Chemical and physiological aspects of isomers of conjugated fatty acids (2010)
Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF
Subjects: ÁCIDO LINOLEICO, ISÔMERO, ÁCIDOS GRAXOS
ABNT
CARVALHO, Eliane Bonifácio Teixeira de e MELO, Illana Louise Pereira de e MANCINI-FILHO, Jorge. Chemical and physiological aspects of isomers of conjugated fatty acids. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 30, n. 2, p. 295-207, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612010000200002. Acesso em: 05 nov. 2024.APA
Carvalho, E. B. T. de, Melo, I. L. P. de, & Mancini-Filho, J. (2010). Chemical and physiological aspects of isomers of conjugated fatty acids. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 30( 2), 295-207. doi:10.1590/s0101-20612010000200002NLM
Carvalho EBT de, Melo ILP de, Mancini-Filho J. Chemical and physiological aspects of isomers of conjugated fatty acids [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2010 ; 30( 2): 295-207.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612010000200002Vancouver
Carvalho EBT de, Melo ILP de, Mancini-Filho J. Chemical and physiological aspects of isomers of conjugated fatty acids [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2010 ; 30( 2): 295-207.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612010000200002