Microcapsules loaded with the probiotic Lactobacillus paracasei BGP-1 produced by co-extrusion technology using alginate/shellac as wall material: characterization and evaluation of drying processes (2016)
- Authors:
- Autor USP: TRINDADE, CARMEN SILVIA FAVARO - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1016/j.foodres.2016.09.008
- Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO; PROBIÓTICOS; COCO; ÓLEOS VEGETAIS; EXTRUSÃO; ALGINATOS; SECAGEM; LIOFILIZAÇÃO
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Food Research International
- ISSN: 0963-9969
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 89, Part 1, p. 582-590, Nov. 2016
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
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ABNT
SILVA, Marluci Palazzolli da et al. Microcapsules loaded with the probiotic Lactobacillus paracasei BGP-1 produced by co-extrusion technology using alginate/shellac as wall material: characterization and evaluation of drying processes. Food Research International, v. No 2016, p. 582-590, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.09.008. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Silva, M. P. da, Tulini, F. L., Ribas, M. M., Penning, M., Fávaro-Trindade, C. S., & Poncelet, D. (2016). Microcapsules loaded with the probiotic Lactobacillus paracasei BGP-1 produced by co-extrusion technology using alginate/shellac as wall material: characterization and evaluation of drying processes. Food Research International, No 2016, 582-590. doi:10.1016/j.foodres.2016.09.008 -
NLM
Silva MP da, Tulini FL, Ribas MM, Penning M, Fávaro-Trindade CS, Poncelet D. Microcapsules loaded with the probiotic Lactobacillus paracasei BGP-1 produced by co-extrusion technology using alginate/shellac as wall material: characterization and evaluation of drying processes [Internet]. Food Research International. 2016 ; No 2016 582-590.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.09.008 -
Vancouver
Silva MP da, Tulini FL, Ribas MM, Penning M, Fávaro-Trindade CS, Poncelet D. Microcapsules loaded with the probiotic Lactobacillus paracasei BGP-1 produced by co-extrusion technology using alginate/shellac as wall material: characterization and evaluation of drying processes [Internet]. Food Research International. 2016 ; No 2016 582-590.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.09.008 - Delícias geladas e saudáveis: lactobacilos vivos são incorporados com sucesso em sorvetes de cajá e acerola, que se tornam uma alternativa para a população consumir esses organismos úteis para regular o funcionamento intestinal. [Depoimento a Aline Moraes]
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.foodres.2016.09.008 (Fonte: oaDOI API)
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