Filtros : "MEL" Removido: "2022" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Environmental Science. Unidades: IQ, IB

    Subjects: DOCES, MEL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORGES, Bárbara Rani et al. More than just sweet: current insights into microplastics in honey products and a case study of Melipona quadrifasciata honey. Environmental Science, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1039/D4EM00262H. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Borges, B. R., Arena, M. V. N., Gomes, I. N., Lins, L. H. F. de C., Cestaro, L. de S. C., Pompêo, M., et al. (2024). More than just sweet: current insights into microplastics in honey products and a case study of Melipona quadrifasciata honey. Environmental Science. doi:10.1039/D4EM00262H
    • NLM

      Borges BR, Arena MVN, Gomes IN, Lins LHF de C, Cestaro L de SC, Pompêo M, Ando RA, Santos IA dos, Toppa RH, Martines MR, Queiroz LG. More than just sweet: current insights into microplastics in honey products and a case study of Melipona quadrifasciata honey [Internet]. Environmental Science. 2024 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1039/D4EM00262H
    • Vancouver

      Borges BR, Arena MVN, Gomes IN, Lins LHF de C, Cestaro L de SC, Pompêo M, Ando RA, Santos IA dos, Toppa RH, Martines MR, Queiroz LG. More than just sweet: current insights into microplastics in honey products and a case study of Melipona quadrifasciata honey [Internet]. Environmental Science. 2024 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1039/D4EM00262H
  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidade: ESALQ

    Subjects: AGENTES ANTIMICROBIANOS, BIOFILMES, MEL, MICROBIOLOGIA ORAL, STREPTOCOCCUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROMÁRIO-SILVA, Diego et al. Antimicrobial and antibiofilm activities of Brazilian organic honey against oral microorganisms. Brazilian Journal of Microbiology, p. 1-8, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s42770-024-01343-9. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Romário-Silva, D., Franchin, M., Alencar, S. M., Bueno-Silva, B., Sardi, J. de C. O., Silva, A. C. B. da, et al. (2024). Antimicrobial and antibiofilm activities of Brazilian organic honey against oral microorganisms. Brazilian Journal of Microbiology, 1-8. doi:10.1007/s42770-024-01343-9
    • NLM

      Romário-Silva D, Franchin M, Alencar SM, Bueno-Silva B, Sardi J de CO, Silva ACB da, Cruz-Vieira F, Silva PV da, Rosalen PL. Antimicrobial and antibiofilm activities of Brazilian organic honey against oral microorganisms [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2024 ; 1-8.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-024-01343-9
    • Vancouver

      Romário-Silva D, Franchin M, Alencar SM, Bueno-Silva B, Sardi J de CO, Silva ACB da, Cruz-Vieira F, Silva PV da, Rosalen PL. Antimicrobial and antibiofilm activities of Brazilian organic honey against oral microorganisms [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2024 ; 1-8.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-024-01343-9
  • Source: Canal YouTube USP São Carlos videocast. Unidade: IQSC

    Subjects: PESQUISA CIENTÍFICA, ABELHAS, MEL

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIEIRA, Eny Maria. Conheça a importância das abelhas [Depoimento a Cláudia Lieri]. Canal YouTube USP São Carlos videocast. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://www.youtube.com/watch?v=ABNgvWSzR7g&t=1745s. Acesso em: 02 out. 2024. , 2024
    • APA

      Vieira, E. M. (2024). Conheça a importância das abelhas [Depoimento a Cláudia Lieri]. Canal YouTube USP São Carlos videocast. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.youtube.com/watch?v=ABNgvWSzR7g&t=1745s
    • NLM

      Vieira EM. Conheça a importância das abelhas [Depoimento a Cláudia Lieri] [Internet]. Canal YouTube USP São Carlos videocast. 2024 ;19 fe2024[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.youtube.com/watch?v=ABNgvWSzR7g&t=1745s
    • Vancouver

      Vieira EM. Conheça a importância das abelhas [Depoimento a Cláudia Lieri] [Internet]. Canal YouTube USP São Carlos videocast. 2024 ;19 fe2024[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.youtube.com/watch?v=ABNgvWSzR7g&t=1745s
  • Unidade: FZEA

    Subjects: HIDROMEL, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, MEL, PROBIÓTICOS, SACCHAROMYCES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Handray Fernandes de et al. Growing conditions of Saccharomyces boulardii for the development of potentially probiotic mead: fermentation kinetics, viable cell counts and bioactive compounds. p. 1-11, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1177/10820132231162683. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Souza, H. F. de, Bessa, M. S., Gonçalves, V. D. di P., Santos, J. V. dos, Pinheiro, C., Chagas, E. G. L. das, et al. (2023). Growing conditions of Saccharomyces boulardii for the development of potentially probiotic mead: fermentation kinetics, viable cell counts and bioactive compounds, 1-11. doi:10.1177/10820132231162683
    • NLM

      Souza HF de, Bessa MS, Gonçalves VD di P, Santos JV dos, Pinheiro C, Chagas EGL das, Carvalho MV de, Brandi IV, Kamimura ES. Growing conditions of Saccharomyces boulardii for the development of potentially probiotic mead: fermentation kinetics, viable cell counts and bioactive compounds [Internet]. 2023 ; 1-11.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1177/10820132231162683
    • Vancouver

      Souza HF de, Bessa MS, Gonçalves VD di P, Santos JV dos, Pinheiro C, Chagas EGL das, Carvalho MV de, Brandi IV, Kamimura ES. Growing conditions of Saccharomyces boulardii for the development of potentially probiotic mead: fermentation kinetics, viable cell counts and bioactive compounds [Internet]. 2023 ; 1-11.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1177/10820132231162683
  • Source: Food Research International. Unidade: EP

    Assunto: MEL

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TONIAZZO, Taíse et al. Evaluation of physicochemical properties of honey powder using rice and pea proteins as carriers. Food Research International, v. 167, p. 1-8, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.112692. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Toniazzo, T., Collado-González, M., Tadini, C. C., & Mackie, A. R. (2023). Evaluation of physicochemical properties of honey powder using rice and pea proteins as carriers. Food Research International, 167, 1-8. doi:10.1016/j.foodres.2023.112692
    • NLM

      Toniazzo T, Collado-González M, Tadini CC, Mackie AR. Evaluation of physicochemical properties of honey powder using rice and pea proteins as carriers [Internet]. Food Research International. 2023 ;167 1-8.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.112692
    • Vancouver

      Toniazzo T, Collado-González M, Tadini CC, Mackie AR. Evaluation of physicochemical properties of honey powder using rice and pea proteins as carriers [Internet]. Food Research International. 2023 ;167 1-8.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.112692
  • Source: Biodiversidade e sistemas alimentares: a contribuição (in)visível das abelhas sem ferrão. Unidade: FSP

    Subjects: ABELHAS-SEM-FERRÃO, MEL, MEL, MEL, CULINÁRIA, MELIPONICULTURA, ABELHAS-SEM-FERRÃO, BIODIVERSIDADE, ALIMENTAÇÃO, MEIO AMBIENTE

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CORRÊA, Larissa Melina de Lázari Borges. Prática com abelhas sem ferrão. Biodiversidade e sistemas alimentares: a contribuição (in)visível das abelhas sem ferrão. Tradução . São Paulo: Faculdade de Saúde Pública, USP, 2023. . Disponível em: https://doi.org/10.11606/9786588304228. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Corrêa, L. M. de L. B. (2023). Prática com abelhas sem ferrão. In Biodiversidade e sistemas alimentares: a contribuição (in)visível das abelhas sem ferrão. São Paulo: Faculdade de Saúde Pública, USP. doi:10.11606/9786588304228
    • NLM

      Corrêa LM de LB. Prática com abelhas sem ferrão [Internet]. In: Biodiversidade e sistemas alimentares: a contribuição (in)visível das abelhas sem ferrão. São Paulo: Faculdade de Saúde Pública, USP; 2023. [citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.11606/9786588304228
    • Vancouver

      Corrêa LM de LB. Prática com abelhas sem ferrão [Internet]. In: Biodiversidade e sistemas alimentares: a contribuição (in)visível das abelhas sem ferrão. São Paulo: Faculdade de Saúde Pública, USP; 2023. [citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.11606/9786588304228
  • Source: Applied Sciences. Unidade: IQ

    Subjects: MEL, ADULTERAÇÃO DE ALIMENTOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GONÇALVES, Wellington Belarmino et al. Application of an electronic nose as a new technology for rapid detection of adulteration in honey. Applied Sciences, v. 13, p. 1-11 art. 4881, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/app13084881. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Gonçalves, W. B., Teixeira, W. S. R., Cervantes, E. P., Mioni, M. de S. R., Sampaio, A. N. da C. E., Martins, O. A., et al. (2023). Application of an electronic nose as a new technology for rapid detection of adulteration in honey. Applied Sciences, 13, 1-11 art. 4881. doi:10.3390/app13084881
    • NLM

      Gonçalves WB, Teixeira WSR, Cervantes EP, Mioni M de SR, Sampaio AN da CE, Martins OA, Gruber J, Pereira JG. Application of an electronic nose as a new technology for rapid detection of adulteration in honey [Internet]. Applied Sciences. 2023 ; 13 1-11 art. 4881.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.3390/app13084881
    • Vancouver

      Gonçalves WB, Teixeira WSR, Cervantes EP, Mioni M de SR, Sampaio AN da CE, Martins OA, Gruber J, Pereira JG. Application of an electronic nose as a new technology for rapid detection of adulteration in honey [Internet]. Applied Sciences. 2023 ; 13 1-11 art. 4881.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.3390/app13084881
  • Unidade: IQSC

    Subjects: MEL, PESTICIDAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GUINTHER, Lenita Pessôa Altoé. Análise de resíduo de pesticidas em amostras de mel da região de São Carlos-SP. 2021. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-11012022-111252/. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Guinther, L. P. A. (2021). Análise de resíduo de pesticidas em amostras de mel da região de São Carlos-SP (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-11012022-111252/
    • NLM

      Guinther LPA. Análise de resíduo de pesticidas em amostras de mel da região de São Carlos-SP [Internet]. 2021 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-11012022-111252/
    • Vancouver

      Guinther LPA. Análise de resíduo de pesticidas em amostras de mel da região de São Carlos-SP [Internet]. 2021 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-11012022-111252/
  • Source: Journal of Environmental Science and Health, Part B. Unidade: FMVZ

    Subjects: MEL, PÓLEN, PLANTAS, ALCALOIDES, TOXINAS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VALESE, Andressa Camargo et al. Quantification of pyrrolizidine alkaloids in Senecio brasiliensis, beehive pollen, and honey by LC-MS/MS. Journal of Environmental Science and Health, Part B, v. 56, n. 7, p. 685-694, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/03601234.2021.1943257. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Valese, A. C., Daguer, H., Muller, C. M. O., Molognoni, L., Luz, C. F. P. da, Falkenberg, D. de B., et al. (2021). Quantification of pyrrolizidine alkaloids in Senecio brasiliensis, beehive pollen, and honey by LC-MS/MS. Journal of Environmental Science and Health, Part B, 56( 7), 685-694. doi:10.1080/03601234.2021.1943257
    • NLM

      Valese AC, Daguer H, Muller CMO, Molognoni L, Luz CFP da, Falkenberg D de B, Gonzaga LV, Brugnerotto P, Górniak SL, Barreto F, Fett R, Costa ACO. Quantification of pyrrolizidine alkaloids in Senecio brasiliensis, beehive pollen, and honey by LC-MS/MS [Internet]. Journal of Environmental Science and Health, Part B. 2021 ; 56( 7): 685-694.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/03601234.2021.1943257
    • Vancouver

      Valese AC, Daguer H, Muller CMO, Molognoni L, Luz CFP da, Falkenberg D de B, Gonzaga LV, Brugnerotto P, Górniak SL, Barreto F, Fett R, Costa ACO. Quantification of pyrrolizidine alkaloids in Senecio brasiliensis, beehive pollen, and honey by LC-MS/MS [Internet]. Journal of Environmental Science and Health, Part B. 2021 ; 56( 7): 685-694.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/03601234.2021.1943257
  • Source: Brazilian Journal of Radiation Sciences. Unidade: CENA

    Subjects: RADIAÇÃO GAMA, MEL, BOTULISMO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARTHUR, Valter et al. Effect of irradiation in honey inoculated with Bacillus sporothermodurans. Brazilian Journal of Radiation Sciences, v. 9, n. 1A, p. 1-8, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.15392/bjrs.v9i1A.1448. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Arthur, V., Flores, I. J., Alves, M. L. C., Moura, C. J., Silveira, M. F. A., & Souza, A. R. M. (2021). Effect of irradiation in honey inoculated with Bacillus sporothermodurans. Brazilian Journal of Radiation Sciences, 9( 1A), 1-8. doi:10.15392/bjrs.v9i1A.1448
    • NLM

      Arthur V, Flores IJ, Alves MLC, Moura CJ, Silveira MFA, Souza ARM. Effect of irradiation in honey inoculated with Bacillus sporothermodurans [Internet]. Brazilian Journal of Radiation Sciences. 2021 ; 9( 1A): 1-8.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.15392/bjrs.v9i1A.1448
    • Vancouver

      Arthur V, Flores IJ, Alves MLC, Moura CJ, Silveira MFA, Souza ARM. Effect of irradiation in honey inoculated with Bacillus sporothermodurans [Internet]. Brazilian Journal of Radiation Sciences. 2021 ; 9( 1A): 1-8.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.15392/bjrs.v9i1A.1448
  • Source: The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Unidade: CENA

    Subjects: FERMENTOS, BEBIDAS, MEL, HIDROMEL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BENETOLE, Bianca Martins et al. Mead of natural fermentation. The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, v. 11, n. 1, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.15414/jmbfs.3628. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Benetole, B. M., Gomes, W. P. C., Generoso, E. P., Campos, S. V. de, Harder, L. N. C., Arthur, V., & Harder, M. N. C. (2021). Mead of natural fermentation. The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, 11( 1). doi:10.15414/jmbfs.3628
    • NLM

      Benetole BM, Gomes WPC, Generoso EP, Campos SV de, Harder LNC, Arthur V, Harder MNC. Mead of natural fermentation [Internet]. The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2021 ; 11( 1):[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.15414/jmbfs.3628
    • Vancouver

      Benetole BM, Gomes WPC, Generoso EP, Campos SV de, Harder LNC, Arthur V, Harder MNC. Mead of natural fermentation [Internet]. The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2021 ; 11( 1):[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.15414/jmbfs.3628
  • Unidade: IQ

    Subjects: MATERIAIS COMPÓSITOS, COMPOSTOS ORGÂNICOS, MEL, PARVOVÍRUS ANIMAL, BACTÉRIAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GONÇALVES, Wellington Belarmino. Desenvolvimento de novos materiais sensitivos a base de compósitos de Fe IND.3''O IND.4' para aplicação em sensores de gases e nariz eletrônico. 2020. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/46/46136/tde-26042022-081608/. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Gonçalves, W. B. (2020). Desenvolvimento de novos materiais sensitivos a base de compósitos de Fe IND.3''O IND.4' para aplicação em sensores de gases e nariz eletrônico (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/46/46136/tde-26042022-081608/
    • NLM

      Gonçalves WB. Desenvolvimento de novos materiais sensitivos a base de compósitos de Fe IND.3''O IND.4' para aplicação em sensores de gases e nariz eletrônico [Internet]. 2020 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/46/46136/tde-26042022-081608/
    • Vancouver

      Gonçalves WB. Desenvolvimento de novos materiais sensitivos a base de compósitos de Fe IND.3''O IND.4' para aplicação em sensores de gases e nariz eletrônico [Internet]. 2020 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/46/46136/tde-26042022-081608/
  • Source: Applied biochemistry and biotechnology. Unidade: EEL

    Subjects: ETANOL, SACCHAROMYCES, CINÉTICA, MEL, HIDROMEL, CAUPI, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARAUJO, Geiza Suzart et al. Mead Production by Saccharomyces cerevisiae Safbrew T-58 and Saccharomyces bayanus (Premier Blanc and Premier Cuvée): Effect of Cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) Extract Concentration. Applied biochemistry and biotechnology, n. 191 , p. 212-225, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12010-020-03267-0. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Araujo, G. S., Gutierrez, M. P., Sampaio, K. F., Souza, S. M. A., Rodrigues, R. de C. L. B., & Martinez, E. A. (2020). Mead Production by Saccharomyces cerevisiae Safbrew T-58 and Saccharomyces bayanus (Premier Blanc and Premier Cuvée): Effect of Cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) Extract Concentration. Applied biochemistry and biotechnology, (191 ), 212-225. doi:10.1007/s12010-020-03267-0
    • NLM

      Araujo GS, Gutierrez MP, Sampaio KF, Souza SMA, Rodrigues R de CLB, Martinez EA. Mead Production by Saccharomyces cerevisiae Safbrew T-58 and Saccharomyces bayanus (Premier Blanc and Premier Cuvée): Effect of Cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) Extract Concentration [Internet]. Applied biochemistry and biotechnology. 2020 ;(191 ): 212-225.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12010-020-03267-0
    • Vancouver

      Araujo GS, Gutierrez MP, Sampaio KF, Souza SMA, Rodrigues R de CLB, Martinez EA. Mead Production by Saccharomyces cerevisiae Safbrew T-58 and Saccharomyces bayanus (Premier Blanc and Premier Cuvée): Effect of Cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) Extract Concentration [Internet]. Applied biochemistry and biotechnology. 2020 ;(191 ): 212-225.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12010-020-03267-0
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: ESALQ

    Subjects: ABELHAS, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, COR, MEL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FERNANDES, Rachel Torquato e ROSA, Ivone Garros e SILVA, Ana Carolina Conti e. Honey from Tiúba stingless bees ( Melipona fasciculata ) produced in different ecosystems: physical and sensory studies. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 100, n. 9, p. 3748-3754, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.10415. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Fernandes, R. T., Rosa, I. G., & Silva, A. C. C. e. (2020). Honey from Tiúba stingless bees ( Melipona fasciculata ) produced in different ecosystems: physical and sensory studies. Journal of the Science of Food and Agriculture, 100( 9), 3748-3754. doi:10.1002/jsfa.10415
    • NLM

      Fernandes RT, Rosa IG, Silva ACC e. Honey from Tiúba stingless bees ( Melipona fasciculata ) produced in different ecosystems: physical and sensory studies [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2020 ; 100( 9): 3748-3754.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.10415
    • Vancouver

      Fernandes RT, Rosa IG, Silva ACC e. Honey from Tiúba stingless bees ( Melipona fasciculata ) produced in different ecosystems: physical and sensory studies [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2020 ; 100( 9): 3748-3754.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.10415
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo - SIICUSP. Unidade: IQSC

    Subjects: CROMATOGRAFIA, MEL, INSETICIDAS

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GARCIA, Gabriela Reani Rodrigues e ECHEMENDÍA, Waleria Ferreira Rabêlo e VIEIRA, Eny Maria. Análise cromatografica do tiametoxam em amostras de mel produzido pelas abelhas da espécie Tetragonisca angustula. 2020, Anais.. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, 2020. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Garcia, G. R. R., Echemendía, W. F. R., & Vieira, E. M. (2020). Análise cromatografica do tiametoxam em amostras de mel produzido pelas abelhas da espécie Tetragonisca angustula. In Resumos. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Garcia GRR, Echemendía WFR, Vieira EM. Análise cromatografica do tiametoxam em amostras de mel produzido pelas abelhas da espécie Tetragonisca angustula [Internet]. Resumos. 2020 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Garcia GRR, Echemendía WFR, Vieira EM. Análise cromatografica do tiametoxam em amostras de mel produzido pelas abelhas da espécie Tetragonisca angustula [Internet]. Resumos. 2020 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Journal of Apicultural Research. Unidade: FCF

    Subjects: MEL, PESTICIDAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA-MURADIAN, Ligia Bicudo de et al. Standard methods for Apis mellifera honey research. Journal of Apicultural Research, v. 59, n. 3 p. 1-62, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/00218839.2020.1738135. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Almeida-Muradian, L. B. de, Barth, O. M., Dietemann, V., Eyer, M., Freitas, A. da S. de, Martel, A. C., et al. (2020). Standard methods for Apis mellifera honey research. Journal of Apicultural Research, 59( 3 p. 1-62). doi:10.1080/00218839.2020.1738135
    • NLM

      Almeida-Muradian LB de, Barth OM, Dietemann V, Eyer M, Freitas A da S de, Martel AC, Marcazzan GL, Marchese CM, Caretta CM, Maté AP, Reybroeck W, Sancho MT, Sattler JAG. Standard methods for Apis mellifera honey research [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2020 ; 59( 3 p. 1-62):[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2020.1738135
    • Vancouver

      Almeida-Muradian LB de, Barth OM, Dietemann V, Eyer M, Freitas A da S de, Martel AC, Marcazzan GL, Marchese CM, Caretta CM, Maté AP, Reybroeck W, Sancho MT, Sattler JAG. Standard methods for Apis mellifera honey research [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2020 ; 59( 3 p. 1-62):[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2020.1738135
  • Source: Journal of Apicultural Research. Unidades: ESALQ, CENA

    Subjects: MEL, NITROGÊNIO, OXIGÊNIO, POLIFENÓIS, VITAMINA C

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Camila Furtunato et al. Polyphenols in Brazilian organic honey and their scavenging capacity against reactive oxygen and nitrogen species. Journal of Apicultural Research, v. 59, n. 2, p. 136–145, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/00218839.2019.1686573. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Silva, C. F., Rosalen, P. L., Soares, J. C., Massarioli, A. P., Campestrini, L. H., Semarini, R. A., et al. (2020). Polyphenols in Brazilian organic honey and their scavenging capacity against reactive oxygen and nitrogen species. Journal of Apicultural Research, 59( 2), 136–145. doi:10.1080/00218839.2019.1686573
    • NLM

      Silva CF, Rosalen PL, Soares JC, Massarioli AP, Campestrini LH, Semarini RA, Ikegaki M, Alencar SM de. Polyphenols in Brazilian organic honey and their scavenging capacity against reactive oxygen and nitrogen species [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2020 ; 59( 2): 136–145.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2019.1686573
    • Vancouver

      Silva CF, Rosalen PL, Soares JC, Massarioli AP, Campestrini LH, Semarini RA, Ikegaki M, Alencar SM de. Polyphenols in Brazilian organic honey and their scavenging capacity against reactive oxygen and nitrogen species [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2020 ; 59( 2): 136–145.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2019.1686573
  • Unidade: EESC

    Subjects: ABAMECTINA, BIOMARCADORES, MORANGO, ABELHAS, MEL, PESTICIDAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Henrique Luis da Silva. Análise cromatográfica da abamectina e do difenoconazol em amostras de abelhas jataí, morango, mel e a utilização de biomarcadores para avaliação das alterações bioquímicas em abelhas jataí. 2019. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2019. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18139/tde-15032021-112254/. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Santos, H. L. da S. (2019). Análise cromatográfica da abamectina e do difenoconazol em amostras de abelhas jataí, morango, mel e a utilização de biomarcadores para avaliação das alterações bioquímicas em abelhas jataí (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18139/tde-15032021-112254/
    • NLM

      Santos HL da S. Análise cromatográfica da abamectina e do difenoconazol em amostras de abelhas jataí, morango, mel e a utilização de biomarcadores para avaliação das alterações bioquímicas em abelhas jataí [Internet]. 2019 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18139/tde-15032021-112254/
    • Vancouver

      Santos HL da S. Análise cromatográfica da abamectina e do difenoconazol em amostras de abelhas jataí, morango, mel e a utilização de biomarcadores para avaliação das alterações bioquímicas em abelhas jataí [Internet]. 2019 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18139/tde-15032021-112254/
  • Source: Computers and Electronics in Agriculture. Unidade: FCFRP

    Subjects: ANÁLISE DE DADOS, APRENDIZADO COMPUTACIONAL, ADULTERAÇÃO DE ALIMENTOS, MEL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MAIONE, Camila e BARBOSA JUNIOR, Fernando e BARBOSA, Rommel Melgaço. Predicting the botanical and geographical origin of honey with multivariate data analysis and machine learning techniques: a review. Computers and Electronics in Agriculture, v. 157, p. 436-446, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.compag.2019.01.020. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Maione, C., Barbosa Junior, F., & Barbosa, R. M. (2019). Predicting the botanical and geographical origin of honey with multivariate data analysis and machine learning techniques: a review. Computers and Electronics in Agriculture, 157, 436-446. doi:10.1016/j.compag.2019.01.020
    • NLM

      Maione C, Barbosa Junior F, Barbosa RM. Predicting the botanical and geographical origin of honey with multivariate data analysis and machine learning techniques: a review [Internet]. Computers and Electronics in Agriculture. 2019 ; 157 436-446.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.compag.2019.01.020
    • Vancouver

      Maione C, Barbosa Junior F, Barbosa RM. Predicting the botanical and geographical origin of honey with multivariate data analysis and machine learning techniques: a review [Internet]. Computers and Electronics in Agriculture. 2019 ; 157 436-446.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.compag.2019.01.020
  • Source: Sociobiology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ABELHAS, MEL, PLANTAS MELÍFERAS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SEKINE, Elizabete Satsuki et al. Floral origin and physical and chemical characteristics of honey from africanized bees in Apiaries of Ubiratã and Nova Aurora, State of Paraná. Sociobiology, v. 66, n. 1, p. 126-135, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.13102/sociobiology.v66i1.3385. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Sekine, E. S., Takashiba, E. H., Bueno, R. O., Bueno, P. A. A., Caxambu, M. G., Sereia, M. J., et al. (2019). Floral origin and physical and chemical characteristics of honey from africanized bees in Apiaries of Ubiratã and Nova Aurora, State of Paraná. Sociobiology, 66( 1), 126-135. doi:10.13102/sociobiology.v66i1.3385
    • NLM

      Sekine ES, Takashiba EH, Bueno RO, Bueno PAA, Caxambu MG, Sereia MJ, Marchini LC, Moreti ACCC, Toledo VAA. Floral origin and physical and chemical characteristics of honey from africanized bees in Apiaries of Ubiratã and Nova Aurora, State of Paraná [Internet]. Sociobiology. 2019 ; 66( 1): 126-135.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.13102/sociobiology.v66i1.3385
    • Vancouver

      Sekine ES, Takashiba EH, Bueno RO, Bueno PAA, Caxambu MG, Sereia MJ, Marchini LC, Moreti ACCC, Toledo VAA. Floral origin and physical and chemical characteristics of honey from africanized bees in Apiaries of Ubiratã and Nova Aurora, State of Paraná [Internet]. Sociobiology. 2019 ; 66( 1): 126-135.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.13102/sociobiology.v66i1.3385

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024