A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages, 8: Chemistry of food and beverages. . São Carlos: IQSC/USP. . Acesso em: 10 out. 2024. , 2010
APA
Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages, 8: Chemistry of food and beverages. (2010). Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages, 8: Chemistry of food and beverages. São Carlos: IQSC/USP.
NLM
Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages, 8: Chemistry of food and beverages. 2010 ;[citado 2024 out. 10 ]
Vancouver
Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages, 8: Chemistry of food and beverages. 2010 ;[citado 2024 out. 10 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FRANCO, Douglas Wagner. mais profundas razões dos sabores [ depoimento a Francisco Emolo]. Jornal da USP. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 10 out. 2024. , 2010
APA
Franco, D. W. (2010). mais profundas razões dos sabores [ depoimento a Francisco Emolo]. Jornal da USP. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo.
NLM
Franco DW. mais profundas razões dos sabores [ depoimento a Francisco Emolo]. Jornal da USP. 2010 ;29 no a 5 dez. 2010 5.[citado 2024 out. 10 ]
Vancouver
Franco DW. mais profundas razões dos sabores [ depoimento a Francisco Emolo]. Jornal da USP. 2010 ;29 no a 5 dez. 2010 5.[citado 2024 out. 10 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FRANCO, Douglas Wagner e LIMA NETO, Benedito dos Santos. Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages. . São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 10 out. 2024. , 2004
APA
Franco, D. W., & Lima Neto, B. dos S. (2004). Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo.
NLM
Franco DW, Lima Neto B dos S. Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages. 2004 ;[citado 2024 out. 10 ]
Vancouver
Franco DW, Lima Neto B dos S. Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages. 2004 ;[citado 2024 out. 10 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FARIA, João B. et al. Evaluation of Brazilian woods as an alternative to oak for cachaças aging. European Food Research and Technology, v. 218, n. 1, p. 83-87, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00217-003-0795-z. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Faria, J. B., Cardello, H. M. A. B., Boscolo, M., Isique, W. D., Odello, L., & Franco, D. W. (2003). Evaluation of Brazilian woods as an alternative to oak for cachaças aging. European Food Research and Technology, 218( 1), 83-87. doi:10.1007/s00217-003-0795-z
NLM
Faria JB, Cardello HMAB, Boscolo M, Isique WD, Odello L, Franco DW. Evaluation of Brazilian woods as an alternative to oak for cachaças aging [Internet]. European Food Research and Technology. 2003 ; 218( 1): 83-87.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-003-0795-z
Vancouver
Faria JB, Cardello HMAB, Boscolo M, Isique WD, Odello L, Franco DW. Evaluation of Brazilian woods as an alternative to oak for cachaças aging [Internet]. European Food Research and Technology. 2003 ; 218( 1): 83-87.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-003-0795-z
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CARDOSO, Daniel Rodrigues et al. Are cachaça and rum the same beverages? 2002, Anais.. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos-UNICAMP, 2002. . Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Cardoso, D. R., Andrade Sobrinho, L. G. de, Leite Neto, A. F., Reche, R. V., Isique, W. D., Lima Neto, B. dos S., & Franco, D. W. (2002). Are cachaça and rum the same beverages? In Abstracts. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos-UNICAMP.
NLM
Cardoso DR, Andrade Sobrinho LG de, Leite Neto AF, Reche RV, Isique WD, Lima Neto B dos S, Franco DW. Are cachaça and rum the same beverages? Abstracts. 2002 ;[citado 2024 out. 10 ]
Vancouver
Cardoso DR, Andrade Sobrinho LG de, Leite Neto AF, Reche RV, Isique WD, Lima Neto B dos S, Franco DW. Are cachaça and rum the same beverages? Abstracts. 2002 ;[citado 2024 out. 10 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages, 3: book of abstracts. . São Carlos: Instituto de Química de São Carlos-USP. . Acesso em: 10 out. 2024. , 2000
APA
Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages, 3: book of abstracts. (2000). Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages, 3: book of abstracts. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos-USP.
NLM
Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages, 3: book of abstracts. 2000 ;[citado 2024 out. 10 ]
Vancouver
Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages, 3: book of abstracts. 2000 ;[citado 2024 out. 10 ]