H., & Gutierrez Rivera, I. N. (1994). Water quality control (brazil / chile) ii, idrc (centre file 90-0100-01), brazil, 1994: final report. Sao Paulo: Icb-Usp.
    • NLM

      Martins MT, Iaria ST, Pellizari VH, Gutierrez Rivera IN. Water quality control (brazil / chile) ii, idrc (centre file 90-0100-01), brazil, 1994: final report. 1994 ;[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Martins MT, Iaria ST, Pellizari VH, Gutierrez Rivera IN. Water quality control (brazil / chile) ii, idrc (centre file 90-0100-01), brazil, 1994: final report. 1994 ;[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Journal of Food Protection. Unidades: ICB, FCF

    Subjects: ALIMENTOS (MICROBIOLOGIA), INDÚSTRIA DE LATICÍNIOS, MICROBIOLOGIA INDUSTRIAL

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANDGRAF, Mariza e IARIA, Sebastião Timo e FALCAO, D P. Improved enrichment procedure for the isolation of yersinia enterocolitica and related species from milk. Journal of Food Protection, v. 56, n. 5 , p. 447-50, 1993Tradução . . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Landgraf, M., Iaria, S. T., & Falcao, D. P. (1993). Improved enrichment procedure for the isolation of yersinia enterocolitica and related species from milk. Journal of Food Protection, 56( 5 ), 447-50.
    • NLM

      Landgraf M, Iaria ST, Falcao DP. Improved enrichment procedure for the isolation of yersinia enterocolitica and related species from milk. Journal of Food Protection. 1993 ;56( 5 ): 447-50.[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Landgraf M, Iaria ST, Falcao DP. Improved enrichment procedure for the isolation of yersinia enterocolitica and related species from milk. Journal of Food Protection. 1993 ;56( 5 ): 447-50.[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Revista de Microbiologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIEIRA, R H S F e IARIA, Sebastião Timo. Vibrio parahaemolyticus in lobster panulirus laevicauda (latreille). Revista de Microbiologia, v. 24, n. 1 , p. 16-21, 1993Tradução . . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Vieira, R. H. S. F., & Iaria, S. T. (1993). Vibrio parahaemolyticus in lobster panulirus laevicauda (latreille). Revista de Microbiologia, 24( 1 ), 16-21.
    • NLM

      Vieira RHSF, Iaria ST. Vibrio parahaemolyticus in lobster panulirus laevicauda (latreille). Revista de Microbiologia. 1993 ;24( 1 ): 16-21.[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Vieira RHSF, Iaria ST. Vibrio parahaemolyticus in lobster panulirus laevicauda (latreille). Revista de Microbiologia. 1993 ;24( 1 ): 16-21.[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Revista de Microbiologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AMARAL, L A e NADER FILHO, A e IARIA, Sebastião Timo. Variacao das caracteristicas fisico-quimicas e microbiologicas das salmouras durante sua utilizacao na salga de queijos tipo minas frescal. Revista de Microbiologia, v. 22, n. 2 , p. 136-40, 1991Tradução . . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Amaral, L. A., Nader Filho, A., & Iaria, S. T. (1991). Variacao das caracteristicas fisico-quimicas e microbiologicas das salmouras durante sua utilizacao na salga de queijos tipo minas frescal. Revista de Microbiologia, 22( 2 ), 136-40.
    • NLM

      Amaral LA, Nader Filho A, Iaria ST. Variacao das caracteristicas fisico-quimicas e microbiologicas das salmouras durante sua utilizacao na salga de queijos tipo minas frescal. Revista de Microbiologia. 1991 ;22( 2 ): 136-40.[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Amaral LA, Nader Filho A, Iaria ST. Variacao das caracteristicas fisico-quimicas e microbiologicas das salmouras durante sua utilizacao na salga de queijos tipo minas frescal. Revista de Microbiologia. 1991 ;22( 2 ): 136-40.[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Revista de Microbiologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FURLANETTO, S M P et al. Efficacy of direct plating and selective enrichment media for detecting campylobacter jejuni in fresh eviscerated whole market chickens - sao paulo - brazil. Revista de Microbiologia, v. 22, n. 4 , p. 303-7, 1991Tradução . . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Furlanetto, S. M. P., Nascimento, D., Cerqueira-Campos, M. L., & Iaria, S. T. (1991). Efficacy of direct plating and selective enrichment media for detecting campylobacter jejuni in fresh eviscerated whole market chickens - sao paulo - brazil. Revista de Microbiologia, 22( 4 ), 303-7.
    • NLM

      Furlanetto SMP, Nascimento D, Cerqueira-Campos ML, Iaria ST. Efficacy of direct plating and selective enrichment media for detecting campylobacter jejuni in fresh eviscerated whole market chickens - sao paulo - brazil. Revista de Microbiologia. 1991 ;22( 4 ): 303-7.[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Furlanetto SMP, Nascimento D, Cerqueira-Campos ML, Iaria ST. Efficacy of direct plating and selective enrichment media for detecting campylobacter jejuni in fresh eviscerated whole market chickens - sao paulo - brazil. Revista de Microbiologia. 1991 ;22( 4 ): 303-7.[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Revista de Microbiologia. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SERAFINI, A B et al. Detection of listeria innocua from canned food (ham pate) purchased in a supermarket of goiania, brazil. Revista de Microbiologia. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 out. 2024. , 1991
    • APA

      Serafini, A. B., Nunes, I. A., Mesquita, A. J., & Iaria, S. T. (1991). Detection of listeria innocua from canned food (ham pate) purchased in a supermarket of goiania, brazil. Revista de Microbiologia. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Serafini AB, Nunes IA, Mesquita AJ, Iaria ST. Detection of listeria innocua from canned food (ham pate) purchased in a supermarket of goiania, brazil. Revista de Microbiologia. 1991 ;22( 3 supl.1): 305.[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Serafini AB, Nunes IA, Mesquita AJ, Iaria ST. Detection of listeria innocua from canned food (ham pate) purchased in a supermarket of goiania, brazil. Revista de Microbiologia. 1991 ;22( 3 supl.1): 305.[citado 2024 out. 05 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024