Sensory acceptance of different formulations of synbiotic Petit-suisse cheese (2005)
Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidade: FCF
Subjects: QUEIJO, LACTOBACILLUS
ABNT
CARDARELLI, Haíssa Roberta et al. Sensory acceptance of different formulations of synbiotic Petit-suisse cheese. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: FCF-USP. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2005APA
Cardarelli, H. R., Maruyama, L. Y., Buriti, F. C. A., Behrens, J. H., Castro, I. A. de, & Saad, S. M. I. (2005). Sensory acceptance of different formulations of synbiotic Petit-suisse cheese. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: FCF-USP.NLM
Cardarelli HR, Maruyama LY, Buriti FCA, Behrens JH, Castro IA de, Saad SMI. Sensory acceptance of different formulations of synbiotic Petit-suisse cheese. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2005 ; 41 43 res. FCF082.[citado 2024 out. 17 ]Vancouver
Cardarelli HR, Maruyama LY, Buriti FCA, Behrens JH, Castro IA de, Saad SMI. Sensory acceptance of different formulations of synbiotic Petit-suisse cheese. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2005 ; 41 43 res. FCF082.[citado 2024 out. 17 ]