Evaluation of oil viscera from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) extracted by slow freezing, submitted to the main chemical steps of refinement (2012)
- Authors:
- USP affiliated authors: RODRIGUES, CHRISTIANNE ELISABETE DA COSTA - FZEA ; VIEGAS, ELISABETE MARIA MACEDO - FZEA
- Unidade: FZEA
- Subjects: PESCADO; ÓLEOS E GORDURAS ANIMAIS COMESTÍVEIS; TRUTA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos
- Publisher place: Campinas
- Date published: 2012
- Source:
- Conference titles: World Congress of Food Science and Technology - IUFoST
-
ABNT
SEGURA, Júlio Guerra et al. Evaluation of oil viscera from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) extracted by slow freezing, submitted to the main chemical steps of refinement. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos, 2012. . Acesso em: 25 set. 2024. -
APA
Segura, J. G., Rodrigues, C. E. da C., Bragagnolo, N., Gurgel, S., Natori, M. M., & Viegas, E. M. M. (2012). Evaluation of oil viscera from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) extracted by slow freezing, submitted to the main chemical steps of refinement. In Anais. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos. -
NLM
Segura JG, Rodrigues CE da C, Bragagnolo N, Gurgel S, Natori MM, Viegas EMM. Evaluation of oil viscera from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) extracted by slow freezing, submitted to the main chemical steps of refinement. Anais. 2012 ;[citado 2024 set. 25 ] -
Vancouver
Segura JG, Rodrigues CE da C, Bragagnolo N, Gurgel S, Natori MM, Viegas EMM. Evaluation of oil viscera from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) extracted by slow freezing, submitted to the main chemical steps of refinement. Anais. 2012 ;[citado 2024 set. 25 ] - Comparison of slaughtering methods on flesh quality of Pacu Piaractus mesopotamicus
- Produção e caracterização da fração lipídica de silagens de peixes
- Produção e caracterização de silagens de peixes co-secas com subprodutos agrícolas
- Biochemistry changes in the muscle of the Prawn Macrobrachium rosenbergii, storage whole in ice
- Processing yield and fillet quality, with and without pigmentation, of the Nile Tilapia Oreochromis niloticus, by cold and hot smoked processes
- Evaluation of skin resistance in the Nile Tilapia Oreochromis niloticus as a result of skinning and chromo and bioleather tanning
- Influence of social stress in the establishment of Rigor Mortis and in cortisol plasmatic levels in Nile Tilapia Oreochromis niloticus
- Rigor mortis em peixes
- Efeito do método de filetagem da tilápia do nilo (Oreochromis niloticus) sobre características de processamento
- Utilização de levedura íntegra e seus derivados em dietas para juvenis de tilápia do Nilo
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas