Filtros : "ADOÇANTES" Removido: "FOB" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Anaerobic Treatment of Domestic Wastewater : Present Status and Potentialities. Unidade: EESC

    Subjects: ADOÇANTES, DIGESTÃO ANAERÓBIA, PESTICIDAS, ESGOTOS SANITÁRIOS, ENGENHARIA HIDRÁULICA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, G. H. D. et al. Fate of micropollutants. Anaerobic Treatment of Domestic Wastewater : Present Status and Potentialities. Tradução . London, UK: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2024. . Disponível em: https://dx.doi.org/10.2166/9781789063479_0255. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Oliveira, G. H. D., Lovato, G., Rodrigues, J. A. D., & Zaiat, M. (2024). Fate of micropollutants. In Anaerobic Treatment of Domestic Wastewater : Present Status and Potentialities. London, UK: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo. doi:10.2166/9781789063479_0255
    • NLM

      Oliveira GHD, Lovato G, Rodrigues JAD, Zaiat M. Fate of micropollutants [Internet]. In: Anaerobic Treatment of Domestic Wastewater : Present Status and Potentialities. London, UK: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo; 2024. [citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://dx.doi.org/10.2166/9781789063479_0255
    • Vancouver

      Oliveira GHD, Lovato G, Rodrigues JAD, Zaiat M. Fate of micropollutants [Internet]. In: Anaerobic Treatment of Domestic Wastewater : Present Status and Potentialities. London, UK: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo; 2024. [citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://dx.doi.org/10.2166/9781789063479_0255
  • Source: Cereal Chemistry. Unidade: FZEA

    Subjects: AÇÚCAR, ADOÇANTES, BOLOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DAVOUDI, Mahshad et al. Effect of substitution of sugar with xylitol and maltitol on characteristics and quality of cakes: a systematic review and meta-analysis. Cereal Chemistry, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/cche.10622. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Davoudi, M., Damroudi, Y., Afsharnia, R., Vanin, F. M., Javanmardi, F., & Khaneghah, A. M. (2022). Effect of substitution of sugar with xylitol and maltitol on characteristics and quality of cakes: a systematic review and meta-analysis. Cereal Chemistry. doi:10.1002/cche.10622
    • NLM

      Davoudi M, Damroudi Y, Afsharnia R, Vanin FM, Javanmardi F, Khaneghah AM. Effect of substitution of sugar with xylitol and maltitol on characteristics and quality of cakes: a systematic review and meta-analysis [Internet]. Cereal Chemistry. 2022 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/cche.10622
    • Vancouver

      Davoudi M, Damroudi Y, Afsharnia R, Vanin FM, Javanmardi F, Khaneghah AM. Effect of substitution of sugar with xylitol and maltitol on characteristics and quality of cakes: a systematic review and meta-analysis [Internet]. Cereal Chemistry. 2022 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/cche.10622
  • Source: Ciencia & Saude Coletiva. Unidades: FSP, FMRP

    Subjects: ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS, ADOÇANTES, EDULCORANTE, ROTULAGEM DE ALIMENTOS, BRASIL

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARVALHO, Terezinha E M de et al. Consumer perceptions of non-caloric sweeteners and the content of caloric and non-caloric sweeteners in ultra-processed products in Brazil. Ciencia & Saude Coletiva, v. 27, n. 5, p. 1989-2000, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1413-81232022275.08452021. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Carvalho, T. E. M. de, Waisenberg, A., Sato, P. de M., Mais, L. A., Martins, A. P. B., Jaime, P. C., & Khandpur, N. (2022). Consumer perceptions of non-caloric sweeteners and the content of caloric and non-caloric sweeteners in ultra-processed products in Brazil. Ciencia & Saude Coletiva, 27( 5), 1989-2000. doi:10.1590/1413-81232022275.08452021
    • NLM

      Carvalho TEM de, Waisenberg A, Sato P de M, Mais LA, Martins APB, Jaime PC, Khandpur N. Consumer perceptions of non-caloric sweeteners and the content of caloric and non-caloric sweeteners in ultra-processed products in Brazil [Internet]. Ciencia & Saude Coletiva. 2022 ;27( 5): 1989-2000.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1413-81232022275.08452021
    • Vancouver

