Protein influence on foam thixotropy (2008)
Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF
Subjects: GELATINA, ALBUMINAS, REOLOGIA
ABNT
MIQUELIM, Joice Natali e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Protein influence on foam thixotropy. 2008, Anais.. Belo Horizonte: SBCTA, 2008. . Acesso em: 17 out. 2024.APA
Miquelim, J. N., & Lannes, S. C. da S. (2008). Protein influence on foam thixotropy. In Anais. Belo Horizonte: SBCTA.NLM
Miquelim JN, Lannes SC da S. Protein influence on foam thixotropy. Anais. 2008 ;[citado 2024 out. 17 ]Vancouver
Miquelim JN, Lannes SC da S. Protein influence on foam thixotropy. Anais. 2008 ;[citado 2024 out. 17 ]