Synbiotic microcapsules of Bacillus subtilis and oat β-glucan in Nile tilapia diets (2022)
Unidade: ESALQSubjects: TILÁPIA-DO-NILO, DIETA ANIMAL, PROBIÓTICOS, BACTÉRIAS GRAM-POSITIVAS, AVEIA, CÁPSULAS
ABNT
ALVES, Angelica Priscila do Carmo. Synbiotic microcapsules of Bacillus subtilis and oat β-glucan in Nile tilapia diets. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-14022023-152150/. Acesso em: 04 nov. 2024.APA
Alves, A. P. do C. (2022). Synbiotic microcapsules of Bacillus subtilis and oat β-glucan in Nile tilapia diets (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-14022023-152150/NLM
Alves AP do C. Synbiotic microcapsules of Bacillus subtilis and oat β-glucan in Nile tilapia diets [Internet]. 2022 ;[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-14022023-152150/Vancouver
Alves AP do C. Synbiotic microcapsules of Bacillus subtilis and oat β-glucan in Nile tilapia diets [Internet]. 2022 ;[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-14022023-152150/