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  • Source: Lactic acid bacteria: a functional approach. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, VITAMINA D

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    • ABNT

      BATTISTINI, Carolina et al. Probiotics, vitamin D, and vitamin D receptor in health and disease. Lactic acid bacteria: a functional approach. Tradução . Boca Raton: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2020. . Disponível em: https://doi.org/10.1201/9780429422591. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Battistini, C., Nassani, N., Saad, S. M. I., & Sun, J. (2020). Probiotics, vitamin D, and vitamin D receptor in health and disease. In Lactic acid bacteria: a functional approach. Boca Raton: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.1201/9780429422591
    • NLM

      Battistini C, Nassani N, Saad SMI, Sun J. Probiotics, vitamin D, and vitamin D receptor in health and disease [Internet]. In: Lactic acid bacteria: a functional approach. Boca Raton: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo; 2020. [citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1201/9780429422591
    • Vancouver

      Battistini C, Nassani N, Saad SMI, Sun J. Probiotics, vitamin D, and vitamin D receptor in health and disease [Internet]. In: Lactic acid bacteria: a functional approach. Boca Raton: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo; 2020. [citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1201/9780429422591
  • Source: Lactic acid bacteria: a functional approach. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, SAÚDE ANIMAL

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    • ABNT

      SABO, Sabrina da Silva et al. Impact of probiotics on animal health. Lactic acid bacteria: a functional approach. Tradução . Boca Raton: CRC Press, 2020. . Disponível em: https://doi.org/10.1201/9780429422591. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Sabo, S. da S., Villalobos, E. F., Piazentin, A. C. M., Lopes, A. M., & Oliveira, R. P. de S. (2020). Impact of probiotics on animal health. In Lactic acid bacteria: a functional approach. Boca Raton: CRC Press. doi:10.1201/9780429422591
    • NLM

      Sabo S da S, Villalobos EF, Piazentin ACM, Lopes AM, Oliveira RP de S. Impact of probiotics on animal health [Internet]. In: Lactic acid bacteria: a functional approach. Boca Raton: CRC Press; 2020. [citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1201/9780429422591
    • Vancouver

      Sabo S da S, Villalobos EF, Piazentin ACM, Lopes AM, Oliveira RP de S. Impact of probiotics on animal health [Internet]. In: Lactic acid bacteria: a functional approach. Boca Raton: CRC Press; 2020. [citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1201/9780429422591
  • Source: Journal of Functional Foods. Unidades: HU, FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, ALIMENTOS FUNCIONAIS, INTESTINOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SANTOS, Douglas Xavier et al. Impact of probiotics and prebiotics targeting metabolic syndrome. Journal of Functional Foods, v. 64, p. 1-17 art. 103666, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.103666. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Santos, D. X., Bedani, R., Dórea, E. L., & Saad, S. M. I. (2020). Impact of probiotics and prebiotics targeting metabolic syndrome. Journal of Functional Foods, 64, 1-17 art. 103666. doi:10.1016/j.jff.2019.103666
    • NLM

      Santos DX, Bedani R, Dórea EL, Saad SMI. Impact of probiotics and prebiotics targeting metabolic syndrome [Internet]. Journal of Functional Foods. 2020 ; 64 1-17 art. 103666.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.103666
    • Vancouver

      Santos DX, Bedani R, Dórea EL, Saad SMI. Impact of probiotics and prebiotics targeting metabolic syndrome [Internet]. Journal of Functional Foods. 2020 ; 64 1-17 art. 103666.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.103666
  • Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, LEITE FERMENTADO, INFLAMAÇÃO, VITAMINA D

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    • ABNT

      BATTISTINI, Carolina. Potencial probiótico de leite fermentado com Lactobacillus paracasei subsp. paracasei F19 e Streptococcus thermophilus TH-4: impacto da suplementação com bagaço de malte e influência sobre o receptor de vitamina D in vivo. 2020. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-26072021-160413/. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Battistini, C. (2020). Potencial probiótico de leite fermentado com Lactobacillus paracasei subsp. paracasei F19 e Streptococcus thermophilus TH-4: impacto da suplementação com bagaço de malte e influência sobre o receptor de vitamina D in vivo (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-26072021-160413/
    • NLM

      Battistini C. Potencial probiótico de leite fermentado com Lactobacillus paracasei subsp. paracasei F19 e Streptococcus thermophilus TH-4: impacto da suplementação com bagaço de malte e influência sobre o receptor de vitamina D in vivo [Internet]. 2020 ;[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-26072021-160413/
    • Vancouver

      Battistini C. Potencial probiótico de leite fermentado com Lactobacillus paracasei subsp. paracasei F19 e Streptococcus thermophilus TH-4: impacto da suplementação com bagaço de malte e influência sobre o receptor de vitamina D in vivo [Internet]. 2020 ;[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-26072021-160413/
  • Source: Scientific Reports. Unidades: FCF, EEFE, ICB

    Subjects: PROBIÓTICOS, PLACEBOS, SUPLEMENTAÇÃO ALIMENTAR, LINFÓCITOS T, MARATONA, ESTUDOS RANDOMIZADOS, BIOLOGIA CELULAR, MARATONISTAS, CITOCINAS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BATATINHA, Helena Angelica et al. Probiotic supplementation in marathonists and its impact on lymphocyte population and function after a marathon: a randomized placebo-controlled double-blind study. Scientific Reports, p. 1-13 art. 18777, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/s41598-020-75464-0. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Batatinha, H. A., Silva, E. T., Leite, G. S. F., Resende, A. de S., Albuquerque, J. A. T. de, Arslanian, C., et al. (2020). Probiotic supplementation in marathonists and its impact on lymphocyte population and function after a marathon: a randomized placebo-controlled double-blind study. Scientific Reports, 1-13 art. 18777. doi:10.1038/s41598-020-75464-0
    • NLM

      Batatinha HA, Silva ET, Leite GSF, Resende A de S, Albuquerque JAT de, Arslanian C, Fock RA, Lancha Junior AH, Lira FS de, Krüger K, Santos RT, Rosa Neto JC. Probiotic supplementation in marathonists and its impact on lymphocyte population and function after a marathon: a randomized placebo-controlled double-blind study [Internet]. Scientific Reports. 2020 ; 1-13 art. 18777.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-020-75464-0
    • Vancouver

      Batatinha HA, Silva ET, Leite GSF, Resende A de S, Albuquerque JAT de, Arslanian C, Fock RA, Lancha Junior AH, Lira FS de, Krüger K, Santos RT, Rosa Neto JC. Probiotic supplementation in marathonists and its impact on lymphocyte population and function after a marathon: a randomized placebo-controlled double-blind study [Internet]. Scientific Reports. 2020 ; 1-13 art. 18777.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-020-75464-0
  • Source: Emirates Journal of Food and Agriculture. Unidade: FCF

    Subjects: CAJÁ, SORVETE, PROBIÓTICOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      PAULA, Clara Mitia de et al. Fat substitution by inulin in goat milk ice cream produced with cajá (Spondias mombin) pulp and probiotic cultures: influence on composition, texture, and acceptability among consumers of two Brazilian regions. Emirates Journal of Food and Agriculture, v. 32 n. 2, p. 140-149, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.9755/ejfa.2020.v32.i2.2074. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Paula, C. M. de, Santos, K. M. O. dos, Oliveira, L. S., Oliveira, J. da S., Buriti, F. C. A., & Saad, S. M. I. (2020). Fat substitution by inulin in goat milk ice cream produced with cajá (Spondias mombin) pulp and probiotic cultures: influence on composition, texture, and acceptability among consumers of two Brazilian regions. Emirates Journal of Food and Agriculture, 32 n. 2, 140-149. doi:10.9755/ejfa.2020.v32.i2.2074
    • NLM

      Paula CM de, Santos KMO dos, Oliveira LS, Oliveira J da S, Buriti FCA, Saad SMI. Fat substitution by inulin in goat milk ice cream produced with cajá (Spondias mombin) pulp and probiotic cultures: influence on composition, texture, and acceptability among consumers of two Brazilian regions [Internet]. Emirates Journal of Food and Agriculture. 2020 ; 32 n. 2 140-149.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.9755/ejfa.2020.v32.i2.2074
    • Vancouver

      Paula CM de, Santos KMO dos, Oliveira LS, Oliveira J da S, Buriti FCA, Saad SMI. Fat substitution by inulin in goat milk ice cream produced with cajá (Spondias mombin) pulp and probiotic cultures: influence on composition, texture, and acceptability among consumers of two Brazilian regions [Internet]. Emirates Journal of Food and Agriculture. 2020 ; 32 n. 2 140-149.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.9755/ejfa.2020.v32.i2.2074
  • Source: Microbiome in Health and Disease. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS FUNCIONAIS, ENTEROPATIAS INFLAMATÓRIAS, DOENÇAS METABÓLICAS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BALLAN, Rafael et al. Interactions of probiotics and prebiotics with the gut microbiota. Microbiome in Health and Disease. Tradução . New York: Academic Press, 2020. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/bs.pmbts.2020.03.008. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Ballan, R., Battistini, C., Santos, D. X., & Saad, S. M. I. (2020). Interactions of probiotics and prebiotics with the gut microbiota. In Microbiome in Health and Disease. New York: Academic Press. doi:10.1016/bs.pmbts.2020.03.008
    • NLM

      Ballan R, Battistini C, Santos DX, Saad SMI. Interactions of probiotics and prebiotics with the gut microbiota [Internet]. In: Microbiome in Health and Disease. New York: Academic Press; 2020. [citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/bs.pmbts.2020.03.008
    • Vancouver

      Ballan R, Battistini C, Santos DX, Saad SMI. Interactions of probiotics and prebiotics with the gut microbiota [Internet]. In: Microbiome in Health and Disease. New York: Academic Press; 2020. [citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/bs.pmbts.2020.03.008
  • Source: Lactic acid bacteria: a functional approach. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, DOENÇAS CARDIOVASCULARES, FATORES DE RISCO

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    • ABNT

      BEDANI, Raquel e SAAD, Susana Marta Isay. The role of the microbiota and the application of probiotics in reducing the risk of cardiovascular diseases. Lactic acid bacteria: a functional approach. Tradução . Boca Raton: CRC Press, 2020. . Disponível em: https://doi.org/10.1201/9780429422591. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2020). The role of the microbiota and the application of probiotics in reducing the risk of cardiovascular diseases. In Lactic acid bacteria: a functional approach. Boca Raton: CRC Press. doi:10.1201/9780429422591
    • NLM

      Bedani R, Saad SMI. The role of the microbiota and the application of probiotics in reducing the risk of cardiovascular diseases [Internet]. In: Lactic acid bacteria: a functional approach. Boca Raton: CRC Press; 2020. [citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1201/9780429422591
    • Vancouver

      Bedani R, Saad SMI. The role of the microbiota and the application of probiotics in reducing the risk of cardiovascular diseases [Internet]. In: Lactic acid bacteria: a functional approach. Boca Raton: CRC Press; 2020. [citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1201/9780429422591
  • Conference titles: International Workshop on Advances of Probiotics and Prebiotics (IWAPP). Unidade: FCF

    Assunto: PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      OLIVEIRA, Ícaro Alves Cavalcante Leite de e BOGSAN, Cristina Stewart Bittencourt. Yeasts maintain viability of probiotic bifidobacterium sp. Under aerobic cell stress conditions. 2020, Anais.. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos - UNICAMP, 2020. . Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Oliveira, Í. A. C. L. de, & Bogsan, C. S. B. (2020). Yeasts maintain viability of probiotic bifidobacterium sp. Under aerobic cell stress conditions. In . Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos - UNICAMP.
    • NLM

      Oliveira ÍACL de, Bogsan CSB. Yeasts maintain viability of probiotic bifidobacterium sp. Under aerobic cell stress conditions. 2020 ;[citado 2024 ago. 20 ]
    • Vancouver

      Oliveira ÍACL de, Bogsan CSB. Yeasts maintain viability of probiotic bifidobacterium sp. Under aerobic cell stress conditions. 2020 ;[citado 2024 ago. 20 ]
  • Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, BACTÉRIAS LÁTICAS, PROBIÓTICOS, SOJA, MICROENCAPSULAÇÃO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA, Gabriel Moretti de. Cultivo de Lactobacillus plantarum e Lactococcus lactis em meio contendo extrato de soja: estudo da cinética de acidificação, do crescimento celular, da atividade antimicrobiana e do estresse gastrointestinal in vitro. 2020. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9134/tde-20122021-114535/. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Almeida, G. M. de. (2020). Cultivo de Lactobacillus plantarum e Lactococcus lactis em meio contendo extrato de soja: estudo da cinética de acidificação, do crescimento celular, da atividade antimicrobiana e do estresse gastrointestinal in vitro (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9134/tde-20122021-114535/
    • NLM

      Almeida GM de. Cultivo de Lactobacillus plantarum e Lactococcus lactis em meio contendo extrato de soja: estudo da cinética de acidificação, do crescimento celular, da atividade antimicrobiana e do estresse gastrointestinal in vitro [Internet]. 2020 ;[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9134/tde-20122021-114535/
    • Vancouver

      Almeida GM de. Cultivo de Lactobacillus plantarum e Lactococcus lactis em meio contendo extrato de soja: estudo da cinética de acidificação, do crescimento celular, da atividade antimicrobiana e do estresse gastrointestinal in vitro [Internet]. 2020 ;[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9134/tde-20122021-114535/
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, BÚFALOS, LEITE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Thamires Maria Simões da et al. Buffalo milk increases viability and resistance of probiotic bacteria in dairy beverages under in vitro simulated gastrointestinal conditions. Journal of Dairy Science, v. 103, p. 7890–7897, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2019-18078. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Silva, T. M. S. da, Piazentin, A. C. M., Mendonça, C. M. N., Converti, A., Bogsan, C. S. B., Mora, D., & Oliveira, R. P. de S. (2020). Buffalo milk increases viability and resistance of probiotic bacteria in dairy beverages under in vitro simulated gastrointestinal conditions. Journal of Dairy Science, 103, 7890–7897. doi:10.3168/jds.2019-18078
    • NLM

      Silva TMS da, Piazentin ACM, Mendonça CMN, Converti A, Bogsan CSB, Mora D, Oliveira RP de S. Buffalo milk increases viability and resistance of probiotic bacteria in dairy beverages under in vitro simulated gastrointestinal conditions [Internet]. Journal of Dairy Science. 2020 ; 103 7890–7897.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2019-18078
    • Vancouver

      Silva TMS da, Piazentin ACM, Mendonça CMN, Converti A, Bogsan CSB, Mora D, Oliveira RP de S. Buffalo milk increases viability and resistance of probiotic bacteria in dairy beverages under in vitro simulated gastrointestinal conditions [Internet]. Journal of Dairy Science. 2020 ; 103 7890–7897.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2019-18078
  • Source: Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, LEITE, GORDURAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Clara Simone dos et al. Effect of enzymatic interesterification on the textural and nutritional properties of a probiotic table spread containing milk fat. Food Science and Technology, v. 124, p. 1-10 art. 109129, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109129. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Santos, C. S. dos, Kanup, R. F., Albuquerque, M. A. C. de, Bedani, R., Souza, C. H. B. de, Gioielli, L. A., et al. (2020). Effect of enzymatic interesterification on the textural and nutritional properties of a probiotic table spread containing milk fat. Food Science and Technology, 124, 1-10 art. 109129. doi:10.1016/j.lwt.2020.109129
    • NLM

      Santos CS dos, Kanup RF, Albuquerque MAC de, Bedani R, Souza CHB de, Gioielli LA, Saad SMI, Ract JNR. Effect of enzymatic interesterification on the textural and nutritional properties of a probiotic table spread containing milk fat [Internet]. Food Science and Technology. 2020 ; 124 1-10 art. 109129.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109129
    • Vancouver

      Santos CS dos, Kanup RF, Albuquerque MAC de, Bedani R, Souza CHB de, Gioielli LA, Saad SMI, Ract JNR. Effect of enzymatic interesterification on the textural and nutritional properties of a probiotic table spread containing milk fat [Internet]. Food Science and Technology. 2020 ; 124 1-10 art. 109129.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109129
  • Source: Probiotics and Antimicrobial Proteins. Unidade: FCF

    Subjects: STREPTOCOCCUS, PROBIÓTICOS, VIRULÊNCIA, RESISTÊNCIA MICROBIANA ÀS DROGAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Karina Maria Olbrich dos et al. Exploring beneficial/virulence properties of two dairy-related Strains of Streptococcus infantarius subsp. infantarius. Probiotics and Antimicrobial Proteins, v. 12 , p. 1524-1541, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12602-020-09637-8. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Santos, K. M. O. dos, Matos, C. R. de, Salles, H. O., Franco, B. D. G. de M., Arellano, K., Holzapfel, W. H., & Todorov, S. D. (2020). Exploring beneficial/virulence properties of two dairy-related Strains of Streptococcus infantarius subsp. infantarius. Probiotics and Antimicrobial Proteins, 12 , 1524-1541. doi:10.1007/s12602-020-09637-8
    • NLM

      Santos KMO dos, Matos CR de, Salles HO, Franco BDG de M, Arellano K, Holzapfel WH, Todorov SD. Exploring beneficial/virulence properties of two dairy-related Strains of Streptococcus infantarius subsp. infantarius [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2020 ; 12 1524-1541.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12602-020-09637-8
    • Vancouver

      Santos KMO dos, Matos CR de, Salles HO, Franco BDG de M, Arellano K, Holzapfel WH, Todorov SD. Exploring beneficial/virulence properties of two dairy-related Strains of Streptococcus infantarius subsp. infantarius [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2020 ; 12 1524-1541.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12602-020-09637-8

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