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  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidades: FFCLRP, FMRP

    Subjects: FUNGOS, ASPERGILLUS, BIOFILMES, FERMENTAÇÃO, CITOESQUELETO, EXPRESSÃO GÊNICA

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    • ABNT

      GUIMARÃES, Luis Henrique Souza e MARTINEZ-ROSSI, Nilce Maria e BITENCOURT, Tamires Aparecida. Expression of F-actin and β-tubulin genes in free mycelia and robust biofilms of the filamentous fungus Aspergillus niger. Brazilian Journal of Microbiology, v. 52, n. 4, p. 2357-2362, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s42770-021-00611-2. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Guimarães, L. H. S., Martinez-Rossi, N. M., & Bitencourt, T. A. (2021). Expression of F-actin and β-tubulin genes in free mycelia and robust biofilms of the filamentous fungus Aspergillus niger. Brazilian Journal of Microbiology, 52( 4), 2357-2362. doi:10.1007/s42770-021-00611-2
    • NLM

      Guimarães LHS, Martinez-Rossi NM, Bitencourt TA. Expression of F-actin and β-tubulin genes in free mycelia and robust biofilms of the filamentous fungus Aspergillus niger [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2021 ; 52( 4): 2357-2362.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-021-00611-2
    • Vancouver

      Guimarães LHS, Martinez-Rossi NM, Bitencourt TA. Expression of F-actin and β-tubulin genes in free mycelia and robust biofilms of the filamentous fungus Aspergillus niger [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2021 ; 52( 4): 2357-2362.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-021-00611-2
  • Source: Journal of Applied Microbiology. Unidade: FFCLRP

    Subjects: TRICHODERMA, FERMENTAÇÃO, SORO DE LEITE, QUEIJO, ENZIMAS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      JESUS, L. F. M. C. e GUIMARÃES, Luis Henrique Souza. Production of β‐galactosidase by Trichoderma sp. through solid‐state fermentation targeting the recovery of galactooligosaccharides from whey cheese. Journal of Applied Microbiology, v. 130, n. 3, p. 865-877, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jam.14805. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Jesus, L. F. M. C., & Guimarães, L. H. S. (2021). Production of β‐galactosidase by Trichoderma sp. through solid‐state fermentation targeting the recovery of galactooligosaccharides from whey cheese. Journal of Applied Microbiology, 130( 3), 865-877. doi:10.1111/jam.14805
    • NLM

      Jesus LFMC, Guimarães LHS. Production of β‐galactosidase by Trichoderma sp. through solid‐state fermentation targeting the recovery of galactooligosaccharides from whey cheese [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2021 ; 130( 3): 865-877.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jam.14805
    • Vancouver

      Jesus LFMC, Guimarães LHS. Production of β‐galactosidase by Trichoderma sp. through solid‐state fermentation targeting the recovery of galactooligosaccharides from whey cheese [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2021 ; 130( 3): 865-877.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jam.14805
  • Unidade: FFCLRP

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, BIOLOGIA, ENZIMAS, FERMENTAÇÃO, FUNGOS

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    • ABNT

      GUIMARÃES, Luis Henrique Souza. Fungos filamentosos como fontes de exo-hidrolases de interesse biotecnológico. 2016. Tese (Livre Docência) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2016. . Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Guimarães, L. H. S. (2016). Fungos filamentosos como fontes de exo-hidrolases de interesse biotecnológico (Tese (Livre Docência). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto.
    • NLM

      Guimarães LHS. Fungos filamentosos como fontes de exo-hidrolases de interesse biotecnológico. 2016 ;[citado 2024 nov. 15 ]
    • Vancouver

      Guimarães LHS. Fungos filamentosos como fontes de exo-hidrolases de interesse biotecnológico. 2016 ;[citado 2024 nov. 15 ]
  • Source: Acta Scientiarum. Unidade: FFCLRP

    Subjects: ENZIMAS, ASPERGILLUS, RESÍDUOS AGRÍCOLAS, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      SOUZA, Patrícia Nirlane da Costa et al. Optimization of culture conditions for tannase production by Aspergillus sp. gm4 in solid state fermentation. Acta Scientiarum, v. 37, n. 1, p. 23-30, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4025/actascibiolsci.v37i1.22731. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Souza, P. N. da C., Maia, N. da C., Guimarães, L. H. S., Resende, M. L. V. de, & Cardoso, P. G. (2015). Optimization of culture conditions for tannase production by Aspergillus sp. gm4 in solid state fermentation. Acta Scientiarum, 37( 1), 23-30. doi:10.4025/actascibiolsci.v37i1.22731
    • NLM

      Souza PN da C, Maia N da C, Guimarães LHS, Resende MLV de, Cardoso PG. Optimization of culture conditions for tannase production by Aspergillus sp. gm4 in solid state fermentation [Internet]. Acta Scientiarum. 2015 ; 37( 1): 23-30.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actascibiolsci.v37i1.22731
    • Vancouver

      Souza PN da C, Maia N da C, Guimarães LHS, Resende MLV de, Cardoso PG. Optimization of culture conditions for tannase production by Aspergillus sp. gm4 in solid state fermentation [Internet]. Acta Scientiarum. 2015 ; 37( 1): 23-30.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actascibiolsci.v37i1.22731
  • Source: Electronic Journal of Biotechnology. Unidade: FFCLRP

    Subjects: ASPERGILLUS, INDÚSTRIA AGRÍCOLA, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      RUSTIGUEL, Cynthia Barbosa et al. Biochemical properties of an extracellular β-D-fructofuranosidase II produced by Aspergillus phoenicis under Solid-Sate Fermentation using soy bran as substrate. Electronic Journal of Biotechnology, v. 14, n. 2, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2225/vol14-issue2-fulltext-1. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Rustiguel, C. B., Oliveira, A. H. C. de, Terenzi, H. F., Jorge, J. A., & Guimarães, L. H. S. (2011). Biochemical properties of an extracellular β-D-fructofuranosidase II produced by Aspergillus phoenicis under Solid-Sate Fermentation using soy bran as substrate. Electronic Journal of Biotechnology, 14( 2). doi:10.2225/vol14-issue2-fulltext-1
    • NLM

      Rustiguel CB, Oliveira AHC de, Terenzi HF, Jorge JA, Guimarães LHS. Biochemical properties of an extracellular β-D-fructofuranosidase II produced by Aspergillus phoenicis under Solid-Sate Fermentation using soy bran as substrate [Internet]. Electronic Journal of Biotechnology. 2011 ; 14( 2):[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.2225/vol14-issue2-fulltext-1
    • Vancouver

      Rustiguel CB, Oliveira AHC de, Terenzi HF, Jorge JA, Guimarães LHS. Biochemical properties of an extracellular β-D-fructofuranosidase II produced by Aspergillus phoenicis under Solid-Sate Fermentation using soy bran as substrate [Internet]. Electronic Journal of Biotechnology. 2011 ; 14( 2):[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.2225/vol14-issue2-fulltext-1
  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidade: FFCLRP

    Subjects: ENZIMAS, FUNGOS, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Tony Márcio et al. Thermostable saccharogenic amylase produced under submerged fermentation by filamentous fungus Penicillium purpurogenum. Brazilian Journal of Microbiology, v. 42, n. 3, p. 1136-1140, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1517-83822011000300035. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Silva, T. M., Oliveira, M. de, Somera, A. F., Jorge, J. A., Terenzi, H. F., Polizeli, M. de L. T. de M., & Guimarães, L. H. S. (2011). Thermostable saccharogenic amylase produced under submerged fermentation by filamentous fungus Penicillium purpurogenum. Brazilian Journal of Microbiology, 42( 3), 1136-1140. doi:10.1590/s1517-83822011000300035
    • NLM

      Silva TM, Oliveira M de, Somera AF, Jorge JA, Terenzi HF, Polizeli M de LT de M, Guimarães LHS. Thermostable saccharogenic amylase produced under submerged fermentation by filamentous fungus Penicillium purpurogenum [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2011 ; 42( 3): 1136-1140.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822011000300035
    • Vancouver

      Silva TM, Oliveira M de, Somera AF, Jorge JA, Terenzi HF, Polizeli M de LT de M, Guimarães LHS. Thermostable saccharogenic amylase produced under submerged fermentation by filamentous fungus Penicillium purpurogenum [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2011 ; 42( 3): 1136-1140.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822011000300035
  • Source: Process Biochemistry. Unidade: FFCLRP

    Subjects: ASPERGILLUS, FERMENTAÇÃO, GLICOSE

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GUIMARÃES, Luis Henrique Souza et al. Production of 'beta' fructofuranosidades by aspergillus niveus using agroindustrial resides as carbon sources: characterization of an intracellular enzyme accumulated in the presence of glucose. Process Biochemistry, v. 44, n. 2, p. 237-241, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2008.10.011. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Guimarães, L. H. S., Somera, A. F., Terenzi, H. F., Polizeli, M. de L. T. de M., & Jorge, J. A. (2009). Production of 'beta' fructofuranosidades by aspergillus niveus using agroindustrial resides as carbon sources: characterization of an intracellular enzyme accumulated in the presence of glucose. Process Biochemistry, 44( 2), 237-241. doi:10.1016/j.procbio.2008.10.011
    • NLM

      Guimarães LHS, Somera AF, Terenzi HF, Polizeli M de LT de M, Jorge JA. Production of 'beta' fructofuranosidades by aspergillus niveus using agroindustrial resides as carbon sources: characterization of an intracellular enzyme accumulated in the presence of glucose [Internet]. Process Biochemistry. 2009 ; 44( 2): 237-241.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2008.10.011
    • Vancouver

      Guimarães LHS, Somera AF, Terenzi HF, Polizeli M de LT de M, Jorge JA. Production of 'beta' fructofuranosidades by aspergillus niveus using agroindustrial resides as carbon sources: characterization of an intracellular enzyme accumulated in the presence of glucose [Internet]. Process Biochemistry. 2009 ; 44( 2): 237-241.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2008.10.011

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