      Carvalho TEM de, Waisenberg A, Sato P de M, Mais LA, Martins APB, Jaime PC, Khandpur N. Consumer perceptions of non-caloric sweeteners and the content of caloric and non-caloric sweeteners in ultra-processed products in Brazil [Internet]. Ciencia & Saude Coletiva. 2022 ;27( 5): 1989-2000.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1413-81232022275.08452021
  • Source: Journal of Molecular Liquids. Unidade: ESALQ

    Subjects: ADOÇANTES, SACAROSE, TEMPERATURA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINS, Maria Julia Neves et al. Transport properties of saturated sucrose and maltitol solutions as affected by temperature. Journal of Molecular Liquids, v. 336, p. 1-11, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.molliq.2021.116254. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Martins, M. J. N., Augusto, P. E. D., Telis-Romero, J., & Polachini, T. C. (2021). Transport properties of saturated sucrose and maltitol solutions as affected by temperature. Journal of Molecular Liquids, 336, 1-11. doi:10.1016/j.molliq.2021.116254
    • NLM

      Martins MJN, Augusto PED, Telis-Romero J, Polachini TC. Transport properties of saturated sucrose and maltitol solutions as affected by temperature [Internet]. Journal of Molecular Liquids. 2021 ; 336 1-11.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.molliq.2021.116254
    • Vancouver

      Martins MJN, Augusto PED, Telis-Romero J, Polachini TC. Transport properties of saturated sucrose and maltitol solutions as affected by temperature [Internet]. Journal of Molecular Liquids. 2021 ; 336 1-11.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.molliq.2021.116254
  • Unidade: EP

    Subjects: FRUTAS TROPICAIS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, ADOÇANTES, SECAGEM

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PAES, Mariana Schincariol. Desidratação do cambuci (Campomanesia phaea O. Berg.): efeito do pré-tratamento osmótico sobre a secagem convectiva. 2021. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-10022022-103737/. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Paes, M. S. (2021). Desidratação do cambuci (Campomanesia phaea O. Berg.): efeito do pré-tratamento osmótico sobre a secagem convectiva (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-10022022-103737/
    • NLM

      Paes MS. Desidratação do cambuci (Campomanesia phaea O. Berg.): efeito do pré-tratamento osmótico sobre a secagem convectiva [Internet]. 2021 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-10022022-103737/
    • Vancouver

      Paes MS. Desidratação do cambuci (Campomanesia phaea O. Berg.): efeito do pré-tratamento osmótico sobre a secagem convectiva [Internet]. 2021 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-10022022-103737/
  • Unidade: FMRP

    Subjects: DIABETES MELLITUS, EDULCORANTE, NUTRIÇÃO, GRUPOS DE RISCO, ALIMENTAÇÃO, ADOÇANTES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      QUEIROZ, Priscila Marino. Consumo e utilização de adoçantes por portadores de diabetes mellitus tipo 2. 2020. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17139/tde-23082020-140038/. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Queiroz, P. M. (2020). Consumo e utilização de adoçantes por portadores de diabetes mellitus tipo 2 (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17139/tde-23082020-140038/
    • NLM

      Queiroz PM. Consumo e utilização de adoçantes por portadores de diabetes mellitus tipo 2 [Internet]. 2020 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17139/tde-23082020-140038/
    • Vancouver

      Queiroz PM. Consumo e utilização de adoçantes por portadores de diabetes mellitus tipo 2 [Internet]. 2020 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17139/tde-23082020-140038/
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP (SIICUSP). Unidade: FMRP

    Subjects: ADOÇANTES, DIABETES MELLITUS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KITAZUME, Esther A. O. e QUEIROZ, Priscila Marino e FRANCO, Laercio Joel. Consumo e utilização de adoçantes por portadores de diabetes mellitus tipo 2. 2019, Anais.. Ribeirão Preto: FMRP-USP, 2019. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Kitazume, E. A. O., Queiroz, P. M., & Franco, L. J. (2019). Consumo e utilização de adoçantes por portadores de diabetes mellitus tipo 2. In Resumos. Ribeirão Preto: FMRP-USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Kitazume EAO, Queiroz PM, Franco LJ. Consumo e utilização de adoçantes por portadores de diabetes mellitus tipo 2 [Internet]. Resumos. 2019 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Kitazume EAO, Queiroz PM, Franco LJ. Consumo e utilização de adoçantes por portadores de diabetes mellitus tipo 2 [Internet]. Resumos. 2019 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Brazilian Journal of Pharmacology. Unidade: FCFRP

    Subjects: ADOÇANTES, COMPOSITAE, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINS, Paula M. et al. Turbo-extraction of glycosides from Stevia rebaudiana using a fractional factorial design. Brazilian Journal of Pharmacology, v. 27, n. 4, p. 510-518, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bjp.2017.02.007. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Martins, P. M., Lanchote, Á. D., Thorat, B. N., & Freitas, L. A. P. de. (2017). Turbo-extraction of glycosides from Stevia rebaudiana using a fractional factorial design. Brazilian Journal of Pharmacology, 27( 4), 510-518. doi:10.1016/j.bjp.2017.02.007
    • NLM

      Martins PM, Lanchote ÁD, Thorat BN, Freitas LAP de. Turbo-extraction of glycosides from Stevia rebaudiana using a fractional factorial design [Internet]. Brazilian Journal of Pharmacology. 2017 ; 27( 4): 510-518.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bjp.2017.02.007
    • Vancouver

      Martins PM, Lanchote ÁD, Thorat BN, Freitas LAP de. Turbo-extraction of glycosides from Stevia rebaudiana using a fractional factorial design [Internet]. Brazilian Journal of Pharmacology. 2017 ; 27( 4): 510-518.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bjp.2017.02.007
  • Source: Annals of Nutrition and Metabolism. Conference titles: International Congress of Nutrition. Unidade: FSP

    Subjects: ADULTOS, IDOSOS, SOBREPESO, REFRIGERANTES, BEBIDAS, ADOÇANTES

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GERALDO, Ana Paula Gines e PINTO E SILVA, Maria Elisabeth Machado. Diet soda consumption and its relationship with overweigh in adults and elderly in Brazil. Annals of Nutrition and Metabolism. Basel: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1159/000480486. Acesso em: 03 nov. 2024. , 2017
    • APA

      Geraldo, A. P. G., & Pinto e Silva, M. E. M. (2017). Diet soda consumption and its relationship with overweigh in adults and elderly in Brazil. Annals of Nutrition and Metabolism. Basel: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. doi:10.1159/000480486
    • NLM

      Geraldo APG, Pinto e Silva MEM. Diet soda consumption and its relationship with overweigh in adults and elderly in Brazil [Internet]. Annals of Nutrition and Metabolism. 2017 ; 71 1266.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1159/000480486
    • Vancouver

      Geraldo APG, Pinto e Silva MEM. Diet soda consumption and its relationship with overweigh in adults and elderly in Brazil [Internet]. Annals of Nutrition and Metabolism. 2017 ; 71 1266.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1159/000480486
  • Source: Annals of Nutrition and Metabolism. Conference titles: International Congress of Nutrition. Unidade: FSP

    Subjects: MARKETING, BEBIDAS, REFRIGERANTES, AÇÚCAR, ADOÇANTES

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DURAN, Ana Clara da Fonseca Leitão e KHANDPUR, Neha e JAIME, Patrícia Constante. In-store food advertising in Brazil: differences by store type and neighborhood characteristics. Annals of Nutrition and Metabolism. Basel: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1159/000480486. Acesso em: 03 nov. 2024. , 2017
    • APA

      Duran, A. C. da F. L., Khandpur, N., & Jaime, P. C. (2017). In-store food advertising in Brazil: differences by store type and neighborhood characteristics. Annals of Nutrition and Metabolism. Basel: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. doi:10.1159/000480486
    • NLM

      Duran AC da FL, Khandpur N, Jaime PC. In-store food advertising in Brazil: differences by store type and neighborhood characteristics [Internet]. Annals of Nutrition and Metabolism. 2017 ; 71 732.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1159/000480486
    • Vancouver

      Duran AC da FL, Khandpur N, Jaime PC. In-store food advertising in Brazil: differences by store type and neighborhood characteristics [Internet]. Annals of Nutrition and Metabolism. 2017 ; 71 732.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1159/000480486
  • Source: The Journal of Nutrition. Unidades: FM, HU

    Subjects: ADOÇANTES, GLICOSE, DIABETES MELLITUS, LINFÓCITOS B, ESTUDOS TRANSVERSAIS, SAÚDE DO ADULTO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      YARMOLINSKY, James et al. Artificially sweetened beverage consumption is positively associated with newly diagnosed diabetes in normal-weight but not in owerweight or obese brazilian adults. The Journal of Nutrition, v. 146, n. 2, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3945/jn.115.220194. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Yarmolinsky, J., Duncan, B. B., Chambless, L. E., Benseñor, I. M., Barreto, S. M., Goulart, A. C., et al. (2016). Artificially sweetened beverage consumption is positively associated with newly diagnosed diabetes in normal-weight but not in owerweight or obese brazilian adults. The Journal of Nutrition, 146( 2). doi:10.3945/jn.115.220194
    • NLM

      Yarmolinsky J, Duncan BB, Chambless LE, Benseñor IM, Barreto SM, Goulart AC, Santos I de S, Diniz M de FS, Schmidt MI. Artificially sweetened beverage consumption is positively associated with newly diagnosed diabetes in normal-weight but not in owerweight or obese brazilian adults [Internet]. The Journal of Nutrition. 2016 ; 146( 2):[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3945/jn.115.220194
    • Vancouver

      Yarmolinsky J, Duncan BB, Chambless LE, Benseñor IM, Barreto SM, Goulart AC, Santos I de S, Diniz M de FS, Schmidt MI. Artificially sweetened beverage consumption is positively associated with newly diagnosed diabetes in normal-weight but not in owerweight or obese brazilian adults [Internet]. The Journal of Nutrition. 2016 ; 146( 2):[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3945/jn.115.220194
  • Source: Revista da Associação Médica Brasileira. Unidade: HU

    Assunto: ADOÇANTES

    PrivadoAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BERNARDO, W M et al. Adverse effects of the consumption of artificial sweeteners: systematic review. Revista da Associação Médica Brasileira, v. 62, n. 2, p. 120-122, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1806-9282.62.02.120. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Bernardo, W. M., Simões, R. dos S., Buzzini, R. F., Nunes, V. M., & Glina, F. P. A. (2016). Adverse effects of the consumption of artificial sweeteners: systematic review. Revista da Associação Médica Brasileira, 62( 2), 120-122. doi:10.1590/1806-9282.62.02.120
    • NLM

      Bernardo WM, Simões R dos S, Buzzini RF, Nunes VM, Glina FPA. Adverse effects of the consumption of artificial sweeteners: systematic review [Internet]. Revista da Associação Médica Brasileira. 2016 ; 62( 2): 120-122.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9282.62.02.120
    • Vancouver

      Bernardo WM, Simões R dos S, Buzzini RF, Nunes VM, Glina FPA. Adverse effects of the consumption of artificial sweeteners: systematic review [Internet]. Revista da Associação Médica Brasileira. 2016 ; 62( 2): 120-122.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9282.62.02.120
  • Source: Journal of Human Growth and Development. Unidade: FSP

    Subjects: ADOÇANTES, ALIMENTOS DIETÉTICOS, DIABETES MELLITUS, PESOS E MEDIDAS CORPORAIS, OBESIDADE, COMPORTAMENTO ALIMENTAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GERALDO, Ana Paula Gines e PINTO E SILVA, Maria Elisabeth Machado. Nonnutritive sweeteners in Brazil: current use and associated factors. Journal of Human Growth and Development, v. 26, n. 3, p. 297-306, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.7322/jhgd.122760. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Geraldo, A. P. G., & Pinto e Silva, M. E. M. (2016). Nonnutritive sweeteners in Brazil: current use and associated factors. Journal of Human Growth and Development, 26( 3), 297-306. doi:10.7322/jhgd.122760
    • NLM

      Geraldo APG, Pinto e Silva MEM. Nonnutritive sweeteners in Brazil: current use and associated factors [Internet]. Journal of Human Growth and Development. 2016 ;26( 3): 297-306.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.7322/jhgd.122760
    • Vancouver

      Geraldo APG, Pinto e Silva MEM. Nonnutritive sweeteners in Brazil: current use and associated factors [Internet]. Journal of Human Growth and Development. 2016 ;26( 3): 297-306.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.7322/jhgd.122760
  • Source: Journal of Inorganic Biochemistry. Unidade: FFCLRP

    Subjects: AGENTES ANTIMICROBIANOS, ADOÇANTES, FARMACODINÂMICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTI, E. et al. Antimicrobial evaluation of new metallic complexes with xylitol active against P. aeruginosa and C. albicans: MIC determination, post-agent effect and Zn-uptake. Journal of Inorganic Biochemistry, v. 155, p. 67-75, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jinorgbio.2015.11.014. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Santi, E., Facchin, G., Faccio, R., Barroso, R. P., Costa Filho, A. J. da, Borthagaray, G., & Torre, M. H. (2016). Antimicrobial evaluation of new metallic complexes with xylitol active against P. aeruginosa and C. albicans: MIC determination, post-agent effect and Zn-uptake. Journal of Inorganic Biochemistry, 155, 67-75. doi:10.1016/j.jinorgbio.2015.11.014
    • NLM

      Santi E, Facchin G, Faccio R, Barroso RP, Costa Filho AJ da, Borthagaray G, Torre MH. Antimicrobial evaluation of new metallic complexes with xylitol active against P. aeruginosa and C. albicans: MIC determination, post-agent effect and Zn-uptake [Internet]. Journal of Inorganic Biochemistry. 2016 ; 155 67-75.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jinorgbio.2015.11.014
    • Vancouver

      Santi E, Facchin G, Faccio R, Barroso RP, Costa Filho AJ da, Borthagaray G, Torre MH. Antimicrobial evaluation of new metallic complexes with xylitol active against P. aeruginosa and C. albicans: MIC determination, post-agent effect and Zn-uptake [Internet]. Journal of Inorganic Biochemistry. 2016 ; 155 67-75.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jinorgbio.2015.11.014
  • Source: International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity. Unidade: FSP

    Subjects: TECIDO ADIPOSO, BEBIDAS, DIETA, SACAROSE, ADOÇANTES, OBESIDADE, ESTUDOS LONGITUDINAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LAVERTY, Anthony A et al. Sugar and artificially sweetened beverage consumption and adiposity changes: national longitudinal study. International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, v. 12, n. 1, p. art. 137 [10 ], 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/s12966-015-0297-y. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Laverty, A. A., Magee, L., Monteiro, C. A., Saxena, S., & Millett, C. (2015). Sugar and artificially sweetened beverage consumption and adiposity changes: national longitudinal study. International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, 12( 1), art. 137 [10 ]. doi:10.1186/s12966-015-0297-y
    • NLM

      Laverty AA, Magee L, Monteiro CA, Saxena S, Millett C. Sugar and artificially sweetened beverage consumption and adiposity changes: national longitudinal study [Internet]. International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity. 2015 ; 12( 1): art. 137 [10 ].[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s12966-015-0297-y
    • Vancouver

      Laverty AA, Magee L, Monteiro CA, Saxena S, Millett C. Sugar and artificially sweetened beverage consumption and adiposity changes: national longitudinal study [Internet]. International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity. 2015 ; 12( 1): art. 137 [10 ].[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s12966-015-0297-y
  • Source: Microencapsulation and microspheres for food applications. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, ADOÇANTES

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia e ROCHA-SELMI, Glaucia Aguiar e SANTOS, Milla Gabriela dos. Microencapsulation of sweeteners. Microencapsulation and microspheres for food applications. Tradução . Amsterdam: Academic Press, 2015. . . Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Fávaro-Trindade, C. S., Rocha-Selmi, G. A., & Santos, M. G. dos. (2015). Microencapsulation of sweeteners. In Microencapsulation and microspheres for food applications. Amsterdam: Academic Press.
    • NLM

      Fávaro-Trindade CS, Rocha-Selmi GA, Santos MG dos. Microencapsulation of sweeteners. In: Microencapsulation and microspheres for food applications. Amsterdam: Academic Press; 2015. [citado 2024 nov. 03 ]
    • Vancouver

      Fávaro-Trindade CS, Rocha-Selmi GA, Santos MG dos. Microencapsulation of sweeteners. In: Microencapsulation and microspheres for food applications. Amsterdam: Academic Press; 2015. [citado 2024 nov. 03 ]
  • Unidade: FZEA

    Subjects: BOLOS, QUEIJO, BACTÉRIAS ANAERÓBICAS, POLISSACARÍDEOS, ADOÇANTES, PIGMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRIGUES, Antonio Carlos. Desenvolvimento e avaliação de cheesecake light potencialmente funcional e simbiótico. 2014. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2014. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26092014-100625/. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Rodrigues, A. C. (2014). Desenvolvimento e avaliação de cheesecake light potencialmente funcional e simbiótico (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26092014-100625/
    • NLM

      Rodrigues AC. Desenvolvimento e avaliação de cheesecake light potencialmente funcional e simbiótico [Internet]. 2014 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26092014-100625/
    • Vancouver

      Rodrigues AC. Desenvolvimento e avaliação de cheesecake light potencialmente funcional e simbiótico [Internet]. 2014 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26092014-100625/
  • Source: American Journal of Clinical Nutrition. Unidade: FMRP

    Subjects: AÇÚCAR, ADOÇANTES, BEBIDAS, DIABETES MELLITUS NÃO INSULINO-DEPENDENTE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FAGHERAZZI, Guy et al. Consumption of artificially and sugar-sweetened beverages and incident type 2 diabetes in the Etude Epidémiologique auprès des femmes de la Mutuelle Générale de l'Education Nationale-European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort 1-4. American Journal of Clinical Nutrition, v. 97, n. 3, p. 517-523, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3945/ajcn.112.050997. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Fagherazzi, G., Vilier, A., Sartorelli, D. S., Lajous, M., Balkau, B., & Clavel-Chapelon, F. (2013). Consumption of artificially and sugar-sweetened beverages and incident type 2 diabetes in the Etude Epidémiologique auprès des femmes de la Mutuelle Générale de l'Education Nationale-European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort 1-4. American Journal of Clinical Nutrition, 97( 3), 517-523. doi:10.3945/ajcn.112.050997
    • NLM

      Fagherazzi G, Vilier A, Sartorelli DS, Lajous M, Balkau B, Clavel-Chapelon F. Consumption of artificially and sugar-sweetened beverages and incident type 2 diabetes in the Etude Epidémiologique auprès des femmes de la Mutuelle Générale de l'Education Nationale-European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort 1-4 [Internet]. American Journal of Clinical Nutrition. 2013 ; 97( 3): 517-523.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3945/ajcn.112.050997
    • Vancouver

      Fagherazzi G, Vilier A, Sartorelli DS, Lajous M, Balkau B, Clavel-Chapelon F. Consumption of artificially and sugar-sweetened beverages and incident type 2 diabetes in the Etude Epidémiologique auprès des femmes de la Mutuelle Générale de l'Education Nationale-European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort 1-4 [Internet]. American Journal of Clinical Nutrition. 2013 ; 97( 3): 517-523.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3945/ajcn.112.050997
  • Unidade: FSP

    Subjects: DIETA, INGESTÃO, ADOÇANTES, MACRONUTRIENTES, INGESTÃO DE ENERGIA, SACAROSE, ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS, CONSUMO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TAVARES, Carolina Faria. Densidade energética da dieta e ingestão energética total segundo consumo de adoçantes e/ou alimentos processados com adoçantes. 2013. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2013. Disponível em: https://doi.org/10.11606/D.6.2013.tde-23102013-160348. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Tavares, C. F. (2013). Densidade energética da dieta e ingestão energética total segundo consumo de adoçantes e/ou alimentos processados com adoçantes (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://doi.org/10.11606/D.6.2013.tde-23102013-160348
    • NLM

      Tavares CF. Densidade energética da dieta e ingestão energética total segundo consumo de adoçantes e/ou alimentos processados com adoçantes [Internet]. 2013 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.11606/D.6.2013.tde-23102013-160348
    • Vancouver

      Tavares CF. Densidade energética da dieta e ingestão energética total segundo consumo de adoçantes e/ou alimentos processados com adoçantes [Internet]. 2013 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.11606/D.6.2013.tde-23102013-160348
  • Unidade: FCF

    Subjects: PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ADOÇANTES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARROS, Danielle Jéssica Melo de. Desenho e avaliação de formulações de achocolatados processados por processo convencional e instantâneo. 2013. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2013. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-29062015-155816/. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Barros, D. J. M. de. (2013). Desenho e avaliação de formulações de achocolatados processados por processo convencional e instantâneo (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-29062015-155816/
    • NLM

      Barros DJM de. Desenho e avaliação de formulações de achocolatados processados por processo convencional e instantâneo [Internet]. 2013 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-29062015-155816/
    • Vancouver

      Barros DJM de. Desenho e avaliação de formulações de achocolatados processados por processo convencional e instantâneo [Internet]. 2013 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-29062015-155816/

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024