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  • Source: International journal of biological macromolecules. Unidade: EEL

    Subjects: LIGNINA, SACARIFICAÇÃO, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      CASTRO, Rafael Cunha de Assis et al. Isolation and physicochemical characterization of different lignin streams generated during the second-generation ethanol production process. International journal of biological macromolecules, v. 129, p. 497-510, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.01.148. Acesso em: 11 out. 2024.
    • APA

      Castro, R. C. de A., Ferreira, I. S., Roberto, I. C., & Mussatto, S. I. (2019). Isolation and physicochemical characterization of different lignin streams generated during the second-generation ethanol production process. International journal of biological macromolecules, 129, 497-510. doi:10.1016/j.ijbiomac.2019.01.148
    • NLM

      Castro RC de A, Ferreira IS, Roberto IC, Mussatto SI. Isolation and physicochemical characterization of different lignin streams generated during the second-generation ethanol production process [Internet]. International journal of biological macromolecules. 2019 ;129 497-510.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.01.148
    • Vancouver

      Castro RC de A, Ferreira IS, Roberto IC, Mussatto SI. Isolation and physicochemical characterization of different lignin streams generated during the second-generation ethanol production process [Internet]. International journal of biological macromolecules. 2019 ;129 497-510.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.01.148
  • Source: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EEL

    Assunto: INOCULAÇÃO

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    • ABNT

      BONIFACIO, Tainã Oliveira e ROBERTO, Inês Conceição. Effect of inoculum preparation of Kluyveromyces marxianus in the hemicellulosic hydrolysate on cellulosic hydrolysate fermentation. 2019, Anais.. Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo, 2019. p. 1-4. Disponível em: https://proceedings.science/p/104368. Acesso em: 11 out. 2024.
    • APA

      Bonifacio, T. O., & Roberto, I. C. (2019). Effect of inoculum preparation of Kluyveromyces marxianus in the hemicellulosic hydrolysate on cellulosic hydrolysate fermentation. In Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos (p. 1-4). Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/p/104368
    • NLM

      Bonifacio TO, Roberto IC. Effect of inoculum preparation of Kluyveromyces marxianus in the hemicellulosic hydrolysate on cellulosic hydrolysate fermentation [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://proceedings.science/p/104368
    • Vancouver

      Bonifacio TO, Roberto IC. Effect of inoculum preparation of Kluyveromyces marxianus in the hemicellulosic hydrolysate on cellulosic hydrolysate fermentation [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://proceedings.science/p/104368
  • Source: Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca. Unidade: EEL

    Subjects: LEVEDURAS, CAROTENOIDES

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    • ABNT

      TORRES, Daiana R e SOUZA, João Vicente Braga de e ROBERTO, Inês Conceição. Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca. Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca. Tradução . Manaus: INPA, 2019. v. 3. p. 299-304. Disponível em: https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/13012. Acesso em: 11 out. 2024.
    • APA

      Torres, D. R., Souza, J. V. B. de, & Roberto, I. C. (2019). Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca. In Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca (Vol. 3, p. 299-304). Manaus: INPA. Recuperado de https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/13012
    • NLM

      Torres DR, Souza JVB de, Roberto IC. Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca [Internet]. In: Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca. Manaus: INPA; 2019. p. 299-304.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/13012
    • Vancouver

      Torres DR, Souza JVB de, Roberto IC. Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca [Internet]. In: Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca. Manaus: INPA; 2019. p. 299-304.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/13012
  • Source: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EEL

    Subjects: ETANOL, LEVEDURAS, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      MIRANDA, Lina Marcela Duran e ROBERTO, Inês Conceição e MILAGRES , Adriane Maria Ferreira. Effects of nutrients supplementation and temperature on fermentability of sugarcane bagasse hydrolysate by different yeast strains. 2019, Anais.. Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo, 2019. p. 1-4. Disponível em: https://proceedings.science/p/104365. Acesso em: 11 out. 2024.
    • APA

      Miranda, L. M. D., Roberto, I. C., & Milagres , A. M. F. (2019). Effects of nutrients supplementation and temperature on fermentability of sugarcane bagasse hydrolysate by different yeast strains. In Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos (p. 1-4). Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/p/104365
    • NLM

      Miranda LMD, Roberto IC, Milagres AMF. Effects of nutrients supplementation and temperature on fermentability of sugarcane bagasse hydrolysate by different yeast strains. [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://proceedings.science/p/104365
    • Vancouver

      Miranda LMD, Roberto IC, Milagres AMF. Effects of nutrients supplementation and temperature on fermentability of sugarcane bagasse hydrolysate by different yeast strains. [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://proceedings.science/p/104365
  • Source: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EEL

    Subjects: ENZIMAS HIDROLÍTICAS, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      OPIPARI, Giovanna Alves e TORRES, Daiana R. e ROBERTO, Inês Conceição. Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis. 2019, Anais.. Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo, 2019. p. 1-4. Disponível em: https://proceedings.science/p/104421. Acesso em: 11 out. 2024.
    • APA

      Opipari, G. A., Torres, D. R., & Roberto, I. C. (2019). Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis. In Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos (p. 1-4). Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/p/104421
    • NLM

      Opipari GA, Torres DR, Roberto IC. Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://proceedings.science/p/104421
    • Vancouver

      Opipari GA, Torres DR, Roberto IC. Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://proceedings.science/p/104421
  • Source: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EEL

    Assunto: BIOTECNOLOGIA

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    • ABNT

      ANDRADE, Liliane Pires et al. How alkaline deacetylation can enhance the building blocks obtention from sugarcane bagasse? 2019, Anais.. Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo, 2019. p. 1-1. Disponível em: https://proceedings.science/p/104419. Acesso em: 11 out. 2024.
    • APA

      Andrade, L. P., Lima, C. S., Roberto, I. C., Murakami, M. T., & Rocha, G. J. de M. (2019). How alkaline deacetylation can enhance the building blocks obtention from sugarcane bagasse? In Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos (p. 1-1). Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/p/104419
    • NLM

      Andrade LP, Lima CS, Roberto IC, Murakami MT, Rocha GJ de M. How alkaline deacetylation can enhance the building blocks obtention from sugarcane bagasse? [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-1.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://proceedings.science/p/104419
    • Vancouver

      Andrade LP, Lima CS, Roberto IC, Murakami MT, Rocha GJ de M. How alkaline deacetylation can enhance the building blocks obtention from sugarcane bagasse? [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-1.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://proceedings.science/p/104419

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