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ABNT
Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 31. . São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM. . Acesso em: 09 nov. 2024. , 2021
APA
Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 31. (2021). Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 31. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM.
NLM
Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 31. 2021 ;[citado 2024 nov. 09 ]
Vancouver
Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 31. 2021 ;[citado 2024 nov. 09 ]
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ABNT
LAVOYER, Fábia Carolina Gonçalves et al. Study of adsorption isotherms of green coconut pulp. Food Science and Technology, v. 33, n. ja/mar. 2013, p. 68-74, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0101-20612013005000017. Acesso em: 09 nov. 2024.
APA
Lavoyer, F. C. G., Gabas, A. L., Oliveira, W. P. de, & Telis-Romero, J. (2013). Study of adsorption isotherms of green coconut pulp. Food Science and Technology, 33( ja/mar. 2013), 68-74. doi:10.1590/S0101-20612013005000017
NLM
Lavoyer FCG, Gabas AL, Oliveira WP de, Telis-Romero J. Study of adsorption isotherms of green coconut pulp [Internet]. Food Science and Technology. 2013 ; 33( ja/mar. 2013): 68-74.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612013005000017
Vancouver
Lavoyer FCG, Gabas AL, Oliveira WP de, Telis-Romero J. Study of adsorption isotherms of green coconut pulp [Internet]. Food Science and Technology. 2013 ; 33( ja/mar. 2013): 68-74.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612013005000017
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ABNT
SHOJI, Adriana Sati et al. Quality decay and viability of Lactobacillus acidophilus free and encapsulated in buffalo milk yogurt. 2011, Anais.. Athens: International Association for Engineering and Food, 2011. . Acesso em: 09 nov. 2024.
APA
Shoji, A. S., Oliveira, A. C., Trindade, M. A., Freitas, O. de, Thomazini, M., Heinemann, R. J. B., & Fávaro-Trindade, C. S. (2011). Quality decay and viability of Lactobacillus acidophilus free and encapsulated in buffalo milk yogurt. In Proceedings iCEF; food process engineering in a changing world. Athens: International Association for Engineering and Food.
NLM
Shoji AS, Oliveira AC, Trindade MA, Freitas O de, Thomazini M, Heinemann RJB, Fávaro-Trindade CS. Quality decay and viability of Lactobacillus acidophilus free and encapsulated in buffalo milk yogurt. Proceedings iCEF; food process engineering in a changing world. 2011 ;[citado 2024 nov. 09 ]
Vancouver
Shoji AS, Oliveira AC, Trindade MA, Freitas O de, Thomazini M, Heinemann RJB, Fávaro-Trindade CS. Quality decay and viability of Lactobacillus acidophilus free and encapsulated in buffalo milk yogurt. Proceedings iCEF; food process engineering in a changing world. 2011 ;[citado 2024 nov. 09 ]
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ABNT
SHOJI, Adriana Sati et al. Microencapsulação por coacervação de Lactobacillus acidophilus. 2008, Anais.. Campinas: Centro de Pesquisas e Desenvolvimento de Laticínios-ITAL, 2008. . Acesso em: 09 nov. 2024.
APA
Shoji, A. S., Oliveira, A. C., Balieiro, J. C. de C., Freitas, O. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2008). Microencapsulação por coacervação de Lactobacillus acidophilus. In Resumos. Campinas: Centro de Pesquisas e Desenvolvimento de Laticínios-ITAL.
NLM
Shoji AS, Oliveira AC, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Microencapsulação por coacervação de Lactobacillus acidophilus. Resumos. 2008 ;[citado 2024 nov. 09 ]
Vancouver
Shoji AS, Oliveira AC, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Microencapsulação por coacervação de Lactobacillus acidophilus. Resumos. 2008 ;[citado 2024 nov. 09 ]
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ABNT
OLIVEIRA, Alessandra Cristina et al. Stability of microencapsulated B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spray drying. Journal of Microencapsulation, v. No 2007, n. 7, p. 685-693, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/02652040701532908. Acesso em: 09 nov. 2024.
APA
Oliveira, A. C., Moretti, T. S., Boschini, C., Balieiro, J. C. de C., Freitas, O. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2007). Stability of microencapsulated B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spray drying. Journal of Microencapsulation, No 2007( 7), 685-693. doi:10.1080/02652040701532908
NLM
Oliveira AC, Moretti TS, Boschini C, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Stability of microencapsulated B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spray drying [Internet]. Journal of Microencapsulation. 2007 ; No 2007( 7): 685-693.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1080/02652040701532908
Vancouver
Oliveira AC, Moretti TS, Boschini C, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Stability of microencapsulated B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spray drying [Internet]. Journal of Microencapsulation. 2007 ; No 2007( 7): 685-693.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1080/02652040701532908
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OLIVEIRA, Alessandra Cristina et al. Microencapsulation of B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spouted-bed drying. Drying Technology, v. 25, n. 10, p. 1687-1693, 2007Tradução . . Acesso em: 09 nov. 2024.
APA
Oliveira, A. C., Moretti, T. S., Boschini, C., Balieiro, J. C. de C., Freitas, L. A. P. de, Freitas, O. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2007). Microencapsulation of B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spouted-bed drying. Drying Technology, 25( 10), 1687-1693.
NLM
Oliveira AC, Moretti TS, Boschini C, Balieiro JC de C, Freitas LAP de, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Microencapsulation of B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spouted-bed drying. Drying Technology. 2007 ; 25( 10): 1687-1693.[citado 2024 nov. 09 ]
Vancouver
Oliveira AC, Moretti TS, Boschini C, Balieiro JC de C, Freitas LAP de, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Microencapsulation of B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spouted-bed drying. Drying Technology. 2007 ; 25( 10): 1687-1693.[citado 2024 nov. 09 ]
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ABNT
OLIVEIRA, Alessandra Cristina et al. Stability evaluation of microencapsulated probiotic during storage. 2006, Anais.. Ribeirão Preto: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, 2006. . Acesso em: 09 nov. 2024.
APA
Oliveira, A. C., Moretti, T. S., Balieiro, J. C. de C., Freitas, O. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2006). Stability evaluation of microencapsulated probiotic during storage. In Resumos. Ribeirão Preto: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto.
NLM
Oliveira AC, Moretti TS, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Stability evaluation of microencapsulated probiotic during storage. Resumos. 2006 ;[citado 2024 nov. 09 ]
Vancouver
Oliveira AC, Moretti TS, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Stability evaluation of microencapsulated probiotic during storage. Resumos. 2006 ;[citado 2024 nov. 09 ]
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ABNT
OLIVEIRA, Alessandra Cristina et al. Avaliação da resistência de Bifidobacterium lactis e Lactobacilus acidophillus microencapsulados ao processo de secagem em leito de jorro. 2006, Anais.. Cascavel: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2006. . Acesso em: 09 nov. 2024.
APA
Oliveira, A. C., Moretti, T. S., Balieiro, J. C. de C., Freitas, O. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2006). Avaliação da resistência de Bifidobacterium lactis e Lactobacilus acidophillus microencapsulados ao processo de secagem em leito de jorro. In Resumos. Cascavel: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
NLM
Oliveira AC, Moretti TS, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Avaliação da resistência de Bifidobacterium lactis e Lactobacilus acidophillus microencapsulados ao processo de secagem em leito de jorro. Resumos. 2006 ;[citado 2024 nov. 09 ]
Vancouver
Oliveira AC, Moretti TS, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Avaliação da resistência de Bifidobacterium lactis e Lactobacilus acidophillus microencapsulados ao processo de secagem em leito de jorro. Resumos. 2006 ;[citado 2024 nov. 09 ]