Kinetics of osmotic dehydration of Tilapia fillets in ternary solutions (sucrose-NaCl-water) (2001)
- Autores:
- Autor USP: SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- Assuntos: ENGENHARIA DE ALIMENTOS; VALOR NUTRITIVO; TILÁPIA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Editora: Technomic
- Local: Lancaster, Pennsylvania
- Data de publicação: 2001
- Fonte:
- Título do periódico: Proceedings
- Nome do evento: International Congress on Engineering and Food
-
ABNT
MEDINA-VIVANCO, M. L. et al. Kinetics of osmotic dehydration of Tilapia fillets in ternary solutions (sucrose-NaCl-water). 2001, Anais.. Lancaster, Pennsylvania: Technomic, 2001. . Acesso em: 26 abr. 2024. -
APA
Medina-Vivanco, M. L., Oliveira, A. C. N. M. de, Sobral, P. J. do A., & Hubinger, M. D. (2001). Kinetics of osmotic dehydration of Tilapia fillets in ternary solutions (sucrose-NaCl-water). In Proceedings. Lancaster, Pennsylvania: Technomic. -
NLM
Medina-Vivanco ML, Oliveira ACNM de, Sobral PJ do A, Hubinger MD. Kinetics of osmotic dehydration of Tilapia fillets in ternary solutions (sucrose-NaCl-water). Proceedings. 2001 ;[citado 2024 abr. 26 ] -
Vancouver
Medina-Vivanco ML, Oliveira ACNM de, Sobral PJ do A, Hubinger MD. Kinetics of osmotic dehydration of Tilapia fillets in ternary solutions (sucrose-NaCl-water). Proceedings. 2001 ;[citado 2024 abr. 26 ] - Structural investigation of passion fruit juice co-crystallized with sucrose
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