Filtros : "DESTRO, MARIA TERESA" "Food Microbiology" Removido: "MARTINEZ, EDSON ZANGIACOMI" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: VIBRIO PARAHAEMOLYTICUS, OSTRA, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COSTA SOBRINHO, Paulo de Souza et al. Occurrence and distribution of Vibrio parahaemolyticus in retail oysters in São Paulo State, Brazil. Food Microbiology, v. 28, n. 1, p. 137-140, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fm.2010.09.006. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Costa Sobrinho, P. de S., Destro, M. T., Franco, B. D. G. de M., & Landgraf, M. (2011). Occurrence and distribution of Vibrio parahaemolyticus in retail oysters in São Paulo State, Brazil. Food Microbiology, 28( 1), 137-140. doi:10.1016/j.fm.2010.09.006
    • NLM

      Costa Sobrinho P de S, Destro MT, Franco BDG de M, Landgraf M. Occurrence and distribution of Vibrio parahaemolyticus in retail oysters in São Paulo State, Brazil [Internet]. Food Microbiology. 2011 ; 28( 1): 137-140.[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2010.09.006
    • Vancouver

      Costa Sobrinho P de S, Destro MT, Franco BDG de M, Landgraf M. Occurrence and distribution of Vibrio parahaemolyticus in retail oysters in São Paulo State, Brazil [Internet]. Food Microbiology. 2011 ; 28( 1): 137-140.[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2010.09.006
  • Source: Food Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: SALMONELLA (PREVALÊNCIA), MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANT'ANA, Anderson Souza et al. Prevalence and counts of Salmonella spp. in minimally processed vegetables in São Paulo, Brazil. Food Microbiology, v. 28, n. 6, p. 1235-1237, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fm.2011.04.002. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Sant'Ana, A. S., Landgraf, M., Destro, M. T., & Franco, B. D. G. de M. (2011). Prevalence and counts of Salmonella spp. in minimally processed vegetables in São Paulo, Brazil. Food Microbiology, 28( 6), 1235-1237. doi:10.1016/j.fm.2011.04.002
    • NLM

      Sant'Ana AS, Landgraf M, Destro MT, Franco BDG de M. Prevalence and counts of Salmonella spp. in minimally processed vegetables in São Paulo, Brazil [Internet]. Food Microbiology. 2011 ; 28( 6): 1235-1237.[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2011.04.002
    • Vancouver

      Sant'Ana AS, Landgraf M, Destro MT, Franco BDG de M. Prevalence and counts of Salmonella spp. in minimally processed vegetables in São Paulo, Brazil [Internet]. Food Microbiology. 2011 ; 28( 6): 1235-1237.[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2011.04.002
  • Source: Food Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIVIRAIS, ENTEROCOCCUS, SALMÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TODOROV, Svetoslav Dimitrov et al. Characterisation of an antiviral pediocin-like bacteriocin produced by Enterococcus faecium. Food Microbiology, v. 27, n. 7, p. 869-879, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fm.2010.05.001. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Todorov, S. D., Wachsman, M., Tomé, E., Dousset, X., Destro, M. T., Dicks, L. M. T., et al. (2010). Characterisation of an antiviral pediocin-like bacteriocin produced by Enterococcus faecium. Food Microbiology, 27( 7), 869-879. doi:10.1016/j.fm.2010.05.001
    • NLM

      Todorov SD, Wachsman M, Tomé E, Dousset X, Destro MT, Dicks LMT, Franco BDG de M, Vaz-Velho M, Drider D. Characterisation of an antiviral pediocin-like bacteriocin produced by Enterococcus faecium [Internet]. Food Microbiology. 2010 ; 27( 7): 869-879.[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2010.05.001
    • Vancouver

      Todorov SD, Wachsman M, Tomé E, Dousset X, Destro MT, Dicks LMT, Franco BDG de M, Vaz-Velho M, Drider D. Characterisation of an antiviral pediocin-like bacteriocin produced by Enterococcus faecium [Internet]. Food Microbiology. 2010 ; 27( 7): 869-879.[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2010.05.001

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024