Chemical composition and toxic compounds in rapessed (brassica napus l.) Cultivars grow in brazil (1991)
- Authors:
- USP affiliated authors: LAJOLO, FRANCO MARIA - FCF ; MARQUEZ, URSULA MARIA LANFER - FCF ; FILISETTI, TULLIA MARIA CLARA CATERINA - FCF
- Unidade: FCF
- Subjects: ANÁLISE DE ALIMENTOS; COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS; TOXICOLOGIA DE ALIMENTOS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher place: Washington
- Date published: 1991
- Source:
- Título do periódico: Journal of Agricultural and Food Chemistry
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.39, n.11, p.1933-7, 1991
-
ABNT
LAJOLO, Franco Maria et al. Chemical composition and toxic compounds in rapessed (brassica napus l.) Cultivars grow in brazil. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 39, n. 11, p. 1933-7, 1991Tradução . . Acesso em: 18 set. 2024. -
APA
Lajolo, F. M., Lanfer Marquez, Ú. M., Filisetti-Cozzi, T. M. C. C., & Mcgregor, D. I. (1991). Chemical composition and toxic compounds in rapessed (brassica napus l.) Cultivars grow in brazil. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 39( 11), 1933-7. -
NLM
Lajolo FM, Lanfer Marquez ÚM, Filisetti-Cozzi TMCC, Mcgregor DI. Chemical composition and toxic compounds in rapessed (brassica napus l.) Cultivars grow in brazil. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 1991 ;39( 11): 1933-7.[citado 2024 set. 18 ] -
Vancouver
Lajolo FM, Lanfer Marquez ÚM, Filisetti-Cozzi TMCC, Mcgregor DI. Chemical composition and toxic compounds in rapessed (brassica napus l.) Cultivars grow in brazil. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 1991 ;39( 11): 1933-7.[citado 2024 set. 18 ] - Nutritional value of rapeseeds ( brassica napus , l) alone or in blends with corn or soybean
- Avaliacao nutricional em ratos de diferentes misturas de colza , soja e milho e de colza suplementada com amino-acidos
- Nutritional evaluation of commercial stock diets in rats
- Composicao quimica e avaliacao nutricional e toxicologica da colza ( brassica, sp )
- Chemical composition and biological value of brazilian rapeseed ( brassica sp) varieties
- Determinacao de fibra da dieta: metodo enzimatico
- Evaluation of the dietary fiber of beans
- Evaluation of dietary fiber of beans
- Hard-to-cook beans (Phaseolus vulgaris): involvement of phenolic compounds and pectates
- Polissacarideos da parede celular no fenomeno de endurecimento de feijoes
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas