Ultra-processed foods, protein leverage and energy intake in the USA (2018)
- Autores:
- Autores USP: BARALDI, LARISSA GALASTRI - FSP ; MONTEIRO, CARLOS AUGUSTO - FSP
- Unidade: FSP
- DOI: 10.1017/s1368980017001574
- Assuntos: DIETA; PROTEÍNAS; ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Public Health Nutrition
- ISSN: 1368-9800
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 21, n. 1, p. 114-124, 2018
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: bronze
-
ABNT
MARTÍNEZ STEELE, Euridice et al. Ultra-processed foods, protein leverage and energy intake in the USA. Public Health Nutrition, v. 21, n. 1, p. 114-124, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/s1368980017001574. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Martínez Steele, E., Raubenheimer, D., Simpson, S. J., Baraldi, L. G., & Monteiro, C. A. (2018). Ultra-processed foods, protein leverage and energy intake in the USA. Public Health Nutrition, 21( 1), 114-124. doi:10.1017/s1368980017001574 -
NLM
Martínez Steele E, Raubenheimer D, Simpson SJ, Baraldi LG, Monteiro CA. Ultra-processed foods, protein leverage and energy intake in the USA [Internet]. Public Health Nutrition. 2018 ; 21( 1): 114-124.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s1368980017001574 -
Vancouver
Martínez Steele E, Raubenheimer D, Simpson SJ, Baraldi LG, Monteiro CA. Ultra-processed foods, protein leverage and energy intake in the USA [Internet]. Public Health Nutrition. 2018 ; 21( 1): 114-124.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s1368980017001574 - Consumption of ultra-processed foods and associated sociodemographic factors in the USA between 2007 and 2012: evidence from a nationally representative cross-sectional study
- Alimentos ultraprocessados e perfil nutricional da dieta no Brasil
- Transferência de renda no Brasil e desfechos nutricionais: revisão sistemática
- Impact of ultra-processed foods on micronutrient content in the Brazilian diet
- Effects of reducing saturated fat, trans fat, salt and added sugar in the brazilian diet: cardiovascular modelling study
- Ultra-processed food products and obesity in brazilian households (2008-2009)
- International differences in cost and consumption of ready-to-consume food and drink products: United Kingdom and Brazil, 2008–2009
- Comparing different policy scenarios to reduce the consumption of ultra-processed foods in UK: impact on cardiovascular disease mortality using a modelling approach
- Dietary guidelines to nourish humanity and the planet in the twenty-first century: a blueprint from Brazil
- Consumo de alimentos ultraprocessados e qualidade nutricional da dieta na população americana
Informações sobre o DOI: 10.1017/s1368980017001574 (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas