Evaluation of aluminium tolerance in grapevine rootstocks (2009)
- Autores:
- Autor USP: PURGATTO, EDUARDO - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: ALUMÍNIO; BIOTECNOLOGIA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Siebeldingen
- Data de publicação: 2009
- Fonte:
-
ABNT
CANÇADO, Geraldo Magela de Almeida et al. Evaluation of aluminium tolerance in grapevine rootstocks. Vitis, v. 48, n. 4, p. 167-173, 2009Tradução . . Disponível em: http://www.vitis-vea.de/admin/volltext/w0%2009%2014.pdf. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Cançado, G. M. de A., Ribeiro, A. P., Piñeros, M. A., Miyata, L. Y., Alvarenga, A. A., Villa, F., et al. (2009). Evaluation of aluminium tolerance in grapevine rootstocks. Vitis, 48( 4), 167-173. Recuperado de http://www.vitis-vea.de/admin/volltext/w0%2009%2014.pdf -
NLM
Cançado GM de A, Ribeiro AP, Piñeros MA, Miyata LY, Alvarenga AA, Villa F, Pasqual M, Purgatto E. Evaluation of aluminium tolerance in grapevine rootstocks [Internet]. Vitis. 2009 ; 48( 4): 167-173.[citado 2024 set. 19 ] Available from: http://www.vitis-vea.de/admin/volltext/w0%2009%2014.pdf -
Vancouver
Cançado GM de A, Ribeiro AP, Piñeros MA, Miyata LY, Alvarenga AA, Villa F, Pasqual M, Purgatto E. Evaluation of aluminium tolerance in grapevine rootstocks [Internet]. Vitis. 2009 ; 48( 4): 167-173.[citado 2024 set. 19 ] Available from: http://www.vitis-vea.de/admin/volltext/w0%2009%2014.pdf - Evaluation of methyl jasmonate treatment on volatile compounds in grapes (Vitis labrusca)
- Determination of volatiles produced during radiation processing in Laurus cinnamomum
- Proteomic analysis of chloroplast-to-chromoplast transition in tomato reveals metabolic shifts coupled with disrupted thylakoid biogenesis machinery and elevated energy-production components
- Effect of postharvest treatments on the biosynthesis of fruit volatile compounds: a literature review
- "Leite" de mamão é venenoso? saiba o que fazer caso ingerir
- Utilização da cromatografia e da espectrofotometria na análise da composição química dos alimentos
- Efeito do ácido indol-3-acético no metabolismo amido-sacarose durante o amadurecimento da banana (Musa spp.)
- Evaluation of aluminum tolerance in grapevine rootstocks
- Effect of storage at low temperature on the profile of volatile compounds of papaya (Carica papaya cv. Golden) during ripening
- Plataforma de Proteômica e Metabolômica do CEPID - Food Research Center (FoRC)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas