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  • Source: mSystems. Unidade: FCF

    Subjects: QUEIJO, BACTERIÓFAGOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      QUEIROZ, Luciano Lopes et al. High level of interaction between phages and bacteria in an artisanal raw milk cheese microbial community. mSystems, v. 8, n. 1, p. 1-16, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1128/msystems.00564-22. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Queiroz, L. L., Lacorte, G. A., Isidorio, W. R., Landgraf, M., Franco, B. D. G. de M., Pinto, U. M., & Hoffmann, C. (2023). High level of interaction between phages and bacteria in an artisanal raw milk cheese microbial community. mSystems, 8( 1), 1-16. doi:10.1128/msystems.00564-22
    • NLM

      Queiroz LL, Lacorte GA, Isidorio WR, Landgraf M, Franco BDG de M, Pinto UM, Hoffmann C. High level of interaction between phages and bacteria in an artisanal raw milk cheese microbial community [Internet]. mSystems. 2023 ; 8( 1): 1-16.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1128/msystems.00564-22
    • Vancouver

      Queiroz LL, Lacorte GA, Isidorio WR, Landgraf M, Franco BDG de M, Pinto UM, Hoffmann C. High level of interaction between phages and bacteria in an artisanal raw milk cheese microbial community [Internet]. mSystems. 2023 ; 8( 1): 1-16.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1128/msystems.00564-22
  • Source: Food Control. Unidade: FCF

    Subjects: SEGURANÇA ALIMENTAR, QUEIJO

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    • ABNT

      CAMPOS, Gabriela Zampieri et al. Microbiological characteristics of canastra cheese during manufacturing and ripening. Food Control, v. 121, p. 1-7 art. 107598, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107598. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Campos, G. Z., Lacorte, G. A., Jurkiewicz, C. H., Hoffmann, C., Landgraf, M., Franco, B. D. G. de M., & Pinto, U. M. (2021). Microbiological characteristics of canastra cheese during manufacturing and ripening. Food Control, 121, 1-7 art. 107598. doi:10.1016/j.foodcont.2020.107598
    • NLM

      Campos GZ, Lacorte GA, Jurkiewicz CH, Hoffmann C, Landgraf M, Franco BDG de M, Pinto UM. Microbiological characteristics of canastra cheese during manufacturing and ripening [Internet]. Food Control. 2021 ; 121 1-7 art. 107598.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107598
    • Vancouver

      Campos GZ, Lacorte GA, Jurkiewicz CH, Hoffmann C, Landgraf M, Franco BDG de M, Pinto UM. Microbiological characteristics of canastra cheese during manufacturing and ripening [Internet]. Food Control. 2021 ; 121 1-7 art. 107598.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107598
  • Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, QUEIJO, CIÊNCIA DE ALIMENTOS, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      OLIVEIRA, Débora Preceliano de. Caracterização funcional genômica dos micro-organismos predominantes no fermento endógeno \"pingo\" do queijo da Serra da Canastra. 2020. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-01072021-183612/. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Oliveira, D. P. de. (2020). Caracterização funcional genômica dos micro-organismos predominantes no fermento endógeno \"pingo\" do queijo da Serra da Canastra (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-01072021-183612/
    • NLM

      Oliveira DP de. Caracterização funcional genômica dos micro-organismos predominantes no fermento endógeno \"pingo\" do queijo da Serra da Canastra [Internet]. 2020 ;[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-01072021-183612/
    • Vancouver

      Oliveira DP de. Caracterização funcional genômica dos micro-organismos predominantes no fermento endógeno \"pingo\" do queijo da Serra da Canastra [Internet]. 2020 ;[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-01072021-183612/
  • Unidade: FCF

    Assunto: QUEIJO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ISIDORIO, William Ricardo. Caracterização da microbiota de queijos artesanais provenientes da Serra da Canastra - MG e da cultura iniciadora natural utilizada em sua produção. 2019. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2019. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14102022-145043/. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Isidorio, W. R. (2019). Caracterização da microbiota de queijos artesanais provenientes da Serra da Canastra - MG e da cultura iniciadora natural utilizada em sua produção (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14102022-145043/
    • NLM

      Isidorio WR. Caracterização da microbiota de queijos artesanais provenientes da Serra da Canastra - MG e da cultura iniciadora natural utilizada em sua produção [Internet]. 2019 ;[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14102022-145043/
    • Vancouver

      Isidorio WR. Caracterização da microbiota de queijos artesanais provenientes da Serra da Canastra - MG e da cultura iniciadora natural utilizada em sua produção [Internet]. 2019 ;[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14102022-145043/
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: QUEIJO, SEGURANÇA ALIMENTAR

    How to cite
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    • ABNT

      CAMPOS, Gabriela Zampieri et al. Microbiological safety indicators of Canastra cheese in Brazil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 09 nov. 2024. , 2018
    • APA

      Campos, G. Z., Franco, B. D. G. de M., Hoffmann, C., Lacorte, G. A., Landgraf, M., & Pinto, U. M. (2018). Microbiological safety indicators of Canastra cheese in Brazil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Campos GZ, Franco BDG de M, Hoffmann C, Lacorte GA, Landgraf M, Pinto UM. Microbiological safety indicators of Canastra cheese in Brazil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 59 res. FCF114.[citado 2024 nov. 09 ]
    • Vancouver

      Campos GZ, Franco BDG de M, Hoffmann C, Lacorte GA, Landgraf M, Pinto UM. Microbiological safety indicators of Canastra cheese in Brazil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 59 res. FCF114.[citado 2024 nov. 09 ]

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