Filtros : "BIODIVERSIDADE" "LAJOLO, FRANCO MARIA" Removido: "ny" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidades: EACH, FCF

    Subjects: CAROTENOIDES, BIODIVERSIDADE, NUTRIÇÃO, POPULAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARNAUBA, Renata Alves et al. Assessment of dietary carotenoid intake and food sources in the Brazilian population: results from national dietary surveys 2008–2009 and 2017–2018. Journal of Food Composition and Analysis, v. 122, p. 105449 ( 01-11), 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2023.105449. Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Carnauba, R. A., Sarti, F. M., Hassimotto, N. M. A., & Lajolo, F. M. (2023). Assessment of dietary carotenoid intake and food sources in the Brazilian population: results from national dietary surveys 2008–2009 and 2017–2018. Journal of Food Composition and Analysis, 122, 105449 ( 01-11). doi:10.1016/j.jfca.2023.105449
    • NLM

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Assessment of dietary carotenoid intake and food sources in the Brazilian population: results from national dietary surveys 2008–2009 and 2017–2018 [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2023 ; 122 105449 ( 01-11).[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2023.105449
    • Vancouver

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Assessment of dietary carotenoid intake and food sources in the Brazilian population: results from national dietary surveys 2008–2009 and 2017–2018 [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2023 ; 122 105449 ( 01-11).[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2023.105449
  • Source: Plants. Unidades: EACH, FCF

    Subjects: BIODIVERSIDADE, NUTRIÇÃO, PLANTAS ALIMENTÍCIAS, FITOQUÍMICA, POPULAÇÃO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARNAUBA, Renata Alves et al. Bioactive compounds intake of the Brazilian population according to geographic region. Plants, v. 12, n. 13, p. 2414 ( 01-16), 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/plants12132414. Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Carnauba, R. A., Sarti, F. M., Hassimotto, N. M. A., & Lajolo, F. M. (2023). Bioactive compounds intake of the Brazilian population according to geographic region. Plants, 12( 13), 2414 ( 01-16). doi:10.3390/plants12132414
    • NLM

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Bioactive compounds intake of the Brazilian population according to geographic region [Internet]. Plants. 2023 ; 12( 13): 2414 ( 01-16).[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.3390/plants12132414
    • Vancouver

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Bioactive compounds intake of the Brazilian population according to geographic region [Internet]. Plants. 2023 ; 12( 13): 2414 ( 01-16).[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.3390/plants12132414
  • Source: PLos one. Unidades: EACH, FCF

    Subjects: BIODIVERSIDADE, NUTRIÇÃO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARNAUBA, Renata Alves et al. Bioactive compounds intake in the Brazilian population: Trends and determinants of socioeconomic inequalities between 2008 and 2018. PLos one, v. 18, n. 10, 2023Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0292006. Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Carnauba, R. A., Sarti, F. M., Hassimotto, N. M. A., & Lajolo, F. M. (2023). Bioactive compounds intake in the Brazilian population: Trends and determinants of socioeconomic inequalities between 2008 and 2018. PLos one, 18( 10). doi:10.1371/journal.pone.0292006
    • NLM

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Bioactive compounds intake in the Brazilian population: Trends and determinants of socioeconomic inequalities between 2008 and 2018 [Internet]. PLos one. 2023 ; 18( 10):[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0292006
    • Vancouver

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Bioactive compounds intake in the Brazilian population: Trends and determinants of socioeconomic inequalities between 2008 and 2018 [Internet]. PLos one. 2023 ; 18( 10):[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0292006
  • Source: Maternal and Child Nutrition. Unidade: FCF

    Subjects: BIODIVERSIDADE, ALIMENTOS, BASES DE DADOS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GRANDE, Fernanda et al. Biodiversity food dataset: centralizing chemical composition data to allow the promotion of nutrient-rich foods in Brazil. Maternal and Child Nutrition, v. 16, p. Supl. 3 1-9 art. e13005, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/mcn.13005. Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Grande, F., Giuntini, E. B., Coelho, K. S., Purgatto, E., Franco, B. D. G. de M., Lajolo, F. M., & Menezes, E. W. de. (2020). Biodiversity food dataset: centralizing chemical composition data to allow the promotion of nutrient-rich foods in Brazil. Maternal and Child Nutrition, 16, Supl. 3 1-9 art. e13005. doi:10.1111/mcn.13005
    • NLM

      Grande F, Giuntini EB, Coelho KS, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM, Menezes EW de. Biodiversity food dataset: centralizing chemical composition data to allow the promotion of nutrient-rich foods in Brazil [Internet]. Maternal and Child Nutrition. 2020 ; 16 Supl. 3 1-9 art. e13005.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1111/mcn.13005
    • Vancouver

      Grande F, Giuntini EB, Coelho KS, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM, Menezes EW de. Biodiversity food dataset: centralizing chemical composition data to allow the promotion of nutrient-rich foods in Brazil [Internet]. Maternal and Child Nutrition. 2020 ; 16 Supl. 3 1-9 art. e13005.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1111/mcn.13005
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Subjects: FLAVONÓIDES, BIODIVERSIDADE, TABELA DE COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. Brazilian flavonoid database: application of quality evaluation system. Journal of Food Composition and Analysis, v. 24, n. 4-5, p. 629-636, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2010.09.004. Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Menezes, E. W. de, Santos, N. C. dos, Giuntini, E. B., Dan, M. C. T., Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (2011). Brazilian flavonoid database: application of quality evaluation system. Journal of Food Composition and Analysis, 24( 4-5), 629-636. doi:10.1016/j.jfca.2010.09.004
    • NLM

      Menezes EW de, Santos NC dos, Giuntini EB, Dan MCT, Genovese MI, Lajolo FM. Brazilian flavonoid database: application of quality evaluation system [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2011 ; 24( 4-5): 629-636.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2010.09.004
    • Vancouver

      Menezes EW de, Santos NC dos, Giuntini EB, Dan MCT, Genovese MI, Lajolo FM. Brazilian flavonoid database: application of quality evaluation system [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2011 ; 24( 4-5): 629-636.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2010.09.004
  • Source: Universidade de São Paulo (USP). Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, NUTRIÇÃO, BIODIVERSIDADE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENEZES, Elizabete Wenzel de e LAJOLO, Franco Maria. Evento aborda composição de alimentos, nutrição e biodiversidade. Tradução . Universidade de São Paulo (USP), São Paulo, 2007. , n. 17 out. 2007. 2160 p. on-line. Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Menezes, E. W. de, & Lajolo, F. M. (2007). Evento aborda composição de alimentos, nutrição e biodiversidade. Universidade de São Paulo (USP). São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Menezes EW de, Lajolo FM. Evento aborda composição de alimentos, nutrição e biodiversidade. Universidade de São Paulo (USP). 2007 ;(17 out. 2007. 2160 p. on-line):[citado 2024 out. 31 ]
    • Vancouver

      Menezes EW de, Lajolo FM. Evento aborda composição de alimentos, nutrição e biodiversidade. Universidade de São Paulo (USP). 2007 ;(17 out. 2007. 2160 p. on-line):[citado 2024 out. 31 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024