Filtros : "Journal of Food Composition and Analysis" "2009" Removido: "GRU999" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Assuntos: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RANILLA, Lena Gálvez e GENOVESE, Maria Inês e LAJOLO, Franco Maria. Isoflavones and antioxidant capacity of Peruvian and Brazilian lupin cultivars. Journal of Food Composition and Analysis, v. 22, n. 5, p. 397-404, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2008.06.011. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Ranilla, L. G., Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (2009). Isoflavones and antioxidant capacity of Peruvian and Brazilian lupin cultivars. Journal of Food Composition and Analysis, 22( 5), 397-404. doi:10.1016/j.jfca.2008.06.011
    • NLM

      Ranilla LG, Genovese MI, Lajolo FM. Isoflavones and antioxidant capacity of Peruvian and Brazilian lupin cultivars [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 397-404.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2008.06.011
    • Vancouver

      Ranilla LG, Genovese MI, Lajolo FM. Isoflavones and antioxidant capacity of Peruvian and Brazilian lupin cultivars [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 397-404.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2008.06.011
  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Assuntos: CARBOIDRATOS (DISPONIBILIDADE;ANÁLISE), TABELA DE COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. New information on carbohydrates in the Brazilian Food Composition Database. Journal of Food Composition and Analysis, v. 22, n. 5, p. 446-452, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.02.001. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Menezes, E. W. de, Giuntini, E. B., Dan, M. C. T., & Lajolo, F. M. (2009). New information on carbohydrates in the Brazilian Food Composition Database. Journal of Food Composition and Analysis, 22( 5), 446-452. doi:10.1016/j.jfca.2009.02.001
    • NLM

      Menezes EW de, Giuntini EB, Dan MCT, Lajolo FM. New information on carbohydrates in the Brazilian Food Composition Database [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 446-452.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.02.001
    • Vancouver

      Menezes EW de, Giuntini EB, Dan MCT, Lajolo FM. New information on carbohydrates in the Brazilian Food Composition Database [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 446-452.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.02.001
  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Assuntos: FRUTAS (ANÁLISE), COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FARIA, Adelia Ferreira de et al. Cultivar influence on carotenoid composition of loquats from Brazil. Journal of Food Composition and Analysis, v. 22, n. 3, p. 196-203, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2008.10.014. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Faria, A. F. de, Hasegawa, P. N., Chagas, E. A., Pio, R., Purgatto, E., & Mercadante, A. Z. (2009). Cultivar influence on carotenoid composition of loquats from Brazil. Journal of Food Composition and Analysis, 22( 3), 196-203. doi:10.1016/j.jfca.2008.10.014
    • NLM

      Faria AF de, Hasegawa PN, Chagas EA, Pio R, Purgatto E, Mercadante AZ. Cultivar influence on carotenoid composition of loquats from Brazil [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 3): 196-203.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2008.10.014
    • Vancouver

      Faria AF de, Hasegawa PN, Chagas EA, Pio R, Purgatto E, Mercadante AZ. Cultivar influence on carotenoid composition of loquats from Brazil [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 3): 196-203.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2008.10.014
  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Assunto: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENEZES, Elizabete Wenzel de. 7th International Food Data Conference: Food composition and biodiversity [Editorial]. Journal of Food Composition and Analysis. San Diego: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 17 nov. 2024. , 2009
    • APA

      Menezes, E. W. de. (2009). 7th International Food Data Conference: Food composition and biodiversity [Editorial]. Journal of Food Composition and Analysis. San Diego: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Menezes EW de. 7th International Food Data Conference: Food composition and biodiversity [Editorial]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 359-360.[citado 2024 nov. 17 ]
    • Vancouver

      Menezes EW de. 7th International Food Data Conference: Food composition and biodiversity [Editorial]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 359-360.[citado 2024 nov. 17 ]
  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Assunto: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENEZES, Elizabete Wenzel de e LAJOLO, Franco Maria. Program of the 7th International Food Data Conference, "Food Composition and Biodiversity", Sao Paulo, Brazil, 21-24 October 2007. Journal of Food Composition and Analysis. San Diego: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 17 nov. 2024. , 2009
    • APA

      Menezes, E. W. de, & Lajolo, F. M. (2009). Program of the 7th International Food Data Conference, "Food Composition and Biodiversity", Sao Paulo, Brazil, 21-24 October 2007. Journal of Food Composition and Analysis. San Diego: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Menezes EW de, Lajolo FM. Program of the 7th International Food Data Conference, "Food Composition and Biodiversity", Sao Paulo, Brazil, 21-24 October 2007. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22 n. 5 485-489.[citado 2024 nov. 17 ]
    • Vancouver

      Menezes EW de, Lajolo FM. Program of the 7th International Food Data Conference, "Food Composition and Biodiversity", Sao Paulo, Brazil, 21-24 October 2007. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22 n. 5 485-489.[citado 2024 nov. 17 ]
  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Assuntos: ANÁLISE DE ALIMENTOS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIRA, Nádia Valéria Mussi de et al. Comparative study of phenolic compounds in different Brazilian rice (Oryza sativa L.) genotypes. Journal of Food Composition and Analysis, v. 22, n. 5, p. 405-409, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2008.06.012. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Mira, N. V. M. de, Massaretto, I. L., Pascual, C. de S. C. I., & Lanfer Marquez, Ú. M. (2009). Comparative study of phenolic compounds in different Brazilian rice (Oryza sativa L.) genotypes. Journal of Food Composition and Analysis, 22( 5), 405-409. doi:10.1016/j.jfca.2008.06.012
    • NLM

      Mira NVM de, Massaretto IL, Pascual C de SCI, Lanfer Marquez ÚM. Comparative study of phenolic compounds in different Brazilian rice (Oryza sativa L.) genotypes [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 405-409.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2008.06.012
    • Vancouver

      Mira NVM de, Massaretto IL, Pascual C de SCI, Lanfer Marquez ÚM. Comparative study of phenolic compounds in different Brazilian rice (Oryza sativa L.) genotypes [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 405-409.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2008.06.012
  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Assuntos: FLAVONÓIDES, ANÁLISE DE ALIMENTOS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HASSIMOTTO, Neuza Mariko Aymoto e GENOVESE, Maria Inês e LAJOLO, Franco Maria. Antioxidant capacity of Brazilian fruit, vegetables and commercially-frozen fruit pulps. Journal of Food Composition and Analysis, v. 22, n. 5, p. 394-396, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.04.002. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Hassimotto, N. M. A., Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (2009). Antioxidant capacity of Brazilian fruit, vegetables and commercially-frozen fruit pulps. Journal of Food Composition and Analysis, 22( 5), 394-396. doi:10.1016/j.jfca.2009.04.002
    • NLM

      Hassimotto NMA, Genovese MI, Lajolo FM. Antioxidant capacity of Brazilian fruit, vegetables and commercially-frozen fruit pulps [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 394-396.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.04.002
    • Vancouver

      Hassimotto NMA, Genovese MI, Lajolo FM. Antioxidant capacity of Brazilian fruit, vegetables and commercially-frozen fruit pulps [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 394-396.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.04.002

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024