Hygiene practices in deli meats slicing sector in supermarkets in São Paulo, Brazil (2015)
Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF
Subjects: HIGIENE DE ALIMENTOS, ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS
ABNT
OLIVIO, Rubio S et al. Hygiene practices in deli meats slicing sector in supermarkets in São Paulo, Brazil. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 10 nov. 2024.APA
Olivio, R. S., Lopes, J. T., Faria, D. B., & Franco, B. D. G. de M. (2015). Hygiene practices in deli meats slicing sector in supermarkets in São Paulo, Brazil. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htmNLM
Olivio RS, Lopes JT, Faria DB, Franco BDG de M. Hygiene practices in deli meats slicing sector in supermarkets in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 nov. 10 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htmVancouver
Olivio RS, Lopes JT, Faria DB, Franco BDG de M. Hygiene practices in deli meats slicing sector in supermarkets in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 nov. 10 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm