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ABNT
SOUSA, Lucas Silva de et al. A quaternary amine cryogel column for chromatographic capture of L-asparaginase. Process Biochemistry, v. 127, p. 92-98, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2023.01.016. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Sousa, L. S. de, Chaves, F. da S., Ferraro, R. B., Pessoa Junior, A., & Minim, L. A. (2023). A quaternary amine cryogel column for chromatographic capture of L-asparaginase. Process Biochemistry, 127, 92-98. doi:10.1016/j.procbio.2023.01.016
NLM
Sousa LS de, Chaves F da S, Ferraro RB, Pessoa Junior A, Minim LA. A quaternary amine cryogel column for chromatographic capture of L-asparaginase [Internet]. Process Biochemistry. 2023 ; 127 92-98.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2023.01.016
Vancouver
Sousa LS de, Chaves F da S, Ferraro RB, Pessoa Junior A, Minim LA. A quaternary amine cryogel column for chromatographic capture of L-asparaginase [Internet]. Process Biochemistry. 2023 ; 127 92-98.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2023.01.016
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ABNT
PERAZOLLI, Leinig Antonio et al. Como a ciência explica a embriaguez e a ressaca [Depoimento a Evanildo da Silveira]. BBC News. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://www.bbc.com/portuguese/geral-59836653#:~:text=Depois%20de%20absorvido%20pelo%20est%C3%B4mago,bem%2Destar%22%2C%20diz. Acesso em: 02 out. 2024. , 2021
APA
Perazolli, L. A., Riehl, C. A. da S., Defferrari, D., Yonamine, M., Marson, G. A., Negrão, A. B., & Jesus, J. R. de. (2021). Como a ciência explica a embriaguez e a ressaca [Depoimento a Evanildo da Silveira]. BBC News. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.bbc.com/portuguese/geral-59836653#:~:text=Depois%20de%20absorvido%20pelo%20est%C3%B4mago,bem%2Destar%22%2C%20diz
NLM
Perazolli LA, Riehl CA da S, Defferrari D, Yonamine M, Marson GA, Negrão AB, Jesus JR de. Como a ciência explica a embriaguez e a ressaca [Depoimento a Evanildo da Silveira] [Internet]. BBC News. 2021 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.bbc.com/portuguese/geral-59836653#:~:text=Depois%20de%20absorvido%20pelo%20est%C3%B4mago,bem%2Destar%22%2C%20diz
Vancouver
Perazolli LA, Riehl CA da S, Defferrari D, Yonamine M, Marson GA, Negrão AB, Jesus JR de. Como a ciência explica a embriaguez e a ressaca [Depoimento a Evanildo da Silveira] [Internet]. BBC News. 2021 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.bbc.com/portuguese/geral-59836653#:~:text=Depois%20de%20absorvido%20pelo%20est%C3%B4mago,bem%2Destar%22%2C%20diz
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ABNT
CARNEIRO, Deisy G et al. Salmonella enterica optimizes metabolism after addition of acyl-homoserine lactone under anaerobic conditions. Frontiers in Microbiology, v. 11, p. 1-12 art. 1459, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fmicb.2020.01459. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Carneiro, D. G., Almeida, F. A., Aguilar, A. P., Vieira, N. M., Pinto, U. M., Mendes, T. A. O., & Vanetti, M. C. D. (2020). Salmonella enterica optimizes metabolism after addition of acyl-homoserine lactone under anaerobic conditions. Frontiers in Microbiology, 11, 1-12 art. 1459. doi:10.3389/fmicb.2020.01459
NLM
Carneiro DG, Almeida FA, Aguilar AP, Vieira NM, Pinto UM, Mendes TAO, Vanetti MCD. Salmonella enterica optimizes metabolism after addition of acyl-homoserine lactone under anaerobic conditions [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2020 ; 11 1-12 art. 1459.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2020.01459
Vancouver
Carneiro DG, Almeida FA, Aguilar AP, Vieira NM, Pinto UM, Mendes TAO, Vanetti MCD. Salmonella enterica optimizes metabolism after addition of acyl-homoserine lactone under anaerobic conditions [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2020 ; 11 1-12 art. 1459.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2020.01459
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VANETTI, Maria Cristina Dantas et al. Autoinducer-1 quorum sensing communication mechanism in Gram-negative bacteria. Trends in quorum sensing and quorum quenching: new perspectives and applications. Tradução . New York: CRC Press, 2020. . . Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Vanetti, M. C. D., Carneiro, D. G., Almeida, F. A. de, Vargas, E. L. G., Lima, E. M. F., & Pinto, U. M. (2020). Autoinducer-1 quorum sensing communication mechanism in Gram-negative bacteria. In Trends in quorum sensing and quorum quenching: new perspectives and applications. New York: CRC Press.
NLM
Vanetti MCD, Carneiro DG, Almeida FA de, Vargas ELG, Lima EMF, Pinto UM. Autoinducer-1 quorum sensing communication mechanism in Gram-negative bacteria. In: Trends in quorum sensing and quorum quenching: new perspectives and applications. New York: CRC Press; 2020. [citado 2024 out. 02 ]
Vancouver
Vanetti MCD, Carneiro DG, Almeida FA de, Vargas ELG, Lima EMF, Pinto UM. Autoinducer-1 quorum sensing communication mechanism in Gram-negative bacteria. In: Trends in quorum sensing and quorum quenching: new perspectives and applications. New York: CRC Press; 2020. [citado 2024 out. 02 ]
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ABNT
RODRIGUES, Adeline Conceição et al. Phenolic extract of Eugenia uniflora L. and furanone reduce biofilm formation by Serratia liquefaciens and increase its susceptibility to antimicrobials. Biofouling, v. 36, n. 9. p. 1031-1048, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/08927014.2020.1844881. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Rodrigues, A. C., Almeida, F. A. de, André, C., Vanetti, M. C. D., Pinto, U. M., Hassimotto, N. M. A., et al. (2020). Phenolic extract of Eugenia uniflora L. and furanone reduce biofilm formation by Serratia liquefaciens and increase its susceptibility to antimicrobials. Biofouling, 36( 9. p. 1031-1048). doi:10.1080/08927014.2020.1844881
NLM
Rodrigues AC, Almeida FA de, André C, Vanetti MCD, Pinto UM, Hassimotto NMA, Vieira ENR, Andrade NJ de. Phenolic extract of Eugenia uniflora L. and furanone reduce biofilm formation by Serratia liquefaciens and increase its susceptibility to antimicrobials [Internet]. Biofouling. 2020 ; 36( 9. p. 1031-1048):[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/08927014.2020.1844881
Vancouver
Rodrigues AC, Almeida FA de, André C, Vanetti MCD, Pinto UM, Hassimotto NMA, Vieira ENR, Andrade NJ de. Phenolic extract of Eugenia uniflora L. and furanone reduce biofilm formation by Serratia liquefaciens and increase its susceptibility to antimicrobials [Internet]. Biofouling. 2020 ; 36( 9. p. 1031-1048):[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/08927014.2020.1844881
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CAMARGO, Anderson Carlos et al. Microbiological testing for the proper assessment of the hygiene status of beef carcasses. Microorganisms, v. 7, n. 3, p. 1-11 art. 86, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/microorganisms7030086. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Camargo, A. C., Cossi, M. V. C., Silva, W. P. da, Bersot, L. dos S., Landgraf, M., Baranyi, J., et al. (2019). Microbiological testing for the proper assessment of the hygiene status of beef carcasses. Microorganisms, 7( 3), 1-11 art. 86. doi:10.3390/microorganisms7030086
NLM
Camargo AC, Cossi MVC, Silva WP da, Bersot L dos S, Landgraf M, Baranyi J, Franco BDG de M, Augusto NL. Microbiological testing for the proper assessment of the hygiene status of beef carcasses [Internet]. Microorganisms. 2019 ; 7( 3): 1-11 art. 86.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms7030086
Vancouver
Camargo AC, Cossi MVC, Silva WP da, Bersot L dos S, Landgraf M, Baranyi J, Franco BDG de M, Augusto NL. Microbiological testing for the proper assessment of the hygiene status of beef carcasses [Internet]. Microorganisms. 2019 ; 7( 3): 1-11 art. 86.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms7030086
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ABNT
SAMPAIO, Fábio Coelho et al. Cheese whey permeate fermentation by Kluyveromyces lactis: a combined approach to wastewater treatment and bioethanol production. Environmental Technology, v. 41, n. 24, p. 3210-3218, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/09593330.2019.1604813. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Sampaio, F. C., Faria, J. T. de, Silva, M. F. da, Oliveira, R. P. de S., & Converti, A. (2019). Cheese whey permeate fermentation by Kluyveromyces lactis: a combined approach to wastewater treatment and bioethanol production. Environmental Technology, 41( 24), 3210-3218. doi:10.1080/09593330.2019.1604813
NLM
Sampaio FC, Faria JT de, Silva MF da, Oliveira RP de S, Converti A. Cheese whey permeate fermentation by Kluyveromyces lactis: a combined approach to wastewater treatment and bioethanol production [Internet]. Environmental Technology. 2019 ; 41( 24): 3210-3218.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/09593330.2019.1604813
Vancouver
Sampaio FC, Faria JT de, Silva MF da, Oliveira RP de S, Converti A. Cheese whey permeate fermentation by Kluyveromyces lactis: a combined approach to wastewater treatment and bioethanol production [Internet]. Environmental Technology. 2019 ; 41( 24): 3210-3218.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/09593330.2019.1604813
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ABNT
FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo et al. Mulheres fazem ciência, mas ainda estão longe do topo. Tradução . Jornal da USP, São Paulo, 2019. , p. 1-15Disponível em: https://jornal.usp.br/universidade/mulheres-fazem-ciencia-mas-ainda-estao-longe-do-topo/. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Franco, B. D. G. de M., Carvalho, A. C. S. R. de, Guessi, M., Magalhães, G., & Verdi, M. C. Q. (2019). Mulheres fazem ciência, mas ainda estão longe do topo. Jornal da USP, p. 1-15. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://jornal.usp.br/universidade/mulheres-fazem-ciencia-mas-ainda-estao-longe-do-topo/
NLM
Franco BDG de M, Carvalho ACSR de, Guessi M, Magalhães G, Verdi MCQ. Mulheres fazem ciência, mas ainda estão longe do topo [Internet]. Jornal da USP. 2019 ; 1-15.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://jornal.usp.br/universidade/mulheres-fazem-ciencia-mas-ainda-estao-longe-do-topo/
Vancouver
Franco BDG de M, Carvalho ACSR de, Guessi M, Magalhães G, Verdi MCQ. Mulheres fazem ciência, mas ainda estão longe do topo [Internet]. Jornal da USP. 2019 ; 1-15.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://jornal.usp.br/universidade/mulheres-fazem-ciencia-mas-ainda-estao-longe-do-topo/
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ABNT
COZZOLINO, Silvia Maria Franciscato et al. Alimentos orgânicos são mais saudáveis?. Tradução . Conselho Regional de Química da 4ª Região/CRQ IV - Seção Especial da Química Viva, São Paulo, 2019. , v. jan./fe, n. 155, p. 1-2Disponível em: https://www.crq4.org.br/default.php?p=texto.php&c=quimica_viva__alimentos_organicos_sao_mais_saudave. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Cozzolino, S. M. F., Lopes, A. S., Meirelles, L. C., & Stringheta, P. C. (2019). Alimentos orgânicos são mais saudáveis? Conselho Regional de Química da 4ª Região/CRQ IV - Seção Especial da Química Viva, p. 1-2. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.crq4.org.br/default.php?p=texto.php&c=quimica_viva__alimentos_organicos_sao_mais_saudave
NLM
Cozzolino SMF, Lopes AS, Meirelles LC, Stringheta PC. Alimentos orgânicos são mais saudáveis? [Internet]. Conselho Regional de Química da 4ª Região/CRQ IV - Seção Especial da Química Viva. 2019 ; jan./fe( 155): 1-2.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.crq4.org.br/default.php?p=texto.php&c=quimica_viva__alimentos_organicos_sao_mais_saudave
Vancouver
Cozzolino SMF, Lopes AS, Meirelles LC, Stringheta PC. Alimentos orgânicos são mais saudáveis? [Internet]. Conselho Regional de Química da 4ª Região/CRQ IV - Seção Especial da Química Viva. 2019 ; jan./fe( 155): 1-2.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.crq4.org.br/default.php?p=texto.php&c=quimica_viva__alimentos_organicos_sao_mais_saudave
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ABNT
ALMEIDA, Felipe Alves de et al. N-dodecanoyl-homoserine lactone influences the levels of thiol and proteins related to oxidation-reduction process in Salmonella. PLOS ONE, v. 13, n. 10, p. 1-31 art. e0204673, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0204673. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Almeida, F. A. de, Carneiro, D. G., Mendes, T. A. de O., Barros, E., Pinto, U. M., Oliveira, L. L. de, & Vanetti, M. C. D. (2018). N-dodecanoyl-homoserine lactone influences the levels of thiol and proteins related to oxidation-reduction process in Salmonella. PLOS ONE, 13( 10), 1-31 art. e0204673. doi:10.1371/journal.pone.0204673
NLM
Almeida FA de, Carneiro DG, Mendes TA de O, Barros E, Pinto UM, Oliveira LL de, Vanetti MCD. N-dodecanoyl-homoserine lactone influences the levels of thiol and proteins related to oxidation-reduction process in Salmonella [Internet]. PLOS ONE. 2018 ; 13( 10): 1-31 art. e0204673.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0204673
Vancouver
Almeida FA de, Carneiro DG, Mendes TA de O, Barros E, Pinto UM, Oliveira LL de, Vanetti MCD. N-dodecanoyl-homoserine lactone influences the levels of thiol and proteins related to oxidation-reduction process in Salmonella [Internet]. PLOS ONE. 2018 ; 13( 10): 1-31 art. e0204673.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0204673
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ABNT
ALMEIDA, Felipe Alves de et al. Acyl homoserine lactone‑based quorum sensing stimulates biofilm formation by Salmonella Enteritidis in anaerobic conditions. Archives of Microbiology, v. 199, p. 475-486, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00203-016-1313-6. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Almeida, F. A. de, Pimentel Filho, N. de J., Pinto, U. M., Mantovani, H. C., Oliveira, L. L. de, & Vanetti, M. C. D. (2017). Acyl homoserine lactone‑based quorum sensing stimulates biofilm formation by Salmonella Enteritidis in anaerobic conditions. Archives of Microbiology, 199, 475-486. doi:10.1007/s00203-016-1313-6
NLM
Almeida FA de, Pimentel Filho N de J, Pinto UM, Mantovani HC, Oliveira LL de, Vanetti MCD. Acyl homoserine lactone‑based quorum sensing stimulates biofilm formation by Salmonella Enteritidis in anaerobic conditions [Internet]. Archives of Microbiology. 2017 ; 199 475-486.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00203-016-1313-6
Vancouver
Almeida FA de, Pimentel Filho N de J, Pinto UM, Mantovani HC, Oliveira LL de, Vanetti MCD. Acyl homoserine lactone‑based quorum sensing stimulates biofilm formation by Salmonella Enteritidis in anaerobic conditions [Internet]. Archives of Microbiology. 2017 ; 199 475-486.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00203-016-1313-6
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ABNT
ALMEIDA, Felipe Alves de et al. Acyl homoserine lactone changes the abundance of proteins and the levels of organic acids associated with stationary phase in Salmonella Enteritidis. Microbial Pathogenesis, v. 102, p. 148-159, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.micpath.2016.11.027. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Almeida, F. A. de, Pimentel Filho, N. de J., Carrijo, L. C., Bento, C. B. P., Pereira, M. C. B., Pinto, U. M., et al. (2017). Acyl homoserine lactone changes the abundance of proteins and the levels of organic acids associated with stationary phase in Salmonella Enteritidis. Microbial Pathogenesis, 102, 148-159. doi:10.1016/j.micpath.2016.11.027
NLM
Almeida FA de, Pimentel Filho N de J, Carrijo LC, Bento CBP, Pereira MCB, Pinto UM, Oliveira LL de, Vanetti MCD. Acyl homoserine lactone changes the abundance of proteins and the levels of organic acids associated with stationary phase in Salmonella Enteritidis [Internet]. Microbial Pathogenesis. 2017 ; 102 148-159.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.micpath.2016.11.027
Vancouver
Almeida FA de, Pimentel Filho N de J, Carrijo LC, Bento CBP, Pereira MCB, Pinto UM, Oliveira LL de, Vanetti MCD. Acyl homoserine lactone changes the abundance of proteins and the levels of organic acids associated with stationary phase in Salmonella Enteritidis [Internet]. Microbial Pathogenesis. 2017 ; 102 148-159.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.micpath.2016.11.027
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALMEIDA, Felipe Alves de e PINTO, Uelinton Manoel e VANETTI, Maria Cristina Dantas. Novel insights from molecular docking of SdiA from Salmonella Enteritidis and Escherichia coli with quorum sensing and quorum quenching molecules. Microbial Pathogenesis, v. 99, p. 178-190, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.micpath.2016.08.024. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Almeida, F. A. de, Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2016). Novel insights from molecular docking of SdiA from Salmonella Enteritidis and Escherichia coli with quorum sensing and quorum quenching molecules. Microbial Pathogenesis, 99, 178-190. doi:10.1016/j.micpath.2016.08.024
NLM
Almeida FA de, Pinto UM, Vanetti MCD. Novel insights from molecular docking of SdiA from Salmonella Enteritidis and Escherichia coli with quorum sensing and quorum quenching molecules [Internet]. Microbial Pathogenesis. 2016 ; 99 178-190.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.micpath.2016.08.024
Vancouver
Almeida FA de, Pinto UM, Vanetti MCD. Novel insights from molecular docking of SdiA from Salmonella Enteritidis and Escherichia coli with quorum sensing and quorum quenching molecules [Internet]. Microbial Pathogenesis. 2016 ; 99 178-190.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.micpath.2016.08.024
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ABNT
ROSSI, Adriana dos Reis Ponce et al. Quorum sensing regulated phenotypes in Aeromonas hydrophila ATCC 7966 deficient in AHL production. Annals of Microbiology, v. 66, p. 1117-1126, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13213-016-1196-4. Acesso em: 02 out. 2024.
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Rossi, A. dos R. P., Pinto, U. M., Ribon, A. de O. B., Bazzolli, D. M. S., & Vanetti, M. C. D. (2016). Quorum sensing regulated phenotypes in Aeromonas hydrophila ATCC 7966 deficient in AHL production. Annals of Microbiology, 66, 1117-1126. doi:10.1007/s13213-016-1196-4
NLM
Rossi A dos RP, Pinto UM, Ribon A de OB, Bazzolli DMS, Vanetti MCD. Quorum sensing regulated phenotypes in Aeromonas hydrophila ATCC 7966 deficient in AHL production [Internet]. Annals of Microbiology. 2016 ; 66 1117-1126.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13213-016-1196-4
Vancouver
Rossi A dos RP, Pinto UM, Ribon A de OB, Bazzolli DMS, Vanetti MCD. Quorum sensing regulated phenotypes in Aeromonas hydrophila ATCC 7966 deficient in AHL production [Internet]. Annals of Microbiology. 2016 ; 66 1117-1126.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13213-016-1196-4
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ABNT
CAVICCHIOLI, Valeria Quintana et al. Genetic diversity and some aspects of antimicrobial activity of lactic acid bacteria isolated from goat milk. Applied Biochemistry and Biotechnology, v. 175, n. 6, p. 2806-2822, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12010-015-1511-8. Acesso em: 02 out. 2024.
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Cavicchioli, V. Q., Dornellas, W. dos S., Perin, L. M., Pieri, F. A., Franco, B. D. G. de M., Todorov, S. D., & Nero, L. A. (2015). Genetic diversity and some aspects of antimicrobial activity of lactic acid bacteria isolated from goat milk. Applied Biochemistry and Biotechnology, 175( 6), 2806-2822. doi:10.1007/s12010-015-1511-8
NLM
Cavicchioli VQ, Dornellas W dos S, Perin LM, Pieri FA, Franco BDG de M, Todorov SD, Nero LA. Genetic diversity and some aspects of antimicrobial activity of lactic acid bacteria isolated from goat milk [Internet]. Applied Biochemistry and Biotechnology. 2015 ; 175( 6): 2806-2822.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12010-015-1511-8
Vancouver
Cavicchioli VQ, Dornellas W dos S, Perin LM, Pieri FA, Franco BDG de M, Todorov SD, Nero LA. Genetic diversity and some aspects of antimicrobial activity of lactic acid bacteria isolated from goat milk [Internet]. Applied Biochemistry and Biotechnology. 2015 ; 175( 6): 2806-2822.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12010-015-1511-8
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ABNT
PERIN, Luana Martins et al. Virulence, antibiotic resistance and biogenic amines of bacteriocinogenic lactococci and enterococci isolated from goat milk. International Journal of Food Microbiology, v. 185, n. 18, p. 121-126, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2014.06.001. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Perin, L. M., Miranda, R. O., Todorov, S. D., Franco, B. D. G. de M., & Nero, L. A. (2014). Virulence, antibiotic resistance and biogenic amines of bacteriocinogenic lactococci and enterococci isolated from goat milk. International Journal of Food Microbiology, 185( 18), 121-126. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2014.06.001
NLM
Perin LM, Miranda RO, Todorov SD, Franco BDG de M, Nero LA. Virulence, antibiotic resistance and biogenic amines of bacteriocinogenic lactococci and enterococci isolated from goat milk [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2014 ; 185( 18): 121-126.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2014.06.001
Vancouver
Perin LM, Miranda RO, Todorov SD, Franco BDG de M, Nero LA. Virulence, antibiotic resistance and biogenic amines of bacteriocinogenic lactococci and enterococci isolated from goat milk [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2014 ; 185( 18): 121-126.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2014.06.001
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ABNT
GALVÃO, Newton Nascentes et al. PFGE characterisation and adhesion ability of Listeria monocytogenes isolates obtained from bovine carcasses and beef processing facilities. Meat Science, v. 92, n. 4, p. 635-643, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2012.06.011. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Galvão, N. N., Chiarini, E., Destro, M. T., Ferreira, M. de A., & Nero, L. A. (2012). PFGE characterisation and adhesion ability of Listeria monocytogenes isolates obtained from bovine carcasses and beef processing facilities. Meat Science, 92( 4), 635-643. doi:10.1016/j.meatsci.2012.06.011
NLM
Galvão NN, Chiarini E, Destro MT, Ferreira M de A, Nero LA. PFGE characterisation and adhesion ability of Listeria monocytogenes isolates obtained from bovine carcasses and beef processing facilities [Internet]. Meat Science. 2012 ; 92( 4): 635-643.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2012.06.011
Vancouver
Galvão NN, Chiarini E, Destro MT, Ferreira M de A, Nero LA. PFGE characterisation and adhesion ability of Listeria monocytogenes isolates obtained from bovine carcasses and beef processing facilities [Internet]. Meat Science. 2012 ; 92( 4): 635-643.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2012.06.011
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ABNT
MORAES, Paulo Mendonça et al. Bacteriocinogenic and virulence potential of Enterococcus isolates obtained from raw milk and cheese. Journal of Applied Microbiology, v. 113, n. 2, p. 318-328, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1365-2672.2012.05341.x. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Moraes, P. M., Perin, L. M., Todorov, S. D., Silva Júnior, A., Franco, B. D. G. de M., & Nero, L. A. (2012). Bacteriocinogenic and virulence potential of Enterococcus isolates obtained from raw milk and cheese. Journal of Applied Microbiology, 113( 2), 318-328. doi:10.1111/j.1365-2672.2012.05341.x
NLM
Moraes PM, Perin LM, Todorov SD, Silva Júnior A, Franco BDG de M, Nero LA. Bacteriocinogenic and virulence potential of Enterococcus isolates obtained from raw milk and cheese [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2012 ; 113( 2): 318-328.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2672.2012.05341.x
Vancouver
Moraes PM, Perin LM, Todorov SD, Silva Júnior A, Franco BDG de M, Nero LA. Bacteriocinogenic and virulence potential of Enterococcus isolates obtained from raw milk and cheese [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2012 ; 113( 2): 318-328.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2672.2012.05341.x
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ABNT
SARTORELLI, Patricia et al. In vitro trypanocidal evaluation of pinane derivatives from essential oils of ripe fruits from Schinus terebinthifolius Raddi (anacardiaceae). Química Nova, v. 35, n. 4, p. 743-747, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0100-40422012000400017. Acesso em: 02 out. 2024.
APA
Sartorelli, P., Santana, J. S., Guadagnin, R. C., Lago, J. H. G., Pinto, E. G., Tempone, A. G., et al. (2012). In vitro trypanocidal evaluation of pinane derivatives from essential oils of ripe fruits from Schinus terebinthifolius Raddi (anacardiaceae). Química Nova, 35( 4), 743-747. doi:10.1590/s0100-40422012000400017
NLM
Sartorelli P, Santana JS, Guadagnin RC, Lago JHG, Pinto EG, Tempone AG, Stefani HA, Soares MG, Silva AM da. In vitro trypanocidal evaluation of pinane derivatives from essential oils of ripe fruits from Schinus terebinthifolius Raddi (anacardiaceae) [Internet]. Química Nova. 2012 ; 35( 4): 743-747.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-40422012000400017
Vancouver
Sartorelli P, Santana JS, Guadagnin RC, Lago JHG, Pinto EG, Tempone AG, Stefani HA, Soares MG, Silva AM da. In vitro trypanocidal evaluation of pinane derivatives from essential oils of ripe fruits from Schinus terebinthifolius Raddi (anacardiaceae) [Internet]. Química Nova. 2012 ; 35( 4): 743-747.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-40422012000400017