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  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: QUEIJO, LACTOBACILLUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SABO, Sabrina da Silva et al. Inhibitory substances production by Lactobacillus plantarum ST16Pa cultured in hydrolyzed cheese whey supplemented with soybean flour and their antimicrobial efficiency as biopreservatives on fresh chicken meat. Food Research International, v. 99, p. 762-769, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.05.026. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Sabo, S. da S., Pérez Rodríguez, N., Domínguez, J. M., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Inhibitory substances production by Lactobacillus plantarum ST16Pa cultured in hydrolyzed cheese whey supplemented with soybean flour and their antimicrobial efficiency as biopreservatives on fresh chicken meat. Food Research International, 99, 762-769. doi:10.1016/j.foodres.2017.05.026
    • NLM

      Sabo S da S, Pérez Rodríguez N, Domínguez JM, Oliveira RP de S. Inhibitory substances production by Lactobacillus plantarum ST16Pa cultured in hydrolyzed cheese whey supplemented with soybean flour and their antimicrobial efficiency as biopreservatives on fresh chicken meat [Internet]. Food Research International. 2017 ; 99 762-769.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.05.026
    • Vancouver

      Sabo S da S, Pérez Rodríguez N, Domínguez JM, Oliveira RP de S. Inhibitory substances production by Lactobacillus plantarum ST16Pa cultured in hydrolyzed cheese whey supplemented with soybean flour and their antimicrobial efficiency as biopreservatives on fresh chicken meat [Internet]. Food Research International. 2017 ; 99 762-769.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.05.026
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, IOGURTE, LEITE DE SOJA

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    • ABNT

      PIAZENTIN, Anna Carolina Meireles e SILVA, Thamires Maria Simões e OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza. Resistance of lactobacillus paracasei LPC-37 and yoghurt cultures to in vitro gastrointestinal stress in fermented soy powder. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 07 nov. 2024. , 2017
    • APA

      Piazentin, A. C. M., Silva, T. M. S., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Resistance of lactobacillus paracasei LPC-37 and yoghurt cultures to in vitro gastrointestinal stress in fermented soy powder. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Piazentin ACM, Silva TMS, Oliveira RP de S. Resistance of lactobacillus paracasei LPC-37 and yoghurt cultures to in vitro gastrointestinal stress in fermented soy powder. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 61 res. FCF117.[citado 2024 nov. 07 ]
    • Vancouver

      Piazentin ACM, Silva TMS, Oliveira RP de S. Resistance of lactobacillus paracasei LPC-37 and yoghurt cultures to in vitro gastrointestinal stress in fermented soy powder. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 61 res. FCF117.[citado 2024 nov. 07 ]
  • Source: Manual de Biossegurança. Unidade: FCF

    Subjects: BIOSSEGURANÇA, BIOTECNOLOGIA

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    • ABNT

      PESSOA JUNIOR, Adalberto et al. Biossegurança em biotecnologia industrial. Manual de Biossegurança. Tradução . Barueri: Manole, 2017. . . Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Pessoa Junior, A., Polakiewicz, B., Abrahão Neto, J., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Biossegurança em biotecnologia industrial. In Manual de Biossegurança. Barueri: Manole.
    • NLM

      Pessoa Junior A, Polakiewicz B, Abrahão Neto J, Oliveira RP de S. Biossegurança em biotecnologia industrial. In: Manual de Biossegurança. Barueri: Manole; 2017. [citado 2024 nov. 07 ]
    • Vancouver

      Pessoa Junior A, Polakiewicz B, Abrahão Neto J, Oliveira RP de S. Biossegurança em biotecnologia industrial. In: Manual de Biossegurança. Barueri: Manole; 2017. [citado 2024 nov. 07 ]
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOCOCCUS, CARBONO, MEIOS DE CULTURA, BIOTECNOLOGIA

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    • ABNT

      OLIVEIRA, Sara Souza Santiago de et al. Otimização de produção de bacteriocina por Lactococcus lactis a partir de meio de cultivo suplementado com fontes de carbono e nitrogênio. 2017, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP, 2017. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Oliveira, S. S. S. de, Azevedo, P. O. de S. de, Sabo, S. da S., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Otimização de produção de bacteriocina por Lactococcus lactis a partir de meio de cultivo suplementado com fontes de carbono e nitrogênio. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Oliveira SSS de, Azevedo PO de S de, Sabo S da S, Oliveira RP de S. Otimização de produção de bacteriocina por Lactococcus lactis a partir de meio de cultivo suplementado com fontes de carbono e nitrogênio [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Oliveira SSS de, Azevedo PO de S de, Sabo S da S, Oliveira RP de S. Otimização de produção de bacteriocina por Lactococcus lactis a partir de meio de cultivo suplementado com fontes de carbono e nitrogênio [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      SILVA, Thamires Maria Simões da et al. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Silva, T. M. S. da, Bogsan, C. S. B., Oliveira, R. P. de S., & Oliveira, M. N. de. (2017). L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, ALIMENTOS NATURAIS, PEPTÍDEOS

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    • ABNT

      AZEVEDO, Pamela Oliveira de Souza de e PIAZENTIN, Anna Carolina Meireles e OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Azevedo, P. O. de S. de, Piazentin, A. C. M., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Azevedo PO de S de, Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Azevedo PO de S de, Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Biotechnology Advances. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PORTO, Maria Carolina Wanderley et al. Pediococcus spp: an important genus of lactic acid bacteria and pediocin producers. Biotechnology Advances, v. 35, p. 361-374, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.biotechadv.2017.03.004. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Porto, M. C. W., Kuniyoshi, T. M., Azevedo, P. O. S., Vitolo, M., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Pediococcus spp: an important genus of lactic acid bacteria and pediocin producers. Biotechnology Advances, 35, 361-374. doi:10.1016/j.biotechadv.2017.03.004
    • NLM

      Porto MCW, Kuniyoshi TM, Azevedo POS, Vitolo M, Oliveira RP de S. Pediococcus spp: an important genus of lactic acid bacteria and pediocin producers [Internet]. Biotechnology Advances. 2017 ; 35 361-374.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biotechadv.2017.03.004
    • Vancouver

      Porto MCW, Kuniyoshi TM, Azevedo POS, Vitolo M, Oliveira RP de S. Pediococcus spp: an important genus of lactic acid bacteria and pediocin producers [Internet]. Biotechnology Advances. 2017 ; 35 361-374.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biotechadv.2017.03.004
  • Source: Cyta - Journal of Food. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOCOCCUS, ÁCIDO LÁCTICO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SOUZA, Ellen Cristina et al. Influence of temperature and pH on the production of biosurfactant, bacteriocin and lactic acid by Lactococcus lactis CECT-4434. Cyta - Journal of Food, v. 15, n. 4, p. 525-530, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/19476337.2017.1306806. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Souza, E. C., Azevedo, P. O. de S. de, Domínguez, J. M., Converti, A., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Influence of temperature and pH on the production of biosurfactant, bacteriocin and lactic acid by Lactococcus lactis CECT-4434. Cyta - Journal of Food, 15( 4), 525-530. doi:10.1080/19476337.2017.1306806
    • NLM

      Souza EC, Azevedo PO de S de, Domínguez JM, Converti A, Oliveira RP de S. Influence of temperature and pH on the production of biosurfactant, bacteriocin and lactic acid by Lactococcus lactis CECT-4434 [Internet]. Cyta - Journal of Food. 2017 ; 15( 4): 525-530.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19476337.2017.1306806
    • Vancouver

      Souza EC, Azevedo PO de S de, Domínguez JM, Converti A, Oliveira RP de S. Influence of temperature and pH on the production of biosurfactant, bacteriocin and lactic acid by Lactococcus lactis CECT-4434 [Internet]. Cyta - Journal of Food. 2017 ; 15( 4): 525-530.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19476337.2017.1306806
  • Source: Aquaculture Research. Unidade: FCF

    Subjects: ELEGINOPSIDAE, PERCIFORMES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VALDEBENITO, I et al. Spermatological research of experimentally farmed Patagonian blenny (Eleginops maclovinus) (Perciformes: Eleginopsidae) in Chile. Aquaculture Research, v. 48, n. 8, p. 4197-4204, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/are.13240. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Valdebenito, I., Cosson, J., Contreras, P., Sánchez, J. C., Oliveira, R. P. de S., Risopatrón, J., et al. (2017). Spermatological research of experimentally farmed Patagonian blenny (Eleginops maclovinus) (Perciformes: Eleginopsidae) in Chile. Aquaculture Research, 48( 8), 4197-4204. doi:10.1111/are.13240
    • NLM

      Valdebenito I, Cosson J, Contreras P, Sánchez JC, Oliveira RP de S, Risopatrón J, Farías JG, Figueroa E. Spermatological research of experimentally farmed Patagonian blenny (Eleginops maclovinus) (Perciformes: Eleginopsidae) in Chile [Internet]. Aquaculture Research. 2017 ; 48( 8): 4197-4204.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1111/are.13240
    • Vancouver

      Valdebenito I, Cosson J, Contreras P, Sánchez JC, Oliveira RP de S, Risopatrón J, Farías JG, Figueroa E. Spermatological research of experimentally farmed Patagonian blenny (Eleginops maclovinus) (Perciformes: Eleginopsidae) in Chile [Internet]. Aquaculture Research. 2017 ; 48( 8): 4197-4204.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1111/are.13240
  • Source: Probiotics and Antimicrobial Proteins. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, ALIMENTOS FERMENTADOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AZEVEDO, Pamela Oliveira de Souza de et al. Stimulating Effects of Sucrose and Inulin on Growth, Lactate, and Bacteriocin Productions by Pediococcus pentosaceus. Probiotics and Antimicrobial Proteins, v. 9, p. 466-472, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12602-017-9292-8. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Azevedo, P. O. de S. de, Converti, A., Domínguez, J. M., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Stimulating Effects of Sucrose and Inulin on Growth, Lactate, and Bacteriocin Productions by Pediococcus pentosaceus. Probiotics and Antimicrobial Proteins, 9, 466-472. doi:10.1007/s12602-017-9292-8
    • NLM

      Azevedo PO de S de, Converti A, Domínguez JM, Oliveira RP de S. Stimulating Effects of Sucrose and Inulin on Growth, Lactate, and Bacteriocin Productions by Pediococcus pentosaceus [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2017 ; 9 466-472.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12602-017-9292-8
    • Vancouver

      Azevedo PO de S de, Converti A, Domínguez JM, Oliveira RP de S. Stimulating Effects of Sucrose and Inulin on Growth, Lactate, and Bacteriocin Productions by Pediococcus pentosaceus [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2017 ; 9 466-472.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12602-017-9292-8
  • Source: Manual de Biossegurança. Unidades: IQ, FCF

    Subjects: BIOSSEGURANÇA, PRODUTOS QUÍMICOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DI VITTA, Patrícia Busko e OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza. Biossegurança e gestão de produtos químicos. Manual de Biossegurança. Tradução . Barueri: Manole, 2017. . . Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Di Vitta, P. B., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Biossegurança e gestão de produtos químicos. In Manual de Biossegurança. Barueri: Manole.
    • NLM

      Di Vitta PB, Oliveira RP de S. Biossegurança e gestão de produtos químicos. In: Manual de Biossegurança. Barueri: Manole; 2017. [citado 2024 nov. 07 ]
    • Vancouver

      Di Vitta PB, Oliveira RP de S. Biossegurança e gestão de produtos químicos. In: Manual de Biossegurança. Barueri: Manole; 2017. [citado 2024 nov. 07 ]
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PIAZENTIN, Anna Carolina Meireles e OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza. Influence of cooling temperature on viability and post-acidification of yoghurt cultures and Lactobacillus paracasei Lpc-37 in fermentend soy powder. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Piazentin, A. C. M., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Influence of cooling temperature on viability and post-acidification of yoghurt cultures and Lactobacillus paracasei Lpc-37 in fermentend soy powder. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Influence of cooling temperature on viability and post-acidification of yoghurt cultures and Lactobacillus paracasei Lpc-37 in fermentend soy powder [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Influence of cooling temperature on viability and post-acidification of yoghurt cultures and Lactobacillus paracasei Lpc-37 in fermentend soy powder [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm

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