A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LOPES, André M et al. Lipopolysaccharides: methods of quantification and Removal from biotechnological products. Pharmaceutical biotechnology: a focus on industrial application. Tradução . New York: CRC Press, 2021. . . Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Lopes, A. M., Pereira, J. F. B., Molino, J. V. D., Lourenço, F. R., & Pessoa Junior, A. (2021). Lipopolysaccharides: methods of quantification and Removal from biotechnological products. In Pharmaceutical biotechnology: a focus on industrial application. New York: CRC Press.
NLM
Lopes AM, Pereira JFB, Molino JVD, Lourenço FR, Pessoa Junior A. Lipopolysaccharides: methods of quantification and Removal from biotechnological products. In: Pharmaceutical biotechnology: a focus on industrial application. New York: CRC Press; 2021. [citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Lopes AM, Pereira JFB, Molino JVD, Lourenço FR, Pessoa Junior A. Lipopolysaccharides: methods of quantification and Removal from biotechnological products. In: Pharmaceutical biotechnology: a focus on industrial application. New York: CRC Press; 2021. [citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CONVERTI, Attilio et al. Thermodynamics applied to biomolecules. Pharmaceutical biotechnology: a focus on industrial application. Tradução . New York: CRC Press, 2021. . . Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Converti, A., Pessoa Junior, A., Silva, J. de C., Oliveira, R. L. de, & Porto, T. S. (2021). Thermodynamics applied to biomolecules. In Pharmaceutical biotechnology: a focus on industrial application. New York: CRC Press.
NLM
Converti A, Pessoa Junior A, Silva J de C, Oliveira RL de, Porto TS. Thermodynamics applied to biomolecules. In: Pharmaceutical biotechnology: a focus on industrial application. New York: CRC Press; 2021. [citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Converti A, Pessoa Junior A, Silva J de C, Oliveira RL de, Porto TS. Thermodynamics applied to biomolecules. In: Pharmaceutical biotechnology: a focus on industrial application. New York: CRC Press; 2021. [citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MENDES, E et al. Preventive oral kefir supplementation protects mice from ovariectomy-induced exacerbated allergic airway inflammation. Beneficial Microbes, v. 12, n. 2, p. 187 - 197, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3920/BM2020.0112. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Mendes, E., Casaro, M. B., Fukumori, C., Ribeiro, W. R., Dos Santos, A. L., Sartorelli, P., et al. (2021). Preventive oral kefir supplementation protects mice from ovariectomy-induced exacerbated allergic airway inflammation. Beneficial Microbes, 12( 2), 187 - 197. doi:10.3920/BM2020.0112
NLM
Mendes E, Casaro MB, Fukumori C, Ribeiro WR, Dos Santos AL, Sartorelli P, Lazarini M, Bogsan CSB, Oliveira MA, Ferreira CM. Preventive oral kefir supplementation protects mice from ovariectomy-induced exacerbated allergic airway inflammation [Internet]. Beneficial Microbes. 2021 ; 12( 2): 187 - 197.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3920/BM2020.0112
Vancouver
Mendes E, Casaro MB, Fukumori C, Ribeiro WR, Dos Santos AL, Sartorelli P, Lazarini M, Bogsan CSB, Oliveira MA, Ferreira CM. Preventive oral kefir supplementation protects mice from ovariectomy-induced exacerbated allergic airway inflammation [Internet]. Beneficial Microbes. 2021 ; 12( 2): 187 - 197.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3920/BM2020.0112
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BATTISTINI, Carolina et al. Vitamin d modulates intestinal microbiota in inflammatory bowel diseases. International Journal of Molecular Sciences, v. 22, p. 1-22 art. 362, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/ijms22010362. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Battistini, C., Ballan, R., Herkenhoff, M. E., Saad, S. M. I., & Sun, J. (2021). Vitamin d modulates intestinal microbiota in inflammatory bowel diseases. International Journal of Molecular Sciences, 22, 1-22 art. 362. doi:10.3390/ijms22010362
NLM
Battistini C, Ballan R, Herkenhoff ME, Saad SMI, Sun J. Vitamin d modulates intestinal microbiota in inflammatory bowel diseases [Internet]. International Journal of Molecular Sciences. 2021 ; 22 1-22 art. 362.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijms22010362
Vancouver
Battistini C, Ballan R, Herkenhoff ME, Saad SMI, Sun J. Vitamin d modulates intestinal microbiota in inflammatory bowel diseases [Internet]. International Journal of Molecular Sciences. 2021 ; 22 1-22 art. 362.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijms22010362
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALBUQUERQUE, Cristina Northfleet de. Da molécula ao medicamento. Podteca. São Paulo: Biblioteca do Conjunto das Químicas/USP. Disponível em: https://anchor.fm/bibliotecacqusp/episodes/Livro-Da-molcula-ao-medicamento--de-Cristina-Northfleet-de-Albuquerque-e13nhep. Acesso em: 08 out. 2024. , 2021
APA
Albuquerque, C. N. de. (2021). Da molécula ao medicamento. Podteca. São Paulo: Biblioteca do Conjunto das Químicas/USP. Recuperado de https://anchor.fm/bibliotecacqusp/episodes/Livro-Da-molcula-ao-medicamento--de-Cristina-Northfleet-de-Albuquerque-e13nhep
NLM
Albuquerque CN de. Da molécula ao medicamento [Internet]. Podteca. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://anchor.fm/bibliotecacqusp/episodes/Livro-Da-molcula-ao-medicamento--de-Cristina-Northfleet-de-Albuquerque-e13nhep
Vancouver
Albuquerque CN de. Da molécula ao medicamento [Internet]. Podteca. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://anchor.fm/bibliotecacqusp/episodes/Livro-Da-molcula-ao-medicamento--de-Cristina-Northfleet-de-Albuquerque-e13nhep
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALBUQUERQUE, Cristina Northfleet de. A experiência dos jogos no ensino. Podteca. São Paulo: Biblioteca do Conjunto das Químicas/USP. Disponível em: https://open.spotify.com/episode/0xRT2bIXIePMk9vWc2jC8o. Acesso em: 08 out. 2024. , 2021
APA
Albuquerque, C. N. de. (2021). A experiência dos jogos no ensino. Podteca. São Paulo: Biblioteca do Conjunto das Químicas/USP. Recuperado de https://open.spotify.com/episode/0xRT2bIXIePMk9vWc2jC8o
NLM
Albuquerque CN de. A experiência dos jogos no ensino [Internet]. Podteca. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://open.spotify.com/episode/0xRT2bIXIePMk9vWc2jC8o
Vancouver
Albuquerque CN de. A experiência dos jogos no ensino [Internet]. Podteca. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://open.spotify.com/episode/0xRT2bIXIePMk9vWc2jC8o
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Acerola by-product may improve the in vitro gastrointestinal resistance of probiotic strains in a plant-based fermented beverage. LWT - Food Science and Technology, v. 141 , p. 1-8 art. 110858, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.110858. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Vieira, A. D. S., Battistini, C., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2021). Acerola by-product may improve the in vitro gastrointestinal resistance of probiotic strains in a plant-based fermented beverage. LWT - Food Science and Technology, 141 , 1-8 art. 110858. doi:10.1016/j.lwt.2021.110858
NLM
Vieira ADS, Battistini C, Bedani R, Saad SMI. Acerola by-product may improve the in vitro gastrointestinal resistance of probiotic strains in a plant-based fermented beverage [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2021 ; 141 1-8 art. 110858.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.110858
Vancouver
Vieira ADS, Battistini C, Bedani R, Saad SMI. Acerola by-product may improve the in vitro gastrointestinal resistance of probiotic strains in a plant-based fermented beverage [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2021 ; 141 1-8 art. 110858.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.110858
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MOTA, Ana Carolini Fernandes e ISHII, Marina. Avaliação do crescimento de bactérias isoladas de meio residual do cultivo de microrganismo fotossintetizante. 2021, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP, 2021. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Mota, A. C. F., & Ishii, M. (2021). Avaliação do crescimento de bactérias isoladas de meio residual do cultivo de microrganismo fotossintetizante. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Mota ACF, Ishii M. Avaliação do crescimento de bactérias isoladas de meio residual do cultivo de microrganismo fotossintetizante [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Mota ACF, Ishii M. Avaliação do crescimento de bactérias isoladas de meio residual do cultivo de microrganismo fotossintetizante [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PULLO, Omar Pillaca et al. Recombinant L-asparaginase production using Pichia pastoris (MUTs strain): establishment of conditions for growth and induction phases. Journal of Chemical Technology & Biotechnology, v. 96, p. 283–292, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jctb.6540. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Pullo, O. P., Rodrigues, D., Moguel, I. S., Lopes, A., Pimenta, M., Basi, T., et al. (2021). Recombinant L-asparaginase production using Pichia pastoris (MUTs strain): establishment of conditions for growth and induction phases. Journal of Chemical Technology & Biotechnology, 96, 283–292. doi:10.1002/jctb.6540
NLM
Pullo OP, Rodrigues D, Moguel IS, Lopes A, Pimenta M, Basi T, Feitosa VA, Zavaleta AI, Monteiro G, Pessoa Junior A, Vitolo M. Recombinant L-asparaginase production using Pichia pastoris (MUTs strain): establishment of conditions for growth and induction phases [Internet]. Journal of Chemical Technology & Biotechnology. 2021 ; 96 283–292.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jctb.6540
Vancouver
Pullo OP, Rodrigues D, Moguel IS, Lopes A, Pimenta M, Basi T, Feitosa VA, Zavaleta AI, Monteiro G, Pessoa Junior A, Vitolo M. Recombinant L-asparaginase production using Pichia pastoris (MUTs strain): establishment of conditions for growth and induction phases [Internet]. Journal of Chemical Technology & Biotechnology. 2021 ; 96 283–292.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jctb.6540
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SOUSA, Ana Elisa Rodrigues et al. Nitrogen supplementation for the production of Chlorella vulgaris biomass in secondary effluent from dairy industry. Biochemical Engineering Journal, v. 165, p. 1-6 art. 107818, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bej.2020.107818. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Sousa, A. E. R., Nunes, I. V. O., Muniz Junior, A. B., Carvalho, J. C. M. de, Silva, L. D. C. M. da, & Matsudo, M. C. (2021). Nitrogen supplementation for the production of Chlorella vulgaris biomass in secondary effluent from dairy industry. Biochemical Engineering Journal, 165, 1-6 art. 107818. doi:10.1016/j.bej.2020.107818
NLM
Sousa AER, Nunes IVO, Muniz Junior AB, Carvalho JCM de, Silva LDCM da, Matsudo MC. Nitrogen supplementation for the production of Chlorella vulgaris biomass in secondary effluent from dairy industry [Internet]. Biochemical Engineering Journal. 2021 ; 165 1-6 art. 107818.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bej.2020.107818
Vancouver
Sousa AER, Nunes IVO, Muniz Junior AB, Carvalho JCM de, Silva LDCM da, Matsudo MC. Nitrogen supplementation for the production of Chlorella vulgaris biomass in secondary effluent from dairy industry [Internet]. Biochemical Engineering Journal. 2021 ; 165 1-6 art. 107818.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bej.2020.107818
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ARIAS, Cesar Andres Diaz et al. Semi-continuous system for the production of recombinant mCherry protein in Chlamydomonas reinhardtii. Biotechnology Progress, v. 37, p. 1-7 art. e3101, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/btpr.3101. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Arias, C. A. D., Matsudo, M. C., Camargo, L. S. F., Molino, J. V. D., Mayfield, S. P., & Carvalho, J. C. M. de. (2021). Semi-continuous system for the production of recombinant mCherry protein in Chlamydomonas reinhardtii. Biotechnology Progress, 37, 1-7 art. e3101. doi:10.1002/btpr.3101
NLM
Arias CAD, Matsudo MC, Camargo LSF, Molino JVD, Mayfield SP, Carvalho JCM de. Semi-continuous system for the production of recombinant mCherry protein in Chlamydomonas reinhardtii [Internet]. Biotechnology Progress. 2021 ; 37 1-7 art. e3101.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1002/btpr.3101
Vancouver
Arias CAD, Matsudo MC, Camargo LSF, Molino JVD, Mayfield SP, Carvalho JCM de. Semi-continuous system for the production of recombinant mCherry protein in Chlamydomonas reinhardtii [Internet]. Biotechnology Progress. 2021 ; 37 1-7 art. e3101.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1002/btpr.3101
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BUENO, Maria Gabriela Silva et al. Avaliação de extratos de cianobactérias através de ensaios de toxicidade aguda em Artemia salina. 2021, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP, 2021. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Bueno, M. G. S., Weiss, M. B., Médice, R. V., & Crnkovic, C. M. (2021). Avaliação de extratos de cianobactérias através de ensaios de toxicidade aguda em Artemia salina. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Bueno MGS, Weiss MB, Médice RV, Crnkovic CM. Avaliação de extratos de cianobactérias através de ensaios de toxicidade aguda em Artemia salina [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Bueno MGS, Weiss MB, Médice RV, Crnkovic CM. Avaliação de extratos de cianobactérias através de ensaios de toxicidade aguda em Artemia salina [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FERREIRA, Adamo Eduardo da Silva et al. Avaliação in silico de um processo de produção de biofármaco antileucêmico. . Campinas: Galoá. Disponível em: https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/avaliacao-in-silico-de-um-processo-de-producao-de-biofarmaco-antileucemico?lang=pt-br. Acesso em: 08 out. 2024. , 2021
APA
Ferreira, A. E. da S., Fuganholi, N. S., Gouveia, T. de, Rangel-Yagui, C. de O., Pessoa Junior, A., & Azzoni, A. R. (2021). Avaliação in silico de um processo de produção de biofármaco antileucêmico. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/avaliacao-in-silico-de-um-processo-de-producao-de-biofarmaco-antileucemico?lang=pt-br
NLM
Ferreira AE da S, Fuganholi NS, Gouveia T de, Rangel-Yagui C de O, Pessoa Junior A, Azzoni AR. Avaliação in silico de um processo de produção de biofármaco antileucêmico [Internet]. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/avaliacao-in-silico-de-um-processo-de-producao-de-biofarmaco-antileucemico?lang=pt-br
Vancouver
Ferreira AE da S, Fuganholi NS, Gouveia T de, Rangel-Yagui C de O, Pessoa Junior A, Azzoni AR. Avaliação in silico de um processo de produção de biofármaco antileucêmico [Internet]. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/avaliacao-in-silico-de-um-processo-de-producao-de-biofarmaco-antileucemico?lang=pt-br
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANTOS, João Henrique Picado Madalena et al. PEGylated catalase as a potential alternative to treat vitiligo and UV induced skin damage. Bioorganic and Medicinal Chemistry, v. 30, p. 1-9 art. 115933, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bmc.2020.115933. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Santos, J. H. P. M., Oliveira, C. A., Rocha, B. M., Carretero, G. P. B., & Rangel-Yagui, C. de O. (2021). PEGylated catalase as a potential alternative to treat vitiligo and UV induced skin damage. Bioorganic and Medicinal Chemistry, 30, 1-9 art. 115933. doi:10.1016/j.bmc.2020.115933
NLM
Santos JHPM, Oliveira CA, Rocha BM, Carretero GPB, Rangel-Yagui C de O. PEGylated catalase as a potential alternative to treat vitiligo and UV induced skin damage [Internet]. Bioorganic and Medicinal Chemistry. 2021 ; 30 1-9 art. 115933.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bmc.2020.115933
Vancouver
Santos JHPM, Oliveira CA, Rocha BM, Carretero GPB, Rangel-Yagui C de O. PEGylated catalase as a potential alternative to treat vitiligo and UV induced skin damage [Internet]. Bioorganic and Medicinal Chemistry. 2021 ; 30 1-9 art. 115933.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bmc.2020.115933
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Impact of a fermented soy beverage supplemented with acerola by-product on the gut microbiota from lean and obese subjects using an in vitro model of the human colon. Applied Microbiology and Biotechnology, v. 105, p. 3771–378, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-021-11252-8. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Vieira, A. D. S., Souza, C. B. de, Padilha, M., Zoetendal, E. G., Smidt, H., Saad, S. M. I., & Venema, K. (2021). Impact of a fermented soy beverage supplemented with acerola by-product on the gut microbiota from lean and obese subjects using an in vitro model of the human colon. Applied Microbiology and Biotechnology, 105, 3771–378. doi:10.1007/s00253-021-11252-8
NLM
Vieira ADS, Souza CB de, Padilha M, Zoetendal EG, Smidt H, Saad SMI, Venema K. Impact of a fermented soy beverage supplemented with acerola by-product on the gut microbiota from lean and obese subjects using an in vitro model of the human colon [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2021 ; 105 3771–378.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-021-11252-8
Vancouver
Vieira ADS, Souza CB de, Padilha M, Zoetendal EG, Smidt H, Saad SMI, Venema K. Impact of a fermented soy beverage supplemented with acerola by-product on the gut microbiota from lean and obese subjects using an in vitro model of the human colon [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2021 ; 105 3771–378.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-021-11252-8
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
KUNIYOSHI, Taís Mayumi et al. Pediocin PA-1 production by Pediococcus pentosaceus ET34 using non-detoxified hemicellulose hydrolysate obtained from hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse. Bioresource Technology, v. 338, p. 1-12 art. 125565, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.biortech.2021.125565. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Kuniyoshi, T. M., Mendonça, C. M. N., Vieira, V. B., Robl, D., Franco, B. D. G. de M., Todorov, S. D., et al. (2021). Pediocin PA-1 production by Pediococcus pentosaceus ET34 using non-detoxified hemicellulose hydrolysate obtained from hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse. Bioresource Technology, 338, 1-12 art. 125565. doi:10.1016/j.biortech.2021.125565
NLM
Kuniyoshi TM, Mendonça CMN, Vieira VB, Robl D, Franco BDG de M, Todorov SD, Tomé E, O\2019Connor PM, Converti A, Araújo WL de, Vasconcellos LPSP, Varani A de M, Cotter PD, Rabelo SC, Oliveira RP de S. Pediocin PA-1 production by Pediococcus pentosaceus ET34 using non-detoxified hemicellulose hydrolysate obtained from hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse [Internet]. Bioresource Technology. 2021 ; 338 1-12 art. 125565.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biortech.2021.125565
Vancouver
Kuniyoshi TM, Mendonça CMN, Vieira VB, Robl D, Franco BDG de M, Todorov SD, Tomé E, O\2019Connor PM, Converti A, Araújo WL de, Vasconcellos LPSP, Varani A de M, Cotter PD, Rabelo SC, Oliveira RP de S. Pediocin PA-1 production by Pediococcus pentosaceus ET34 using non-detoxified hemicellulose hydrolysate obtained from hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse [Internet]. Bioresource Technology. 2021 ; 338 1-12 art. 125565.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biortech.2021.125565
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
NASCIMENTO, Talita C. E. S et al. Antarctic fungus proteases generate bioactive peptides from caseinate. Food Research International, v. 139, p. 1-8, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109944. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Nascimento, T. C. E. S., Molino, J. V. D., Donado, P. R. dos S., Montalvo, G. S. A., Santos, W. L. dos, Gomes, J. E. G., et al. (2021). Antarctic fungus proteases generate bioactive peptides from caseinate. Food Research International, 139, 1-8. doi:10.1016/j.foodres.2020.109944
NLM
Nascimento TCES, Molino JVD, Donado PR dos S, Montalvo GSA, Santos WL dos, Gomes JEG, Santos JHPM, Silva R da, Sette LD, Pessoa Junior A, Moreira KA. Antarctic fungus proteases generate bioactive peptides from caseinate [Internet]. Food Research International. 2021 ; 139 1-8.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109944
Vancouver
Nascimento TCES, Molino JVD, Donado PR dos S, Montalvo GSA, Santos WL dos, Gomes JEG, Santos JHPM, Silva R da, Sette LD, Pessoa Junior A, Moreira KA. Antarctic fungus proteases generate bioactive peptides from caseinate [Internet]. Food Research International. 2021 ; 139 1-8.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109944
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LINO, Gustavo Branzani et al. Estudo de novas formulações de minoxidil não alcoólicas baseadas em soluções aquosas de solventes eutéticos profundos. 2021, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP, 2021. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Lino, G. B., Sosa, F. B., Rangel-Yagui, C. de O., & Santos, J. H. P. M. (2021). Estudo de novas formulações de minoxidil não alcoólicas baseadas em soluções aquosas de solventes eutéticos profundos. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Lino GB, Sosa FB, Rangel-Yagui C de O, Santos JHPM. Estudo de novas formulações de minoxidil não alcoólicas baseadas em soluções aquosas de solventes eutéticos profundos [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Lino GB, Sosa FB, Rangel-Yagui C de O, Santos JHPM. Estudo de novas formulações de minoxidil não alcoólicas baseadas em soluções aquosas de solventes eutéticos profundos [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANTOS, Daiane Carolina Alves dos e FREITAS, Fabio Patrik Pereira de e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Estudo da influência de adição de ingredientes em produtos panificados nas propriedades reológicas da farinha. 2021, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP, 2021. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Santos, D. C. A. dos, Freitas, F. P. P. de, & Lannes, S. C. da S. (2021). Estudo da influência de adição de ingredientes em produtos panificados nas propriedades reológicas da farinha. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Santos DCA dos, Freitas FPP de, Lannes SC da S. Estudo da influência de adição de ingredientes em produtos panificados nas propriedades reológicas da farinha [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Santos DCA dos, Freitas FPP de, Lannes SC da S. Estudo da influência de adição de ingredientes em produtos panificados nas propriedades reológicas da farinha [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
OLIVEIRA, Andressa Costa de et al. Cosmetics applications. Microalgae: cultivation, recovery of compounds and applications. Tradução . Cambridge: Academic Press, 2021. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-821218-9.00010-4. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Oliveira, A. C. de, Morocho-Jácome, A. L., Lima, C. R. R. de C., Marques, G. de A., Bispo, M. de O., Barros, A. B. de, et al. (2021). Cosmetics applications. In Microalgae: cultivation, recovery of compounds and applications. Cambridge: Academic Press. doi:10.1016/B978-0-12-821218-9.00010-4
NLM
Oliveira AC de, Morocho-Jácome AL, Lima CRR de C, Marques G de A, Bispo M de O, Barros AB de, Costa JG, Almeida TS de, Rosado C, Carvalho JCM de, Velasco MVR, Baby AR. Cosmetics applications [Internet]. In: Microalgae: cultivation, recovery of compounds and applications. Cambridge: Academic Press; 2021. [citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-821218-9.00010-4
Vancouver
Oliveira AC de, Morocho-Jácome AL, Lima CRR de C, Marques G de A, Bispo M de O, Barros AB de, Costa JG, Almeida TS de, Rosado C, Carvalho JCM de, Velasco MVR, Baby AR. Cosmetics applications [Internet]. In: Microalgae: cultivation, recovery of compounds and applications. Cambridge: Academic Press; 2021. [citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-821218-9.00010-4