Filtros : "Holanda" "SAAD, SUSANA MARTA ISAY" Removido: "ANALISES CLINICAS E TOXICOLOGICAS" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Applied Microbiology and Biotechnology. Unidades: FCF, ESALQ

    Subjects: ACEROLA, BEBIDAS, BIOTA INTESTINAL, FERMENTAÇÃO, OBESIDADE, PROBIÓTICOS, SOJA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Impact of a fermented soy beverage supplemented with acerola by-product on the gut microbiota from lean and obese subjects using an in vitro model of the human colon. Applied Microbiology and Biotechnology, v. 105, p. 3771–378, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-021-11252-8. Acesso em: 30 maio 2024.
    • APA

      Vieira, A. D. S., Souza, C. B. de, Padilha, M., Zoetendal, E. G., Smidt, H., Saad, S. M. I., & Venema, K. (2021). Impact of a fermented soy beverage supplemented with acerola by-product on the gut microbiota from lean and obese subjects using an in vitro model of the human colon. Applied Microbiology and Biotechnology, 105, 3771–378. doi:10.1007/s00253-021-11252-8
    • NLM

      Vieira ADS, Souza CB de, Padilha M, Zoetendal EG, Smidt H, Saad SMI, Venema K. Impact of a fermented soy beverage supplemented with acerola by-product on the gut microbiota from lean and obese subjects using an in vitro model of the human colon [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2021 ; 105 3771–378.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-021-11252-8
    • Vancouver

      Vieira ADS, Souza CB de, Padilha M, Zoetendal EG, Smidt H, Saad SMI, Venema K. Impact of a fermented soy beverage supplemented with acerola by-product on the gut microbiota from lean and obese subjects using an in vitro model of the human colon [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2021 ; 105 3771–378.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-021-11252-8
  • Source: Beneficial Microbes. Unidade: FCF

    Subjects: BIOTA INTESTINAL, PREBIÓTICOS, SUBPRODUTOS COMO ALIMENTO, BAGAÇOS, MANDIOCA, CANA-DE-AÇÚCAR, CASCAS (PLANTA), LARANJA, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Carlota Bussolo de e SAAD, Susana Marta Isay e VENEMA, K. Lean and obese microbiota: differences in in vitro fermentation of food-by-products. Beneficial Microbes, v. 12, n. 4, p. 397-411, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3920/BM2020.0151. Acesso em: 30 maio 2024.
    • APA

      Souza, C. B. de, Saad, S. M. I., & Venema, K. (2021). Lean and obese microbiota: differences in in vitro fermentation of food-by-products. Beneficial Microbes, 12( 4), 397-411. doi:10.3920/BM2020.0151
    • NLM

      Souza CB de, Saad SMI, Venema K. Lean and obese microbiota: differences in in vitro fermentation of food-by-products [Internet]. Beneficial Microbes. 2021 ; 12( 4): 397-411.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.3920/BM2020.0151
    • Vancouver

      Souza CB de, Saad SMI, Venema K. Lean and obese microbiota: differences in in vitro fermentation of food-by-products [Internet]. Beneficial Microbes. 2021 ; 12( 4): 397-411.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.3920/BM2020.0151
  • Source: Journal of Functional Foods. Unidade: FCF

    Subjects: FRUTAS, FIBRAS NA DIETA, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Carlota Bussolo de et al. Degradation of fibres from fruit by-products allows selective modulation of the gut bacteria in an in vitro model of the proximal colon. Journal of Functional Foods, v. 57, p. 275-285, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.04.026. Acesso em: 30 maio 2024.
    • APA

      Souza, C. B. de, Jonathan, M., Saad, S. M. I., Schols, H. A., & Venema, K. (2019). Degradation of fibres from fruit by-products allows selective modulation of the gut bacteria in an in vitro model of the proximal colon. Journal of Functional Foods, 57, 275-285. doi:10.1016/j.jff.2019.04.026
    • NLM

      Souza CB de, Jonathan M, Saad SMI, Schols HA, Venema K. Degradation of fibres from fruit by-products allows selective modulation of the gut bacteria in an in vitro model of the proximal colon [Internet]. Journal of Functional Foods. 2019 ; 57 275-285.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.04.026
    • Vancouver

      Souza CB de, Jonathan M, Saad SMI, Schols HA, Venema K. Degradation of fibres from fruit by-products allows selective modulation of the gut bacteria in an in vitro model of the proximal colon [Internet]. Journal of Functional Foods. 2019 ; 57 275-285.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.04.026
  • Source: Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre. Unidade: FCF

    Subjects: MANDIOCA, LARANJA, MARACUJÁ, DIGESTIBILIDADE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Carlota Bussolo de et al. Characterization and in vitro digestibility of by-products from Brazilian food industry: cassava bagasse, orange bagasse and passion fruit peel. Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre, v. 16, p. 90-99, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bcdf.2018.08.001. Acesso em: 30 maio 2024.
    • APA

      Souza, C. B. de, Jonathan, M., Saad, S. M. I., Schols, H. A., & Venema, K. (2018). Characterization and in vitro digestibility of by-products from Brazilian food industry: cassava bagasse, orange bagasse and passion fruit peel. Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre, 16, 90-99. doi:10.1016/j.bcdf.2018.08.001
    • NLM

      Souza CB de, Jonathan M, Saad SMI, Schols HA, Venema K. Characterization and in vitro digestibility of by-products from Brazilian food industry: cassava bagasse, orange bagasse and passion fruit peel [Internet]. Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre. 2018 ; 16 90-99.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bcdf.2018.08.001
    • Vancouver

      Souza CB de, Jonathan M, Saad SMI, Schols HA, Venema K. Characterization and in vitro digestibility of by-products from Brazilian food industry: cassava bagasse, orange bagasse and passion fruit peel [Internet]. Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre. 2018 ; 16 90-99.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bcdf.2018.08.001
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, ACEROLA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 30 maio 2024.
    • APA

      Vieira, A. D. S., Cuevas-Tena, M., Souza, C. B. de, Zoetendal, E. G., Smidt, H., Venema, K., & Saad, S. M. I. (2017). Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Vieira ADS, Cuevas-Tena M, Souza CB de, Zoetendal EG, Smidt H, Venema K, Saad SMI. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 maio 30 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Vieira ADS, Cuevas-Tena M, Souza CB de, Zoetendal EG, Smidt H, Venema K, Saad SMI. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 maio 30 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Super Saudável. Unidade: FCF

    Assunto: PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VENEMA, Koen e SAAD, Susana Marta Isay. Uma nova era para os probióticos. Super Saudável. São Bernardo do Campo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.yakult.com.br/yakult/upload/supersaudavel/131074707762088975_yak_70.pdf. Acesso em: 30 maio 2024. , 2016
    • APA

      Venema, K., & Saad, S. M. I. (2016). Uma nova era para os probióticos. Super Saudável. São Bernardo do Campo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.yakult.com.br/yakult/upload/supersaudavel/131074707762088975_yak_70.pdf
    • NLM

      Venema K, Saad SMI. Uma nova era para os probióticos [Internet]. Super Saudável. 2016 ;( 70): 4-5.[citado 2024 maio 30 ] Available from: http://www.yakult.com.br/yakult/upload/supersaudavel/131074707762088975_yak_70.pdf
    • Vancouver

      Venema K, Saad SMI. Uma nova era para os probióticos [Internet]. Super Saudável. 2016 ;( 70): 4-5.[citado 2024 maio 30 ] Available from: http://www.yakult.com.br/yakult/upload/supersaudavel/131074707762088975_yak_70.pdf
  • Source: Abstracts. Conference titles: Beneficial Microbes Conference. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Carlota Bussolo de e SAAD, Susana Marta Isay e VENEMA, Koen. Lean and obese microbiota: differences in in vitro fermentation of by producing gut bacteria using different redox mediators. 2016, Anais.. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2016. . Acesso em: 30 maio 2024.
    • APA

      Souza, C. B. de, Saad, S. M. I., & Venema, K. (2016). Lean and obese microbiota: differences in in vitro fermentation of by producing gut bacteria using different redox mediators. In Abstracts. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Souza CB de, Saad SMI, Venema K. Lean and obese microbiota: differences in in vitro fermentation of by producing gut bacteria using different redox mediators. Abstracts. 2016 ;[citado 2024 maio 30 ]
    • Vancouver

      Souza CB de, Saad SMI, Venema K. Lean and obese microbiota: differences in in vitro fermentation of by producing gut bacteria using different redox mediators. Abstracts. 2016 ;[citado 2024 maio 30 ]
  • Source: Beneficial Microbes. Unidade: FCF

    Subjects: BACTÉRIAS LÁTICAS, OLIGOSSACARÍDEOS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARDARELLI, Haíssa Roberta et al. In vitro fermentation of prebiotic carbohydrates by intestinal microbiota in the presence of Lactobacillus amylovorus DSM 16998. Beneficial Microbes, v. 7, n. 1, p. 119-133, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3920/bm2014.0151. Acesso em: 30 maio 2024.
    • APA

      Cardarelli, H. R., Martinez, R. C. R., Albrecht, S., Schols, H., Franco, B. D. G. de M., Saad, S. M. I., & Smidt, H. (2016). In vitro fermentation of prebiotic carbohydrates by intestinal microbiota in the presence of Lactobacillus amylovorus DSM 16998. Beneficial Microbes, 7( 1), 119-133. doi:10.3920/bm2014.0151
    • NLM

      Cardarelli HR, Martinez RCR, Albrecht S, Schols H, Franco BDG de M, Saad SMI, Smidt H. In vitro fermentation of prebiotic carbohydrates by intestinal microbiota in the presence of Lactobacillus amylovorus DSM 16998 [Internet]. Beneficial Microbes. 2016 ; 7( 1): 119-133.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.3920/bm2014.0151
    • Vancouver

      Cardarelli HR, Martinez RCR, Albrecht S, Schols H, Franco BDG de M, Saad SMI, Smidt H. In vitro fermentation of prebiotic carbohydrates by intestinal microbiota in the presence of Lactobacillus amylovorus DSM 16998 [Internet]. Beneficial Microbes. 2016 ; 7( 1): 119-133.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.3920/bm2014.0151

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024